[PROJEKT] RETUCKS, pokusaj izrade crtica...

poruka: 96
|
čitano: 16.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: [PROJEKT] RETUCKS, pokusaj izrade crtica...
BORN kaže...

Čini mi se vrlo zanimljiv projekt i ja bi se definitivno uključio. Za početak patke bi mogle malo ozbiljnije izgledati iliti bolje nacrtaneSmijeh. Što mogu ponuditi? Iskustvo crtanja u photoshopu (snađem se i u drugim programima Namigiva)

Sve je dobrodoslo... msn ako imas na pp... napravim ja grupu i sve vas unutra stavim pa cu vam prezentirati odmah i plan kojeg imam...

Nece biti ozbiljan projekt, vise za razonodu... ali probajmo napraviti nesto zabavno...

In Control
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
BORN kaže...

Čini mi se vrlo zanimljiv projekt i ja bi se definitivno uključio. Za početak patke bi mogle malo ozbiljnije izgledati iliti bolje nacrtaneSmijeh. Što mogu ponuditi? Iskustvo crtanja u photoshopu (snađem se i u drugim programima Namigiva)

al je obavezna kravat haha :D

Ae :)

Hambrle kaže...
BORN kaže...

Mislim da se vektorski crtezi ne crtaju photoshopom, prije bih rekao corel draw il neš sl.

Vjeruj hambrle... moze se svasta srediti... vidjet cemo, ja cu napraviti organizaciju programe preko kojih cemo raditi i slicno... moram sve jos to sortirati...

Daniman123 kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Daniman123 kaže...

Ćuj ok crtam ali nevjerujem da ću boraviti za 3D-om zbog ovoga projekta jer jednostavno već vidim kuda vodi NHF

Budem se potrudio oko crtanja i ništa više :)

A gle... ovo je entuzijasticki projekt... ne da zaradimo nesto... nego da se naucimo a opet zabavimo...

A mozda ce biti bolje no sto ti ocekujes... samo cekaj da napravim pravu organizaciju i zadace...

Budemo vidjeli :) Ja jedino mogu poslužiti kao Conc. artist

E ali ja crtam na papiru :D

Slobodno... netko ce prebaciti... i svakako podrzavam ideju tvog pridruzivanja... zabavit ces se :)

In Control
15 godina
neaktivan

glavno je da ne ciljamo previsoko sa projektom i da nemamo prevelika ocekivanja. uz dobru organizaciju i rad, moze se svasta napraviti Namigiva

Don't panic, im Bosnian!!
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

glavno je da ne ciljamo previsoko sa projektom i da nemamo prevelika ocekivanja. uz dobru organizaciju i rad, moze se svasta napraviti Namigiva

Jedino ocekivanje je da se dobro zabavimo i da napravimo bar koliko toliko zabavni kvazi crtic recimo... AKO bude ista vise od toga... bit cu odusevljen...

In Control
16 godina
neaktivan

Ja sam počeo sad crtat neku patku, pa ću uploadat za nekih 10-20 minuta.

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Jedino ocekivanje je da se dobro zabavimo i da napravimo bar koliko toliko zabavni kvazi crtic recimo... AKO bude ista vise od toga... bit cu odusevljen...

i da koliko-toliko naucimo Osmijeh

15 godina
protjeran
MaracKoMarac kaže...

I ja :D

Ideje samo padaju, u narednih 10 dana :P

Udri brigu na veselje
17 godina
neaktivan
MaracKoMarac kaže...

Ako mi mozes msn poslati preko PP-a bio bih zahvalan...

In Control
16 godina
neaktivan

Više sam na forumima nego na chatu, tako da je PP dobra opcija.

BTW, bilo bi dobro kad bi ovaj projekt bio takav da bi svi mogli doprinost, ali bez

zaduženja. Npr., nitko nije određen za neki dio posla, netko se lijepo javi i ako

uspije napravit, OK, ako ne, čeka se drui.

17 godina
neaktivan
MaracKoMarac kaže...

Više sam na forumima nego na chatu, tako da je PP dobra opcija.

BTW, bilo bi dobro kad bi ovaj projekt bio takav da bi svi mogli doprinost, ali bez

zaduženja. Npr., nitko nije određen za neki dio posla, netko se lijepo javi i ako

uspije napravit, OK, ako ne, čeka se drui.

Slazem se... povodit cu se za open source projektima... pa cemo vidjeti mozda i neki ekvivalent CVS-a napravim ako se projekt razbukta...

In Control
17 godina
neaktivan

Evo jedan brzi sketch jednog lika. Možemo ići na ovakav "sketcky" stil ili uredan stil

15 godina

evo ljudi da se i ja pridružim ako vam treba ikakva pomoč oko muzike ili neke tak da napravim ja sam stalno tu ;) samo naprjed dečki 

Zagorci smo ljudi pravi kaj nam pak morejuu,
16 godina
BORN kaže...

Evo jedan brzi sketch jednog lika. Možemo ići na ovakav "sketcky" stil ili uredan stil

podsjeca me na šeksa XD

http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Kojim programom misliš to animirati?

Blender vrlo vjerojatno iako cu jos sve to razraditi... kako rekoh... em cu prevest em cu sam napisati nesto o animiranju i slicno, ili cu vec na postojece tutoriale dati link....

Iako ce biti 2d... bit ce iznimno zabavno...

Blender za ovakve potrebe i nije neka sreća.. Ima masu primjerenijih alata za to, npr. toon boom studio, AE, itd.. Zato se i bojim da će rezultat biti kao patka. Jer postoji neki 'job flow' za postizanje rezultata tipa ideja, likovi, stripart, animacija, audio. Ovako napreskokce i s neadekvatnim programom, bez ideje vodilje, nisam optimističan u rezultat. Živi bili, pa vidjeli..

17 godina
neaktivan
bed kaže...
xxxxx kaže...

Kojim programom misliš to animirati?

Blender vrlo vjerojatno iako cu jos sve to razraditi... kako rekoh... em cu prevest em cu sam napisati nesto o animiranju i slicno, ili cu vec na postojece tutoriale dati link....

Iako ce biti 2d... bit ce iznimno zabavno...

Blender za ovakve potrebe i nije neka sreća.. Ima masu primjerenijih alata za to, npr. toon boom studio, AE, itd.. Zato se i bojim da će rezultat biti kao patka. Jer postoji neki 'job flow' za postizanje rezultata tipa ideja, likovi, stripart, animacija, audio. Ovako napreskokce i s neadekvatnim programom, bez ideje vodilje, nisam optimističan u rezultat. Živi bili, pa vidjeli..

BED... slobodno se ukljuci s preporukama... normalno ne znam ni ja sve... ali vjeruj znam organizaciju... PP preporuke molim te za takve stvari...

I bit ce job flow i sve slicno ne boj se... ovo je cisto inicijalizacija... ja cu kroz 3 dana najvise napraviti potpunu organizaciju... znat ce se mjesto ali i vrijeme (rokovi i slicno koji ce biti extended)

In Control
15 godina
protjeran
daj pliz napravi crtic tipa pingvini s madagaskara(ne mislim na takvu grafiku, nego na predobar humor) :D
How yes no.
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
daj pliz napravi crtic tipa pingvini s madagaskara(ne mislim na takvu grafiku, nego na predobar humor) :D

je*ači idemo :D

16 godina
neaktivan

Nije baš nešto najbolje, ali ajde (makar mi se više sviđa BORNE-ov stil)

Quackin' job Quackin' job

15 godina
neaktivan
MaracKoMarac kaže...

Nije baš nešto najbolje, ali ajde (makar mi se više sviđa BORNE-ov stil)

najs!

15 godina

budem ja probo svoju kolegicu iz raza nagovoriti ona super crta Smijeh nek nacrta, e a nisam sad razumio svaki patak bi trebo predstavljati jednog političara jel tako ili?

15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

budem ja probo svoju kolegicu iz raza nagovoriti ona super crta Smijeh nek nacrta, e a nisam sad razumio svaki patak bi trebo predstavljati jednog političara jel tako ili?

oko price cemo se dogovoriti, kao sto igor kaze, najmanji problem je prica, vec imam par prica u glavi, pa cu ja to zapisati...

15 godina
protjeran
Ja trenutno crtam :P
Hmmm 2D? AE i avid (ili neki drugi video compositing).
Netko je spomenuo blender, zasto? Cemu nam treba 3D alat?
Udri brigu na veselje
15 godina
protjeran
Udri brigu na veselje
15 godina
Hambrle kaže...
crni pauk kaže...

oko price cemo se dogovoriti, kao sto igor kaze, najmanji problem je prica, vec imam par prica u glavi, pa cu ja to zapisati...

ok idem ja odmoriti mozak za sutra pa se onda čujemo,,,,

17 godina
neaktivan

evo još jedna retard patka

17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

OTVOREN ZA SVE SUGESTIJE...

In Control
16 godina

ev nest na brzinu :D,sutra budem nest bolje nacrtao

agrh agrh
http://movies-monkey.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Ne bojte se... budem ja napravio organizaciju te cemo se dogovoriti oko price i slicno... Budem sve stavio u prvi post kad se dogovorimo...
In Control
16 godina
protjeran

lol evo moje kreacije 

ovo su mojih prvih 5 minuta provedeni u Inkscapeu

nemojte se prejako smijat :)

Rickenbacker 4001 フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

lol evo moje kreacije 

ovo su mojih prvih 5 minuta provedeni u Inkscapeu

nemojte se prejako smijat :)

Jadranka Kokoš?

Smijeh

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice