ja neznam kak ja ovu temu nisam prije primjetil.
uglavnom da malo napisem o sebi. 20g, studiram. curu nemam. mislim da niti ne tražim. frendzonan ak i jesam nesvjesno.
eto
Vec par godina čekam da nam se predstaviš, i napokon...
uglavnom da malo napisem o sebi. 20g, studiram. curu nemam. mislim da niti ne tražim. frendzonan ak i jesam nesvjesno.
eto
eto
Drago mi je da ti se ispunila želja!
Coder256,jel došlo rješenje sa suda?
Evo da ja s vama podijelim svoju priču. Pričao sam prije preko PM-a sa chutac -om, pa reko da i s vama podjelim priču. Neću duljiti, nego ću je ispričati što je kraće moguće.
Znači ovak, ima jedna cura iz razreda koja mi se sviđala. I sada, dopisivali se mi preko fejsa, ošli na kavu u 3 puta (jedanput u 2. srednje, a 2 puta sada u 3.), pozvala me na rođ. itd. U razredu se nismo baš nešta pretjerano družili, ono ne sjedim do nje, nekad smo znali se pogledat, nasmiješiti jedno drugom, nekad popričat i tako dalje.
I da, platio sam ja sve 3 kave, nakon 1. je nisam otpratio kući, ali nakon ove dvije jesam. Sjećam se baš nakon te 2. kave kako smo pričali kako su neki ljudi stražnjice (čitaj : šup*i). Baš mi je onda rekla kao kako sam ja normalan, kako bi mogao doći do svakog i reći mu da ne zna programirati (inače, ja imam jedan informatički projekt, pa sam dosta i popularan po svojim vještinama na računalu), kao baš mi je rekla da ti si normalan dečko. Uglavnom, baš smo se našli u puno stvari - pogledima na život, filmovima - čak je rekla i svojoj staroj za mene, kao "on je onaj za kompjutere".
Uglavnom, nakon te 3. kave ja sam joj rekao da mi se sviđa, ali pošto sam to rekao loše; tj. da ga nisam rekao na način na koji sam trebao (smišljao sam previše govor), ja sljedeći dan odem do njenog stana i kažem joj da sam to rekao na loš način (ispričao sam se zbog toga). Isto tako, prebacio sam joj kosu preko glave, onako smiješila se, a dan prije (kada sam govorio originalni govor) sam je pogladio po licu, nije joj bila faca onako "wtf" nego onako joj je bilo i drago.
Uglavnom, nakon tjedan i pol dana nakon što sam joj se to otišao ispričati sam došao (na svoj rođendan) opet do njene kuće po odgovor i rekla mi je : "Nisam spremna za vezu.". Nakon toga sam joj na fejsu napisao (nakon što sam vidio čestitku koju je poslala) da je razumijem, jer mi je rekla da ne želi proživljavati ono što je u 2. razredu (u 2. razredu je imala dečka). Imamo taj još školski projekt za raditi, ali inače nam je ovako OK. Javila mi se prije par dana da mi čestita na natjecanju iz informatike, rekla mi kao "glavu gore i ideš na državno", sumnjam da ću baš na državno, ali taj osobni projekt kojega imam jako volim i radit ću na njemu.
Da još napomenem, jedan lik ju je pitao za vezu 2 mjeseca prije mene, a njemu je rekla "Zaboravit ću na ovo." Oni su baš prijatelji prijatelji, sjedi blizu nje u školi, idu na kave i tako sve. I prije nego što ju je on pitao, oni su zabrijali.
Sa moje strane mislim da sam ja odradio yeben posao, ono samo par ljudi bi imalo dovoljno ballsa da ode kod cure do kuće da se ispriča, a kamoli da na svoj rođendan ode po odgovor. Uglavnom, mislim da ako ona nešto hoće da će mi se javiti (javila mi se to na fejsu). U utorak (2. dan škole), kada smo išli kući, bili smo ja, ona i još jedna prijateljica na raskrižju, a kada sam joj pogledao u oči vidio sam suze. Očtio je da joj je krivo.
Naravno, mogu ja ići i u debele detalje (ako vas zanima, pošaljem vam na PM, pisao sam dugačka štiva), ali mislim da ste dobili ovako općeniti dojam.
Uglavnom, mislim da mi je sada najbolje ostati neutralan. Znači, ne sad ono potpuno disregardat nju šta ti ja znam (naravno, neću se ja njoj javljati, neka se ona meni javi ako hoće, imamo još mi i jedan školski projekt na kojem zajedno radimo), ali ni previše se ponadat. E sada, nakon više od godinu dana osjećaja, čovjek se pita "Pa dobro, kako ostati neutralan?". Pa, fokusiram se na druge stvari. Znači, na natjecanje, svoj taj projekt (koji mislim da mi super ide), školu, vježbu itd. E sada, ako bude kasnije nešta super, a ako ne a sta ces. Uglavnom, samo kažem da ako ništa ne želi da bi odma rekla, da mi je rekla istinu te da možda nije spremna za vezu baš sada jer ne želi opet sve proživljavati, a i ne želi povrijediti toga lika s kojim se druži ovako ko s prijateljem.
Uglavnom, mislim da sam ja sa svoje strane napravio super posao, onako "sve po špagi" kako bi se reklo, a sada ostati neutralan. Što znači, vidjeti kako bude, fokusirati se na druge stvari. Ako uleti druga cura, a jebiga, neću ja na nju čekati. Prošlo je manje od mjesec dana od toga "Nisam spremna za vezu.", ali sam sada puno bolje nego na dan rođendana. Ono, naravno nemože se više od godine dana osjećaja preboliti samo tako, ali evo, fokusom na druge stvari polako ide. I kažem, mislim da mi je best bet ostati neutralan - što znači ne forsirati druge cure, ali ako ulete a nemogu ja tu nista, a ovako se focusam na druge stvari.
Eto, ako bude nešta bilo postam opet ovdje (i chutac, tebi šaljem poruku u PM). Mislim da sam super dečko karakterom, izgledom mislim da sam normalan (prije sam bio dosta debel sa svojih 92 kg, ali sada sam se spustio na oko 77 kg i još uvijek vježbam), tako da ono. Nemam savršene zube (2 prednja su mi razdvojena) i imam bubuljica po licu, ali stvarno mislim da ne izgledam kako bi se to reklo "ko grob", nego onako normlano. Prijatelji mi daju ocjene od 7-8-9/10. Čak mi je i taj lik što ju je pitao prije mene rekao da izgledam normalno, da bih mogao imati puno brija, al meni nije cilj brija, jednostavno sam "neprilagođen" po tom pitanju, želim odma vezu, al eto, takav sam kakav sam. Ono, ne idu mi u glavu te brije i to sve...
Eto, ja mislim da je najbolje ostati tako neutralan i onda tipa nakon jedan dva mjeseca (ili ako nešto bude) vam se tu javim, mislim da se nije previše uživila u prijateljstvo, čak je jedan zajednički prijatelj rekao da kada ju je taj lik pitao za vezu, da je na njega bacala hejt, a kada sam ju ja pitao, da je onako entuzijastično rekla "Kakav gospodin", nešto u tom stilu. Taj prijatelj mi je isto tako rekao kao da se njoj sviđa neki drugi lik, al taj lik uopće nije iz našeg grada i ima 20 god. Njoj se valjda sviđao jedan gimnastičar, s njim je bila zabrijala na svom rođendanu (mene je poljubila u obraz i zagrlila), al taj lik kao nije htio ulazit u vezu sta ja znam, al je meni prijateljica rekla da je ona zabrijala s onim likom koji ju je pitao prije mene za vezu samo zato da bi taj gimn. bio ljubomoran. Još je ona meni rekla da ima istine u tome da je zabrijala da ovaj bude ljubomoran (pitao sam ju to), ali na kraju sam je pitao za zagrljaj, zagrlila me, rekao sam joj da ne dozvoli da je nitko povrijedi, pa ni taj gimn., na sto je ona odgovorila "Bilo je to davno.". Tako da ono, mislim da me to ne treba baš brinuti. Ona u školi pod većinom predmeta (skoro pod svima) sjedi pored njega i drugih dečkiju (s kojima ovako poslije škole ide na kave i ide pod odmorima pušiti i tako), ali mislim da me to ne treba nešto brinuti, oni su baš prijatelji. Naravno, normalno je da priča onda s njima kad sjedi pored njih, ali stv. mislim da je to nothing to worry about.
Neznam, može biti 100 stvari, ali da joj se ne sviđam sasjekla bi to u korijenu i 100% ne bi otišla sa mnom na 3 kave sama, ma što god bio razlog izlaska (1. kavu smo otišli ovako, a za zadnje 2 kave smo se išli dogovarati za projekt, ali naravno da smo pričali i o svemu ostalom).
Znači zaključak je da bih ja trebao sada ostati neutralan, kako bi se to reklo zamutio sam vodu, a sada ili mogu gledati u tu vodu i opet stvoriti nekakva očekivanja i vidjeti kakvo će biti stanje kada se voda smiri ili mogu otići raditi nešto drugo (razvijati sebe i svoj projekt; raditi za školu i natjecanje) i vidjeti kakva je situacija.
Uglavnom ekipa eto, bolje mi je sigurno, samo sada nastaviti, razvijati samog sebe, a onda će se ovo s vremenom samo od sebe "unravelati".
Pozdrav i hvala na čitanju! :)
Eto, ako bude nešta bilo postam opet ovdje (i chutac, tebi šaljem poruku u PM), mislim da sam super dečko karakterom, izgledom mislim da sam normalan (prije sam bio dosta debel sa svojih 92 kg, ali sada sam se spustio na oko 77 kg i još uvijek vježbam), tako da ono. Nemam savršene zube (2 prednja su mi razdvojena) i imam bubuljica po licu, ali stvarno mislim da ne izgledam kako bi se to reklo "ko grob", nego onako normlano. Prijatelji mi daju ocjene od 7-8-9/10. Čak mi je i taj lik što ju je pitao prije mene rekao da izgledam normalno, da bih mogao imati puno brija, al meni nije cilj brija, jednostavno sam "neprilagođen" po tom pitanju, želim odma vezu, al yebiga, takav sam kakav sam.
Super napisan tekst, trebao si izbaciti i te dvije ili tri psovke i bio bi super.
A što se tiče izgleda, ima nas ovdje koji izgledamo kao manekeni pa opet... Neka te to ne brine.
Eto, ako bude nešta bilo postam opet ovdje (i chutac, tebi šaljem poruku u PM), mislim da sam super dečko karakterom, izgledom mislim da sam normalan (prije sam bio dosta debel sa svojih 92 kg, ali sada sam se spustio na oko 77 kg i još uvijek vježbam), tako da ono. Nemam savršene zube (2 prednja su mi razdvojena) i imam bubuljica po licu, ali stvarno mislim da ne izgledam kako bi se to reklo "ko grob", nego onako normlano. Prijatelji mi daju ocjene od 7-8-9/10. Čak mi je i taj lik što ju je pitao prije mene rekao da izgledam normalno, da bih mogao imati puno brija, al meni nije cilj brija, jednostavno sam "neprilagođen" po tom pitanju, želim odma vezu, al yebiga, takav sam kakav sam.
Super napisan tekst, trebao si izbaciti i te dvije ili tri psovke i bio bi super.
A što se tiče izgleda, ima nas ovdje koji izgledamo kao manekeni pa opet... Neka te to ne brine.
A sory zbog psovki, to ti je onako kad si jos malo emocionalan. :) Probat ću manje psovati.
Eto, onda me izgled ne brine, sebe razvijam, a sada kako bude bude, pokušavam ostati što neutralniji što mogu. :)
Kako ti je grafa pregorila, nemozes ni temu potrefit
...
A sory zbog psovki, to ti je onako kad si jos malo emocionalan. :) Probat ću manje psovati.
Eto, onda me izgled ne brine, sebe razvijam, a sada kako bude bude, pokušavam ostati što neutralniji što mogu. :)
Mijenjaš li ovako defakto svoje ponašanje i uživo kad ti netko ukaže na nešto što se njemu, ne sviđa?
Gomilu toga si napisao, skoro pa ništa konkretno kazao.
Sredio sam ja nama stan, i sve je bilo lijepo krasno dok malisan nije izbacio tekucinu dok ga je ona ribala prije snosaja (to mi je bio prvi "kontakt" s curom). I onda kurv*n sin se vise nije htio dignit i sve je zavrsilo tako da sam ja spasio stvar sa rukama i kasnije smo se jos malo mazili nis posebno. Koji sam ja nesretnik, htio sam ga okinit sa skarama...
A poziv sa suda jos cekam jer je vikend a znas da oni jedva cekaju radit i vikendom.
Uglavnom, nakon tjedan i pol dana nakon što sam joj se to otišao ispričati sam došao (na svoj rođendan) opet do njene kuće po odgovor i rekla mi je : "Nisam spremna za vezu.". Nakon toga sam joj na fejsu napisao (nakon što sam vidio čestitku koju je poslala) da je razumijem, jer mi je rekla da ne želi proživljavati ono što je u 2. razredu (u 2. razredu je imala dečka). Imamo taj još školski projekt za raditi, ali inače nam je ovako OK. Javila mi se prije par dana da mi čestita na natjecanju iz informatike, rekla mi kao "glavu gore i ideš na državno", sumnjam da ću baš na državno, ali taj osobni projekt kojega imam jako volim i radit ću na njemu.
Da još napomenem, jedan lik ju je pitao za vezu 2 mjeseca prije mene, a njemu je rekla "Zaboravit ću na ovo." Oni su baš prijatelji prijatelji, sjedi blizu nje u školi, idu na kave i tako sve. I prije nego što ju je on pitao, oni su zabrijali.
Cijeli ovaj teks ti je džabe ova boldana rečenica govori sve. Da je ona nesto htjela sa tobom onda bi pristala. Ovo su samo jeftine fore kako reci fuck off. Pogotovo kad kaže da je imala loše iskustvo sa prošlim dečkom. Pa ne radi se tu o obiteljskom zlostavljanju niti je on nju jurio sa sjekirom da se ona mora oporavljat od prošle veze i da ima traume. Moj savjet je ili ultimatum oces neces ili se makni od nje.
Ljudi moji ja sam pao u depru.
Ona gamerica - prekinuli.
Poslije nje, jedna s kojom sam se natezao 2 godine, bili skupa nakratko, rečenica " nisam ja za vezu " - prekinuli
Javio se bivšoj - mrzi me, a voljela me prije mjesec dana.
Bacio 500 kuna na zlatnu narukicu, i jos 500 na svakakve gluposti, kina pi*ke materine i tako.
N00b.
Cijeli ovaj teks ti je džabe ova boldana rečenica govori sve. Da je ona nesto htjela sa tobom onda bi pristala. Ovo su samo jeftine fore kako reci fuck off. Pogotovo kad kaže da je imala loše iskustvo sa prošlim dečkom. Pa ne radi se tu o obiteljskom zlostavljanju niti je on nju jurio sa sjekirom da se ona mora oporavljat od prošle veze i da ima traume. Moj savjet je ili ultimatum oces neces ili se makni od nje.
Potpisujem... Meni je isto bilo receno to da nije spremna za vezu i ja je uopce nisam dozivljavao kad bi bili u drustvu i odma nakon toga skoro me molila da budemo skupa.
N00b.
Ma nije nego ono, curu znam od malih nogu i sve je islo super i sve bajno i sjajno i eto, odjednom pukla veza.
N00b.
Ma nije nego ono, curu znam od malih nogu i sve je islo super i sve bajno i sjajno i eto, odjednom pukla veza.
Kako?
...
Mijenjaš li ovako defakto svoje ponašanje i uživo kad ti netko ukaže na nešto što se njemu, ne sviđa?
Gomilu toga si napisao, skoro pa ništa konkretno kazao.
Ma ne, ni ja ne volim kad netko psuje, pa se zato ispričavam.
Znam da nisam ništa konkretno rekao, samo kažem da ću se fokusirati na druge stvari i vidjeti kako će se ovo razviti. Znači neću je ja sada ništa ispitivati, nit joj se javljati, nego samo neutralan bit (što je u ovakvim situacijama najteže), ali hej, tako treba (s mog gledišta).
Kao sto je reko Onjegin, nije izgled ono što me treba zamarati. Taj gimn. u razredu općenito zbija šale više (na satu), tako da mu često nastavnici kažu da prestane, ali ja osobno mislim da je tako upadati u riječ loše i nepristojno.
Ja sam rekao (tj. poanta teksta) je bila da bi mi bilo najbolje ostati neutralan. Što znači, ne truditi se oko drugih cura, naravno pričati s njima i sve to (normalno), ako mi se druga svidi idem za drugom, ako mi se ni jedna ne svidi opet nisam za ovu sadašnju previše vezan jer sam fokusiran na druge stvari.
I opet se vraćamo na to kako mladi ljudi previše pažnje pridodaju tome (mislim na dječje veze) i samo se džaba petljaju u svoje nespretne misli. Odnosi se na gimnastofilku.
Nego...
Neki dan nismo imali časova u školi i ubace nas maturantne s nekom djecom i nakon dužeg vremena uhvatim neku slatku curicu kako bulji u mene i kao svaki manijak uspostavim očnu dominaciju tako da ona mora skrenuti pogled. 10 minuta poslije to se desi ponovo, ona mi uđe u personal space i sva se nakako uvija i pita me Zašto me gledaš?
Kao svaki pravi manijak ja kažem Ti si mene prva i pobjegnem što dalje.
Dušu bih dao da joj tata još uvijek reže šnicle u tanjiru za ručkom.
I opet se vraćamo na to kako mladi ljudi previše pažnje pridodaju tome (mislim na dječje veze) i samo se džaba petljaju u svoje nespretne misli. Odnosi se na gimnastofilku.
Nego...
Neki dan nismo imali časova u školi i ubace nas maturantne s nekom djecom i nakon dužeg vremena uhvatim neku slatku curicu kako bulji u mene i kao svaki manijak uspostavim očnu dominaciju tako da ona mora skrenuti pogled. 10 minuta poslije to se desi ponovo, ona mi uđe u personal space i sva se nakako uvija i pita me Zašto me gledaš?
Onjegin pa šta ne jebeš to kad se već nudi.
Ja ću ti sad rec par stvari. Imam curu, i još sam dobar sa puno cura, druželjubiv sam tip i volim popričat sa svima. Naravno, uz toliku priču dolazim do saznanja raznih. A prvo je, ono što mnogi kažu vulgarno, "Ne yebe lijep nego pametan". Možeš ti biti maneken stvarno največi na svijetu, a da ne znaš prič curi, da i kad joj priđeš da se treseš ko stup i da se obrukaš kao idiot. A možeš s druge strane bit šmokljan, al jednostavno imat to samopouzdanje, krenit naprjed. Ne znam zašto to nisi već napravio, pogotovo u onoj situaciji sa kosom preko ramena, ko rođeno za prič joj do usana. A i sam kažeš da nisi ružan, dakle, sumnjan da bi te odbila.
A sad, kažeš da je bila u vezi prije, a i da je imalan neke brije (nekako mrzim tu riječ), znaci da moze zabrijat s tobom. A danas, sve krece od toga. Pozovi ju opet na kavu, budi dobar, imaš muda, porazgovaraj o budučnosti, pitaj ju šta želi. Ne znam sad kaka je cura ovako, ne poznam ju, ali kažeš da se druži s dečkima, tako da sumnjam da je baš zatvorena.
Moj ti je savjet da joj postaneš bff, krenilo te je. Ako ti se sviđa, nemoj uzet prvu koja naiđe, sačekaj malo. Uprskat ćeš sve ako drugu uhvatiš. Malo po malo, otkrivaj svoje dobre strane, budi humorističan i zabavi ju. I ovo pračenje kući, super stvar. Jednom će se poklopit ko u filmu; stojat će te pred avlijom (hahahahah šalim se, dvorištem, ulazom) i ostat će te bez riječi, možda tu padne prva pusa. A i na rođendane, partye...probaj otić s njom van nekuda, kad se malo opusti (znam da fakat nije lijepo pijanu curu ljubit, al nedaj joj da se napije) plešite, i samo čekaj pravu pjesmu da se pogledate, da vidiš kako će past :)
Što više se druži s njom, jer ako budeš čekao, sumnjam da ćeš dočekat
Nego...
Onjegin pa šta ne jebeš to kad se već nudi.
Yebe nas tu na forumu, pogotovo ove koji mu vjeruju
Zanima me što mislite da li kod ljudi postoji prirodna selekcija kao kod životinja odnosno da cura podsvjesno odnosno nagonski procjeni da vi niste dovoljno dobri za produženje vrste odnosno da vas DNK ima mana.
Zanima me što mislite da li kod ljudi postoji prirodna selekcija kao kod životinja odnosno da cura podsvjesno odnosno nagonski procjeni da vi niste dovoljno dobri za produženje vrste odnosno da vas DNK ima mana.
Pa cio odabir partnera je zapravo odabiranje dobrog DNK!
Visok, zgodan, doktor. Nema razmišljanja.
Debeo, nesposoban, idiot. Nema razmišljanja.
Zato su šminkanje i plastične operacije opasne jer se direktno upliću u prirodni odabir pa cura koju nikad ne bi pogledao u životu dobije šansu da učestvuje u stvaranju potomka.
Naravno da postoji. http://news.sciencemag.org/evolution/2012/04/natural-selection-still-us
Ja ću ti sad rec par stvari. Imam curu, i još sam dobar sa puno cura, druželjubiv sam tip i volim popričat sa svima. Naravno, uz toliku priču dolazim do saznanja raznih. A prvo je, ono što mnogi kažu vulgarno, "Ne yebe lijep nego pametan". Možeš ti biti maneken stvarno največi na svijetu, a da ne znaš prič curi, da i kad joj priđeš da se treseš ko stup i da se obrukaš kao idiot. A možeš s druge strane bit šmokljan, al jednostavno imat to samopouzdanje, krenit naprjed. Ne znam zašto to nisi već napravio, pogotovo u onoj situaciji sa kosom preko ramena, ko rođeno za prič joj do usana. A i sam kažeš da nisi ružan, dakle, sumnjan da bi te odbila.
A sad, kažeš da je bila u vezi prije, a i da je imalan neke brije (nekako mrzim tu riječ), znaci da moze zabrijat s tobom. A danas, sve krece od toga. Pozovi ju opet na kavu, budi dobar, imaš muda, porazgovaraj o budučnosti, pitaj ju šta želi. Ne znam sad kaka je cura ovako, ne poznam ju, ali kažeš da se druži s dečkima, tako da sumnjam da je baš zatvorena.
Moj ti je savjet da joj postaneš bff, krenilo te je. Ako ti se sviđa, nemoj uzet prvu koja naiđe, sačekaj malo. Uprskat ćeš sve ako drugu uhvatiš. Malo po malo, otkrivaj svoje dobre strane, budi humorističan i zabavi ju. I ovo pračenje kući, super stvar. Jednom će se poklopit ko u filmu; stojat će te pred avlijom (hahahahah šalim se, dvorištem, ulazom) i ostat će te bez riječi, možda tu padne prva pusa. A i na rođendane, partye...probaj otić s njom van nekuda, kad se malo opusti (znam da fakat nije lijepo pijanu curu ljubit, al nedaj joj da se napije) plešite, i samo čekaj pravu pjesmu da se pogledate, da vidiš kako će past :)
Što više se druži s njom, jer ako budeš čekao, sumnjam da ćeš dočekat
E mislim da si ti super rekao. Ja sam ovo "neutralan" mislio više u smislu da ne stvorim nikakva očekivanja sada (da sada razmišljam "Joj ona će se meni javiti i sve će biti super"). Ono s kosom nisam prišao, zato što onak kužiš mogla je to shvatiti kao da ja želim forceati odgovor. Ja ću sad u školi tako dolaziti tamo dokle ona sjedi, pa s frendom započnem razgovor i tako ono, kako bi se reklo get the flow going. A cura mi se stv. sviđa onako, našli smo se u dosta stvari i sve to.
E sada, što se tiče te kave, vjv. ćemo se morati naći (a ako se i budemo našli vjv. će na toj našoj prvoj kavi to biti ja, ona i taj naš zajednički prijatelj - čisto onak da se tenzije smanje). Javio sam joj se oko toga projekta, ona je probila led tako što se javila da čestita meni na natjecanju i onako počeli smo pričati tako. E sada, ako bude neki dobar film ili nešta, napisat ću joj na fejsu kao ako hoćeš pogledat ovaj film evo pogledaj.
Kažem opet, iako su mi ta 2 prednja zuba razdvojena (mene to živcira), mislim da sam ovako in general normalan (kao što su svi ostali (moji prijatelji, taj lik) rekli) i sada samo kada se budem razvijao u drugim stvarima (a njoj tako ako bude neki film se javim i u školi dođem tamo do njih pa se rugamo) tako će ona vjv. shvatiti da sam super lik. Znam da nam je maturalac ove godine u 6. mjesecu, ali nekako osjećam da bi još moglo tu nešta bit. Kako mi je rekla sestrična, vjv. joj se sviđaš, ali keep your pants on.
Nisam ja neki od ajmo to tako reći "popularnih", nećeš me naći vani svake subote, ali mislim da je to u redu. Jednostavno imam svoj stav prema tome svemu i onako baš sam old-fashioned guy. A prijatelji naravno da govore da ju pustim, jer se boje za mene (što je normalno), al kažem, mislim da je najbolje taj neutral stav. Ja se družim s ljudima koje bi možda drugi nazvali "čudni" - jer ne idemo van frekventno i na tjelesnom. Isto tako, na tjelesnom ne igramo odbojku kao vecina ljudi nego nas 4 uzme bandmington (ako se tako pise) pa igramo. Al eto, ja se zbog nikog neću mijenjati, mislim da imam hrabrost, duhovit sam (znam je nasmijati) i stvarno karakterom sam super, još sam i donekle popularan zbog svog tog projekta, a ta popularnost može samo rasti kako ja pravim nove tutorijale. Naravno, kao što sam i rekao postoji taj maturalac u 6. mjesecu, ali mislim da nije problem biti u vezi s nekim iz razreda na maturalcu (ako bude bilo veze).
Sve u svemu, ja ću to sad onako lagano vraćati na staro, naravno na 1. kavi neću je pratiti kući i plaćati pića i to sve, bit ću normalan ja kao i do sada. Onda ćemo vidjeti kako ispadne. U kranjem slučaju, ja se sada fokusiram na razvoj samoga sebe (što psihički što fizički), a s njom ovako pričam kao i prije, samo sada na početku bez tih nekih "extra" stvari.
Kažem, ja u razredu nisam u takozvanom "popularnom" društvu, ali ona je meni rekla kao ti bi trebao biti uzor svima i takve stvari. Tako da, kažem, mislim da sada to trebam tako lagano se opet kretati družiti, a kasnije ću vidjeti dokle me to dovede.
Eto, to je to od mene. Hvala vam svima na savjetima i sada treba samo opušteno. Javim se ako budem htio nešto opet napraviti. :)
Bacio 500 kuna na zlatnu narukicu, i jos 500 na svakakve gluposti, kina pi*ke materine i tako.
Ja u 3 godine nisam potrošio na svoju toliko. Ako se i predhodne cure zbroje nisam toliko potrošio.
Ja u 3 godine nisam potrošio na svoju toliko. Ako se i predhodne cure zbroje nisam toliko potrošio.
Tek se ženi kupuje išta vrijedno jer ti brak jamči da bar pola možeš dobit nazad.
Susjed u učeničkom domu je curi za SV. NIKOLU!!!!!!!!!!!!! kupio neki Šanel parfem od petsta kuna i tek je za pravoslavni Božić dobio nazad poklon.
Šalicu za kavu na kojoj je pisalo - Ti si moj mali mišić.
Znate koliko je ljudi statistički oženilo curu is srednje? Milan, Robert i onaj čijeg se imena ne sjećam, e i onih nekoliko šta se oženilo dok su još bili u srednjoj zbog kinder suprisea.
Kao što je samo sa 16 bitno jel na majci piše Nike ili Adidas, jer Nike nose p*ederi, a Adidas jadnici, tako je i sa curama, kasnije otpadne 1659086457495874372464834623875 briga i postane bitno jel zna izać u grad bez šminke, jel zna ostat sama kući, a da ne crkne od gladi, jel joj je soba sređena bez 14 ormara robe, jel je kupaona čista i bez 14 gelova i tonika za hidrataciju kože.
I to nije bitno zato da vam ona kuha i čisti, nego zato jer ako je ona jednostavnija i organiziranija znači da više razmišlja o pametnim stvarima, pa kad dođete sa 28 goidna kući nakon redaljke na poslu neće vas dočekati Mejbelin maskarom oslikan tupavi pogled, već oči razumjevanja koje točno znaju što vam treba.
Ali kao što sam rekao milijun puta, ako vam je cilj samo poševit, onda apsolutno činite što vas je volja, najbolje je lagat i bit uporan.
da. i zato vi koji curu kojoj se ne sviđate hoćete za vezu, pa tek onda uvjeriti da ste dosta dobri za nju, e vi svi ste osuđeni na neuspjeh. to kaj vi mislite da su vaše prednosti, možda i nisu baš u njezinim očima. uvijek sam govorio da trebate prvo sebe poboljšati, da trebate tražiti curu koju zaslužujete, i onda bude se takva zaljubila u vas i ne budu vas mučio taj smiješni friendzone.
to se odnosi i na tebe ghost. ja već tebe vidim kakav si. ja imam sve kaj bi neka cura mogla poželjeti. mene cure zovu na kavu. i imam curu, ali to ne pišem da svi vele joj ti si umišljeni idiot, nego da ti objasnim kako to postigneš. i izgled, i pamet, i novci, sve je to uzalud, pogotovo dok ste mali, ako nemaš samopouzdanje. moraš to imati ako hoćeš dobru curu. ja sam inače jako dobra osoba, i ne bih nikoga povrijedio. rađe bih sebi naštetio, nego nekome tko to nije zaslužio. ali ljudi su svinje, i ne smiješ im to pokazati. zato sam ja bahat, ne jako nego taman da nisam budala, i taman da budem onaj koji drži sve konce u rukama. i svi me vole. a ako te svi vole, ako si glavni, onda si cure misle da si sposoban, i to ih pali. pa se zaljube u tebe. a dalje je lako, samo uvijek budi hrabar.
e sad ti se meni činiš kao neki obični dečko, a obični dečki dobivaju obične cure. ti imaš svoj projekt, svoju školu i svoje vježbe i misliš da je to cool. ali njoj to možda nije cool. ja idem na fer, pa mi ti tvoji informatički projekti ne zvuče cool. isto dok veliš da onaj gimnastičar stalno baca fore i da je to loše. e pa nije, to je jako dobro. pa dok veliš da budeš neutralan, lol. da te hoće, imala bi te, ako hoće drugog dečka onda se nemoj nadati. sve dok se ne promijeniš i dok ne postaneš najcool. ja sam dobio dojam da si ti neki programer, romantičar kao werther i to je loše ako hoćeš neku koku. ti misliš da je bolje da ju ne poljubiš, da joj daš prostora za razmišljanje. to je glupost. sve dok ne postaneš pravi zavodnik, kao npr. james bond, ne budeš mogao imati tu curu. pa si razmisli, da li se hoćeš zbog nje promijeniti ili budeš i dalje neutralan.
sad vidim da sam dobio dobar dojam, i ne velim da je loše kaj ne ideš van, kaj igraš badminton, ali to nije ono kaj cure traže. i možda sam u nekim dijelovima zvučao grubo, ali jednostavno mislim da budeš teško uspio.