Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.550.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

AntiTerorista, sad imamo ljepse teme: SEX :)

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
karakteran kaže...
zašto se ne vjenčate onda?

To je u planu nakon sto sredimo stan i ona dobije posao na stalno. Ocekujem  da ce to biti kroz 2 godine.

16 godina
protjeran
znači kad se vjenčate toga više neće bit?
HDZ = SDP
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
muhaqeri kaže...
VirtUoso kaže...

Sto je glavni razlog razvoda?

Nezrelost osoba,jednostavno neki ljudi nisu sposobni ostvariti kvalitetnu vezu.

mnogi ljudi to nisu u stanju ostvariti. sreću je teško izdržati zato ljudi bježe od nje. ili obećavaju je, a drže figu u džepu.

Hehe,a kaj buš,to je tak,znaš ono svi se žene pa moram i ja,nekome je pobjeglo dok je ševio,svega tu ima.

18 godina
karakteran kaže...

Vjencanje mi nece nista promijenit. I sada vecinom zivimo zajedno ko da smo u braku. Samo nemamo papir.

16 godina
protjeran
muhaqeri kaže...
karakteran kaže...
muhaqeri kaže...
VirtUoso kaže...

Sto je glavni razlog razvoda?

Nezrelost osoba,jednostavno neki ljudi nisu sposobni ostvariti kvalitetnu vezu.

mnogi ljudi to nisu u stanju ostvariti. sreću je teško izdržati zato ljudi bježe od nje. ili obećavaju je, a drže figu u džepu.

Hehe,a kaj buš,to je tak,znaš ono svi se žene pa moram i ja,nekome je pobjeglo dok je ševio,svega tu ima.

{#}

{#}

šta će reć roditelji, rodbina i sl... ima tu istine...

HDZ = SDP
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
karakteran kaže...

Vjencanje mi nece nista promijenit. I sada vecinom zivimo zajedno ko da smo u braku. Samo nemamo papir.

ako je to vrhunska sreća i prava ljubav šta te smeta da zapečatiš svoju sudbinu s dotičnom? nije valjda da se bojiš? sreće ili...?

HDZ = SDP
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
tnakir kaže...
karakteran kaže...

ako je to vrhunska sreća i prava ljubav šta te smeta da zapečatiš svoju sudbinu s dotičnom? nije valjda da se bojiš? sreće ili...?

napisao je da ceka da srede stan i cura nade posao

Gle ko je iza tebe!
18 godina
karakteran kaže...
tnakir kaže...
karakteran kaže...

Vec sam ti napisao da je to u planu.

15 godina
tnakir kaže...

AntiTerorista, sad imamo ljepse teme: SEX :)

Šteta što nema emotikona za sex, ali zato evo {#}  !!!!

Čitao sam što se piše i samo ću dodati kako je prava ljubav po meni tekar onda;

"Kada moje mane za nju postanu moje vrline i obrnuto"  {#}{#}{#}

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

"Kada moje mane za nju postanu moje vrline i obrnuto" {#}{#}{#}

kaže se: kad te voli oprašta ti i zločin,a kad te prestane voljeti mrzi i tvoje vrline{#}

18 godina
protjeran

Prosječna dob stupanja u prvi seksualni odnos u RH je između 16 i 17 godina, s time da mladići, u prosjeku, u prvi seksualni odnos ulaze nešto ranije od djevojaka. To je jednostavno kako stvari stoje - ono na što bi se moglo i trebalo kvalitetnije utjecati jest edukacija, no vjerujem da se mnogi sjećaju sage o spolnom odgoju u školama gdje se crkva umiješala sa svojim programom..

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
seneka kaže...
ATJLučko kaže...

"Kada moje mane za nju postanu moje vrline i obrnuto"  {#}{#}{#}

kaže se: kad te voli oprašta ti i zločin,a kad te prestane voljeti mrzi i tvoje vrline{#}

Vrlo interesantno Seneka, reci mi otkuda je taj citat pretpostavljam, budem si ga upamtio {#}  !

Ili je to neka druga verzija pojma ljubavi {#}?!

ATJ Lučko
16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Prosječna dob stupanja u prvi seksualni odnos u RH je između 16 i 17 godina, s time da mladići, u prosjeku, u prvi seksualni odnos ulaze nešto ranije od djevojaka. To je jednostavno kako stvari stoje - ono na što bi se moglo i trebalo kvalitetnije utjecati jest edukacija, no vjerujem da se mnogi sjećaju sage o spolnom odgoju u školama gdje se crkva umiješala sa svojim programom..

edukacija nije nikakvo rješenje s crkvom ili bez nje. znam za oba programa i oba su promašaj. educiraju ih oni koji veze s moralom i etikom nemaju. nepovoljna situacija će eskalirati jer nemamo ljude nego ljušture koji ne vjeruju u ono što predaju.

HDZ = SDP
16 godina
neaktivan

OMFG

Šokirašmemajkemi

Dva motora od 2800ks, dizle od Caterpillara, ovo je svemirski brod jbte. 5600ks daklem..neću uopće spominjati zapremninu rezervoara.

Najamnina ljeti na mediteranu, tjedan dana milijun kuna, 130 000 eura.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:08 (thedream).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

koji k je to?

Gle ko je iza tebe!
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Vrlo interesantno Seneka, reci mi otkuda je taj citat pretpostavljam, budem si ga upamtio {#}  !

Ili je to neka druga verzija pojma ljubavi {#}?!

nemam pojma,evo još jedna: "nema ništa slađe i putenije od zaljubljene žene,šteta što to njihovi muževi nikad neće iskusiti"
to je oscar wilde
brak je ok,to je zalog da u budućnosti kad vam dosade kumovi i prijatelji nećete biti sami,jasno ne ovisi samo o partnerima nego o spletu životnih okolnosti..
i još nešto, ne tražite suprotnost jer se one samo privlače u fizici,u braku se privlače i opstaju sličnosti

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:05 (seneka).
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
thedream kaže...

koji k je to?

Chieftec kućište na moru.

Cemetary gates
15 godina
protjeran

PsychoticBaklava

Ne razumijem, ti kazes da su dobivali drzavljanstvo nestandardnom procedurom,

ne razumijem zasto bi morali dobivati nestandardnom procedurom,kad imaju puno zakonsko pravo dobit Hrvatsko drzavljanstvo -po zakonu tj standardnom procedurom.

Mislim na BiH Hrvate,o tim ljudima pričam.Pa u tim postovima vidim sebe jer je moja familija bila protjerana jer je otac bio u HVO-u (Hrvatskom Vijeću Obrane) ,prije tog smo bili šikanirani svaki dan,a vidim da neki spominju dotepence,kamenjarce.

A zna se na kog se to misli,tako da naravno da me to vrijeđa,i na to cu uvijek reagirati.

Taj stereotip nisam umislio ,dosta često ga čujem.Svaka tebi čast ako znaš razliku,ali neki očito neznaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:07 (bole_vk).
18 godina

Nego bole, jesi dobro, malo si mi zelen u licu?

15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Nego bole, jesi dobro, malo si mi zelen u licu?

Hvala što se brineš za mene {#}

18 godina
protjeran
karakteran kaže...
PsychoticBaklava kaže...

edukacija nije nikakvo rješenje s crkvom ili bez nje. znam za oba programa i oba su promašaj. educiraju ih oni koji veze s moralom i etikom nemaju. nepovoljna situacija će eskalirati jer nemamo ljude nego ljušture koji ne vjeruju u ono što predaju.

Ljudi koji educiraju nisu kreirali program, niti oni mogu činiti program lošim, oni jednostavno mogu biti loši u tome u što rade. Ne slažem se da su oba programa promašaj, prilično si nejasan, kakve veze moral i etika imaju tu? Etika je zaseban predmet, je li tebi nejasno što spolni odgoj predstavlja?

16 godina
protjeran
gledao sam u otvorenom obje strane, evo sažetaka: prvi program dopušta kupleraj tj. snošaj kad ko hoće s kim tko hoće, ali pod jednim uvjetom: stavi gumicu.

crkvena strana zagovara apstinenciju do braka, ali to nevoljko artikulira jer se boji reakcije javnosti.

bliži sam njihovom stavu. no onaj tko to bude predavao neće to predavati iz srca pa ga nitko i neće uzimati zaozbiljno: "zašto bih se ja ponašao tako ako se ne ponaša ni učiteljica".

prvi program je propast društva, a drugi nedovoljno jasan.
HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
gledao sam u otvorenom obje strane, evo sažetaka: prvi program dopušta kupleraj tj. snošaj kad ko hoće s kim tko hoće, ali pod jednim uvjetom: stavi gumicu.

crkvena strana zagovara apstinenciju do braka, ali to nevoljko artikulira jer se boji reakcije javnosti.

bliži sam njihovom stavu. no onaj tko to bude predavao neće to predavati iz srca pa ga nitko i neće uzimati zaozbiljno: "zašto bih se ja ponašao tako ako se ne ponaša ni učiteljica".

crkva je najveci problem drustva. To ko ce s kime kad stupiti u seksualni odnos je vlastiti izbor i to ti nitko ne bi trebao braniti.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
karakteran kaže...

pa po prvom programu drustvo danas vecinom i stima. Ne vidim da je jos propalo?

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
karakteran kaže...

{#}

HDZ = SDP
18 godina
karakteran kaže...

{#}

Argumentiraj? Lady Gaga? Extremi postoje i uvjek ce ih biti.

15 godina
protjeran
karakteran kaže...
tnakir kaže...
karakteran kaže...

{#}

karakteran

koliko god se to nekima ne sviđalo,to je činjenica {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 15:23 (bole_vk).
18 godina
protjeran
bole_vk kaže...

PsychoticBaklava

Ne razumijem, ti kazes da su dobivali drzavljanstvo nestandardnom procedurom,

ne razumijem zasto bi morali dobivati nestandardnom procedurom,kad imaju puno zakonsko pravo dobit Hrvatsko drzavljanstvo -po zakonu tj standardnom procedurom.

Mislim na BiH Hrvate,o tim ljudima pričam.Pa u tim postovima vidim sebe jer je moja familija bila protjerana jer je otac bio u HVO-u (Hrvatskom Vijeću Obrane) ,prije tog smo bili šikanirani svaki dan,a vidim da neki spominju dotepence,kamenjarce.

A zna se na kog se to misli,tako da naravno da me to vrijeđa,i na to cu uvijek reagirati.

Taj stereotip nisam umislio ,dosta često ga čujem.Svaka tebi čast ako znaš razliku,ali neki očito neznaju.

Ja ne mislim na njih, tj ne mislim niti na jednu nacionalnost specifično, to sam ti već rekao - nacionalnost nema veze s ovom pričom (ponavljam, državljanstvo je pravna kategorija) - sve ok, neću ti dalje objašnjavati, krivo si shvatio i bojim se da će se to ponoviti.

Naravno da stereotip postoji, ja sam govorio o prisutnosti istog na ovom forumu, takve se stvari ovdje relativno brzo sankcioniraju.

Jednostavno me nemoj čitati.

18 godina

Karakteran, promijeni nick u konzervativan :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice