The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.476.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
piksic kaže...

ja imam sve kaj bi neka cura mogla poželjeti. mene cure zovu na kavu. i imam curu, ali to ne pišem da svi vele joj ti si umišljeni idiot, nego da ti objasnim kako to postigneš. i izgled, i pamet, i novci, sve je to uzalud, pogotovo dok ste mali, ako nemaš samopouzdanje. moraš to imati ako hoćeš dobru curu. ja sam inače jako dobra osoba, i ne bih nikoga povrijedio. rađe bih sebi naštetio, nego nekome tko to nije zaslužio. ali ljudi su svinje, i ne smiješ im to pokazati. zato sam ja bahat, ne jako nego taman da nisam budala, i taman da budem onaj koji drži sve konce u rukama. i svi me vole

Priložena je slika Piksića.

17 godina
The Friendzone Club

LOL,  baš mišljenje da drži sve konce u rukama je opis bahatih budala,  pogotovo u vezama. 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
The Friendzone Club

U zdravoj vezi nebi smio nitko držati konce u rukama nego bi ih skupa trebali držati.

Ovo je tako poetično.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Evo da ja s vama podijelim svoju priču. Pričao sam prije preko PM-a sa chutac -om, pa reko da i s vama podjelim priču. Neću duljiti, nego ću je ispričati što je kraće moguće.

Znači ovak, ima jedna cura iz razreda koja mi se sviđala. ošli na kavu u 3 puta (jedanput u 2. srednje, a 2 puta sada u 3.), pozvala me na rođ. itd. 

I da, platio sam ja sve 3 kave, nakon 1. je nisam otpratio kući, ali nakon ove dvije jesam. Baš mi je onda rekla kao kako sam ja normalan, kako bi mogao doći do svakog i reći mu da ne zna programirati (inače, ja imam jedan informatički projekt, pa sam dosta i popularan po svojim vještinama na računalu), kao baš mi je rekla da ti si normalan dečko. Uglavnom, baš smo se našli u puno stvari - pogledima na život, filmovima - čak je rekla i svojoj staroj za mene, kao "on je onaj za kompjutere".

Uglavnom, nakon te 3. kave ja sam joj rekao da mi se sviđa, ja sljedeći dan odem do njenog stana i kažem joj da sam to rekao na loš način (ispričao sam se zbog toga). Isto tako, prebacio sam joj kosu preko glave, onako smiješila se, a dan prije (kada sam govorio originalni govor) sam je pogladio po licu, nije joj bila faca onako "wtf" nego onako joj je bilo i drago.

Uglavnom, nakon tjedan i pol dana nakon što sam joj se to otišao ispričati sam došao (na svoj rođendan) opet do njene kuće po odgovor i rekla mi je : "Nisam spremna za vezu.". Nakon toga sam joj na fejsu napisao da je razumijem, jer mi je rekla da ne želi proživljavati ono što je u 2. razredu (u 2. razredu je imala dečka). Imamo taj još školski projekt za raditi, ali inače nam je ovako OK. Javila mi se prije par dana da mi čestita na natjecanju iz informatike, rekla mi kao "glavu gore i ideš na državno", sumnjam da ću baš na državno, ali taj osobni projekt kojega imam jako volim i radit ću na njemu.

Da još napomenem, jedan lik ju je pitao za vezu 2 mjeseca prije mene, a njemu je rekla "Zaboravit ću na ovo." Oni su baš prijatelji prijatelji, sjedi blizu nje u školi, idu na kave i tako sve. I prije nego što ju je on pitao, oni su zabrijali.

Eto, ja mislim da je najbolje ostati tanako neutral

Pozdrav i hvala na čitanju! :)

Sigurno te oće ženit ak te tak staroj predstavi.

Usput,skratio sam tekst za one koji žele znati bit ovog posta.

I dalje, što tako malo TU na wyksov komentar? Stvarno je sve super i po istini napisao,hvala wyks.

@piksic, ja mislim da si ti obična πzda, jer kak stara poslovica kaze :"Pas koji laje ne grize" ;)

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 21:27 (zerocool12).
15 godina
odjavljen
wyks kaže...

LOL,  baš mišljenje da drži sve konce u rukama je opis bahatih budala,  pogotovo u vezama. 

ne u vezi, u muškom društvu. u vezi kako je ovaj rekao skupa držimo konce, i ja i ona smo jako normalni i imamo zdravu vezu. ali u društvu jesam bahata budala ponekad, i to samo zato da drugi ne budu bahate budale. netko mora biti bahata budala, i meni nije drago, ali to je jedini način da ljude odgojiš, jer su ljudi životinje. rijetki su oni koji ne budu iskoristili tvoju slabost, zato je bolje ne pokazati slabost. imam puno prijatelja, i samo za jednog, i za curu mogu reći da me ne bi izdali, a ni to nisam sto posto siguran. ali to nije tema.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 21:25 (piksic).
13 godina
neaktivan
piksic kaže...
wyks kaže...

ne u vezi, u muškom društvu

Znači ti si onaj što skače oko vatre s onom maskom dok ga ostali gledaju u čudu.

Drži konce u muškom društvu...

16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Sigurno te oće ženit ak te tak staroj predstavi.

Usput,skratio sam tekst za one koji žele znati bit ovog posta.

Hvala. Hrpa nicega.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:19 (DrNasty).
15 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
piksic kaže...
wyks kaže...

ne u vezi, u muškom društvu

Znači ti si onaj što skače oko vatre s onom maskom dok ga ostali gledaju u čudu.

Drži konce u muškom društvu...

ti si meni ponekad smiješan, a ponekad pišeš glupo, npr. ovo. ne znam koji ti je cilj, da te ljudi na forumu vole, ili da ispadne da si me sredio. kaj me briga. pomogni rađe, da mene sluša imao bi curu, da tebe sluša samo bi se malo nasmijao, a i dalje bi bio tužan jer je sam. ti si zloćko.

13 godina
neaktivan
piksic kaže...

ne znam koji ti je cilj, da te ljudi na forumu vole

Hah...

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

piksicu, ti dajes najbolje savjete. 

16 godina
neaktivan

Ovo u vezi konca, oboje i držite konce i držite jedno drugo zainteresiranim. Ako nema te strasti i igre, čemu bit s nekim? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:15 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I nemoj nikad, apsolutno nikad, mijenjati supak u straznjica kad je jasno da je u kontekstu prvo. nikad.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Tako je, kad se pokoravaš, gubiš igru, al isto treba znat granicu, jer jednom se možeš pokorit ako će to spasit cijelu igru. Svaki put to činit... izigrat će te.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

I nemoj nikad, apsolutno nikad, mijenjati supak u straznjica kad je jasno da je u kontekstu prvo. nikad.

Vjeruj mi na riječ. Postoje ljudi kojim prva riječ ne može prijeći preko usana.

Kad bih baš morao reći prvu riječ, rekao bih anus, kao u primjeru: "Ozljedio sam anus". 

Što se druge riječi, stražnjica je super riječ, u primjeru: "Jako lijepa stražnjica".

Ako si neki gadan tip možeš reći i guzica, npr. "Jako lijepa guzica".

15 godina
The Friendzone Club

Ja obicno kazem nesto tipa: "U *ebote kakvo dupe!" a nisam uopste gadan tip :)

Sorry za OT.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
VirtUoso kaže...

Kad bih baš morao reći prvu riječ, rekao bih anus, kao u primjeru: "Ozljedio sam anus". 

Što se druge riječi, stražnjica je super riječ, u primjeru: "Jako lijepa stražnjica".

GUZA {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Pak, pozadina, spojler, šule... pa biraj. Ako je baš ono heben pak onda riječi nisu ni potrebne nego se ocjenjuje količinom sline na podu.

Jok, nisam gadan tip, za mene čak kažu da sam "dobrica" :)

"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ja isto glasam za guzu

13 godina
The Friendzone Club

Čmar mi je prirastao srcu - baš je nekako prodoran, reklo bi se. {#}

HC...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
neaktivan
piksic kaže...

ja isto glasam za guzu

Jednostavno

47 Guza
6 Guzica
2 Stražnjica
4 Dupe
11 Nešto peto
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ovo je zaista dobro razmišljanje, ali ti to baš ne znaš napisat da ljudi to ne pogaze sa time da si idiot, jer stvarno pišeš i zvučiš kao idiot. Al da, ti ne moraš bit najcool svima, nego toj curi (najcool glupo i retardirano zvuči al zna se na što mislim). Ne mora on ni izlazit van i može igrat badminton, ima cura koje to traže. U tim godinama (a i danas) se malo drugačije gleda, ali je bitno da sjednete jedno drugom, to je prije bilo bitno, sad je to da tražiš najljepšu žensku pa se na kraju razvedete jer je glupa, tupa i neupotrebljiva osim za umočit.

Ja sam dosta zahtjevan, osobno dosta bitno je da mi je cura vizualno privlačna i zgodna, kad mi se bivša razdebljala nakon 3 god veze radi toga jer ne trenira ništa i jer se nije htjela pokrenut oko toga, jbg, meni je to bio turn off. Nekome to i nije debelo i sam priznajem da nije, al meni je previše. Nekolicina prijatelja su mi se čudili kad sam rekao da mi je to odbojno, a oni bi je od reda svi nategli samo tako... Toliko sam izbirljiv da mi je  jedna druga koja je bila zainteresirana za mene premršava, ova ima čudan nos, ova nema sisa, ovo ono.. al zato ona koja mi je top topova bira sigurnost svoje dugogodišnje veze. Ja sam joj prelud, jer volim otić u šumu i sjurit se kao budala bajkom, uz to skakat s 2m, proć sa 50km/h kroz blatni bent i uletit u rockgarden koji se spušta kao slash ( \ ) {#} jbg. Jedan prijatelj ima curu koja je za to i još i ona vozi tako. Takvu bi i ja rado, al kad ih nema... 

Uz to bitno je da ima nekog ćuka u glavi da mogu normalno popričat s njom. Bitno mi je i da zna skuhat nešto sama. Više mi nije bitno ni koju glazbu sluša ni što želi radit u životu (kao ja ću bit doktor i cura će mi bit doktorica), al treba studirat i trudit se oko sebe i svog života.

Otkad sam spolno aktivan nije prošlo više od 3-4 tjedna da nemam curu, ali sve iz nekih drugih pogleda, bilo njenih bilo mojih. Ostavljalo je mene jer sam lud i kažem što mislim, ostavljao sam ja jer mi nisu odgovarale iz nekoga razloga. Zato sam sad već pola godine slobodan, pričao sam o par ženskih i na kraju mi ništa interesantno nije bilo osim te koja ima tog momka, jbg. Odlučio sam pričekat za vezu neku koja će mi bit ludilo, kad mi se sexa, nađem neku, prijateljice uvijek dobro dođu. 

Svašta sam skupusa, ali bit je, ja sam dosta izbirljiv i lako sam uspio bit s ženama koje su mi vizualno privlačne, a ja nisam neka premija, bolikurcina, šef me zove rokenrola jer sam 0% masnoće pa parim narkoman i radi toga me želi ubildat, al je se ne dam, imam velik nos i pomalo klempave uši. Bar sam visok. Smijeh 
Al sam samouvjeren, dok sam izlazio uhvatio bi žensku bez riječi samo na mote, neke od tih su mi postale i cure, jedino sam s prvom bio sramežljiv, pa sam napravio win win okladu, da mora sa mnom na piće, kad smo došli, posjeo sam je na koljeno jer gornji kat kafića bio prazan i nekako je pitao hoće li mi bit cura. Nakon toga više nisam bio sramežljiv, izašao bi vani, našao neku žensku van ekipe, počeo pričat s njom, nekako bi se uvijek spetljali kako to ide, par pića poslije i bio bi s njom. Vole žene kad im ne daš izbor. To je tako, jbg. I kad si nezainteresiran za njih. O tome sam već pisao kako sam bio nezainteresiran za jednu curu, al mene stvarno nije bilo briga Smijeh

Tako da ako je cura zainteresirana za tebe, ti budeš pomalo nezainteresiran za nju, al kad je moment odluke onda si odlučan, ako nije baš zainteresirana za tebe, onda je moraš zainteresirat, tako što joj nećeš baš dat izbora, napravit ćeš bar dobrih poteza i ovo što je on nju par puta dopratio, pomakao joj kosu, ovo ono, ipak je malo zainteresiralo pa ga nije odbrusila. I mene je ženska odbijala radi prekida duge veze, ovo ono... 3. put sam je po*bao u WC-u Kluba izviđača. Moglo se reć da joj se nisam baš sviđao ili nešto, ali nije imala izbora. {#}

Ovo u vezi konca, oboje i držite konce i držite jedno drugo zainteresiranim. Ako nema te strasti i igre, čemu bit s nekim? 

Kad te sretnem, idemo na pivo

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
piksic kaže...

ja isto glasam za guzu

Jednostavno

Prkno {#}

15 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
nul-3 kaže...
piksic kaže...

ja isto glasam za guzu

Jednostavno

Prkno {#}

Hahahhahahahahah

17 godina
piksic kaže...

netko mora biti bahata budala, i meni nije drago, ali to je jedini način da ljude odgojiš, jer su ljudi životinje.

Eto ja nikada, osim u učeničkom domu kada sam bio prisiljen 24 sata biti sa budalama, nisam pomislio ovakvu stvar o prijateljima iz svog društva. Nadam se da to nikada neću ni pomisliti, a ako se to desi, neće mi više biti prijatelji.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
wyks kaže...
piksic kaže...

netko mora biti bahata budala, i meni nije drago, ali to je jedini način da ljude odgojiš, jer su ljudi životinje.

Eto ja nikada, osim u učeničkom domu kada sam bio prisiljen 24 sata biti sa budalama, nisam pomislio ovakvu stvar o prijateljima iz svog društva. Nadam se da to nikada neću ni pomisliti, a ako se to desi, neće mi više biti prijatelji.

U domu tek shvatiš da oni to i jesu :S

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Umočnica,hodnik za hrenovku....
Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
The Friendzone Club
Drzi konce u muskom drustvu pa kad netko raspara hlace on mu sasije.
Potpis!
15 godina
Coder256 kaže...
kivic15 kaže...

Coder256,jel došlo rješenje sa suda?

Sredio sam ja nama stan, i sve je bilo lijepo krasno dok malisan nije izbacio tekucinu dok ga je ona ribala prije snosaja (to mi je bio prvi "kontakt" s curom). I onda kurv*n sin se vise nije htio dignit i sve je zavrsilo tako da sam ja spasio stvar sa rukama i kasnije smo se jos malo mazili nis posebno. Koji sam ja nesretnik, htio sam ga okinit sa skarama...

A poziv sa suda jos cekam jer je vikend a znas da oni jedva cekaju radit i vikendom.

Jel se kome ovo dogodilo? Nemojte mi se sad rugat to mi je prvi put sa curom (ocito je bio nestrpljiv Mini me) :D

Ja sam ga htio sa skarama rjesit kad mi se to dogodilo {#}

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:28 (Coder256).
15 godina
neaktivan
Coder256 kaže...
Coder256 kaže...
kivic15 kaže...

Coder256,jel došlo rješenje sa suda?

Sredio sam ja nama stan, i sve je bilo lijepo krasno dok malisan nije izbacio tekucinu dok ga je ona ribala prije snosaja (to mi je bio prvi "kontakt" s curom). I onda kurv*n sin se vise nije htio dignit i sve je zavrsilo tako da sam ja spasio stvar sa rukama i kasnije smo se jos malo mazili nis posebno. Koji sam ja nesretnik, htio sam ga okinit sa skarama...

A poziv sa suda jos cekam jer je vikend a znas da oni jedva cekaju radit i vikendom.

Jel se kome ovo dogodilo? Nemojte mi se sad rugat to mi je prvi put sa curom (ocito je bio nestrpljiv Mini me) :D

Ja sam ga htio sa skarama rjesit kad mi se to dogodilo {#}

Topla preporuka: Trening svaki dan.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Previse ga izribala..
Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice