Spašavanje podataka sa HDD-a Maturalni rad! HELP

poruka: 4
|
čitano: 1.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam za maturalni rad spašavanje podataka sa Hard diska i sad ne znam odakle početi koji sadržaj :/

Jel može tko kako pomoći sa sadržajem početak mi je najteži opče ne mogu nikako krenuti :S
Hvala vam:)

18 godina
Re: Spašavanje podataka sa HDD-a Maturalni rad! HE
Denis123 kaže...

Pozdrav.

Imam za maturalni rad spašavanje podataka sa Hard diska i sad ne znam odakle početi koji sadržaj :/

Jel može tko kako pomoći sa sadržajem početak mi je najteži opče ne mogu nikako krenuti :S
Hvala vam:)

To imaš za maturalni rad?

Kućne ili profesionalne varijante?

14 godina
neaktivan

Da to imam za maturalni rad,treba mi neki sadržaj moram napisat sve o tome a ne mogu opče započeti :/
Ma  kučne i profesionalne,ali više kučne,npr kako spasit podatke sa formatiranog harda kako vratit dok su fizički prepisani podaci itd itd

18 godina
Re: Spašavanje podataka sa HDD-a Maturalni rad! HE
Denis123 kaže...

Da to imam za maturalni rad,treba mi neki sadržaj moram napisat sve o tome a ne mogu opče započeti :/
Ma  kučne i profesionalne,ali više kučne,npr kako spasit podatke sa formatiranog harda kako vratit dok su fizički prepisani podaci itd itd

To ti je malo "čudna" tema, zato pitam.

Imaš dvije varijante: krenuti s "kućnim" spašavanjima koje se bazira isključivo na povratu podataka s ispravnog, ali obrisanog diska (brisanje / formatiranje), a nakon toga s profesionalnim varijantama (kvarovi nadalje).

Na forumu imaš brdo primjera SW-a kojim se rješavaju "kućni" problemi, a za profi dio traži po netu, ima materijala na tone.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice