Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.551.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
karakteran kaže...
tnakir kaže...

Vjencanje mi nece nista promijenit. I sada vecinom zivimo zajedno ko da smo u braku. Samo nemamo papir.

ako je to vrhunska sreća i prava ljubav šta te smeta da zapečatiš svoju sudbinu s dotičnom? nije valjda da se bojiš? sreće ili...?

Zašto misliš da vjenčanje zapečaćuje sudbinu? Zašto uopće misliš da je potrebno?
Nije valjda da misliš da bez tog slova na papiru veza nije veza?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran

PsychoticBaklava

Možda te jesam krivo shvatio ,nema veze,bez ljutnje.

Mene najviše muči što se taj stereotip iznosi na forumu ,javno,pritom mene vrijeđajući.

Ne samo mene,ima nas još ali šute,očito da ja jedini reagiram.Želio bi da se to vrijeđanje sa stereotipima sankcionira.

No ajde nećemo se prepirat bezveze i kvarit temu.

Još jednom kažem ,bez ljutnje {#}

18 godina
Danny_HR kaže...
karakteran kaže...
tnakir kaže...

Vjencanje mi nece nista promijenit. I sada vecinom zivimo zajedno ko da smo u braku. Samo nemamo papir.

ako je to vrhunska sreća i prava ljubav šta te smeta da zapečatiš svoju sudbinu s dotičnom? nije valjda da se bojiš? sreće ili...?

Zašto misliš da vjenčanje zapečaćuje sudbinu? Zašto uopće misliš da je potrebno?

Kod njega ako nema vjencanja, nema seksa. A covjeku dopiydilo cekat.

Il me zeni, il tamburu kupi, ja u nesto udarati moram :)

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
karakteran kaže...

pa po prvom programu drustvo danas vecinom i stima. Ne vidim da je jos propalo?

{#}

Argumentiraj? Lady Gaga? Extremi postoje i uvjek ce ih biti.

tomice da bih ja s nekim polemizirao taj mora imat minimum znanja o temi o kojoj razgovaramo. iz tog razloga ja se ne upuštam u polemike s tobom oko računala.

mislim da je bilo dosta za danas.

lijep pozdrav.

HDZ = SDP
18 godina
protjeran
karakteran kaže...
gledao sam u otvorenom obje strane, evo sažetaka: prvi program dopušta kupleraj tj. snošaj kad ko hoće s kim tko hoće, ali pod jednim uvjetom: stavi gumicu.

crkvena strana zagovara apstinenciju do braka, ali to nevoljko artikulira jer se boji reakcije javnosti.

bliži sam njihovom stavu. no onaj tko to bude predavao neće to predavati iz srca pa ga nitko i neće uzimati zaozbiljno: "zašto bih se ja ponašao tako ako se ne ponaša ni učiteljica".

prvi program je propast društva, a drugi nedovoljno jasan.

Dakle, više se slažeš s programom koji zagovara nešto čega se mladi neće pridržavati, te ih pri tome neće naučiti odgovornosti niti načinima zaštite (dakle, to uopće nije ''sex ed''). A ''prvi program'' nisi uopće shvatio. Ti misliš da je seksualni odgoj stvar nečijeg stava? Seks je prirodna pojava, očigledno ti ne ide razlikovanje onoga na što možeš utjecati od onoga na što ne možeš. 

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
karakteran kaže...
tnakir kaže...

isti odgovor kao i tomici.

edit: jesi li pročitao moju definiciju veze na prethodnoj stranici?

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:29 (karakteran).
18 godina
karakteran kaže...

tomice da bih ja s nekim polemizirao taj mora imat minimum znanja o temi o kojoj razgovaramo. iz tog razloga ja se ne upuštam u polemike s tobom oko računala.

mislim da je bilo dosta za danas.

lijep pozdrav.

A nisam ti ja bas jak oko racunala. Znam instalirat windowse i to je to.

Sto se tice ove druge teme, try me. 

Btw, nemoj se ljutit sto te zezam radi nicka, to je samo zezancija. Nemam lose namjere. zapravo, u svakom svom postu bih trebao zaljepit smajlija ali cu ispast neozbiljan :)

Jos nesto, ti neznas diskutirat. Ti znas samo iznijeti svoje misljenje i to je to. To je jedino sto je bitno, jedino je istinito i tocka? Pa to nije diskusija. To je monolog i nepostivanje druge strane. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:32 (tnakir).
15 godina
protjeran

karakteran,danny hr  i ostali koji se prepirete oko tih stavova

mislim da prepiranjem na forumu necete uvjerit ni karakterana da njegov/zin stav nevalja niti on vas da vas ne valja i sve ostale kombinacije

tako da ne vidim svrhe da o tom raspravljate,nitko nikom neče promijenit mišljenje,svatko ima drugačije mišljenje i u tome je ljepota današnjeg društva.

Da svi isto mislimo bilo bi nam dosadno {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:34 (bole_vk).
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

Da i definicija ti je glupost.

Ali daj, hajde objasni mi molim te. Što ću ja to dobiti tim papirom a što nemam sada, u vezi koja traje gotovo deset godina?

Što se mijenja i što predstavlja taj papir?

bole_vk kaže...

mislim da prepiranjem na forumu necete uvjerit ni karakterana da njegov/zin stav nevalja niti on vas da vas ne valja i sve ostale kombinacije

tako da ne vidim svrhe da o tom raspravljate,nitko nikom neče promijenit mišljenje,svatko ima drugačije mišljenje i u tome je ljepota današnjeg društva.

Da svi isto mislimo bilo bi nam dosadno {#}

Ne moram ja promijeniti njegovo mišljenje niti mi je to cilj. Ali bih volio kad bi mi objasnio, ovakvom neukom, neupućenom i naivnom, što to zaista predstavlja to famozno vjenčanje i što će se u mom životu promijeniti ako se sutra oženim.

Evo najbolji prijatelj se oženio prije 3 tjedna nakon 7 godina veze. Sve je u njegovom danu i u njegovoj vezi identično kao i prije svadbe, samo eto žena ima njegovo prezime i njihovi su prsti okićeni prstenjem. Drugo je sve isto. Priroda te veze je ista, količina ljubavi i poštivanja je ista, količina uvažavanja je ista. Sve je isto.

I kad sam ga pitao kako je to biti oženjen čovjek znaš što je odgovorio? "Isto!"

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:39 (Danny_HR).
18 godina
bole_vk kaže...

Da svi isto mislimo bilo bi nam dosadno 

Nitko ga ne uvjerava. Samo diskutiramo. Ja ne zelim uvjeriti krscanina da bog ne postoji. Ako covjek u to vjeruje, ja postujem. Ali mogu izmjenjivati misljenja.

Npr moja teta je predana katolkinja i sa njom sam milijun puta diskutirao o tome, cesto se zna dogodit da podignemo tonove i slicno, ali ugl. uzivamo oboje. Niti ona pokusava od mene napraviti katolika niti ja od nje ateistu. 

15 godina
neaktivan
Ma nemojte se uopce raspravljat, nema pomoci... Kakva svadba, papir koji ništa ne znaci...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Hoće, ali nagore. Ne potpisujte taj ugovor smrti i uživajte skupa {#}

16 godina
neaktivan

Mislim da se sexualnost na osobnoj razini ne bi trebala institucionalizirati. Edukacija je jedno, nametanje stavova je drugo.

Po meni ne bi trebalo zagovarati niti jednu stranu. I mislim da su oba programa pogrešna jer su nepotpuni i nepotrebni. Ako netko želi ili ne želi apstinirati do braka/božića/29. godine ili bilo kojeg trenutka u životu to je isključivo njegova stvar. Postoje stvari oko kojih treba klince educirati, nametanje sexualnosti i stavova oko nje nije jedna od tih stvari. Nije samo pitanje prvog sexa, koliko sam vidio ne bi se educiralo o homosexualnosti, bisexualnosti transrodnosti itd.. Zdravlje u sexualnosti je jedna stvar, sexualnost je druga stvar.

Ja se ispričavam, ali ja ne želim da mojem maloljetnom djetetu itko nameće stavove oko sexualnosti. Ako je moje dijete homosexualac/ka i ima snošaj svaki dan s drugom osobom, šta bi se trebao toga sramiti? To je stvar obiteljskog odgoja, osobnih stavova, preferencije itd.. Naravno zdravlje na prvom mjestu, a kao što su starci samnom o tome razgovarao tako ću i ja sa svojim "derištem".

Ali te dvije stvari treba distancirati.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
Danny_HR kaže...
karakteran kaže...

Da i definicija ti je glupost.

Ali daj, hajde objasni mi molim te. Što ću ja to dobiti tim papirom a što nemam sada, u vezi koja traje gotovo deset godina?

Što se mijenja i što predstavlja taj papir?

Eo jedan vic na ovo boldano (ženidbu mislim)

Upekla nezamisliva vrućina. Izlazi muž iz kupaonice:
– Draga, što misliš da bi susjedi rekli ako bih kosio travu gol?
– Da sam se za tebe udala zbog novca. {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
ivan dragi kaže...

i ima snošaj svaki dan s drugom osobom

Zar smatraš da je to u redu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:46 (OriginalEXE).
15 godina
protjeran

Neznam pričajte šta hočete ali homoseksualci ...{#}

Ljudi ostavite se toga IZUMRIJET ĆEMO ,kako če nam se djeca rađat {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:51 (bole_vk).
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
ivan dragi kaže...

(hvala za edit)

To je stvar njegovog/njezinog odabira. U sexu nema ništa loše osim spolno...bolesti, ako netko uživa u sexu.. super. Istina evo u mojoj ulici je frajer koji mijenja žene ko čarape, i kurva koja mjenja muškarce ko čarape. Istina društvo zna biti nepravedno i automatski etiketirati. Imam nekoliko frendica koje bi spavale s više njih ali se boje etiketiranja itd..

Ista stvar sa apstinencijom. Ako želi čekati pravu/pravog... što je u tome loše? Apsolutno ništa.

Osobno ne apstiniram. U vezi sam 6 godina. Ali to je trenutno moj privatni odabir i ne želim ga nikome nametati. Mogao sam birati što god sam htio, ja sam odabrao ovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:55 (ivan dragi).
15 godina
protjeran
ivan dragi kaže...
OriginalEXE kaže...
ivan dragi kaže...

(hvala za edit)

To je stvar njegovog/njezinog odabira. U sexu nema ništa loše osim spolno...bolesti, ako netko uživa u sexu.. super. Istina evo u mojoj ulici je frajer koji mijenja žene ko čarape, i kurva koja mjenja muškarce ko čarape. Istina društvo zna biti nepravedno i automatski etiketirati.

Ista stvar sa apstinencijom. Ako želi čekati pravu/pravog... što je u tome loše? Apsolutno ništa.

Osobno ne apstiniram. U vezi sam 6 godina. Ali to je trenutno moj privatni odabir i ne želim ga nikome nametati. Mogao sam birati što god sam htio, ja sam odabrao ovo.

U potpunosti si u pravu ovo,al ne podrzavam ono za homoseksualce što si rekao,zapravo nikako ih ne podržavam ,ni na koji način.

Imam i ja pravo na svoje mišljenje...  valjda nece moderator dat žuti karton ili ban jer sam konzervativan {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:57 (bole_vk).
18 godina
protjeran

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Evo, recimo, meni puno više smetaju nepismeni. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:06 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan

Jel ti to mene{#}.. Ali neću se opet uvaliti u razgovor o tome.. :))

Jel i ovo ne podržavaš ili?{#}

Šta imaš protiv ovoga? Šta imaš protiv ovoga?
15 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Evo, recimo, meni puno više smetaju nepismeni. {#}

Ti to na mene misliš? {#}

ivan dragi

To već može proć {#}

Al mislim muško sa muško {#}

16 godina
bole_vk kaže...

Here we go again...

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
protjeran
bole_vk kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Evo, recimo, meni puno više smetaju nepismeni. {#}

Ti to na mene misliš? {#}

ivan dragi

To već može proć {#}

Al mislim muško sa muško {#}

Ne, govorim o tome da iako svatko ima pravo na svoje mišljenje, ista ta mišljenja mogu bez problema biti, blago rečeno, apsurdna.

15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
bole_vk kaže...

Here we go again...

A da vidiš tek što sam dobio minusa {#}

Ovom prilikom zahvaljujem na minusima {#}

Mogao bi netko konzervativan uskočit u moju obranu ,nisam valjda jedini {#}

PsychoticBaklava

Hvala na komplimentu što misliš da su moja mišljenja apsurdna,uljepšao si mi dan {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:16 (bole_vk).
16 godina
bole_vk kaže...

A da vidiš tek što sam dobio minusa {#}

Ovom prilikom zahvaljujem na minusima {#}

Mogao bi netko konzervativan uskočit u moju obranu ,nisam valjda jedini {#}

PsychoticBaklava

Hvala na komplimentu što misliš da su moja mišljenja apsudna,uljepšao si mi dan {#}

Nisi, ima vas. Oko 180 pa do 200 strane u ovoj temi smo pričali o homoseksualcima.

15 godina
ivan dragi kaže...

Mislim da se sexualnost na osobnoj razini ne bi trebala institucionalizirati. Edukacija je jedno, nametanje stavova je drugo.

Po meni ne bi trebalo zagovarati niti jednu stranu. I mislim da su oba programa pogrešna jer su nepotpuni i nepotrebni. Ako netko želi ili ne želi apstinirati do braka/božića/29. godine ili bilo kojeg trenutka u životu to je isključivo njegova stvar. Postoje stvari oko kojih treba klince educirati, nametanje sexualnosti i stavova oko nje nije jedna od tih stvari. Nije samo pitanje prvog sexa, koliko sam vidio ne bi se educiralo o homosexualnosti, bisexualnosti transrodnosti itd.. Zdravlje u sexualnosti je jedna stvar, sexualnost je druga stvar.

Ja se ispričavam, ali ja ne želim da mojem maloljetnom djetetu itko nameće stavove oko sexualnosti. Ako je moje dijete homosexualac/ka i ima snošaj svaki dan s drugom osobom, šta bi se trebao toga sramiti? To je stvar obiteljskog odgoja, osobnih stavova, preferencije itd.. Naravno zdravlje na prvom mjestu, a kao što su starci samnom o tome razgovarao tako ću i ja sa svojim "derištem".

Ali te dvije stvari treba distancirati.

Ad1; pa pokreni vlastitu radionicu o temi koju zagovaraš, jer, i zdravlje i sexualnost je normalno stanje uma i tijela, dočim je u staroj grčkoj i homo bilo normalno, ali zato se zove stara grčka, u novoj modernoj, sumnjam da su toliko naklonjeni homićima!

Ad2;Sva sreća da nas ima različitih po upitu u stavove na temu homo vs nohomo, ali u moju butigu homosexualci, homosexalizam ne mogu ući, i.

Isto tako smatram da je dio kućnog roditeljskog odgoja (tate prije svega sina i majke svoje kćeri), pravilno usmjeravanje u hetero stav i razmišljanje, jer u slučaju "da te to ne bere ili i sam sudjluješ u kreiranju takvog gnjusnog karaktera", ti onda imaš zaista velik problem u poimanju kvalitete i ispravnosti odgoja svojeg djeteta.

Ali dok ti imaš "derište" pa makar pod znakovima navoda, Ivan Dragi ovdje se treba zamisliti  {#}, bez uvrede, ali !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Dear all,

ja sam potegnuo pitanje dvojnog/trojnog državljanstva ali ne s namjerom da propitkujem kako je tko dobio isto, nego kako baš svi krimosi (Paravinja, Legija, Glavaš, onaj kardiokirurg (?)) imaju hrpu državljanstava.

Zapravo, pitanje je trebalo glasiti:"Ima li ta Država oči kad nekome dodjeljuje državljanstvo ?"

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina
protjeran

ATJLučko

Svaka čast na postu {#}

Mislim da ako se dijete pravilno odgoji da problema sa seksualnom orjentacijom neće biti.

Homoseksualnost nije prirodna i to je jasno zvijezdama na nebu.

magicmist

Zanimljivo pitanje si pokrenio,i nema loših namjera u tome.

Nego to što su oni kriminalci nema veze sa državljanstvom,mogli su ga dobit temeljem mjesta rođenja ,nacionalnosti (to vjerovatno znas)

al ono što želim reći da država nezna kakve oni namjere imaju,možda su poslije postali krimosi.U starijoj dobi mislim,poslije dobitka državljanstva.

Al ajmo to stavit na stranu.Nebitno je da li danas imaš BiH državljanstvo,vidiš da na osnovu onog sporazuma nemoš izbjeć osudu.Tako da vas to ne treba brinuti.Nemoš više pobjeći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:28 (bole_vk).
16 godina
neaktivan
Nemam djecu, zato navodnici.

Ne vrijeđaj. Nemam problema. Ne miješaj se u odgoj tuđe (pa ni sutra moje) djece jer kršiš moja ustavom zagarantirana prava. Ti svoju djecu odgajaj kako god ti želiš, dozvoli da i ja svoju odgajam kako ja smatram da je ispravno, a ne ti. Ja ću odlučiti što je pravilno a što "gnjusno?!?" u odgoju svoje djece.

Bez uvrede? Ma molim te, cijeli tvoj post je uvreda.
16 godina
ATJLučko kaže...

Ad1; pa pokreni vlastitu radionicu o temi koju zagovaraš, jer, i zdravlje i sexualnost je normalno stanje uma i tijela, dočim je u staroj grčkoj i homo bilo normalno, ali zato se zove stara grčka, u novoj modernoj, sumnjam da su toliko naklonjeni homićima!

Ad2;Sva sreća da nas ima različitih po upitu u stavove na temu homo vs nohomo, ali u moju butigu homosexualci, homosexalizam ne mogu ući, i.

Isto tako smatram da je dio kućnog roditeljskog odgoja (tate prije svega sina i majke svoje kćeri), pravilno usmjeravanje u hetero stav i razmišljanje, jer u slučaju "da te to ne bere ili i sam sudjluješ u kreiranju takvog gnjusnog karaktera", ti onda imaš zaista velik problem u poimanju kvalitete i ispravnosti odgoja svojeg djeteta.

Ali dok ti imaš "derište" pa makar pod znakovima navoda, Ivan Dragi ovdje se treba zamisliti {#}, bez uvrede, ali !!!!

Odgoj nema veze sa homoseksualizmon.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice