zapravo nemas pojma nist ? :D
Upravo to, nikad mi se ovak sta nije dogodilo
Mislim da bi trebali početi koristiti Vennove dijagrame u ovoj temi jer se tu više ne zna tko koga yebe
Mislim da bi trebali početi koristiti Vennove dijagrame u ovoj temi jer se tu više ne zna tko koga yebe
hahaha u arhivu
pogotovo kad si pijan ko letva
to je i njegov glavni razlog zasto je zbunjen :D
A tebi je baš cool imati curu koja se ljubi s likom kojeg je vidla pred 10 minuta... Kolko ih je već samo naslagala prije tebe...
Kao da ljubiš potplat cipele, gj.
A tebi je baš cool imati curu koja se ljubi s likom kojeg je vidla pred 10 minuta... Kolko ih je već samo naslagala prije tebe...
Kao da ljubiš potplat cipele, gj.
Pa neću je ženit odma
Aha, 94. godište pa sve znaš. Ok.
ja sam ti dao najbolji mogući savjet pa ti pjevaj...
kloni se tih herpes carriera(herpes je neizlječiv, al to si već znao, dakako)...
...except for herpes, that shit comes back...
60 | Istina |
---|---|
0 | Laž |
To vecinom znaci: neda mi se prilagoditi se tebi iako se ti prilagodavas meni
To vecinom znaci: neda mi se prilagoditi se tebi iako se ti prilagodavas meni
ili to
Nije bitno šta znači u prijevodu, to ti je glavni signal da ideš dalje.
Što kažete kad vam cura napiše ovo: "ma ti si meni predrag ti to znas" nakon što sam ja nju friendzonao i otvoreno pričao s njon o drugoj curi koja mi se sviđala? :D Vraga je bila druga u pitanju, više "taktika" da malo glumim da me je teško imati
Što kažete kad vam cura napiše ovo: "ma ti si meni predrag ti to znas" nakon što sam ja nju friendzonao i otvoreno pričao s njon o drugoj curi koja mi se sviđala? :D Vraga je bila druga u pitanju, više "taktika" da malo glumim da me je teško imati
Dobre stare taktike koje funkcioniraju ali to nijeno moze i ne mora imat znacenje. Ugl go for it, ako je mislila nesto s time nije pre rano.
U jesemti dobro je mislio sam nema "akcije" zadnjih 9 dana i moja najdraža sapunica je gotova.
Bome pal mi je kamen sa srca.Uffff...
Ako ima ovisnika o sapunicama(ja nisam nit gledam) ovo mi se čini kao odličan "nikotinski flaster",a i radnja je puno bolja.Dečki molim vas samo nastavite nadam se da ćete stvarno naći ljubav svog života no usput i nas priproste seljačine malo zabaviti.
Ja sam trenutno sa ženskom s kojom sam nekoć bio dobar prijatelj (čitaj friendzone prvo s moje, a poslije s njene strane, da bi završili zajedno i tako se izvukao iz friendzonea). Trenutno smo ~2.5 godine zajedno, ali više mi to nije to. Čak je i ona to počela lagano kužit i svako malo pita što mi je.
Evo ti onda žešće sapunice...
...ozbiljnije pokretati sa svoje strane ako je curi stalo do veze s njenim momkom).
Ja volim jesti krompir.
Ja više volim krumpir. Opet ne razumijem što si ovim citatom želio reći.
Evo ako se ko sica problema koji sam iznio prije jedno mjesec dana i pitao savjet da vas izvjestim kako je zavrsilo.
Naravno, bili ste u pravu ali sam ja morao bit glup i ne odustat. Kad cura kaze ne, onda s razlogom kaze ne. Nista sto napravite to nece promijenit. Ja sam joj se pokusao zavuc u glavu i vidit zasto je bilo "ne" ali mozak tinejđerke je mjesto po kojem se ne zelite motat. Glava mi je eksplodirala u ova 2 mjeseca a i njoj. I na kraju sam dosao do totalnog backfirea.
U porukama prije mjesec dana je govorila kako ima problem sa sobom i trenutno mi ne moze bit ista od prijateljice, itd... sve je to zvucalo sladunjavo. Full of hope sladunjavo.
Ali brutalna istina je da koliko god trazio direktni odgovor u facu neces ga dobit. Samo sam tia da mi kaze "u vezi tebe ne postoji nista sta mi se svida na taj nacin" ali se to sve pretvorilo u tesku sapunicu koja me totalno razvalila. I na kraju mi je rekla da joj se odnedavno svida neki drugi lik. Ja sam to dozivio kao lazljivo. Tj prekrivanje direktne istine bez obzira sta je dobila iskrenost s moje strane.
Zakljucak, ic na kartu iskrenosti nikako nije pametna stvar. Treba kod cure stvorit privlacnost, ako toga nema, nema osnove za nista osim za dobro prijateljstvo. Koliko god ja objasnjavao ili pokusavao dobit nesto iz nje sve sta sam dobivao je sve veci backfire. Do te razine da mi je sad rekla kako mi ni prijateljica ne moze bit. Mislim nema veze, ali nemojte se petljat u mozak tinejđerke. Ako kaze ne moze se popricat par recenica s njom i to je to. Ostalo je sve gubitak vremena. Nemojte bit glupi ko ja.
Jedno pitanje, da li je moguce curi bit prijatelj i ne eliminirat se kao dating opciju? I kako? Jer mi do sad nikad nije uspilo ic preko kvalitetnog poznavanja i prijateljstva. Koliko vidim u praksi to je nesto sto se razvija kasnije, kroz vezu,jesam li u pravu?
EDIT: Ali jednu stvar mi je dobro rekla. Moras se naucit nosit s cinjenicom da ne mozes imat sve sta pozelis. Ja to znam XD ali sve izgleda drugacije kad se ne gleda kroz cistu glavu. Ugl ono sta me zanima koliko brzo bi trebalo djelovat nakon sta se curu upozna. Tj koji je odgovarajuci vrem razmak u kojem se moze doznat sto ona zeli?
Evo ti onda žešće sapunice...
Napravite zamjenu. Ti budeš s ovom i neka tvoja cura i njezin dečko budu skupa.
Da se zaj.ebajes :D
Nisan pametan je.bemu. Problem je sta mi je stvarno dobro sa njom u drustvu, ali bi na kraju to moga postat zestoki friendzone.
Problem 2: to je zenska s kojom bi se vrlo lako zamislia u braku, totalno moj tip, taman godine za jednu takvu vezu (I kod mene I kod nje, vise nam se I ne izlazi, radimo). Skroz me zaludilo...
Mislin da je ovo prvi put da san se zaljubia nakon 20 I kusur godina.
Nisan pametan je.bemu. Problem je sta mi je stvarno dobro sa njom u drustvu, ali bi na kraju to moga postat zestoki friendzone.
Problem 2: to je zenska s kojom bi se vrlo lako zamislia u braku, totalno moj tip, taman godine za jednu takvu vezu (I kod mene I kod nje, vise nam se I ne izlazi, radimo). Skroz me zaludilo...
A stari nema velike filozofije. Ta cura s kojom si sad, jel zelis provest zivot s njom? Ako si siguran da neces onda se radije usreci odma tj popricaj s tom drugom sta da napravite ako mislis da ona zeli nesto. Kad popricate vidit sta cete oboje s obzirom da ste ti i ona u vezi.
Problem je sta mi je stvarno dobro sa njom u drustvu, ali bi na kraju to moga postat zestoki friendzone.
pazi da ti ne ostaneš bez jednoga I bez drugoga...
stavi sliku da pa cemo ti rec sta i kako dalje
Evo jos malo sapunice. Znaci pricam s curom na fejsu jedno vrijeme, onak normalno razgovaramo i sve. Nakon par tjedana ju pitam da se nađemo kaze pomirila sam se s deckom prije par dana. U međuvremenu smo se čuli još par puta. I sad za rođendan mi pošalje sretan rođendan i stavi srce na kraj (sto mi nikad nije slala). I poceli mi tak pricat i cura bas ono flerta samnom i pitam ju jel ides vas van danas, ona je rekla da idemo, reko i ja idem, ona kaze mozda se vidimo :)). Pitam ja nju e jesi ti jos s onim deckom, cura kaze da vec 6 mjeseci... i kaze mi kao idem i opet mi srce stavi. Danas mi posalje poruku jesam bio vani, nije me vidila.
E sad jel ona flerta samnom tak bezveze jel joj je dosadno ili bi tu moglo bit nes? Sta mislite?
Evo jos malo sapunice. Znaci pricam s curom na fejsu jedno vrijeme, onak normalno razgovaramo i sve. Nakon par tjedana ju pitam da se nađemo kaze pomirila sam se s deckom prije par dana. U međuvremenu smo se čuli još par puta. I sad za rođendan mi pošalje sretan rođendan i stavi srce na kraj (sto mi nikad nije slala). I poceli mi tak pricat i cura bas ono flerta samnom i pitam ju jel ides vas van danas, ona je rekla da idemo, reko i ja idem, ona kaze mozda se vidimo :)). Pitam ja nju e jesi ti jos s onim deckom, cura kaze da vec 6 mjeseci... i kaze mi kao idem i opet mi srce stavi. Danas mi posalje poruku jesam bio vani, nije me vidila.
E sad jel ona flerta samnom tak bezveze jel joj je dosadno ili bi tu moglo bit nes? Sta mislite?
ma nista od toga. ta srca ti cure mecu svima i svakom, to ti stavlja jer si joj drag, ovako cinis joj se oke decko, uopce ju ne zanimas na nacin da joj se svidas. kolko sam samo takvih srca dobio, ali nikad se nisam nado, to srce je smece, mrzim ga. osobe koje su mi se svidala su mi ga stavljale ali to cisto jer sam im bio oke za razgovor i to.
ma nista od toga. ta srca ti cure mecu svima i svakom, to ti stavlja jer si joj drag, ovako cinis joj se oke decko, uopce ju ne zanimas na nacin da joj se svidas. kolko sam samo takvih srca dobio, ali nikad se nisam nado, to srce je smece, mrzim ga. osobe koje su mi se svidala su mi ga stavljale ali to cisto jer sam im bio oke za razgovor i to.
Pa dobro al recimo kaze mi da me vidila prošlu subotu al je ja nisam skonto.
Ja: nemoj se ljutit, nije bilo namjerno :P
Ona: maa drugi put ces mi se oduzit :D
Ja: pa morat cu onda to drugi put nekako nadoknadit hhh
Ona: dada :DD
Sta mislite kad je iduci put budem vidio vani i kad budemo oboje pijani da je probam poljubit pa kud puklo nek puklo?
pazi da ti ne ostaneš bez jednoga I bez drugoga...
Što misliš, zašto se mislim...
stavi sliku da pa cemo ti rec sta i kako dalje
Hvataj ti maloljetnice dok možeš...