The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: The Friendzone Club
Dugi-VG kaže...

Bok, ovako. Znam žensku već nekoliko godina. U nju sam zaljubljen od 1. srednjeg. Sad sam 4. srednje i imam osjećaj da joj trebam reći. Cijelu srenju školu se družim sa njom ali nikad joj nisam rekao što zapravo osjećam. Ona me smatra dobrim kolegom. Znam da me ne gleda na onaj način. Kako to promjenit, tj. da li se može uopće ? Sad ćemo na doček nove svi zajedno - može li se ta situacija iskoristit ? 

lGRACINA, nisi trebao raditi drugi račun da postaviš ovo pitanje, mogao si i sa trenutnim. Siguran sam da kolegama nebi bilo teško dati ti savjet u ovoj situaciji.

A sad bi bilo vrijeme da prestaneš trolati jer će ti i ovaj 12. nick pocrniti...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 20:09 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ti se zeznas sa mnom ili sto ?

16 godina
moderator
lGRACINA kaže...

Ti se zeznas sa mnom ili sto ?

Ne, prestar sam za te gluposti...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
The Friendzone Club

Pa ja ću se stvarno objesit na najbližu palmu (u vrtu je:P)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Dugi-VG kaže...

Bok, ovako. Znam žensku već nekoliko godina. U nju sam zaljubljen od 1. srednjeg. Sad sam 4. srednje i imam osjećaj da joj trebam reći. Cijelu srenju školu se družim sa njom ali nikad joj nisam rekao što zapravo osjećam. Ona me smatra dobrim kolegom. Znam da me ne gleda na onaj način. Kako to promjenit, tj. da li se može uopće ? Sad ćemo na doček nove svi zajedno - može li se ta situacija iskoristit ? 

lGRACINA, nisi trebao raditi drugi račun da postaviš ovo pitanje, mogao si i sa trenutnim. Siguran sam da kolegama nebi bilo teško dati ti savjet u ovoj situaciji.

A sad bi bilo vrijeme da prestaneš trolati jer će ti i ovaj 12. nick pocrniti...

Kaj to stvarno možeš vidjeti?Pretpostavljam da ne preko ip adrese jer je dinamička što znači da vidiš mac adresu.Kakav je to voodoo domagoj stavio na forum.

I feel violated. ;)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
Ikarus01 kaže...

Kaj to stvarno možeš vidjeti?Pretpostavljam da ne preko ip adrese jer je dinamička što znači da vidiš mac adresu.Kakav je to voodoo domagoj stavio na forum.

I feel violated. ;)

A nemoj sad raditi off-topic ovdje. {#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
16 godina
moderator
Ikarus01 kaže...

I feel violated. ;)

Imamo DNA analizu preko znoja sa desne ruke dok forumaš drži miša, iako nam mali problem stvaraju ljevaci, na tom dijelu koda se još radi Smijeh

A sad natrag na temu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 21:15 (XXX-Man).
17 godina
Veliki Brat kaže...

Što god da probaš, bolje je nego da nisi probao ništa. Ionako nisi s njom, pa nemaš baš što za izgubiti...

Doček nove se uvijek može iskoristiti, ali to i je problem - ne treba ti izgovor. Situaciju si možeš stvoriti i sam: jednostavno ju nazovi i pitaj hoće li izaći van s tobom. Da, stvarno je tako lako.

Ti znaš zašto ju zoveš van. Ona će znati zašto si ju pozvao van. Ako odbije znaš na čemu si. A ako ne odbije, isto.  :)

Svi ti odnosi su zapravo izuzetno jednostavni i najbolje ih je tako i prihvatiti. Svi stvarno previše kompliciraju oko toga, zbog straha od odbijanja, što je zapravo skroz bezveze.

Ako i ne izađete van zajedno, znaš na čemu si i proći će te zaljubljenost, te stvari jednostavno tako funkcioniraju.

Ali niti slučajno ne dozvoli sam sebi da ne napraviš ništa. Ja nisam napravio ništa s jednom curom na kraju osnovne i dan danas mi je krivo, iako tu ne bi bilo ni seksa, ni bilo kakvih ozbiljnijih odnosa. Kad sam to skužio, reko - nikad više. Nema goreg osjećaja od toga da budeš sam sebi papak. A nisi papak ako te odbije, papak si ako ništa ne poduzmeš.

ovo je savjet vrijedan zlata. kaj ti znaci bit zaljubljen u curu a nemos ju "imat". pitaj, ak bude nekaj bude, ak ne prvih par tjedana ce ti bit krivo/deprimirajuce, al ti garantiram da nakon tog perioda ces se osjecat bolje i to puno. onda ce ti ta cura bit prosjek. 

tak sam i ja godinu i pol skakal oko jedne, radil kakve sve usluge, izlaske, vozil simo tamo, kave, vecere i kaj vec ne. a onda kad sam konacno skupil hrabrosti joj reci za svoje osjecaje sam dobil nogu. ali je bome i ona onda dobila nogu od mene. sad kad ju vidim, ne osjecam nis. cak ju lagano i prezirem.

ali definitivno nakon toga iskustva sam drugi covjek. naucis se da nemos imat svaku, bit ce ti lakse. stoga svima koji se dvoumite reci ili, pitajte za izlazak, kavu, setnju, priznajte osjecaje. ak i nebu nis barem se neces tuc po glavi i mislit si kako si ti mogao biti na mjestu buduceg partnera. {#}

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
13 godina
Lord_Marko kaže...
...

ovo je savjet vrijedan zlata. kaj ti znaci bit zaljubljen u curu a nemos ju "imat". pitaj, ak bude nekaj bude, ak ne prvih par tjedana ce ti bit krivo/deprimirajuce, al ti garantiram da nakon tog perioda ces se osjecat bolje i to puno. onda ce ti ta cura bit prosjek. 

tak sam i ja godinu i pol skakal oko jedne, radil kakve sve usluge, izlaske, vozil simo tamo, kave, vecere i kaj vec ne. a onda kad sam konacno skupil hrabrosti joj reci za svoje osjecaje sam dobil nogu. ali je bome i ona onda dobila nogu od mene. sad kad ju vidim, ne osjecam nis. cak ju lagano i prezirem.

ali definitivno nakon toga iskustva sam drugi covjek. naucis se da nemos imat svaku, bit ce ti lakse. stoga svima koji se dvoumite reci ili, pitajte za izlazak, kavu, setnju, priznajte osjecaje. ak i nebu nis barem se neces tuc po glavi i mislit si kako si ti mogao biti na mjestu buduceg partnera. {#}

Nisi joj bio "napet".

Davno su prošla vremena kada su dobri dečki bili smatrani "ulovom", danas ih počinju primjećivati tek kada su se pošteno iživile sa siledžijama.

Do tog trenutka im dobri dečki služe poput poslušnih i odanih pseta. Posljedica emancipacije ženskog roda, i tako treba biti da se razumijemo.

Mislim na to da trebaju imati pravo na izbor partnera kakvoga žele pa makar se radilo i o teškoj sirovini, ali ovakvo davanje lažne nade i zavlačenje ipak nije baš fora.

Čovjek lijepo objasnio u svega parsto riječi.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 2:29 (pr0n_addict).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

wyks, pokušaj ne interpretirati ovaj post kao šovinistički, zatucan i seljački.

Kao što svi znate, nadam se, muškarcima su napete lijepe ženske. Što znači "lijepa ženska"? Žena koja koja posjeduje neke fizičke osobine koje su prikladne za majčinstvo, to znači da su: a) zdrave b) dovoljno stare da budu seksualno aktivne c) dovoljno mlade da rode i uzdrže "mladunčad" (glatka koža, simetrična faca, relativno velike oči, lijepe grudi, relativno široki bokovi itd. To je jednostavno priroda. Za muškarca, izgled nije toliko važan zato što muškarac ne nosi djecu, za ženu je. Zaboravite sva "politčki korektna" sra**a koja su proizlaze  uglavnom od frustriranih ne**ba. (moram stavit malo zvijezdica da se skonta o čemu je riječ). Muškarci koji govore da im nije važno koliko je žena lijepa: a) lažu b) poremećeni su c) opravdavaju svoj manjak muškosti tj. lažu sebe i druge. Žene, s druge strane moraju nači mužjaka koji će biti s njima, inače imaju manju šansu za širenje svojih gena kao i muškarci koji se zadovoljavaju sa neženstvenim karakteristikama kod žene (male grudi, malo ili nepostojeće d**pe, muškasto ponašanje i slično...)

Gledanje na žene kao na "seksualne objekte" je i prirodno i poželjno za muškarca, da nije tko zna bi li danas bili ovdje i bili li još uvijek tucali kamenje, zašto će te to rijetko čuti u medijima? Zato što podilaze 90% ljudi kojima nije drago čuti da su na milosti i nemilosti gena, danas manje nego prije, ali još uvijek. Neke države su čak započele "kampanje unutarnje lijepote" kako bi "povisili svijest da izgled nije sve" kako bi "pomogli" ženskama kako bi postale manje zainteresirane za održavanje fizičke lijepote i tražile od muškarca da ide kontra svoje prirode i fokusiraju na neke "druge kvalitete". Te i slične kampanje od kojih mi je zlo nikad nisu vođene od strane privlačnih žena ili muškaraca koji su uspiješni sa ženama. Takve blesave kampanje kampanje su rezultat neznanja, ljubomore, "politički koretnog" preseransa i nemaju veze sa stvarnosti. Onaj muškarac koji želi imati lijepu ženu pokraj sebe se ne obazire na takve gluposti i idotima koji prodaju takve gluposti se smije u facu.

Što je važno kod osvanja ženske? Izgled - tek u jako maloj mjeri, zato što muškarci ne nose djecu, muškarci su oni koji oplođuju ženku i od njih se očekuje da budu tu kada treba i da budu MUŠKARCI, a MUŠKARCI se ponašaju kao MUŠKARCI. Pod to ne spada ispijanje pive, ubijanje medvjeda, praćenje nekog sporta i slično, nego - preuzimanje odgovornosti, pokazivanje domniacije, sigurnost u sebe, sposobnost da se žena u tvom društvu osijeća lijepo i općenito  izbjegavanje ženskastog ponašanja (iskazivanje emocija, neke žene će vas namjerno sabotirati, npr. kažu da je dobro doći u dodir  sa svojom "ženskom stranom" - to je glupost na kvadrat, ali morate to razumiti jer nama pune glavu glupostima kao i njima). Kada žena kaže da ju zanimaju tvoje emocije - zapravo je zanima kakav je tvoj stav u vezi njih jer nisi to iskazao skoro ili nikada.

Očekujem zahvale od "popravljivog dijela forumaša" i brojeve telefona ženskog dijela. Ostali neka čekaju da im sudbina dodijeli žensku, ali oprez - ona je za one koji ne razumiju stvari malo čudna - dobiješ dobar posao, ubiješ se u teretani, naučiš trikove i onda dođe neki "sileđija" koji je ništa drugo nego - MUŠKARAC i otme ti žensku pred očima. :D (ovo nije poziv da se ne brinete o karijeri ili vlastitom tijelu, samo spoznajte da je savršeni trenutak za prići ženi - kad je ugledaš i kada skontaš da ti se sviđa, KADA dobiješ taj posao, KADA kupiš baš taj auto, KADA odradiš toliko i toliko u teretani NIJE).

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 3:34 (Galt).
15 godina
neaktivan

Ti si isto full zabrijao od previše čitanja self-help članaka... Kao što smo vidjeli prije par stranica kad si nam otkrio čudo čudnovato da žene vole seks jer takvi članci znaju navoditi to kao nešto neobično.

Ova teorija ti je kriva u priličnom broju točaka, nažalost sam na mobitelu pa ne mogu sad otipkati poštenu poruku, budem kasnije. 

I post ti je šovinistički, zatucan i seljački.

17 godina
The Friendzone Club

Netko mi je oteo curu. {#} (Nešto što mi nikad nije i nikad neće dogoditi jer je samo po sebi nemoguće - cura te hoće pa ju izgubiš - to je ok, dogodi se, netko napravi glupost. Cura te neće - nitko ti ju nije oteo. Curu nisi ni pitao pa se povezala s drugim - pa kako da ona zna ako šutiš?)

4 zaključka:

1.) Cura ima sasvim drugačije ukuse i nisi joj se svidio - 78% slučajeva (što 98% ljudi ne želi priznati iako imaju isto mišljenje o nekoj jadnoj Đurđici koja je zaljubljena u njih)

2.) Kompliciranjem si sam od sebe stvorio sliku kakva nije privlačna - 11% slučajeva (ovo se popravi sa iskustvo i pričanjem sa prijateljima)

3.) Stvorio si ideal od žene koja uopće nije ono što si ti stvorio u svojoj glavi - Ted Mosby - kojem žena 17 puta kaže da ne želi djecu, a on svaki put u glavi napravi još jedno dijete sa njom. To je ono trčkaranje koje je uništavanje vlastite osobe. Na kraju krajeva ni ne znaš što ta osoba želi jer si zaokupljen time kako ju osvojiti.

4.) Totalno ignoriranje da ona možda i voli nekakve sileđije - tj. da i nije nešto dobra osoba. To što je lijepa i što te pali ne znači da će ti biti dobro s njom.

E sad kad se po prvi put prihvati da postoji ogromna mogućnost da te netko naprosto neće, nakon toga je lakše. I nisi TI kriv, jer kad si kriv se donekle može i ispraviti. Ovo vjerojatno neće.

Problem je što većina neće direktno pitati pa direktno dobiti odgovor, već konstruira svoje zaključke.

Zašto bi pobogu prezirao ženu koja me odbila? Pa jeste li vi ikada odbili neku damu? I da vas sad ona prezire? Malo creepy...

Bilo koji razlog zbog kojeg te odbila je valjan razlog. Da nije valjan ne bi te ni odbila. I tu ti nemaš nekog utjecaja.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
pr0n_addict kaže...

Nisi joj bio "napet".

Davno su prošla vremena kada su dobri dečki bili smatrani "ulovom", danas ih počinju primjećivati tek kada su se pošteno iživile sa siledžijama.

Do tog trenutka im dobri dečki služe poput poslušnih i odanih pseta. Posljedica emancipacije ženskog roda, i tako treba biti da se razumijemo.

Mislim na to da trebaju imati pravo na izbor partnera kakvoga žele pa makar se radilo i o teškoj sirovini, ali ovakvo davanje lažne nade i zavlačenje ipak nije baš fora.

Čovjek lijepo objasnio u svega parsto riječi.

bilo pa proslo. tu ti dajem za pravo da svaki bira koga zeli. nema smisla silit nekog. jedino mi je zao vremena i novaca utrošenog na nju, a bilo je i drugih prilika kojih sam prokockal. al nema veze. na greškama se uci. {#}

Edit: wyks jel ova tvoj post isao mene? cisto da ne pisem bzvz ak nije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 10:21 (Lord_Marko).
10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ti si isto full zabrijao od previše čitanja self-help članaka... Kao što smo vidjeli prije par stranica kad si nam otkrio čudo čudnovato da žene vole seks jer takvi članci znaju navoditi to kao nešto neobično.

Ova teorija ti je kriva u priličnom broju točaka, nažalost sam na mobitelu pa ne mogu sad otipkati poštenu poruku, budem kasnije. 

I post ti je šovinistički, zatucan i seljački.

O yebemu miša, nisi me shvatio. Poanta je u tome da se one moraju praviti da ne vole, nisam rekao da vole i da je to otkriće.

17 godina
Lord_Marko kaže...

Edit: wyks jel ova tvoj post isao mene? cisto da ne pisem bzvz ak nije.

Nije, to je općenito. Isprike ako je takav dojam.

Svatko to treba sam proživjeti.

Vidio sam riječ prezirem, pa sam malo prenaglio sa reakcijom. Jasno je da nije baš dobro nekom ispunjavati željice kako bi joj se svidio. No isto tako to se i primjeti (iako mnogi ni ne žele) pa i ona mora biti svjesna prejake (neuobičajene) pažnje. Mnogo djevojaka će odmah reći da im je to neprijatno jer ne žele nešto više. Neke neće reći ništa pa se to shvati kao iskorištavanje, jer u biti i jest. To je loše i vodi u negativnost.

Baš zato treba biti jasan od početka. Ili njoj jasno reći svoju želju pa izbjegnuti ova negativna okolišanja, ili jasno reći sebi da nema nade pa biti pošten prijatelj.

15 godina
neaktivan
Galt kaže...

O yebemu miša, nisi me shvatio. Poanta je u tome da se one moraju praviti da ne vole, nisam rekao da vole i da je to otkriće.

Sorry, ali otkud ti čupaš te gluposti? Koja žena se pravi da ne voli seks??? 

Bogami sam imao u životu bliskih frendica vjerojatno više nego bliskih frendova i ni od koje nisam čuo da ne voli seks, osim jedne koja je do tad bila samo s kretenima s kojima joj stvarno nije bio dobar. Ali kad je nasla normalnog dečka je promijenila mišljenje. 

10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Sorry, ali otkud ti čupaš te gluposti? Koja žena se pravi da ne voli seks??? 

Bogami sam imao u životu bliskih frendica vjerojatno više nego bliskih frendova i ni od koje nisam čuo da ne voli seks, osim jedne koja je do tad bila samo s kretenima s kojima joj stvarno nije bio dobar. Ali kad je nasla normalnog dečka je promijenila mišljenje. 

Sorry, ja sam na trenutak pomislio da živimo u katolifatu i da postoji pritisak na žene da održavaju čednost, ne znam šta mi je bilo.

Ja znam visokog Kineza, to znači da su svi Kinezi visoki, odakle ljudima da nisu?

15 godina
neaktivan
Galt kaže...
Sorry, ja sam na trenutak pomislio da živimo u katolifatu i da postoji pritisak na žene da održavaju čednost, ne znam šta mi je bilo.

Ja znam visokog Kineza, to znači da su svi Kinezi visoki, odakle ljudima da nisu?

Ma gdje ima takvih žena? Sigurno se javi se tu i tamo neka iznimka poput pandžine djevojke, ali i on je takav.

Kao što rekoh, ja ne znam ni vjernika koji se drže tih gluposti, ako ti poznaješ takve, zašto ne kažeš? Umjesto toga generaliziraš kako većina žena ne voli seks ili da se moraju praviti da ne vole seks što je slučaj za koji nisam nikad ni od jedne žene čuo.

17 godina
wyks kaže...

Nije, to je općenito. Isprike ako je takav dojam.

Svatko to treba sam proživjeti.

Vidio sam riječ prezirem, pa sam malo prenaglio sa reakcijom. Jasno je da nije baš dobro nekom ispunjavati željice kako bi joj se svidio. No isto tako to se i primjeti (iako mnogi ni ne žele) pa i ona mora biti svjesna prejake (neuobičajene) pažnje. Mnogo djevojaka će odmah reći da im je to neprijatno jer ne žele nešto više. Neke neće reći ništa pa se to shvati kao iskorištavanje, jer u biti i jest. To je loše i vodi u negativnost.

Baš zato treba biti jasan od početka. Ili njoj jasno reći svoju želju pa izbjegnuti ova negativna okolišanja, ili jasno reći sebi da nema nade pa biti pošten prijatelj.

nemas frke. nisam ni ja to svatil ko uvredu vec kao savjet. {#}

kaj se tice, nije da ju prezirem/mrzim vec ju gledam drugim ocima. izbjegavam ju, premda mi to ne uspije svaki puta no otom potom. dosta frendova mi je konstantiralo za iskoristavanje al ja sam se na to"ogradil" velikim debelim zidom. a trebal sam slusat savjete. no dobro iskoristila me, nema veze, preboljel i to. i sad sam naucil lekciju i ok je. 

sad znam kak to funcionira i vec znam odigrat bolje. tak da {#}

15 godina
neaktivan
Galt kaže...

wyks, pokušaj ne interpretirati ovaj post kao šovinistički, zatucan i seljački.

Kao što svi znate, nadam se, muškarcima su napete lijepe ženske. Što znači "lijepa ženska"? Žena koja koja posjeduje neke fizičke osobine koje su prikladne za majčinstvo, to znači da su: a) zdrave b) dovoljno stare da budu seksualno aktivne c) dovoljno mlade da rode i uzdrže "mladunčad" (glatka koža, simetrična faca, relativno velike oči, lijepe grudi, relativno široki bokovi itd. To je jednostavno priroda. Za muškarca, izgled nije toliko važan zato što muškarac ne nosi djecu, za ženu je. Zaboravite sva "politčki korektna" sra**a koja su proizlaze  uglavnom od frustriranih ne**ba. (moram stavit malo zvijezdica da se skonta o čemu je riječ). Muškarci koji govore da im nije važno koliko je žena lijepa: a) lažu b) poremećeni su c) opravdavaju svoj manjak muškosti tj. lažu sebe i druge. Žene, s druge strane moraju nači mužjaka koji će biti s njima, inače imaju manju šansu za širenje svojih gena kao i muškarci koji se zadovoljavaju sa neženstvenim karakteristikama kod žene (male grudi, malo ili nepostojeće d**pe, muškasto ponašanje i slično...)

Gledanje na žene kao na "seksualne objekte" je i prirodno i poželjno za muškarca, da nije tko zna bi li danas bili ovdje i bili li još uvijek tucali kamenje, zašto će te to rijetko čuti u medijima? Zato što podilaze 90% ljudi kojima nije drago čuti da su na milosti i nemilosti gena, danas manje nego prije, ali još uvijek. Neke države su čak započele "kampanje unutarnje lijepote" kako bi "povisili svijest da izgled nije sve" kako bi "pomogli" ženskama kako bi postale manje zainteresirane za održavanje fizičke lijepote i tražile od muškarca da ide kontra svoje prirode i fokusiraju na neke "druge kvalitete". Te i slične kampanje od kojih mi je zlo nikad nisu vođene od strane privlačnih žena ili muškaraca koji su uspiješni sa ženama. Takve blesave kampanje kampanje su rezultat neznanja, ljubomore, "politički koretnog" preseransa i nemaju veze sa stvarnosti. Onaj muškarac koji želi imati lijepu ženu pokraj sebe se ne obazire na takve gluposti i idotima koji prodaju takve gluposti se smije u facu.

Što je važno kod osvanja ženske? Izgled - tek u jako maloj mjeri, zato što muškarci ne nose djecu, muškarci su oni koji oplođuju ženku i od njih se očekuje da budu tu kada treba i da budu MUŠKARCI, a MUŠKARCI se ponašaju kao MUŠKARCI. Pod to ne spada ispijanje pive, ubijanje medvjeda, praćenje nekog sporta i slično, nego - preuzimanje odgovornosti, pokazivanje domniacije, sigurnost u sebe, sposobnost da se žena u tvom društvu osijeća lijepo i općenito  izbjegavanje ženskastog ponašanja (iskazivanje emocija, neke žene će vas namjerno sabotirati, npr. kažu da je dobro doći u dodir  sa svojom "ženskom stranom" - to je glupost na kvadrat, ali morate to razumiti jer nama pune glavu glupostima kao i njima). Kada žena kaže da ju zanimaju tvoje emocije - zapravo je zanima kakav je tvoj stav u vezi njih jer nisi to iskazao skoro ili nikada.

Očekujem zahvale od "popravljivog dijela forumaša" i brojeve telefona ženskog dijela. Ostali neka čekaju da im sudbina dodijeli žensku, ali oprez - ona je za one koji ne razumiju stvari malo čudna - dobiješ dobar posao, ubiješ se u teretani, naučiš trikove i onda dođe neki "sileđija" koji je ništa drugo nego - MUŠKARAC i otme ti žensku pred očima. :D (ovo nije poziv da se ne brinete o karijeri ili vlastitom tijelu, samo spoznajte da je savršeni trenutak za prići ženi - kad je ugledaš i kada skontaš da ti se sviđa, KADA dobiješ taj posao, KADA kupiš baš taj auto, KADA odradiš toliko i toliko u teretani NIJE).

Teorija ti je kriva potpuno.

Ženama je bitan izgled otprilike u jednakoj mjeri kao i muškarcima. Briješ na evolucijska objašnjenja, a potpuno zanemaruješ činjenicu da ženka isto tako ima izbor kao i mužjak. Kako bi ona i potomci joj bili uspješni u prokreaciji i očuvanju vrste, i budući da pola genetskog materijala dolazi od mužjaka, ženka će izabrati onog koji ima neka pozitivna fizička obilježja, gdje bi u prvom planu vjerojatno bila fizička snaga da muškarac (i odabrani i njeno mlado, ako bude mužjak) može odagnati napad horde pobješnjelih medvjeda koja je danas uobičajen prizor.

Fizička privlačnost jest bitna iz nekih razloga, naročito na prvu, ali je daleko od ključnog, a čak i vezano za pojmove fizičke privlačnosti se ljudi jako razlikuju. Neki vole velike sise i guzice, nekima su nebitne i najnapetije su im skoro anoreksične cure. Isto vrijedi i za žene od kojih neke vole bolesno nabildane frajere, nekima su najprivlačniji debeli likovi.

Druga stvar koju potpuno zanemaruješ je činjenica da mladunčetu čovjeka treba cca 18 godina da sazrije. Ako ćemo gledati to sa strane prirode, ženki je s te strane poželjno imati mužjaka koji ima emocije jer će time osigurati da će u odgoju i skrbi za mladunče otac jednako sudjelovati kao i ona.

Treća stvar, privlačnost je i muškarcima i ženama rezultat malo većeg broja varijabli od ljepote, dominacije (sačuvaj bože izraza), odgovornosti i samopouzdanja. Nekima je bitan broj pročitanih knjiga, nekima inteligencija, dobrota čovjeka, zabava, novac, ku**c palac. Tebi je očito kod žene samo izgled bitan ili si negdje pročitao ovu glupu kvazi-evolucijsku teoriju koja ne bi vrijedila ni u prethistoriji pa sad briješ na to. Ali osoba koja nije naročito fizički ili samopouzdanjem privlačna nekome može postati izrazito privlačna ako je osobi ugodno u društvu te osobe, ako je nasmijava, ako je inteligentna i ne znam šta drugo. Ti o ovome pričaš kao da smo amebe, a ne vrsta s najkompleksnijim mozgom na planetu.

Ti si cijelu ovu priču simplificirao kao da je uobičajeno da se muškarac i žena vide, muškarac zaključi da mu je žena privlačna, samopouzdano joj uleti, ona vidi da je on Pravi muškarac™, odmah se odu je**ti da naprave dijete i to je kraj njihove interakcije. Svašta se da pročitati na ovom forumu...

Da pojednostavimo, ako je Pravom muškarcu™ bitan samo izgled, bi li ti bio sa ženom koja ti je fizički savršena, ali je glupa k'o ku**c i ništa je u životu ne zanima osim cipela i torbica?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Opisat ću malo situaciju, a ostalo pogledajte u ss-ovima. 
Ugl, viđam se s jednom ženskom neka 2,5-3mj, ovdje u gradu gdje studiram. Počeli smo se seksati negdje prije neka 3 tjedna. I danas oko 4h ujutro mi stiže poruka od nje, probudi me, prva rekacija mi je bila: "a daj me nemoj je*at da me je vibriranje moba probudilo", a taman sam bio zaspao sat dva prije. I gledam poruku, pročitam, ono, ne kužim zašto mi ju poslala, jer da sam ja tako nešto uradio ja njoj ne bi rekao. Čim smo se krenli viđati, ono, razjasnili smo ciljeve, i oboje smo se složili, ma nikakva veza, ne odgovara ni meni ni njoj. E sad, jesam li dobro postupio ili sam mogao bolje i drugačije? Da budem iskren, meni je i dalje se cilj viđati s njome. {#}  

U jednom ss se ne vidi dobro, piše: "Btw, dodji do mene sutra, ponesi mi eksterni". 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 7:34 (lithiumion).
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Veliki Brat kaže...

Što god da probaš, bolje je nego da nisi probao ništa. Ionako nisi s njom, pa nemaš baš što za izgubiti...

Doček nove se uvijek može iskoristiti, ali to i je problem - ne treba ti izgovor. Situaciju si možeš stvoriti i sam: jednostavno ju nazovi i pitaj hoće li izaći van s tobom. Da, stvarno je tako lako.

Ti znaš zašto ju zoveš van. Ona će znati zašto si ju pozvao van. Ako odbije znaš na čemu si. A ako ne odbije, isto.  :)

Svi ti odnosi su zapravo izuzetno jednostavni i najbolje ih je tako i prihvatiti. Svi stvarno previše kompliciraju oko toga, zbog straha od odbijanja, što je zapravo skroz bezveze.

Ako i ne izađete van zajedno, znaš na čemu si i proći će te zaljubljenost, te stvari jednostavno tako funkcioniraju.

Ali niti slučajno ne dozvoli sam sebi da ne napraviš ništa. Ja nisam napravio ništa s jednom curom na kraju osnovne i dan danas mi je krivo, iako tu ne bi bilo ni seksa, ni bilo kakvih ozbiljnijih odnosa. Kad sam to skužio, reko - nikad više. Nema goreg osjećaja od toga da budeš sam sebi papak. A nisi papak ako te odbije, papak si ako ništa ne poduzmeš.

Na 9gagu cesto se moze vidjeti zlata vrijedan savjet koji glasi: fap on it ili fap before making important decisions. Što u prijevodu znaci da ti se mozda neka cura sviđa i zamisljas kako bi je jednog dana ozenio itd  kako je ona savrsena a u biti nisi racionalan nego je to samo tvoj seksualni nagon.

13 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Ugl, viđam se s jednom ženskom neka 2,5-3mj, ovdje u gradu gdje studiram. Počeli smo se seksati negdje prije neka 3 tjedna.

BUG forum će uvijek biti ponosan na tebe.

Imao si curu, imao si seksualni život, otpilio si ju kao Bond. I to zbog poljupca.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
lithiumion kaže...

Ugl, viđam se s jednom ženskom neka 2,5-3mj, ovdje u gradu gdje studiram. Počeli smo se seksati negdje prije neka 3 tjedna.

BUG forum će uvijek biti ponosan na tebe.

Imao si curu, imao si seksualni život, otpilio si ju kao Bond. I to zbog poljupca.

Bwahahaha plačem. :)

Inače mentalni baš sam se neki dan pitao jesi li što rješio s deathlist(weky,mindchallenge itd.) i jesi li kompletirao to do list(wekyeva cura).

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
The Friendzone Club

Pusti, ionak je pijanica.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Di je nestao weky-jev post?

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Prije misec dana plaka san ode radi zenske koja je prekinila sa mnom nakon 4 i po godine i jucer san bio na picu sa curom koju san u meduvremenu  upozna i bilo mi je super ali u gradu nabasam na staru od bivse... I to nije sve sinoc ja vani sa drustvom meni stizu poruke kako je ona saznala da sam bio na picu sa nekom curom i da je zbog toga tuzna i slicne stvari a u biti vrti se ko mačak oko kaše oko mene i ne zna sto napravit... Sad san je lipo otpili reka san joj stara imala si svoju sansu propustila si je zao mi je ..... Makar i ne ima nista sa ovom drugom ovo mi je bilo ko melem na ranu... I vjerovatno je zlobno od mene ali što ću ne mogu si pomoć... I btw ja i druga cura opet idemo sutra na piće šetnju ili što slično ...Iskustvo koje san pokupi nikad se ne vraći bivšoj uvik idi naprid......

12 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Prije misec dana plaka san ode radi zenske koja je prekinila sa mnom nakon 4 i po godine i jucer san bio na picu sa curom koju san u meduvremenu  upozna i bilo mi je super ali u gradu nabasam na staru od bivse... I to nije sve sinoc ja vani sa drustvom meni stizu poruke kako je ona saznala da sam bio na picu sa nekom curom i da je zbog toga tuzna i slicne stvari a u biti vrti se ko mačak oko kaše oko mene i ne zna sto napravit... Sad san je lipo otpili reka san joj stara imala si svoju sansu propustila si je zao mi je ..... Makar i ne ima nista sa ovom drugom ovo mi je bilo ko melem na ranu... I vjerovatno je zlobno od mene ali što ću ne mogu si pomoć... I btw ja i druga cura opet idemo sutra na piće šetnju ili što slično ...Iskustvo koje san pokupi nikad se ne vraći bivšoj uvik idi naprid......

Svaka cast nek si je odjeba drago mi je! Sretno s novom curom

CoolerMaster Support
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala :)

14 godina
The Friendzone Club

Sinoć dobio lagani nenamjerni cockblock od frendice i frenda, popi*dio sam, kakav sugav osjecaj. No dobro, bitno da je mala zainteresirana, nadam se da će biti akcije za novu :D.

Pisao bi malo više jer je tragikomična, ali zabavna priča o cockblocku, no pošto me 2 forumaša znaju IRL vjerojatno ću napisati kad/ako stvari krenu u pravom smjeru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 22:53 (Keops).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice