Da možda na dres napišem ime svog psa? Npr. reksi?
možeš. i ponesi neki ruksak.
Aj hvala ti brate, dužan sam ti.
I ne zaboravi ovo - za samoobranu, naravno.
fallkinven S1 :D
Mislio sam i ovo ponijet... Čisto, zlu ne trebalo.
bolje ponesi gafer traku,ducktape brzo popusti...
E vidiš to nisam znao, hvala na info
Ma na Zvoncac ili Znjan :D
Molia bi ekipu iz Splita da mi kaže par dobrih mjesta za odvest curu. Znači za izmjenjivanje nježnosti i tako to. Mislio sam na sustipan, zapadnu obalu ili u neki park.
Da čujem vaše prijedloge.
Da si iz Zagreba predložio bih ti da je odvedeš na Maksimir na utakmicu Dinama.
Molia bi ekipu iz Splita da mi kaže par dobrih mjesta za odvest curu. Znači za izmjenjivanje nježnosti i tako to. Mislio sam na sustipan, zapadnu obalu ili u neki park.
Ovaj park. <- možda malo premračno za prvi put.
Gripe su također opcija.
Možda ovde?
Fala na odgovorima. Idemo u petak, pa imam vremena se organizirat i smislit plan. Poželite mi sreću :)
EDIT: Sjetio sam se i Katalinića briga, mogli bi i tamo.
Ja sam cuo da se tamo homoseksualci okupljaju, al mozda sam krivo cuo :P
Ja sam cuo da se tamo homoseksualci okupljaju, al mozda sam krivo cuo :P
Ništa onda... Ne bih htio provjerit :P
na trsteniku imaš šetalište uz more...marjan je isto nezaobilazan,pogotovo zalazak sunca...
Sustipan, Katalinka ( nema homoseksualaca, bar koliko ja znam ), skale do mora ispod katalinka, možeš i u šumicu kraj Raddison Blua, bilo di po Marjanu i Žnjanu.
Sustipan, Katalinka ( nema homoseksualaca, bar koliko ja znam ), skale do mora ispod katalinka, možeš i u šumicu kraj Raddison Blua, bilo di po Marjanu i Žnjanu.
sustipan i zvoncac/katalinko uvik. U principu najbolja mista u Splitu. Iako postane ofucano nakon nekog vrimena xd. Bia sam u petak na sustipan s curom. Uvik je lipo romanticno tamo... +1 od mene definitivno. Mozes i razgledat ovčice dole na bacama. Ima i tamo lipih mista.
Vjerojatno će se ić do zvončaca ili do marjana (ako uspijemo nać put, jer nikad nisam bio na vidilici... Nije mi se dalo šetat )
Vjerojatno će se ić do zvončaca ili do marjana (ako uspijemo nać put, jer nikad nisam bio na vidilici... Nije mi se dalo šetat )
Što bi morali naći put? Lijepo je povedi u šetnju i našli put,ne našli nikakav bed. Još bi bolje bilo da padne noć a vi ste u nekoj šumici pa da se malo boji :P
I dok se ona boji, on navlaci kozne rukavice.
Ako je pametan nešto drugo će navlačiti. :D
Ja ću se pripremit pa ako Bog da :D
Ja ću se pripremit pa ako Bog da :D
Na sudu samo reci da su ti glasovi govorili sto da radis
Ako je pametan nešto drugo će navlačiti. :D
To može i nakon.
ali prije nego odu na dejt, neka joj pošalje ovaj topic, čisto da vidi što joj se sprema, da ne bi bilo 'a nisam znala'
ali prije nego odu na dejt, neka joj pošalje ovaj topic, čisto da vidi što joj se sprema, da ne bi bilo 'a nisam znala'
evo iden, da mi se jadna ne iznenadi kad je zaskocim
aj sretno, pripremim kokice za kasnije, obavezno report u pdf i xls formatu :D
posudim ti gopro
Oćeš i snimak? :D
Oćeš i snimak? :D
samo X-ray da se vide dokazi
Optuznica i zabrana pristupa ce biti dovoljan dokaz
WTF, otkud je ova tema iskrsnula, preko godine dana ju nisam snimio!?
Tko će sad pročitat svu ovu komediju prije posla...
ja neznam kak ja ovu temu nisam prije primjetil.
uglavnom da malo napisem o sebi. 20g, studiram. curu nemam. mislim da niti ne tražim. frendzonan ak i jesam nesvjesno.
eto