Sto Amer dobije za 5000kn, a balkanac ni u snovima

poruka: 41
|
čitano: 4.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sto Amer dobije za 5000kn, a balkanac ni u sno
Hyperion kaže...

dodaj prijevoz, porez na EU, hrvatski porez 22% i što si trgovci stave u džep.

Odkud ti taj porez na EU, takvo nest ne postoji... da tocno je 22% ti je

kod nas na cijenu + postarina, znaci kod nas se iz nekog nedokucivog razloga placa

porez na postarinu....

Al sve to nema veze, koliko ja znam Newegg je SAD only.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan

Osim što dobiju stvari dosta jeftinije standard je kod njih dosta veći pa im je kupiti neki gadget za 100-200 dolara povoljnije nego nama otici u kino sa djevojkom.

Kod njih je prosjecna placa 3.5-4k dolara a kod nas 3k kuna.  

Sad, bili zbilja ikome od nas bilo teško izdvojit 10k kuna za neki macbook pro da nam je placa 20 tisuca ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 15:39 (Glamdring).
16 godina

i ja stalno gledam cijene računala u americi,e da mi je živjeti tamo a ne u ovoj kanti od države,koja sve više tone,pomirija bih se ja i sa eu,ali di sam se baš rodio na ovom prokletom balkanu,nevjerojatno je koliko su samo kompjutori u americi jeftinije,više od 40%

isti dan otkaz i žuti
17 godina
neaktivan

Prvi post s konfiguracijom je iz 4. mjeseca 2009., medutim, kod nas su trenutne cijene (4.3.2010) i dalje vece

za iste ili slicne komponente komponente (i7 920, gtx 275, ddr3), dok su preko bare pale osjetno, sramota da

u 11 mjeseci nismo dostigli njihove cijene... Viče

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina

uspoređivao sam malo razlike računala u americi i kod nas,je velika razlika ali apple ima najveću razliku,ponašaju se kao da smo krava muzara,da su ima cijene malo realnije više bi se kupovalo imac i ostalo

isti dan otkaz i žuti
16 godina
odjavljen

Naravno da je skuplje u ostatku svijeta... kak bi inače doma mogli držati niske cijene i zaraditi?

16 godina

kad već govorimo o americi,jedan prijatelj mi je govorio o njihovim jamastvima,kaže ispao mu laptop te mu je puklo staklo a trgovac mu bez pitanja dao drugo,pa to je nevjerovatno,kod nas ako ti poprave računalo ako je do njihova greška možeš biti sretan,,i onda se sjetim da su me u školi učili da ovo nije balkan,ma kome oni to lažu,ovo je BALKANNNNNNNNNNNN

isti dan otkaz i žuti
16 godina
odjavljen

Jedva pronašao... nije novijeg datuma ali se dobro sjećam ove rečenice. Pogledajte rečenicu sa preporučenom cijenom (poslije 1. odlomka).

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce6600gt-theory_2.html

16 godina
neaktivan

pa sto se cudite?a za alienware.ja sam ga narucio.(auroru obicnu nabrijanu do kraja) i frajeri me uputili na europski alienware.(oni nisu nadlezni za taj dio europe kao).i izracunali su mi da za europu je ta konfiguracija 6500 EURA a za usa 5500 DOLARA.I onda sam ih poslao u 3pm..

A jos cudnija stvar...u sloveniji su cijene opcenito povoljnije.kupio sam pola kompjutera tamo i isplatilo mi se.deru nas tu ko mlade majmune -.-

17 godina

svakih pola godine dobijem koji komad hardvera iz SAD-a..

ovi put je to HDD vanjski 2000.0 GB, WESTERN DIGITAL Digital My Book Essential BAAF0020HBK i Media Player WESTERN DIGITAL WDTV....

oboje za 300$ ili ti ga za cca 1500 kn...

ovdje bi to doslo cca 2500 kn...

laptopi, mobiteli, vanjski HDD-ovi... sve uzimam u SAD-u.... tamo je sve bagatela....

17 godina
neaktivan

Zato mi imamo ćevape i burek.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice