Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice

poruka: 136
|
čitano: 33.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice
Cerina15 kaže...

23% na izbore. Došlo bi više kad neznaju kome da daju glas, onda odluče nikome

pa ako je trenutno stanje lose..dajmo drugome priliku...samo ne OPET isto...smatram da je narod kriv za ovu situaciju kavka je...naravno politicari to fino koriste..

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

23% na izbore. Došlo bi više kad neznaju kome da daju glas, onda odluče nikome

stvar je u tome kaj ga treba otic prekrizit, unistit, inace si ga banda prepise sebi....Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina

Za ovakvu Hrvatsku kakvu imamo danas sigurno se decki nisu borili i ginuli, da im je neko rekal kak ce to unaprijed bit u buducnosti cini mi se da bi bila druga prica skroz. Sve kaj valja je vecinom prodano stranicma i nase vise nije gotovo nista osim nekih sitnica ili onog kaj imaju nasi domaci tajkuni a njih boli đon uglavnom osim za svoj đep tu se jako brinu. Sad kak je tak je bitno da idemo u Europu a ostalo je manje vise nebitno iz perspektive nasih luftbrenzera nesposobnih na vlasti korisni su ko razbijeni prozor usred zime koji šufti do daske!Nevinašce

17 godina
rambox kaže...

Za ovakvu Hrvatsku kakvu imamo danas sigurno se decki nisu borili i ginuli, da im je neko rekal kak ce to unaprijed bit u buducnosti cini mi se da bi bila druga prica skroz. Sve kaj valja je vecinom prodano stranicma i nase vise nije gotovo nista osim nekih sitnica ili onog kaj imaju nasi domaci tajkuni a njih boli đon uglavnom osim za svoj đep tu se jako brinu. Sad kak je tak je bitno da idemo u Europu a ostalo je manje vise nebitno iz perspektive nasih luftbrenzera nesposobnih na vlasti korisni su ko razbijeni prozor usred zime koji šufti do daske!Nevinašce

Kako to misliš? Pa Franjo je odma na početku jasno rekao da u hr ima mjesta samo za 200 bogatih, a da su ostali stoka sitnog zuba. Sve jasno i pošteno, a sad se svi prave mutavi

16 godina

Tak su i rekli da ce zbog knjiga prosjedovat i kaj je bilo,nis.

Nadam se da ce se situacija popravit i da ce vratit prokleti porez!..

A i nek usput nek smanje cijenu dijelova za komp Smijeh i uz svaku komponentu kupljenu dobijemo kilu jabuka Smijeh i onda bi bili svi zdravi.

16 godina
LUXX kaže...

Eto upravo me zvao šef i veli da je sutra u 10 sastanak sa pravnikom i direktorom firme.

Ma divota.

Izgleda mi gadno ako je sastanak s Direktorom i Pravnikom,   ali ajd nikad se neznaNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
LUXX kaže...

Eto upravo me zvao šef i veli da je sutra u 10 sastanak sa pravnikom i direktorom firme.

Ma divota.

Izgleda mi gadno ako je sastanak s Direktorom i Pravnikom,   ali ajd nikad se neznaNamigiva

MA da.

Zovu nas da bi nam dali povišicu.

Ma gamad koju treba pobit i nabit na kolac.

Ja nek sad gledam kak cu.

Joj kad mi pukne ona stvar ostavit cu sve ovdje i ode nazad u švabiju.

Tam se bar dalo kak tak živjet.

Ovdje se neda nikak il te yebu u zdrav mozak

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan

Ljudi nemojte se naljutit ali meni je vas stav stvarno cudan...

Zar se jos niste navikli da bogati u utjecajni pisu pravila,da se mi razumijemo,ovo je stvarno grozno,sto te sutaju ko scene po cesti...ali tako je,mislim nema se tu sta cudit,probaj najbolej sto mozes da rijesis,ako ne,trazi negdje bolje...

U tome i jest bit,poceli ste se cudim nekim stvarima isto koda niste za to znali nikad...

U Bosni je vako stanje odkad je nastala...

Imas izbor,uleti sa 50kg dinamita negdje,pobij sve,pa mozda se i promijeni sta,napravi puč kakav,ili ces promijenit drzavu ili ces biti optuzen za veleizdaju ili slucaj koji je najvjerovatniji

SUTI I TRPI!

EDIT:
Cijeli zivot od rođaka i prijatelja (Iz Hrvatske) slusam kako ste vi napredni i ispred nas 20 godina...eto sad vidite da niste nista bolji od nas...samo sto nasi politicari znaju bolje krast !

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 15:36 (xxtoni).
16 godina

Prodaj sve i biži u Vietnam,tamo moreš lipo živit ostatak života sa tim nofciman.

Luxx,i kod mene je zafrkano.Kooperant smo INI koja nas nije platila od nove godine,tako da će bit otkaza ili svi idemo.Interesantna stvar je da uvik prvo daju otkaz nama radnicima,dok oni menađeri šta imaju nejveču lovu i ništa ne rade ostaju.Tuga s juga.Ubi zakolji otresi obatle.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 15:56 (dery).
16 godina
neaktivan
segregator kaže.

Matija Gubec je bio običan kriminalac i razbojnik, samo je komunjarama odgovarao kao "junak"

Smijeh..ti si nadmašio hrvoja šošića..

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Eto izgleda da ce i mene zahvatit sve ljepote recesije i glad naši tajkuna za lovom.

Ali krenimo polako:

Radim u firmi "Mlinar" vec/tek 2 godine.

Imam ugovor na stalno.

Prošle godine nas je preuzeo Agrokor i sve se cinilo sjajno i bajno.

Više prava za radnike,bolji uvijeti,place idu gore.....

Dok nije došlo ljeto ove godine i od danas na sutra vele da Agrokor prodaje "Mlinar".

Navodno zato što ih optužuju za monopol(ko vjeruje fale mu par klikera u glavi).

Uglavnom buducnost mi je izgledala do tog trenutka super.

Predviđen za voditelja cuvarske službe (imamo svoje ljude na portama) u Križevcima odakle i dolazim.

Dosad sam radio u Zagrebu u Mlinarovoj pekari na porti i plan je bio otprilike da kad se vratim sa bolovanja da budem nešto kao zamjenik voditelja i poslije voditelj.

Uglavnom firmu koja postoji preko 100 godina rasprodali su na 3 dijela.

Mlinarstvo i silos bi pripalo Belju (koji su i sami u banani)

Pekara zagreb i križevci bi pripalo Mati Škoji (tajkun iz osjeka)

i Pekare po dalmaciji nekom dolje Tajkunu.

Danas me šef  nazove i veli da navodno više necemo mi cuvat firmu nego Sokol Maric.

Dakle polako ali sigurno od 100 godina rasta i postojanja firme nastaju 3 firme i razbacuju ljude kak im se prohtje te dijele otkaze kak se sjete.

Nama ce navodno ponudit otkaz ili prelazak u Sokol.

Samo što cemo imat puno manju placu nego u firmi.

Dođe mi da se zaletim u firmu i nekom zavrnem vrat.

Toliko bezobrazluka nisam vec dugo vidio!

Šef ce me još danas nazvat i objasnit detalje al izgleda jako crno veli.

Šta sad?

Prec u sokol za crkavicu od place i niti pola putnog troška?

Stvarno mi se gade i tajkuni i država koja to dozvoli ali i ovo društvo koje samo gleda na svoj profit pa makar to koštalo života ko zna kolko ljudi.

Sramota do cega smo došli.

Ali.......

IMAMO HRVATSKU!

Znam da nije lako, ali ipak neke stvari nisi bas najbolje shvatio:

1. Škoju sam upoznao osobno, i nije los covjek. On je biznismen i jako dobro zaradjuje, ali ne krade kao neki drugi. Vidim da je on za tebe jos jedan od mnogih "Tajkuna", ali nije, barem ja nemam takav osjecaj. Da, ima ogromnu kucu u Osijeku, ali je to posteno zaradio (za razliku od vecine koji su to zaradili po politickoj funkciji, kao na primjer onaj kreten sto je dobivo placu u HEP-u, a nije nista radio)

2. To sto ces ti dobiti otkat nema nikakve veze niti sa recesijom, niti sa lokalnom krizom u hrvatskoj. Ti ces dobiti otkaz (ako ga dobijes) zbog optuzbe za monopol. Tuzba za monopol je jako komplicirana, i nama ne vrijedi o tome raspravljat (znamo svi zasto je bilo sa Ericom Schmidtom, i zasto je morao otici iz Apple-a)

3. Mozda ce ovo sto cu sad reci nemoralno i neljudski, ali biznis je biznis. Tvoja radna snaga je samo sirovina koju neka firma moze i nemora kupiti. Ako ta firma istu takvu sirovinu moze kupiti po znatno manjoj cijeni, ona ce ju, naravno, i kupiti (u ovom slucaju to je Sokol Maric). Posebno nikome nije "stalo" do tebe jer radis u toj firmi samo 2 godine, ne poznas "prave" ljude i nitko nece zaliti za tobom kad te otpuste. Kada bi firme zaposljavale ljude zbog njihove koristi (tih ljudi), tada firme nebi bas dobro poslovale. Firma zaposljava ljude zbog osobne koristi i to ce tako biti zauvjek. Sto mislis zasto se "sve" proizvodi u Aziji? Zato sto ce svaki amerikanac ili europljanin radje zivjet kao beskucnik nego za placu kakvu dobivaju ljudi u Aziji. Sve je to trziste i protiv toga nemozes.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Assassin kaže...
. Sto mislis zasto se "sve" proizvodi u Aziji? Zato sto ce svaki amerikanac ili europljanin radje zivjet kao beskucnik nego za placu kakvu dobivaju ljudi u Aziji. Sve je to trziste i protiv toga nemozes.

Azija će za nas postat pojam,kako nas je syeba hdz.Da nas nije vodija hrvat bili bi najači u europi.

Ne slažem se da je takav zakon tržišta jer naša zemlja je opljačkana tako da bi mogla bit primjer u svim školskim uđbenicima svijeta kako se ne treba vodit država.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 17:06 (dery).
17 godina
neaktivan

Ma cuo sam i ja da je Škojo ok.

I da je njegovim radnicima isto dobro.

Onda zašto ovaj potez?

Da samo znaš kolko je ogromna uprava moje firme vidio bi da se ima gdje za skratit/rezat prije nego što se radnike dira.

Firma je vec podijeljena.

Navodna optužba za monopol je bila dok smo bili pod agrokorom.

Sada dakle više nije.

I nisam to samo ja sa 2 godine staža.

Ima oko 4-5 ljudi sa 30 godina staža i neki manje neki više.

Tu mogu štedit ali manju upravu napravit koja je ionak prenapucena to nemogu.

I ne gleda se nimalo socijalna strana.

Mene na primjer niko ne pita šta cu žderat i kak cu živjet.

Cijeli trošak obitelji je na meni i samo tako gospoda dijele otkaze.

Da su mi rekli da moram prihvatit manju placu prihvatio bi.

Uglavnom sutra je sastanak pa cu vidjet šta ce bit.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina

Sta ces sad nemremo nis,kak je je,posel je njima posel boli ih pimpac za druge neg sam svoju ass gledaju..Sad ti drzimo fige i kak bude bude na tom sastanku Namigiva

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Sta ces sad nemremo nis,kak je je,posel je njima posel boli ih pimpac za druge neg sam svoju ass gledaju..Sad ti drzimo fige i kak bude bude na tom sastanku Namigiva

Ma znam ja to da samo gledaju na firmu i njezin trošak.

Ali gle situaciju:

Žena mi je stranac (njemica) i nema pravo na ništa po meni (zdravstveno,......) dakle sve joj ja moram placat.

Na stanu sam dakle i to moram placat.

Imam dijete od godinu i 2 mjeseca.

Žena je trudna i oko prvog mjeseca ce rodit.

Sve totalno ovisi o mojoj placi (dosad se dalo ok živjet)

I sad mi vele da cu dobit otkaz?

Ma objesit bi mogo nekog.

Kad je agrokor upao u firmu prvo su skratili place u kancelarijama za oko 15-20 posto te smanjili upravu.

I sad nas izbacuju?

Trošak firme koji mora platit zaštitarskoj firmi za mjesec dana i 4 covjeka je oko 65000 kuna (u križevcima)

A kolko znam trošak firme ako ima svoje zaštitare/cuvare je oko 50000-55000 kuna.

Pa ko tu koga yebe?

Oni misle uštedit?

Tek je to bacanje novaca.

I da su rekli da moramo pristat na 500kn manju placu pristali bi.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran

znate li kada će hrvatska izaći iz recesije a da nama svima ostane ko i prije 5 godina evo ovako neka si politićari smanje plaće s 30.000 na 3.000 kn pa če se nabrzinu izać iz recesije...po tom njihovom onaj ko nema novca taj netreba uopće živjet...

Mato_Lukic
16 godina
Mato_Lukic kaže...

znate li kada će hrvatska izaći iz recesije a da nama svima ostane ko i prije 5 godina evo ovako neka si politićari smanje plaće s 30.000 na 3.000 kn pa če se nabrzinu izać iz recesije...po tom njihovom onaj ko nema novca taj netreba uopće živjet...

Pa onda im je bolje prije tog smanjivanja place da daju otkaz pa ce imat vecu penziju nego ovi placu koji rade.

Gle luxx,drzimo ti fige pa reci kak je bilo na tom sastanku,tak ti je i kod mog starog sam kaj nije dobio otkaz nek su mu drobili u firmi(a firma je stvarno velika,visoko grandnja) da mu auto nece uzet,da mu placu nece smanjit i tak i nakraju smanjili za 2 soma i jos 20 % negdje i sad kak da on polaca sve kredite??

Radimo kucu odkad sam ja bio mali 5 godina ili 7 i trebamo se jos malo uselit pa treba kupit unutra ormare itd a odkud da plati on?? auto kredit,plinska boca(vani ona velika)itd. itd..sad smo u stanu,jedva mi je uzo maticnu i graficku kaj je obecao ak prodem vrlo dobro u skoli...

To ti je tak i nece se promjenit dok se narod ne urazumi i dok kosorka ne zakurbla mozak i da joj dode neka uber kul ideja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 17:42 (Fake_Alert).
16 godina
protjeran

ev ja sam sad razmišljo dok sam bio u bazenu...a da mi se na bugu svi okupimo i onda napravimo neku temu nešto slično kao peticija i onda kada sve to napravimo onda netko poštom pošalje vladi adresu i isprintanu peticiju pa neka vide a i na fejsu bi bilo dobro da neko napravi peticiju što više peticija to bolje i onda na kraju treba izač na ulicu i prosvjedovat...ja nebi danas imo ovo što imam da nebavim se kompovima...mjesečno zaradim 2500 kn i još što mi moji pošalju i to ti to...

Mato_Lukic
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 18:23 (Mato_Lukic).
17 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

ev ja sam sad razmišljo dok sam bio u bazenu...a da mi se na bugu svi okupimo i onda napravimo neku temu nešto slično kao peticija i onda kada sve to napravimo onda netko poštom pošalje vladi adresu i isprintanu peticiju pa neka vide a i na fejsu bi bilo dobro da neko napravi peticiju što više peticija to bolje i onda na kraju treba izač na ulicu i prosvjedovat...ja nebi danas imo ovo što imam da nebavim se kompovima...mjesečno zaradim 2500 kn i još što mi moji pošalju i to ti to...

Jadranka je lijepo rekla, ako netko napravi prosvjed, ona će lijepo doći i sve ćemo zajedno rješiti. Sjetite se samo primjera sa seljacima koji su došli traktorima. Čekaj malo! Pa nije došla! Lažna obećanja na početku izbora(smanjit će porez, napravili su suprotno, povećali ga), premijer otiđe bez pozdrava i bez da objasni zašto(zna se da ne želi biti kriv kada dođemo do totalnog bankrota ili zato jer je izgubio igru golfa protiv Tigera Woodsa(Milan Tarot)), ministar financija misli da plaća može otići 140% u minus... Uzmimo naprimjet Japan. Ako netko prati Dnevnik, bio je Šprajcov prilog o odlasku japanskog premijera. Čovjek se javno ispričao što je doveo zemlju do krize i da zbog toga odstupa a mjesta. Šprajc je nakon priloga dodao: "Tako se to radi u kulturnim zemljama." Ovakvih bezobraština ima stvarno mali milijun. Država je gotova. Ako će ova Vlada ostati, nema nam spasa. Luxx je rekao "zašto Vlada brani bogataše".  Ekipa u Vladi su ti "bogataši". Sanader u srijedu izjavi(recimo da je srijeda, ne sjećam se točnog dana) da je došla kriza i da se mora štedjeti, a u petak kupi novog BMW-a. Tko je tu blesav. Ovdje se čistačice koje rade u Vladi voze limuzinom na posao, u nekim puno razvijenijim zemljama, Vlada ima samo 2-3 službena automobila. Treba otpustiti one lijenčine u HŽ-u i raznim državnim upravama koje imaju relativno veliku plaću, a ne rade apsolutno ništa, a ne vrijedne ljude. Heh, očito je u krvi našem narodu da ga se gazi i tretira kao zadnje smeće. Od Mađarske, Turske, Austrije, Srbije pa do HDZ-a.

Normal's overrated!
17 godina

Vi ste svi smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i – jednostavno – prodane duše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:45 (segregator).
17 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

pa nije lose 2500kn za jednu osobu s tim se moze dost solidno zivjet a uvjek se nade poslic satrane tak da s nakupi i preko 3000kn za 1 osobu :D

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 21:17 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
protjeran

hehe LUXX, znam da je užasno, pogotovo tebi s djecom

ak nikaj imat ces kolegu u mariću s foruma :D

danas mi bila policija doma na provjeri podataka radi zaštitarskog posla (koji počinjem za nekih mjesec dana, malo više)

svjestan sam da je to "nikakav" posao, al to ce mi kolko tolko izgurat neke stvari za godinu dvije..i onda idem dalje, policija ili faks..., čak mi vojska proleti kroz glavu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

LUXX, mislim da će ti najbolji potez ponovo biti pravac dojčland. Totalnu su p.izdariju od Mlinara napravili. Nekad jaku firmu su sad skurvali samo da bi si u džepove nametali...

primjer od frenda stari (isto iz kž) je prije par mjeseci otišel gore na bauštelu. Zgrnul je lovu i više mu se ne žuri natrag.

Neplivači mogu najdulje roniti...
17 godina
M4r10 kaže...

LUXX, mislim da će ti najbolji potez ponovo biti pravac dojčland. Totalnu su p.izdariju od Mlinara napravili. Nekad jaku firmu su sad skurvali samo da bi si u džepove nametali...

primjer od frenda stari (isto iz kž) je prije par mjeseci otišel gore na bauštelu. Zgrnul je lovu i više mu se ne žuri natrag.

Prodana duša...porez se plaća državi koja se voli...osim ako si Ivanišević il neki drugi dobro plaćeni sportaš, onda platiš milijun dolara manje u Monte Karlu, kupiš kakav medicinski aparat  5% te sume koju si uštedio i pokloniš nekoj bolnici, te još ispadneš humanist :)

17 godina

Ja sam u neku ruku slicno prosao. Radio sam u Siemensu, pred staru godinu smo dobili mail da su svabi odlucili ukinuti odjel (to je jos jedan biser, HR Siemens je kcer firma austrijskog Siemensa, i svabi su za nas placali austrijancima koji su uzimali cca pola cifre i ostalo davali HR Siemensu). I tako je grupa od 20-30 ljudi prakticki ostala bez posla. U pocetku je bilo da ce se naci nesto drugo za nas i da ce nas tamo prebaciti, ali figa. Zbog poslovnih poteza kakvi vec jesu u HR Siemens zadnjih par godina i nije dolazilo novog posla, a stari su bili polako otkazivani (i jos ce ih otkazivati, sljedeca serija otkaza je koliko sam cuo za mjesec dana). Nas su prakticki drzali pod "mozda ce biti nesto" dok nismo zavrsili raspremanje laboratorija. Testirali smo GSM bazne stanice, za rastavljanje tog labosa bi vjerojatno trebali platiti nekog drugog strucnog sto bi ih kostalo vise nego nama dati placu koji mjesec da to mi napravimo. I misteriozno cim smo s tim zavrsili smo dobili rjesenje onoga "mozda", ili cete prihvatiti otpremninu ili cemo vam mi dati otkaz. I od onda sam nezaposlen. Zavrsio sam visu elektrotehnicku, znaci inzinjer elektrotehnike, smjer racunarstvo i telekomunikacije i isto ne mogu naci posao. Na moj-posao je susa i, a stanje je cak takvo da sam otkad saljem molbe dobio vise odgovora da su otkazali natjecaje nego odbijenica.

A kao sto je vec netko spomenuo, mozda ne bi bila losa ideja jednostavno otici iz HR. I sam o tome razmisljam, imam rodbinu u Njemackoj, a ocito i ti :). Jedino mi njemacki kao jezik nije previse omiljen, nije da ga ne znam, razumijem dobar dio bez problema, a ako bas moram mogu i pricati, imam zavrsen treci stupanj, ali mi nekako cudno zvuci, engleski mi je drazi :).

17 godina
protjeran
Solo761 kaže...

Ja sam u neku ruku slicno prosao. Radio sam u Siemensu, pred staru godinu smo dobili mail da su svabi odlucili ukinuti odjel (to je jos jedan biser, HR Siemens je kcer firma austrijskog Siemensa, i svabi su za nas placali austrijancima koji su uzimali cca pola cifre i ostalo davali HR Siemensu). I tako je grupa od 20-30 ljudi prakticki ostala bez posla. U pocetku je bilo da ce se naci nesto drugo za nas i da ce nas tamo prebaciti, ali figa. Zbog poslovnih poteza kakvi vec jesu u HR Siemens zadnjih par godina i nije dolazilo novog posla, a stari su bili polako otkazivani (i jos ce ih otkazivati, sljedeca serija otkaza je koliko sam cuo za mjesec dana). Nas su prakticki drzali pod "mozda ce biti nesto" dok nismo zavrsili raspremanje laboratorija. Testirali smo GSM bazne stanice, za rastavljanje tog labosa bi vjerojatno trebali platiti nekog drugog strucnog sto bi ih kostalo vise nego nama dati placu koji mjesec da to mi napravimo. I misteriozno cim smo s tim zavrsili smo dobili rjesenje onoga "mozda", ili cete prihvatiti otpremninu ili cemo vam mi dati otkaz. I od onda sam nezaposlen. Zavrsio sam visu elektrotehnicku, znaci inzinjer elektrotehnike, smjer racunarstvo i telekomunikacije i isto ne mogu naci posao. Na moj-posao je susa i, a stanje je cak takvo da sam otkad saljem molbe dobio vise odgovora da su otkazali natjecaje nego odbijenica.

A kao sto je vec netko spomenuo, mozda ne bi bila losa ideja jednostavno otici iz HR. I sam o tome razmisljam, imam rodbinu u Njemackoj, a ocito i ti :). Jedino mi njemacki kao jezik nije previse omiljen, nije da ga ne znam, razumijem dobar dio bez problema, a ako bas moram mogu i pricati, imam zavrsen treci stupanj, ali mi nekako cudno zvuci, engleski mi je drazi :).

problem je kaj tražiš strogo u struci posao

da ti treba uzeo bi prvi koji bi se ponudio

onda radeći tja posao bi tražio bolji

sjedeći doma nikaj od toga

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Ljudi, glavni krivci su oni koji vode nasu drzavu ! To je nadam se vec svima jasno. Pa ste valjda culi za onog Roncevica - neki zastupnik u saboru koji je ukrao 10 milijuna. Sad su izjavili da se dvoume dal ce mu dat otkaz... Odgadja se sudjenje. Svi nagadjaju da iza toga stoji Sanader... Mislim , neznam kaj da velim... Medju prvih 5 drzava u svijetu smo koji imamo najvise zastupnika u saboru. Normalno je oko 110, a mi ih imamo cini mi se oko 140... Tu se ne treba nikog optustit - oni su svi potrebni.... Kolko robe se uvozi (narocito prehrambene), a mi kao ne mozemo proizvest dovoljno. Pa cekaj malo - ako ne mozemo sami sebe prehranit onda nije nist cudno da nastupi ovakvo sranje u drzavi !!! Stanje se nece promjenit sve dok ne dodju novi ljudi na vlast. Ako nece otic formalno s vlasti - ne preostaje nam nego da ih sami ne "ucmekamo". Pa ajde vi recite, obicni radnici rade ko zadnji magarci na poslu, a nama sve gore... Tu ocito nesto ne stima ! Mozemo mi jadikovat kolko hocemo,ali mi se necemo slozit i zajednicki suprotstavit dok se ne dogodi nekakva tragedija - nazalost. Ko da smo proklet narod (jos od smrti kralja Zvonimira).

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 22:30 (Batista).
16 godina
neaktivan
segregator kaže...

Vi ste svi smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i – jednostavno – prodane duše.

Smijeh..ej prvo si citirao šošića,sad tuđmana..
..postoji i druga hrvatska,ona vlade gotovca i vice vukova.. uljuđena ,ne manje patriotska..ali na žalost ona je u manjini..

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Žena je trudna i oko prvog mjeseca ce rodit.

Čestitam,a u temi je skoro sve već rečeno

written by pod009 st001cro@gmail.com-MSN
17 godina
neaktivan

samo jedan link pa vidite kaj se dogadja, i zakaj nam je tak kak je....

http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1504&Itemid=1

luxx , tebi preporucam burzu i socijalu, to ti i onak jedino valja u drzavi, samo se malo prgavis i pravis lud, sve buju ti dali, i stan, i novce, samo da opet glasas za njih...valjda imamo najvecu socijalu u europi...Izlanuo se

pas mater i socijali kad dobivaju bolju lovu nek moji starci koji posteno rade, ili od tebe koji radis....

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 23:19 (angel of fire).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice