The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Friendzone Club
ks95hr kaže...

Casanova, nije loš post ali ovo je presmiješno i kontradiktorno.

Prihvaćam kritiku, kao i od svake druge žene :D

systemize kaže...

Kad zazmiri zazvalji je.

Samo sam 3 samara dobio zbog ove fore sto je zanemrivo.

Bome si dobro i rekao, samo tri - da si dvaput u životu to probao, i dalje bi bilo samo tri šamara...

Pa nije fora u tome da ju zažvališ pod cijenu silovanja, jbte!?

Cura mora znat što joj se sprema, mora to htjet i mora ti to dozvolit. Mora imat leptiriće u trbuhu, jer to tako ide od 15-te do 20-te. Nakon toga su stvari već distanciranije, ali i dalje je najbolje kad se to dogodi (ako tražiš vezu, naravno; brzi fuk se rješava puno brže i jednostavnije, ali i dalje sporazumno, kvragu).

Gledam te!
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:26 (CyberPlague).
17 godina
The Friendzone Club

A niš, svaka škola se plaća. Sljedeći put ćeš bit malo brži (valjda).

Gledam te!
12 godina
The Friendzone Club

sad ju odjebi jer je bezobrazna i ignoriraj ju kad ju vidis uzivo

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo nekoliko se dana suncam i pocrnio sam tocno onako kao kompany i bas mi fino stoji i odem na gr. bazen i sve ribe gledaju u mene kako idem u bazen i kupam se i izlazim i pomislim evo ga dns cu ubaciti ali kad progovorim 

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
10 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

sad ju odjebi jer je bezobrazna i ignoriraj ju kad ju vidis uzivo

13 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

Nisam u poziciji da ju ja odjebem,jer je ona mene odjebala,if u know wat i mean.
Prilika života propuštena,gonna get the higher lvl now.

Ako bude prilike,ide friendzone(no emotions),da se makar skupa zajebavamo,ako ne ništa 

Bojim se jedino da ne bude ''Tu noć kad si se udavala''

Dozvolit ćeš da te cura učini jadnim?

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
10 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
CyberPlague kaže...

15 godina
CyberPlague kaže...
Onjegin kaže...
CyberPlague kaže...

Nisam u poziciji da ju ja odjebem,jer je ona mene odjebala,if u know wat i mean.
Prilika života propuštena,gonna get the higher lvl now.

Ako bude prilike,ide friendzone(no emotions),da se makar skupa zajebavamo,ako ne ništa 

Bojim se jedino da ne bude ''Tu noć kad si se udavala''

Izvini care,al mislim da nikome više nisi interesantan,okolo dijeliš savjete,a zapravo jednom mjesečno otvaraš novu temu i u njoj se jadaš kako imaš loš socijalni život.

u biti ti ovdje ispadas jadan a ne onjegin :)

13 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

Izvini care,al mislim da nikome više nisi interesantan,okolo dijeliš savjete,a zapravo jednom mjesečno otvaraš novu temu i u njoj se jadaš kako imaš loš socijalni život.

Oprosti.

Idem slušati "Sinoć kad si se udavala" i moliti curu da me friendzona zato jer je moj život izvrstan.

Stay mad, kid.

16 godina
The Friendzone Club



R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 13:14 (mind_challenge).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znam da ću dobiti gomilu Thumb Down-ova sa ovim postom,ali ovo netko mora napisati.

Djevojke nemaju obavezu voljeti vas vječno i svaki dan vam ga popušit ako ste vi "dobri" prema njoj.Jednostavno ne...

Ako vam se djevojka sviđa a ona vas hajmo reći friendzone-a onda imate 2 opcije:

a )Polako se udaljavati od nje

b )Priznati joj svoje osjećaje

Zašto?

Ne znam što Hrvatski računalni entuzijasti znaju ili misle da znaju o ženama ali nažalost one nemaju magičnu moć prepoznavanja vaših osjećaja prema njima.Znači ako nemate muda da joj priznate to (nije to nikakva sramota,odat ću vam tajnu:niste jedini) onda jedino što vam preostaje je udaljiti se od nje.Čitajući ovo sigurno ste se zapitali:Ali Fannion,pa zar nemogu ostati blizak s njom i pretvarati se da sam joj prijatelj?

Možete ako želite ostati jadni i svaku večer plakati u jastuk žaleći i proklinjući samoga sebe.I svaki put kada pogledate tu djevojku osjetit ćete kako jedan mali dio vas umire i svaki dan ćete sami sebi govoriti gluposti kao "Priznat ću joj sutra" "Možda će sama shvatiti" "Ali ja nju iskreno volim".Slušati ćete one dosadne ljubavne balade i bit ćete jadni...

Možda mislite da joj sve to priznate da ćete ju izgubit,ali morate shvatit da ju nikad niste ni imali.Nikad.

Osim toga ako joj ne priznate nikad se ništa niti neće dogoditi.

Evo par stvari koje na kraju ovog dugačkog posta želim razjasniti:

-Ovo sam napisao jer sam osjetio potrebu vidjevši ponašanje nekih ljudi koji su u ovoj situaciji a znam ih u privatnom životu a i pročitavši neke poruku u ovoj temi.

-Muško-ženska prijateljstva itekako postoje,ali Friendzone nije isto kao i iskreno prijateljstvo

-I ono možda najvažnije:

Ne,ja nemam curu,ali to je zbog par jednostavnih razloga:1.)Nedostatak društvenih vještina zbog introvertiranosti 2.)Prosječnost u izgledu 3.)Nedostatak hrabrosti

I zapamtite,život nije romantična komedija,neke se stvari samo događaju u filmovima!

17 godina
The Friendzone Club

Cetri lijepe dame su na terasi i narucile su Colu.

Kakve su mi šanse?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 14:41 (wyks).
12 godina
wyks kaže...

Kakve su mi šanse?

ako ne ostavis mobitel i ne odes do njih nikakve.

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
13 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kakve su mi šanse?

S četiri -nula. 

S jednom su vjerojatno dobre. 

16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kakve su mi šanse?

Jel netko zamijetio kako ni u jednoj vidljivoj koli nije ista količina kole? Fascinantno.

13 godina
The Friendzone Club

Pa nemogu virovat da imate toliki problem za uopce izac sa nekom curom na kavu

Pa manje vise svaka normalna cura ako te zna bar iz videnja ce otic sa tobom na kavu

Daj se momci opustite cure ne grizu i nisu toliko komplicirane uopce

Pogotov ovo oko mog godista znaci 16,17,18,19

Malo glumis neku romantiku i samo ide

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
wyks kaže...

Kakve su mi šanse?

Jel netko zamijetio kako ni u jednoj vidljivoj koli nije ista količina kole? Fascinantno.

Ma to je on u ovu drugu ubacio nešto pa da poslije budu nešto više od prijatelja!    

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Pa nemogu virovat da imate toliki problem za uopce izac sa nekom curom na kavu

Pa manje vise svaka normalna cura ako te zna bar iz videnja ce otic sa tobom na kavu

Daj se momci opustite cure ne grizu i nisu toliko komplicirane uopce

Pogotov ovo oko mog godista znaci 16,17,18,19

Malo glumis neku romantiku i samo ide

To je istina. Ali nemojte očekivati da joj se vi isto sviđate. Možda joj se svidite, možda ne.

Prvi izlasci su nešto slično kao kad vam neće komp bootati. Probavate razne komponente metodom pokušaja i pogreške,  a na kraju nađete :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo, možda prođe...

12 godina
The Friendzone Club

Danas nakon 3 mjeseca agonije sluzbeno mogu reć da sam se riješio friendzonea, otišli smo na kavu sa ekipom i onda sam je zamolio par minuta vremena da joj kažem da više ne mogu trpit ovaj FZ na što se ova zblesirala ko tuka, a onda me odbila sa spikom da nije problem u meni već u njoj (klasična sranja) i onda mi je rekla da bi mogli probat poslije nego se vrati sa mora (kad počne škola) jer ne zna kaj će tamo biti pa da me ne iznevjeri ili neki krc što sam ja odbio jer mi se ne čeka nikoga i imam valjda nekakvog dostojanstva.

Dalje joj je spika bila da bi ona htjela ostat samnom frendica ako ništa, što sam također odbio jer mi je već pun krc svega nakon ta 3. mj zaljubljenosti, ali sam joj rekao da bi htio ostati u nekakvim ok odnosima što je ona i prihvatila.

Tako da se na neki način osjećam posrano jer sam odjeban, ali mi je i drago jer mi je pao kamen sa srca i jer sam joj rekao to uživo u facu.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav,

trebao bih savjet kako da pridem curi na plazi bez da automatski uletim u friendzone. Vec par dana na plazi se kupa jedna cura koja mi je zapela za oko i imao sam vec priliku da se upoznamo, ali sam iz nekog razloga oklijevao i nisam nista poduzeo. Sad mi je zao sto je tako ispalo, ali sto je tu je. Danas opet idem tamo pa eto ako netko zna kako da pridem. Mozda je i najbolje direktno "ej bok, zgodna si, htio bih se upoznati s tobom"?

13 godina
Jakic007 kaže...

Pozdrav,

trebao bih savjet kako da pridem curi na plazi bez da automatski uletim u friendzone. Vec par dana na plazi se kupa jedna cura koja mi je zapela za oko i imao sam vec priliku da se upoznamo, ali sam iz nekog razloga oklijevao i nisam nista poduzeo. Sad mi je zao sto je tako ispalo, ali sto je tu je. Danas opet idem tamo pa eto ako netko zna kako da pridem. Mozda je i najbolje direktno "ej bok, zgodna si, htio bih se upoznati s tobom"?

žrtvuj se i stani na ježinca, dođi do nje i zamoli ju da ti pomogne oko iglica. ako te pita zašto baš ona, reci da samo njoj i njenim rukama vjeruješ

Dinamo Zagreb
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zapravo jako dobra ideja jer sam neki dan stao na jeza, a nisam izvadio iglice tako da ne moram ponovno.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imao je priliku, nije iskoristio...

Stao na ježa, ...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Omotaj se ručnikom i priđi joj, reci bok. Kad te pita zašto imaš ručnik oko sebe, reci da je ona za to kriva. Past će ti u naručje kao pokošena.

Ili joj priđi i reci "Bok, ja sam Jakic. Vruće je pa sam mislio da si možda za sok :)."

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...

Pozdrav,

Oprosti jel te mogu nes pitat?

Ja sam iz bla bla, doso sam sa bla bla i jel znas mozda jel ima tu negdje za izać van?

i kad ti kaze imas tamo kafic bla bla pitaj ju da ode s tobom na cugu.. usput izmjenite brojeve/fejs

(ovo je ako si turistički došo na more... ne ako živiš tamo... )

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 23:19 (cuspajz).
12 godina
The Friendzone Club

Prije otprilike par tjedana sam vam pisao da bih se htio javiti jednoj djevojci, skupio sam khm te me je odmah na početku odjebala međutim trenutno sam se počeo dopisivati sa curom iz razreda koja mi je odvijek bila onak simpa osoba

Kaj da pokušam tu nešto pa da vidimo hoće li biti čega?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Prije otprilike par tjedana sam vam pisao da bih se htio javiti jednoj djevojci, skupio sam khm te me je odmah na početku odjebala međutim trenutno sam se počeo dopisivati sa curom iz razreda koja mi je odvijek bila onak simpa osoba

Kaj da pokušam tu nešto pa da vidimo hoće li biti čega?

Uvijek se isplati probati, ftw 

What a lovely day.
12 godina
The Friendzone Club

nikad ne seri u svoje dvorište, savjetujem ti da pokušaš nešto kad završiš školu, jer sada si već vjerojatno u friendzoni samim time što ideš sa njom u razred

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice