The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
nul-3 kaže...

Ne mogu bit s tobom, a ni bez tebe :S

Said no man ever 

To samo ženski mozak može izmisliti...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
15 godina
dj_renny kaže...
nul-3 kaže...

Ne mogu bit s tobom, a ni bez tebe :S

Said no man ever 

To samo ženski mozak može izmisliti...

:S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam to rekao jednoj...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
The Friendzone Club

OMG I gotta haz this !

15 godina
neaktivan
passat kaže...

OMG I gotta haz this !

Prejako {#}

Također dobro:

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upozno sam neku bitcharku na faksu, flerta sa mnom, sve super, znamo se dva sata, odemo na brzi dejt, poljubac u obraz za kraj, sutra se pravi da me ne zna. Znam da sam glup, retardiran, i nesposoban za zivot, ali da li je ovo moja krivica ili je ona samo kuja? 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kuja.

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Upozno sam neku bitcharku na faksu, flerta sa mnom, sve super, znamo se dva sata, odemo na brzi dejt, poljubac u obraz za kraj, sutra se pravi da me ne zna. Znam da sam glup, retardiran, i nesposoban za zivot, ali da li je ovo moja krivica ili je ona samo kuja? 

Definitivno kuja.

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Yeah, kuja.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Mislim da je ta zeljela vise od poljubca u obraz {#}

15 godina
The Friendzone Club

predobro

https://www.facebook.com/video/video.php?v=109633242573938

na fejsu je neam drugog linka, i nije bas vezano uz temu ali moze proc

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
15 godina

Let's spare a minute of silence for  a fallen brother!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
The Friendzone Club

nego ljudovi posto je ovo ultimativna "ljubavna" tema, jedno pitanjce za iskusne. krecem na more s ekipom pa koja je forumula za skupljanje lakih cura na ljeto?

15 godina
mar123 kaže...

nego ljudovi posto je ovo ultimativna "ljubavna" tema, jedno pitanjce za iskusne. krecem na more s ekipom pa koja je forumula za skupljanje lakih cura na ljeto?

CHCl3.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
The Friendzone Club

Na moru? Galon alkohola (ne u tebi vec u njima). :D

You better run, you better take cover!
16 godina
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

CHCl3.

pa da poslije moram na sudu pravdat svoje postupke.

Smucek kaže...

Na moru? Galon alkohola (ne u tebi vec u njima). :D

nadam se da ce to uspjet.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pretjeraj sa gnjuranjem i skupit' ćeš ih za godinu dana da imaš.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
mar123 kaže...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ne treba ti formula samo budi hrabar i pravi muz i neke te budu odbile, njih zaboravis a neke ti budu i dale. a ako budes smisljao formulu i samo stajao onda budes forever alone. zato samo ti kreni u napad, nikad te zenske vise ne budes u zivotu vidio, a ako te strah onda si malo popij i to je najbolja formula.

HALA MADRID!
16 godina
win4crazzy kaže...
mar123 kaže...

ma ovo je za normalne situacije, ja pitam za more kad su svi ludi.

15 godina

sezona čehinja( u narodu popularno zvanih češkinja) je u tijeku...ne trebaš znat engleski, plati joj piće i malo zašprehavaj po naši i vodi je na druženje umrak ako ti je to cilj...dalmatinke nemoj ni gledat te kuje gledaju lovu, lovu i samo lovu(osim ako nisu veličine omanjeg tankera onda 2 shoota vodke do the trick) većina "vrućih" radodajnih dalmatinki i češkinja ima SPB pa se pripazi. Njemice padaju na šarm i malo na alkohol. Šveđanke / Finkinje / norvežanke vole priče i šaljivce pa ako ih znaš zabavit zabavit će i one tebe...  

Da ostanem na ljubavnoj temi mislim da sam našao djevojku po svojoj mjeri...Krećem u napad ovih dana pa se javim. ako bude "the one" očekujte pozive na svadbu kroz godinu dana

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 0:43 (dj_renny).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovak, mene zapravo nest drugo muci. Jedna frendica, jos je u osnovnoj isla samnom u razred, ono jako dobri smo frendovi, pricamo o svemu, cak i kako ko drka, znaci otvoreno. Ona je perfektno dobra osoba a k tome je i prava riba. Ne znam kak da ju pitam da želim nešt više, svaki put kad bi i dotakli tu temu ja se zaledim. Kuzite pol skole drka na nju, a ja sam joj glavni savjetnik. Al ne znam... imam osjecaj da su joj svi bolji za vezu nego ja....

Extra wurst
15 godina
Extra protection kaže...

Ovak, mene zapravo nest drugo muci. Jedna frendica, jos je u osnovnoj isla samnom u razred, ono jako dobri smo frendovi, pricamo o svemu, cak i kako ko drka, znaci otvoreno. Ona je perfektno dobra osoba a k tome je i prava riba. Ne znam kak da ju pitam da želim nešt više, svaki put kad bi i dotakli tu temu ja se zaledim. Kuzite pol skole drka na nju, a ja sam joj glavni savjetnik. Al ne znam... imam osjecaj da su joj svi bolji za vezu nego ja....

dood...Full man mode: ON

12 godina
protjeran
mar123 kaže...

Vjeruj mi najbitnije ti je samopouzdanje. Bitan je izgled i pare.. Ali bez samopouzdanja ne možeš ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 0:52 (cadaverosa).
15 godina
Extra protection kaže...

Nikaj ju nemoj pitat. To je zlatna situacija. Osim ak nisi neki totalno "nezgodan" tip...:P

Uglavnom, pusti veze. Ak ste tak dobri frendovi to ti je najbitnije...što se tiče ovoga "više", nemoj ništa pitat. Jednom kad budete sami, zagrli ju, make a move jel...kad krenete u te fizičke kontakte, ako ste si tako dobri kao što kažeš, to je suđeno da dođe...dosta daleko...

I pusti veze...uživajte...;)

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala, al sto oces reci s "pusti veze"? Nek ju pustim ako slucajno bude u vezi pa se ubacim ako prekine ili nek ne idem u vezu s njom da ce sama skuzit? Ajde glup sam po tom pitanju, pomagajte{#}

Extra wurst
16 godina
Extra protection kaže...

Hvala, al sto oces reci s "pusti veze"? Nek ju pustim ako slucajno bude u vezi pa se ubacim ako prekine ili nek ne idem u vezu s njom da ce sama skuzit? Ajde glup sam po tom pitanju, pomagajte{#}

Ne idi u vezu, budi joj fuck-buddy.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
Extra protection kaže...

Pa ak je ona neka ženska koja bi stalno bila u vezi, onda nemoj, ali većina koju ja poznam preferira "free style"...:)

Razgovaraj s njom o tome, što misli...

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ali je emocijalna i velika romantičarka, nije neka jeftina. Ugl vidit cemo{#}

Extra wurst
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice