The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...
chutac kaže...

Ja ako sam dobro skužio, misli se na ljubavni tepih.

Može netko staviti sažetak onog ogromnog posta?

• Tip se javi curi na fejsu 
  • Njoj se sviđa pažnja koju joj posvećuje drugo ljudsko biće 
  • Tip priča o igricama i metal muzici 
  • Ona shvaća da je to neki štreber kojeg može navlačiti godinama
  • Htjela bi da ga se riješi, ali budući da je cura ima fizičku potrebu za pažnjom 
  • Tip je poziva na kafu 17 puta (samo iz teksta)
  • Ona odbija jer uvijek radi nešto 
  • Zapravo joj se samo ne gleda njegova faca
  • Da ima ogroman penis ili trunku života već bi bili skupa
  • Doslovno mu odgovara sa Da i Ne mjesecima dok on piše epove 
  • Konstantno ga skida 
  • On ima autistične napade oko cure koja svojim prijateljicama pokazuje njegove poruke i umiru od smijeha koliki je luzer

Damn, dude, ovo je totalno pogrešno shvaćeno, ovo gotovo nema veze s mojim tekstom

Od cijelog razgovora, ni 5% nismo razgovarali o igrama, o muziki malo više, al ne previše, ona shvaća da sam štreber? U potpunosti krivo. Da nemam život to je manje više istina, odgovara mi s DA i NE dok ja pišem epove? Bože moj od kud si ovo izvukao?? o bože ovo zadnje neću ni komentirat..

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 1:23 (Stolnik).
14 godina

zasto si iznenaden, pa onjegin je poznat po svojim odgovorima, ne moras to doslovno shvatiti iako se radi o tebi

14 godina
ashcro kaže...

zasto si iznenaden, pa onjegin je poznat po svojim odgovorima, ne moras to doslovno shvatiti iako se radi o tebi

Hvala na objašnjenju, zadnih 2-3 posta su mu bila pristojna, pa me ovaj potpuno iznenadio, a znači nije me trebao iznenadit ovaj, nego ona 2-3 dobra

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma joj, kakve držanje na distanci, odgađanje javljanja i slično. To su dječje igrice i igračke za budaletine koje nemaju život, pa ga moraju izmišljat. Ako par valja, nema takvih stvari. Zašto bi curi odgovorio za 10 sati ako me ona želi čut? Šta bih joj time dao "privilegiju" da me čak može i dobiti kad se ja hoću igrati? To je tako nezrelo i nepromišljeno, i najčešće se javlja kod parova koji nisu jedno za drugo, a takvih je jako puno. Postupajte ljudski, ne smećarski.

@Stolnik - Preletio sam malo tvoju situaciju. Ostavi to.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 2:26 (explorer 4).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Druze stolnik, ostavi se te djevojke, ovo je cista navlakusa, cisti hir i dosada... kak su drugi pisali, kad je zeljna paznje javi ti se i sve je super, kad se bas treba popravo podruzit (kava, pice) onda odjednom nikada ne moze... ako joj je slucajno imalo stalo reci joj da hoces ili da se upoznate ili svako svojim putem. daj joj tjedan dana neka kaze termn i gotovo da opet nebi bilo "joj, bas tad ne mogu"... bit ces postedenih zivaca u svakom slucaju...

moj frend je imao slicnu situaciju prije par godina, trajalo je to par mjeseci i na kraju se ispostavilo da su frendice od te "njegove" (tad je isto imala 17-18 god) nju zaj***** za njega jer nikud ne izlazi, da sta ce joj takav decko, da se nece moc zabavljat, nece nikud ic, vuk samotnjak, da to nije veza itd. pa se cura sramila uopce nac sa njim... naravno, on ju je odj***

14 godina
Shivi kaže...

Druze stolnik, ostavi se te djevojke, ovo je cista navlakusa, cisti hir i dosada... kak su drugi pisali, kad je zeljna paznje javi ti se i sve je super, kad se bas treba popravo podruzit (kava, pice) onda odjednom nikada ne moze... ako joj je slucajno imalo stalo reci joj da hoces ili da se upoznate ili svako svojim putem. daj joj tjedan dana neka kaze termn i gotovo da opet nebi bilo "joj, bas tad ne mogu"... bit ces postedenih zivaca u svakom slucaju...

moj frend je imao slicnu situaciju prije par godina, trajalo je to par mjeseci i na kraju se ispostavilo da su frendice od te "njegove" (tad je isto imala 17-18 god) nju zaj***** za njega jer nikud ne izlazi, da sta ce joj takav decko, da se nece moc zabavljat, nece nikud ic, vuk samotnjak, da to nije veza itd. pa se cura sramila uopce nac sa njim... naravno, on ju je odj***

Baš sam to mislio napravit, ionak mi je već točno pa svjedno, tako da ono, nemam šta izgubit. Situacija kod mene je drukčija nego tvog frenda, ova gotovo nema prijatelja, ima dve, tri kolegice i gotovo, gotovo se ne druži, ne izlazi, povučena cura. Pričala mi je puno puta kak ju nitko ne razumije, da ima koje kakvih problema, onda dok bi ju pitao o čemu se radi bi jedva nešto progovorila, a iz toga kaj bi mi rekla se može izvuć miljun stvari, dok bi pitao za detalje, ona nebi u detalje i takve gluposti. Znači žali se, dok bi joj htio pomoć il vidim di griješi i kažem joj to ti ne valja, promijeni to, ne, ona se ne bude mijenjala, rađe nek bude tak kak je, pa zakaj mi se onda žališ, wtf? 

btw sad dok to prepričavam vidim kolike su to idiotarije, nisam ni bio svjestan, o bože, di mi je pamet

EDIT: jedna prigodna

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 13:29 (Stolnik).
17 godina
Arendelle kaže...

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

Primećujem da ne diskutuješ, nego samo lepiš etikete. Dečko je izneo zapažanje. To što ono nije lepo, ne znači da nije tačno, mnogo toga na ovom svetu je ružno, a tačno. Opet, možda i nije tačno, ali to dečko nije ni izneo kao aksiom, nego kao zapažanje, iskustvo. Ako misliš da greši, reci zašto misliš da greši: pogrešno zaključuje, ili zaključuje na osnovu premalog uzorka, ili prilazi pogrešnim devojkama... Kada umesto toga nekome "iz prve" kažeš da je "mizogini seksist sa opasnim stavovima", pa mu još i spomeneš bližu familiju, ne diskutuješ, nego se svađaš. Ne demonstriraš ni logiku, ni informisanost, ni elokvenciju, osim na tom nivou da si uspela da u jednu sintagmu ("mizogini seksist") spojiš dve aktuelne feminističke poštapalice, i pri tom si, manje više, napravila pleonazam. 

@Stolnik: Nadam se da me ovo što ću reći ne čini mizoginim seksistom (zbog stereotipiziranja), ali kažu da žene često imaju potrebu da se prosto požale da ih nešto tišti, pri tom ne tražeći od druge strane da im pomogne u rešavanju problema (dok, nasuprot tome, muškarci gotovo po automatizmu kada čuju za problem traže njegovo rešenje). Osim toga, sasvim je moguće i da još uvek nije spremna da podeli sa tobom intimne detalje. Na kraju, postoji i ono što si ti rekao, ima dosta ljudi koji uživaju u svojoj patnji i najviše im odgovara isti takav partner, sa kojim će zajedno kukati kako niko drugi ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 14:38 (Ivan(4)).
16 godina
Ivan(4) kaže...
Arendelle kaže...

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

Primećujem da ne diskutuješ, nego samo lepiš etikete. Dečko je izneo zapažanje. To što ono nije lepo, ne znači da nije tačno, mnogo toga na ovom svetu je ružno, a tačno. Opet, možda i nije tačno, ali to dečko nije ni izneo kao aksiom, nego kao zapažanje, iskustvo. Ako misliš da greši, reci zašto misliš da greši: pogrešno zaključuje, ili zaključuje na osnovu premalog uzorka, ili prilazi pogrešnim devojkama... Kada umesto toga nekome "iz prve" kažeš da je "mizogini seksist sa opasnim stavovima", pa mu još i spomeneš bližu familiju, ne diskutuješ, nego se svađaš. Ne demonstriraš ni logiku, ni informisanost, ni elokvenciju, osim na tom nivou da si uspela da u jednu sintagmu ("mizogini seksist") spojiš dve aktuelne feminističke poštapalice, i pri tom si, manje više, napravila pleonazam. 

@Stolnik: Nadam se da me ovo što ću reći ne čini mizoginim seksistom (zbog stereotipiziranja), ali kažu da žene često imaju potrebu da se prosto požale da ih nešto tišti, pri tom ne tražeći od druge strane da im pomogne u rešavanju problema (dok, nasuprot tome, muškarci gotovo po automatizmu kada čuju za problem traže njegovo rešenje). Osim toga, sasvim je moguće i da još uvek nije spremna da podeli sa tobom intimne detalje. Na kraju, postoji i ono što si ti rekao, ima dosta ljudi koji uživaju u svojoj patnji i najviše im odgovara isti takav partner, sa kojim će zajedno kukati kako niko drugi ne valja.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Shivi kaže...

Baš sam to mislio napravit, ionak mi je već točno pa svjedno, tako da ono, nemam šta izgubit. Situacija kod mene je drukčija nego tvog frenda, ova gotovo nema prijatelja, ima dve, tri kolegice i gotovo, gotovo se ne druži, ne izlazi, povučena cura. Pričala mi je puno puta kak ju nitko ne razumije, da ima koje kakvih problema, onda dok bi ju pitao o čemu se radi bi jedva nešto progovorila, a iz toga kaj bi mi rekla se može izvuć miljun stvari, dok bi pitao za detalje, ona nebi u detalje i takve gluposti. Znači žali se, dok bi joj htio pomoć il vidim di griješi i kažem joj to ti ne valja, promijeni to, ne, ona se ne bude mijenjala, rađe nek bude tak kak je, pa zakaj mi se onda žališ, wtf? 

btw sad dok to prepričavam vidim kolike su to idiotarije, nisam ni bio svjestan, o bože, di mi je pamet

EDIT: jedna prigodna

a gle,možda je kao ona cura o kojoj sam pisao na prošloj stranici.  Jesi je možda pitao zašto ne želi na kavu? Razgovaraj malo s njom normalno i pitaj je za kavu,ako kaže da ne može pitaj ju zašto,i onda vidi kuda to vodi.  Jbg. neke osobe imaju malo problema sa socijalizaciom, pa možda je samo potrebno pokušati razgovarati s njom. A to kaj ona ne želi slušati savjet,sve su takve vjeruj mi, ustvari najbolje se je i ne truditi razgovarati nego samo slušaš što ona priča.

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina

a gle,možda je kao ona cura o kojoj sam pisao na prošloj stranici.  Jesi je možda pitao zašto ne želi na kavu? Razgovaraj malo s njom normalno i pitaj je za kavu,ako kaže da ne može pitaj ju zašto,i onda vidi kuda to vodi.  Jbg. neke osobe imaju malo problema sa socijalizaciom, pa možda je samo potrebno pokušati razgovarati s njom. A to kaj ona ne želi slušati savjet,sve su takve vjeruj mi, ustvari najbolje se je i ne truditi razgovarati nego samo slušaš što ona priča.

Jesam, i kaže mi da želi samnom na kavu. Zadnji put kad smo razgovarali ( prije cca mjesec i pol ), nešto smo se posvađali, nismo razgovarali par dana, javi se ona i kažem nešto tipa, vidiš da ovo nikud na vidi, ajde da porazgovaramo na kavi, jesi za? Ona kaže da je, kažem joj kad može, ona uzvrati, ponedeljkom bum možda mogla, a ako ne onda utorkom, kažem super ( btw u nedelju smo to pričali ) i u kratkom vremenu napiše mi, nebudem stigla u ponedeljak tako da utorkom, kažem oke, sve 5 i nastavimo razgovarat. Također i cijeli ponedeljak pričamo i oko 22h mi napiše, neću moć sutra, na što nisam ništa odgovorio. Kroz sljedećih par dana smo razmijenili samo nekoliko rijeći i nismo se više čuli do prije par dana kad je poslala "Hej:) jel možda smetam?" Na što još uvijek nisam odgovorio.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Lijepo joj napisi "Prije nisi, ali sada da.  Bilo mi je drago." 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

imam osjecaj da ko mu bilo kaj predlozi da svejedno ne bude to slusal (eh ta ljubav  )

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 2:02 (LeftY_CRO).
17 godina
LeftY_CRO kaže...
chutac kaže...

imam osjecaj da ko mu bilo kaj predlozi da svejedno ne bude to slusal (eh ta ljubav  )

Ma glupi hormoni sve sjebu...

Ne kužim zašto joj jednostavno ne kažeš direktno u čemu je problem?

Fino, pristojno i što je najvažnije kratko i jezgrovito joj napiši da što ona misli, jel' bi tebi trebao biti problem kada netko u godinu dana ne može naći jedan dan za izlazak. Nakon toga da ćeš joj odgovoriti samo na poruku koja sadrži vrijeme i mjesto za dejt, jer da ti nisi tip za platonski odnos.

Znači dvije rečenice, bez razglabanja, ograda, uljepšavanja i rastezanja, da se ne bi nešto krivo shvatilo.

Naravno, ako joj to pošalješ, toga se i drži (znači SVE što napiše IGNORIRAŠ ako nije vrijeme i mjesto) i kako god završi bit će ti bolje nego sad.

Ako nastaviš ovako, bolje ni ne zaslužuješ...

Gledam te!
11 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Ma glupi hormoni sve sjebu...

Ne kužim zašto joj jednostavno ne kažeš direktno u čemu je problem?

Fino, pristojno i što je najvažnije kratko i jezgrovito joj napiši da što ona misli, jel' bi tebi trebao biti problem kada netko u godinu dana ne može naći jedan dan za izlazak. Nakon toga da ćeš joj odgovoriti samo na poruku koja sadrži vrijeme i mjesto za dejt, jer da ti nisi tip za platonski odnos.

Znači dvije rečenice, bez razglabanja, ograda, uljepšavanja i rastezanja, da se ne bi nešto krivo shvatilo.

Naravno, ako joj to pošalješ, toga se i drži (znači SVE što napiše IGNORIRAŠ ako nije vrijeme i mjesto) i kako god završi bit će ti bolje nego sad.

Ako nastaviš ovako, bolje ni ne zaslužuješ...

Nakon kratkog i jezgrovitog pitanja slijedit će salva optužbi na njegov račun kako je ne razumije, da to od njega nije očekivala i jedan od ženskom rodu najdražih - protunapad jer je on nasilnik koji ju ucjenjuje njihovim prijateljstvom 

Netko je napisao ranije, mislim Zerocool, da je cura možda sramežljiva...ok stoji tvrdnja možda je sramežljiva, ali sramežljivost ne opravdava bezobrazluk. Realno gledajući navlačiti nekoga ko ju zove na kavu s odgovorom da želi i onda otkazivati dan ranije, ne jednom nego desetak puta, nije ništa drugo nego zavlačenje i bezobrazluk. 

Na ovom svijetu teško da postoji neka cura koja je sramežljivija od mene a ako dodaš moju milu agorafobiju to je ubojita kombinacija. Svejedno to ne znači da ću nekoga gnjaviti mjesecima i obećavati odlazak na kavu. Ili pregrmiš i odeš na tu *ebenu kavu ili kažeš "gle situacija je takva i takva" i problem riješen. Ne izvodiš bijesne gliste mjesecima. Ovo što ona radi je plain and simple jebada u mozak dečka kojem je očito dovoljno stalo da ga može vozat. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Ne demonstriraš ni logiku, ni informisanost, ni elokvenciju, osim na tom nivou da si uspela da u jednu sintagmu ("mizogini seksist") spojiš dve aktuelne feminističke poštapalice, i pri tom si, manje više, napravila pleonazam.

Nauči što je pleonazam i okani se patrijarhalnog tona tamo gdje mu nema mjesta.

ddarknessfairyy kaže...

Nakon kratkog i jezgrovitog pitanja slijedit će salva optužbi na njegov račun kako je ne razumije, da to od njega nije očekivala i jedan od ženskom rodu najdražih - protunapad jer je on nasilnik koji ju ucjenjuje njihovim prijateljstvom 

A što bi drugo trebalo uslijediti? Kako bi se ti na njezinu mjestu postavila u toj situaciji?

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Bolje se ti drzi kuhinje

12 godina

ddarknessfairyy kaže...

A što bi drugo trebalo uslijediti? Kako bi se ti na njezinu mjestu postavila u toj situaciji?

Ako nije glupa shvatiti ce sto radi i odgovoriti mu normalno bez koje kakvih izmotavanja.

Nitko nju ne ucjenjuje nego ju samo decko zeli upoznati i porazgovarati uzivo s njom jer preko poruka i irl može biti velika razlika..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Uslijedit će da će sa takvim bahatim stavom one koja je uvijek u pravu završiti sama. Potpuno sama, ni mačke neće htjeti biti s njom.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Arendelle, si ovo možda ti?

Okej.
10 godina
odjavljen
res03pem kaže...

Ako nije glupa shvatiti ce sto radi i odgovoriti mu normalno bez koje kakvih izmotavanja.

Nitko nju ne ucjenjuje nego ju samo decko zeli upoznati i porazgovarati uzivo s njom jer preko poruka i irl može biti velika razlika..

A zašto se prijateljstvo ne bi moglo održati samo razgovorom na internetu, tj. na društvenim mrežama? Nekad je vrlo popularno bilo tzv. prijateljstvo preko pisama, a ovo nije ništa drugo negoli jedan modernizirani oblik takvoga prijateljstva. Tko zna kakvi se razlozi skrivaju iza njezine želje da se ne nalaze uživo - mislim da autor pitanja nije taj koji se treba igrati psihijatra i otkrivati razloge. Ako se djevojka osjeti sigurnom da razlog iznese, ona će to zasigurno napraviti. Požurivanje i emocionalne ucjene, s druge strane, nikad nisu urodile plodom.

chutac kaže...

Uslijedit će da će sa takvim bahatim stavom one koja je uvijek u pravu završiti sama. Potpuno sama, ni mačke neće htjeti biti s njom.

Možda joj je samoj sasvim dobro.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
15 godina
The Friendzone Club

i ko je lud onda oženit se, pogledajte Arendelle, sve lijepo funkcionira, 200 genijalnih stranica i onda dođe ona i napravi totalni kaos 
tako i u životu, sve lijepo funkcionira 20-25 godina dok ti žensko ne uđe u život, tad ode sve u k

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

A zašto se prijateljstvo ne bi moglo održati samo razgovorom na internetu, tj. na društvenim mrežama? Nekad je vrlo popularno bilo tzv. prijateljstvo preko pisama, a ovo nije ništa drugo negoli jedan modernizirani oblik takvoga prijateljstva. 

Ne znam npr. kad razgovaraš s nekim preko interneta nemaš osjećaj da razgovaraš s konkretnom osobom jer je većina nas provela tisuće sati dopisujući se s ljudima na Steamu, irc kanalima i forumima pa nam ime i slika ne znače ništa. Uvijek si svoj i ne razmišljaš o drugoj osobi, zato se često dešava da kažeš nešto što uvrijedi drugu osobu (pogotovo nekog razmaženog kao što je to cura kojoj nitko nikad nije rekao ništa istinito u životu). 

Kad si s nekim uživo tek tad dolaze implikacije toga da razgovaraš s ljudskim bićem. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Joj Arandelle, šta ti pričaš? Jel vidiš ti kakve ti gluposti pišeš?

Da nam ne treba pravi prijatelj nego prijatelj preko pisama? 

12 godina
Onjegin kaže...
Arendelle kaže...

A zašto se prijateljstvo ne bi moglo održati samo razgovorom na internetu, tj. na društvenim mrežama? Nekad je vrlo popularno bilo tzv. prijateljstvo preko pisama, a ovo nije ništa drugo negoli jedan modernizirani oblik takvoga prijateljstva. 

Ne znam npr. kad razgovaraš s nekim preko interneta nemaš osjećaj da razgovaraš s konkretnom osobom jer je većina nas provela tisuće sati dopisujući se s ljudima na Steamu, irc kanalima i forumima pa nam ime i slika ne znače ništa. Uvijek si svoj i ne razmišljaš o drugoj osobi, zato se često dešava da kažeš nešto što uvrijedi drugu osobu (pogotovo nekog razmaženog kao što je to cura kojoj nitko nikad nije rekao ništa istinito u životu). 

Kad si s nekim uživo tek tad dolaze implikacije toga da razgovaraš s ljudskim bićem. 

sto se tice tih prijateljstava preko pisama,ljudi nisu bili u mogucnosti da se susretnu uzivo jer su u velikoj vecini slucajeva zivjeli daleko jedni od drugih i to im je bio jedini nacin komuniciranja.

U ovom slucaju oni imaju mogucnost susresti se i druziti se..

kao sto ognjegin kaze vecina nas je provela puno puno sati sati razgovarajuci/dopisujuci se s ljudima iz raznih zemalja.

proveo sam mnogo sati i na skypu sa osobama iz razlicitih zemalja tako da imam iskustva..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
17 godina
Arendelle kaže...
res03pem kaže...

A zašto se prijateljstvo ne bi moglo održati samo razgovorom na internetu, tj. na društvenim mrežama? Nekad je vrlo popularno bilo tzv. prijateljstvo preko pisama, a ovo nije ništa drugo negoli jedan modernizirani oblik takvoga prijateljstva. Tko zna kakvi se razlozi skrivaju iza njezine želje da se ne nalaze uživo - mislim da autor pitanja nije taj koji se treba igrati psihijatra i otkrivati razloge. Ako se djevojka osjeti sigurnom da razlog iznese, ona će to zasigurno napraviti. Požurivanje i emocionalne ucjene, s druge strane, nikad nisu urodile plodom.

Aaaaaaaahahahahahahahahahaaaaaaa!!!!1!!1!!!! Bože sačuvaj gluposti...

Pa cura mu niti jednom, ali niti jedan jedini put nije rekla da se NE ŽELI naći s njime, nego dapače - može/ne može, pa tako mali milijun puta. Kakvo prijateljstvo, kakvi razlozi, kakvi bakrači? Što ti konstruiraš i od čega?

Autor pitanja jedino i može igrati se psihijatra (za razliku od tebe koja se guraš konstruirajući priče kojih nema) ili se ostaviti ćorava posla (što bi mu i bilo najpametnije, jer cura ne zaslužuje niti desetinu ove pažnje koju joj je poklonio), jer je mala baš slučaj za promatranje...

EDIT: E da, i vezano na emotivne ucjene, jedina koja emotivno ucjenjuje je ona (kao što je i ddarknessjojnedamisesadpisatcijelinick primijetila), on to nažalost puši. Daj se prestani igrat s ljudskim životima i srat kvake, netko će pročitat ovo što pišeš i pomislit da si ozbiljna!

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 13:30 (Veliki Brat).
14 godina
The Friendzone Club

Nasao se s najbrzim, jos smo na picu. Evo je on poslao

Od ove nece biti nista, otpisao sam ju. Najbrzi je cak ovdje na picu razgovarao s dvije cure, pitao ih za ovaj moj slucaj da li je u redu da zenska se jos nije uzivo nasla samnom nakon godinu dana dopisivanja. Obje su odgovorile da nije nimalo u redu i rekle da je bolje da ju obrisem s fejsa i ne cujem se s njom. Pokusao je dogovoriti kavu s jednom od njih, ali ima decka. Idemo dalje, lekcija naucena. 

9 godina
protjeran
Arendelle kaže...

Mislim da je bilo dosta Tumblra za tebe.

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Nasao se s najbrzim, jos smo na picu. Evo je on poslao

Mala je 

D E V A S T I R A N A 

E

V

A

S

T

I

R

A

N

A

17 godina
Ljudina! Onjegin
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice