ja isto glasam za guzu
Jednostavno
Kod nas u Puli je standard reći da netko/neka ima dobro dupe.
ja isto glasam za guzu
Jednostavno
Kod nas u Puli je standard reći da netko/neka ima dobro dupe.
Coder256,jel došlo rješenje sa suda?
Sredio sam ja nama stan, i sve je bilo lijepo krasno dok malisan nije izbacio tekucinu dok ga je ona ribala prije snosaja (to mi je bio prvi "kontakt" s curom). I onda kurv*n sin se vise nije htio dignit i sve je zavrsilo tako da sam ja spasio stvar sa rukama i kasnije smo se jos malo mazili nis posebno. Koji sam ja nesretnik, htio sam ga okinit sa skarama...
A poziv sa suda jos cekam jer je vikend a znas da oni jedva cekaju radit i vikendom.
Jel se kome ovo dogodilo? Nemojte mi se sad rugat to mi je prvi put sa curom (ocito je bio nestrpljiv Mini me) :D
Ja sam ga htio sa skarama rjesit kad mi se to dogodilo
Topla preporuka: Trening svaki dan.
Tako ce i bit, nije to neki problem
Samo sta nije eksplodira...
Što nitko ne kaže šupak ili šupčina ako je prava.
To se odnosi na rupu, dupe/guzica/... je stražnjica
Ne brini, dotok ulja je konstantan :D
I opet se vraćamo na to kako mladi ljudi previše pažnje pridodaju tome (mislim na dječje veze) i samo se džaba petljaju u svoje nespretne misli. Odnosi se na gimnastofilku.
Nego...
Neki dan nismo imali časova u školi i ubace nas maturantne s nekom djecom i nakon dužeg vremena uhvatim neku slatku curicu kako bulji u mene i kao svaki manijak uspostavim očnu dominaciju tako da ona mora skrenuti pogled. 10 minuta poslije to se desi ponovo, ona mi uđe u personal space i sva se nakako uvija i pita me Zašto me gledaš?
Kao svaki pravi manijak ja kažem Ti si mene prva i pobjegnem što dalje.
Dušu bih dao da joj tata još uvijek reže šnicle u tanjiru za ručkom.
Kolko sam ja upućen manijaci ne bježe od svojih "žrtava"
To mi je bilo malo trema prijeci na novi nivo pa sam malo odugovlacio i to me je kostalo xd
A sljedeci put idemo odma na akciju da se ne bi ovo ponovilo.
Drugo je reč frendu "vidi onaj šupak". Govorimo o obračanju ženskoj osobi.
Kod nas je uz šupak još pristupljena riječ "šule"
Ako zelis biti elegantan kazes: "Ima iz cega prdnuti"
Gospoda kažu dandara. Na malo kulturnijim eventima sa nepoznatom djevojkom uz neko fino piće možete zapodjenuti razgovor sa: Voliš li se bambati u dandaru?
Ti si jos premlad, pijes sok, ali meni mozes platit pivo
Ovo je zaista dobro razmišljanje, ali ti to baš ne znaš napisat da ljudi to ne pogaze sa time da si idiot, jer stvarno pišeš i zvučiš kao idiot. Al da, ti ne moraš bit najcool svima, nego toj curi (najcool glupo i retardirano zvuči al zna se na što mislim). Ne mora on ni izlazit van i može igrat badminton, ima cura koje to traže. U tim godinama (a i danas) se malo drugačije gleda, ali je bitno da sjednete jedno drugom, to je prije bilo bitno, sad je to da tražiš najljepšu žensku pa se na kraju razvedete jer je glupa, tupa i neupotrebljiva osim za umočit.
Ja sam dosta zahtjevan, osobno dosta bitno je da mi je cura vizualno privlačna i zgodna, kad mi se bivša razdebljala nakon 3 god veze radi toga jer ne trenira ništa i jer se nije htjela pokrenut oko toga, jbg, meni je to bio turn off. Nekome to i nije debelo i sam priznajem da nije, al meni je previše. Nekolicina prijatelja su mi se čudili kad sam rekao da mi je to odbojno, a oni bi je od reda svi nategli samo tako... Toliko sam izbirljiv da mi je jedna druga koja je bila zainteresirana za mene premršava, ova ima čudan nos, ova nema sisa, ovo ono.. al zato ona koja mi je top topova bira sigurnost svoje dugogodišnje veze. Ja sam joj prelud, jer volim otić u šumu i sjurit se kao budala bajkom, uz to skakat s 2m, proć sa 50km/h kroz blatni bent i uletit u rockgarden koji se spušta kao slash ( \ ) jbg. Jedan prijatelj ima curu koja je za to i još i ona vozi tako. Takvu bi i ja rado, al kad ih nema...
Uz to bitno je da ima nekog ćuka u glavi da mogu normalno popričat s njom. Bitno mi je i da zna skuhat nešto sama. Više mi nije bitno ni koju glazbu sluša ni što želi radit u životu (kao ja ću bit doktor i cura će mi bit doktorica), al treba studirat i trudit se oko sebe i svog života.
Otkad sam spolno aktivan nije prošlo više od 3-4 tjedna da nemam curu, ali sve iz nekih drugih pogleda, bilo njenih bilo mojih. Ostavljalo je mene jer sam lud i kažem što mislim, ostavljao sam ja jer mi nisu odgovarale iz nekoga razloga. Zato sam sad već pola godine slobodan, pričao sam o par ženskih i na kraju mi ništa interesantno nije bilo osim te koja ima tog momka, jbg. Odlučio sam pričekat za vezu neku koja će mi bit ludilo, kad mi se sexa, nađem neku, prijateljice uvijek dobro dođu.
Svašta sam skupusa, ali bit je, ja sam dosta izbirljiv i lako sam uspio bit s ženama koje su mi vizualno privlačne, a ja nisam neka premija, bolikurcina, šef me zove rokenrola jer sam 0% masnoće pa parim narkoman i radi toga me želi ubildat, al je se ne dam, imam velik nos i pomalo klempave uši. Bar sam visok.
Al sam samouvjeren, dok sam izlazio uhvatio bi žensku bez riječi samo na mote, neke od tih su mi postale i cure, jedino sam s prvom bio sramežljiv, pa sam napravio win win okladu, da mora sa mnom na piće, kad smo došli, posjeo sam je na koljeno jer gornji kat kafića bio prazan i nekako je pitao hoće li mi bit cura. Nakon toga više nisam bio sramežljiv, izašao bi vani, našao neku žensku van ekipe, počeo pričat s njom, nekako bi se uvijek spetljali kako to ide, par pića poslije i bio bi s njom. Vole žene kad im ne daš izbor. To je tako, jbg. I kad si nezainteresiran za njih. O tome sam već pisao kako sam bio nezainteresiran za jednu curu, al mene stvarno nije bilo briga
Tako da ako je cura zainteresirana za tebe, ti budeš pomalo nezainteresiran za nju, al kad je moment odluke onda si odlučan, ako nije baš zainteresirana za tebe, onda je moraš zainteresirat, tako što joj nećeš baš dat izbora, napravit ćeš bar dobrih poteza i ovo što je on nju par puta dopratio, pomakao joj kosu, ovo ono, ipak je malo zainteresiralo pa ga nije odbrusila. I mene je ženska odbijala radi prekida duge veze, ovo ono... 3. put sam je po*bao u WC-u Kluba izviđača. Moglo se reć da joj se nisam baš sviđao ili nešto, ali nije imala izbora.
Ovo u vezi konca, oboje i držite konce i držite jedno drugo zainteresiranim. Ako nema te strasti i igre, čemu bit s nekim?
Pa je, razmišlanje je dobro, samo što kad pišem dugu priču bude spetljana i onda ispadne loše. A šta ću, nekima se sviđa kako pišem, nekima ne, bitno je da se skuži misao, a sada stil pisanja ovisi od osobe do osobe.
Uglavnom hvala vam na savjetima! :)
Nije bilo napisano tebi kao komentar.
Ja govorim šupak,ovo ostalo zvuči tetkasto :P
Ja govorim šupak,ovo ostalo zvuči tetkasto :P
Mi u hood-u kazemo GUZ
THE GH0ST: Po ovome sto sam procitao, mogu samo zakljucit, da jos dugo neces nista umocit, a pogotovo ne ovoj... Kao prvo; kog vraga si mislio kad si se isao ispricavat, zato sto si joj rekao da ti se svida? Da nez kak traljavo ispalo, ispricavanje radi toga je toliki znak slabosti, da ti u tom slucaju ni ocajna cura ne bi dala...Kao drugo; kad ti se cura svida, ne kazes joj "curo ti mi se mnogo sviđaš i ja bi odma ozbiljnu vezu sa tobom", vec joj pokazes tako sto joj se priblizis, zagrils ju i slicno(ipak su dijela bitnija od rijeci), a zatim nakon cuge odete nekud di nema prometa i licno joj pokazes koliko ti se svida, cak ni nemora bit sex, al barenje i diranje je i tekako pozeljno... I ako Boga znas, ne spominji vezu nakon samo tri cuge, ma to ti ne treba bit ni na pameti...Ti si otisao tri puta na kavu sa njom i vec spominjes vezu, a najveci domet intime, bio ti je dodir njene kose... Cure nanjuse strah na kilometre, i vole decke koji su sigurni u svoje sposobnosti i koji su dovoljno samouvijereni, da sami znaju sto im je cinit, a ne da ti ona da sto signala, a ti ne skuzis ni jedan... I nemoj to shvatit kao uvredu(jer ni nije), vec kao dobro namjeran savijet, jer ako si dobar decko, velike su sanse da zauvijek zapnes u friend zoni i to bez povlastica... Budi samo momak koji zeli zabavu, ozbiljna veza se ne zapocinje sa tri kave, za ozbiljnu vezu je potrebno daleko vece medusobno poznavanje ... BTW kad ti cura kaže da si normalan, vec si debelo u friend zoni i gotovo su ti nikakve sanse, da izades iz te zone... Meni moja svak malo kaze da sam lud, da sam neozbiljan i slicno, a zaljepila se za mene, da je se ne mogu rjesit... Dakle, kad ti cura (uz osmijeh na faci) kaze da si lud, znaj da ces uploviti u njen ocean...
THE GH0ST: Po ovome sto sam procitao, mogu samo zakljucit, da jos dugo neces nista umocit, a pogotovo ne ovoj... Kao prvo; kog vraga si mislio kad si se isao ispricavat, zato sto si joj rekao da ti se svida? Da nez kak traljavo ispalo, ispricavanje radi toga je toliki znak slabosti, da ti u tom slucaju ni ocajna cura ne bi dala...Kao drugo; kad ti se cura svida, ne kazes joj "curo ti mi se mnogo sviđaš i ja bi odma ozbiljnu vezu sa tobom", vec joj pokazes tako sto joj se priblizis, zagrils ju i slicno(ipak su dijela bitnija od rijeci), a zatim nakon cuge odete nekud di nema prometa i licno joj pokazes koliko ti se svida, cak ni nemora bit sex, al barenje i diranje je i tekako pozeljno... I ako Boga znas, ne spominji vezu nakon samo tri cuge, ma to ti ne treba bit ni na pameti...Ti si otisao tri puta na kavu sa njom i vec spominjes vezu, a najveci domet intime, bio ti je dodir njene kose... Cure nanjuse strah na kilometre, i vole decke koji su sigurni u svoje sposobnosti i koji su dovoljno samouvijereni, da sami znaju sto im je cinit, a ne da ti ona da sto signala, a ti ne skuzis ni jedan... I nemoj to shvatit kao uvredu(jer ni nije), vec kao dobro namjeran savijet, jer ako si dobar decko, velike su sanse da zauvijek zapnes u friend zoni i to bez povlastica... Budi samo momak koji zeli zabavu, ozbiljna veza se ne zapocinje sa tri kave, za ozbiljnu vezu je potrebno daleko vece medusobno poznavanje ... BTW kad ti cura kaže da si normalan, vec si debelo u friend zoni i gotovo su ti nikakve sanse, da izades iz te zone... Meni moja svak malo kaze da sam lud, da sam neozbiljan i slicno, a zaljepila se za mene, da je se ne mogu rjesit... Dakle, kad ti cura (uz osmijeh na faci) kaze da si lud, znaj da ces uploviti u njen ocean...
Meni je moja stalno govorila da nisam normalan pa opet nista..... haha
THE GH0ST: ... BTW kad ti cura kaže da si normalan, vec si debelo u friend zoni i gotovo su ti nikakve sanse, da izades iz te zone... Meni moja svak malo kaze da sam lud, da sam neozbiljan i slicno, a zaljepila se za mene, da je se ne mogu rjesit... Dakle, kad ti cura (uz osmijeh na faci) kaze da si lud, znaj da ces uploviti u njen ocean...
Meni moja stalno govori da sam budala... tako da ima nešto u tome xD
Kad stojiš ispred nje sa satarom,ne pomogne ti ni puppy face...
cim ti kaze ti si jedan od normalnijih, znas da te gleda ko frenda.
Ma kuzim ja sta ti oces rec. Sve je u biti neverbalno. U biti, ljudi se jednostavno druže i odjednom shvate da su u vezi.
Opet, moja situacija je malo više fucked, zato što smo iz istog razreda, a i tu je taj drugi lik koji joj se sviđa. Sve u svemu, shvaćam ja što ti želiš reći, nije ovo da imamo 10 godina pa "Hoćeš li biti u vezi?". No opet kažem, za moje društvo najveći stupanj intime je brija. Ja nisam uplašen ju dodirnuti, ali opet, ako ona smatra (a smatrala je) da nismo cura i dečko i ja je krenem pipkati i dirkati, vjerojatno bi sve uprskao. Ovako sam joj normalno rekao kako se osjećam, kao gospodin i da ona nije ništa htjela sa mnom sasjekla bi to u korijenu. Tako da, očito joj se sviđam, samo sad primjenim svoju filozofiju (budem neutralan i fokusiram se na druge stvari). I opet, ne mislim da se u prijateljstvo previše uživila jer nismo iz istog društva (da idemo zajedno van itd.). Tako da, kažem, sve ovisi koliko ti imaš godina, kako ti gledaš na situaciju i svaka situacija je drugačija i nitko ovdje ne zna kako ona tu razmišlja, tako da nemora ništa značiti. I za gimnastičara je isto taj dan rekla da je normalan, a njoj se u to vrijeme sviđao (koliko sam čuo), pa eto...
Druga stvar, ultimatumi nikad ne pale jer veze iz ultimatuma uvijek budu kratkotrajne i završe svađom.
Netko bi možda rekao "Ti ćeš biti njen pas ako se ti njoj kreneš sviđati, tj. uvijek ćeš joj biti "podčinjen".". Kažem, ništa nikada ne mora značiti i ne mislim da će mi išta reći (ili neverbalno dati znakove) ako ne bude spremna za vezu (a ako bude, vjerojatno znači da joj se više sviđam nego toga dana).
Tako da, ja neću više visitati ovu temu za svoje osobno dobro (da se maknem od razmišljanja) i ostat ću neutralan, jer da sad idem forceati neke druge cure loše bi završilo i za mene i za tu curu. Tako da, samo lagano, druge stvari su sada u planu, a ovo ćemo vidjeti kako bude.
Trening 4 puta tjedno, škola, projekt... A i nije mi utrka imati curu do šta ja znam koje godine. Mislim da dobro razmišljam i ostajem pri tomu (ma što god drugi rekli), možda kasnije iznesem moje razmišljanje našem zajedničkom prijatelju (onom koji mi je rekao da se njoj sviđa taj lik od 20 godina), ali ne sada odmah, za negdje mjesec-dva, pa neka mi on kaže što misli o tome (ipak, on ju najbolje zna od svih, a i mene zna).
Tako da eto, to je moje razmišljanje, mislim da je ta cura stvarno super i sve, a ja sada na druge stvari i prema ovom sam neutralan. Ako mi se netko drugi krene sviđati a šta ću, idem do tog nekog drugog, a neću sada ništa drugo forceati, da ne povrijedim ni sebe ni drugu curu.
Nije ovo utrka pa da mora nešta biti do te i te godine života. Polako, razvijam sebe, a ovo će se s vremenom samo od sebe razvodniti. :)
Ma kuzim ja sta ti oces rec. Sve je u biti neverbalno. U biti, ljudi se jednostavno druže i odjednom shvate da su u vezi.
Nažalost sa ovakvim razmišljanjem frendzone ti je zagarantiran. Ali mlad si ti još, budeš shvatio kako funkcionira muško-ženski odnos. Nakon 3 desetljeća donekle shvaćam te stvari (ali samo donekle)
Ono što znam sigurno je da se sve situacije svode na isto(Nema tu drugačijih situacija). Ili se ti curi sviđaš ili ne, druge nema. Ako se curi dečko sviđa, vjeruj mi nema razloga/načina da one ne bude sa tim dečkom. Zašto ona nije tebe odbila (ono za što se stalno loviš), je najvjerojatnije jer vidi da si "ok" lik, bolje te je imati kao prijatelja nego te odfakati. Been there, done that, i ako si pročitao bar par desetaka stranica ove teme, trebao bi skužiti da se ne isplati (cijela tema je o tome).Sve što ti to može donijeti je dosta mjeseci (ako ne godina) patnje.
I nemoj se bojati koga ćeš povrijediti. Bolje nekog povrijediti i reći mu istinu (da ti se ne sviđa na taj način), nego ga motati mjesecima/godinama. Život nije utrka, ali je jako kratak (skužiš kad ostariš kako sve brzo ide) i zato iskoristi svoju mladost, druge cure, a ovu zaboravi.
P.S. Cure vole samouvjerene tipove, oni koji točno znaju što žele, cure MRZE neutralne tipove. Nemoj nikad biti neutralan, to je najgore što možeš biti.
Nažalost sa ovakvim razmišljanjem frendzone ti je zagarantiran. Ali mlad si ti još, budeš shvatio kako funkcionira muško-ženski odnos. Nakon 3 desetljeća donekle shvaćam te stvari (ali samo donekle)
Ono što znam sigurno je da se sve situacije svode na isto(Nema tu drugačijih situacija). Ili se ti curi sviđaš ili ne, druge nema. Ako se curi dečko sviđa, vjeruj mi nema razloga/načina da one ne bude sa tim dečkom. Zašto ona nije tebe odbila (ono za što se stalno loviš), je najvjerojatnije jer vidi da si "ok" lik, bolje te je imati kao prijatelja nego te odfakati. Been there, done that, i ako si pročitao bar par desetaka stranica ove teme, trebao bi skužiti da se ne isplati (cijela tema je o tome).Sve što ti to može donijeti je dosta mjeseci (ako ne godina) patnje.
I nemoj se bojati koga ćeš povrijediti. Bolje nekog povrijediti i reći mu istinu (da ti se ne sviđa na taj način), nego ga motati mjesecima/godinama. Život nije utrka, ali je jako kratak (skužiš kad ostariš kako sve brzo ide) i zato iskoristi svoju mladost, druge cure, a ovu zaboravi.
P.S. Cure vole samouvjerene tipove, oni koji točno znaju što žele, cure MRZE neutralne tipove. Nemoj nikad biti neutralan, to je najgore što možeš biti.
A je, dobro i govoriš. Samo što peče sad, jebiga. Ono, stvarno sam mislio da nešta imamo, još imamo taj školski projekt zbog kojeg se moramo družiti, al ono.
A kod nas u razredu je sjebano, postoji ta ekipa s kojima se ona druži, oni su onak više otvoreni (više se zajebavaju na satu) i tako, s njima (zajedno sa svojim prijateljicama) se sastane vani i tako to...Dok sa mnom priča o filmovima i tako... Ma hjoj.
Ma kažem, može bit 100 razloga, i ja znam što želim (jako sam dobar u vezi računala i toga i vježbam i u tim pogledima se razvijam). Samo sam kroz svoj tekst rekao da neću ja sada ništa forisrati (da stv. maknem um s ove cure), a onda kasnije možda stvarno krenuti s drugim curama.
A samo kažem, može biti i da se nakon projekta predomisli, da joj se krenem sviđati, samo govorim da nikad ništa ne mora značiti 100%, ali kužim ja vas, glupo vam je gledati kako se ja mučim i trošim svoje vrijeme oko cure koja me nikada neće "fermati" na taj način. Al samo kažem ekipa, nikad ne mora ništa značiti i samo znam da ne želite da ja sada patim (čak i nakon što sam je pitao za vezu).
Ja vjerujem da sam sa svoje strane pokazao jako veliku količinu hrabrosti i da stvarno mogu biti ponosan na sebe. Sada, lagano na druge stvari, a ovo sada, kao što ona sada meni želi motati (shema Nisam spremna za vezu) će samo splasnuti nakon vremena.
Samo, feels bad man.
Ono, stvarno sam mislio da nešta imamo, još imamo taj školski projekt zbog kojeg se moramo družiti, al ono. A samo kažem, može biti i da se nakon projekta predomisli, da joj se krenem sviđati.
taj projekt nema veze s njom. to je tebi bitno, njoj je bitno a si ti muž ili curica.
A samo kažem, može biti i da se nakon projekta predomisli, da joj se krenem sviđati, samo govorim da nikad ništa ne mora značiti 100%, ali kužim ja vas, glupo vam je gledati kako se ja mučim i trošim svoje vrijeme oko cure koja me nikada neće "fermati" na taj način. Al samo kažem ekipa, nikad ne mora ništa značiti i samo znam da ne želite da ja sada patim (čak i nakon što sam je pitao za vezu).
Ja vjerujem da sam sa svoje strane pokazao jako veliku količinu hrabrosti i da stvarno mogu biti ponosan na sebe. Sada, lagano na druge stvari, a ovo sada, kao što ona sada meni želi motati (shema Nisam spremna za vezu) će samo splasnuti nakon vremena.
Ne nije glupo gledati, meni osobno. Ima tu ljudi koji ce ti napisati odhebi ju, ovo ono, i to samo zato što su oni spremni to napraviti takvoj curi, ali ti ljudi bi trebali razumjeti da neki jednostavno nisu spremni na to, da nemogu potisnuti svoje osjecaje i raditi nesto suprotno onomu što im srce govori. Ima osoba kojima je samopouzdanje toliko nisko da godinama ništa ne pokušavaju, i onda kad napokon skupe hrabrosti i pokušaju nešto i ne uspiju, zar stvarno mislite da su takvi spremni pravit se hladni? Tak da takve komentare gledaj samo kao savjete zato što upravo to i jesu, nitko preko foruma nemoze 100% shvatit tvoju situaciju.. U ovoj temi ima puno zeznutih situacija iz kojih možeš puno nauciti i puno dobrih savjeta, al nakraju je ipak sve na tebi, kak ces i sto ces napravit, zato moj savjet je da ipak ne izbjegavaš razmislit o svemu.