Produljenje zimskih praznika?!

poruka: 133
|
čitano: 20.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Produljenje zimskih praznika?!
markoal kaže...
Raving Rabbid kaže...
 bolje sada ići nego ljeti. znaš onu groznicu kada još malo i gotova škola ali onda ti nabace još jedan tjedan. što se mene tiče meni to ne bi bilo lijepo, a ovako ako ćemo sad normalno ići u školu zimi škola će završiti 10.6. te će to biti moj najljepši poklon za rođendan
 Meni bas nije, meni bi pasalo da ima taj jos jedan tjedan na kraju a da sad odbiju,
razlog je taj jer uvijek na kraju nastave počnen bolje učit, kad stisne, lol!
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
i neman pojma koja san smijena (jutri ili popodne)!
 e tak i ja. stisnem tek na kraju a kroz godinu onak ko ga šiša...

a ovo sa novom konfom. to ti nije baš dobro. tak sam i ja dobio novi komp za vrijeme škole i od onda su mi sve ocjene pale dolje za dvije ocjene, npr sa 4 na 2 itd. za poludit. al sam sam si kriv
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
neaktivan

svi grijanje na maximum stavite....mora se istrošit da ne bude za škole  Belji se

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
StormZg kaže...

svi grijanje na maximum stavite....mora se istrošit da ne bude za škole  Belji se

Da, al ko ce onda platit racun?
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 22:30 (BORG).
17 godina
neaktivan

danas grijanje na max-u ostavljam cijelu noc  Belji se. dobro bi mi doso jos taj jedan tjedan jer upravo sad sazno da imam lektiru -.-

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
markoal kaže...
Raving Rabbid kaže...
 bolje sada ići nego ljeti. znaš onu groznicu kada još malo i gotova škola ali onda ti nabace još jedan tjedan. što se mene tiče meni to ne bi bilo lijepo, a ovako ako ćemo sad normalno ići u školu zimi škola će završiti 10.6. te će to biti moj najljepši poklon za rođendan
 Meni bas nije, meni bi pasalo da ima taj jos jedan tjedan na kraju a da sad odbiju,
razlog je taj jer uvijek na kraju nastave počnen bolje učit, kad stisne, lol!
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
i neman pojma koja san smijena (jutri ili popodne)!
 e tak i ja. stisnem tek na kraju a kroz godinu onak ko ga šiša...

a ovo sa novom konfom. to ti nije baš dobro. tak sam i ja dobio novi komp za vrijeme škole i od onda su mi sve ocjene pale dolje za dvije ocjene, npr sa 4 na 2 itd. za poludit. al sam sam si kriv
 ja i ostatak koji dobro drže ocijene te ne moramo ništa ispravljati uživamo zadnje dane, družimo se i uživamo u toplom suncu. ah kako je lijepo igrati košarku s curama kada su one bolje od mene. ali najljepše od svega je što starci ne živciraju. iako su mi sada ocijene važne za upis ne moram se previše brinut, ocijene dobro držim. ah, tako mi nedostaje onaj početak ljeta kada završi škola a još nije ni počelo drugo polugodište
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

to i nije pametno jer bi to kad tad nadoknadili

onda bi skola zavrsavala kasnije a kaj zelite po onoj vrucini pisati sastavke?( MISLIM PO LJETI)

Linkuto4ever!!!
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

to i nije pametno jer bi to kad tad nadoknadili

onda bi skola zavrsavala kasnije a kaj zelite po onoj vrucini pisati sastavke?( MISLIM PO LJETI)

pa to i velim. da dugove riješavaju po +35 i još ako imaju upaljen komp pola dana te da je u sobi +50? teško.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
meni svejedno sta bude sam znam da razred moram proc!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

Škola sada u ponedjeljak ili idući tak dođe svejedno to je samo odgađanje neodgodivog.

haha

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
neaktivan

Ja se trudim tijekom školske godine, ne na kraju, onda pitaju one koji cijelo vrijeme dobivaju kulje. Za mene nema vremena, ja se samo smijem ostalima :) Moram nadoknadit gradivo koje su učili u zadnjim tjednima prvog polugodišta jer onda nisam bio u školi, a nemam vremena jer se mučim za dodatne.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina
neaktivan

Ma mislim da neće biti ništa od toga. Tijekom ovog vikenda isporuka plina trebala bi se uredno nastaviti (čim se rasporede promatrači uz plinovod u Ukrajini), a onda i bilo kakve redukcije i odgoda škole padaju u vodu.

Eh, bilo bi fenomenalno da sve firme moraju dokinuti grijanje i da možemo ostati doma uz grijalice na struju čitati neku dobru knjigu, ali eto..  

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ma mislim da neće biti ništa od toga. Tijekom ovog vikenda isporuka plina trebala bi se uredno nastaviti (čim se rasporede promatrači uz plinovod u Ukrajini), a onda i bilo kakve redukcije i odgoda škole padaju u vodu.

Eh, bilo bi fenomenalno da sve firme moraju dokinuti grijanje i da možemo ostati doma uz grijalice na struju čitati neku dobru knjigu, ali eto..  

ajd zamisli ti to karikativno
neki frajer s logom europske unije stoji svakih 2 km kod plinovoda i ima list papira i bilježi kolko je plina proslo u kojem satu
onak se sav smrzo ko patliđan
heheSmijeh
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hex kaže...
FlyBoy kaže...

nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...

hehe, ko da si jedini
  heh, blago vama, nama još nisu dali teme ni iz jednog predmeta :(
16 godina
neaktivan

ljudi,ajmo trošite plin,da praznici traju dulje=))))))

ZLAJA
17 godina
neaktivan

ipak nista od produljenja ...   http://www.24sata.hr/news/clanak/uvozimo-plin-iz-njemacke-skola-pocinje-u-ponedjeljak/96745/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
16 godina
neaktivan
autorov komentar

vec se ponadali. ma svi su oni u saboru za nista.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Pero kaže...

Mislim da od toga nebu ništa.Bar ne u mojoj školi jer ja sam kraj bušotine plina!!

Hahahahhahahah ubio si me hahahahha umra san hahaaah dobro je da nisi reka da si pokraj vulkana hahaha
Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Gadovi! Idem sad raznijet tamo di čuvaju plin. Pa čemo onda vidjet tko će ići u školu!
:-)
Вгикфмлщ Зщыфмфс
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ajde.,ali prije ponedjeljka plz

Proud to be adicted to WoW
17 godina

Iz Ministarstva znanosti dobili smo neslužbenu potvrdu da će škola početi u ponedjeljak. Službeno proipćenje o tome očekuje se tijekom dana. Podsjetimo, čak je i premijer Ivo Sanader prije nekoliko dana, na izravno pitanje novinara, odgovorio kako je moguće da će biti odgođen početak nastave ukoliko se situacija oko opskrbe plinom dodatno pogorša.

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Iz Ministarstva znanosti dobili smo neslužbenu potvrdu da će škola početi u ponedjeljak. Službeno proipćenje o tome očekuje se tijekom dana. Podsjetimo, čak je i premijer Ivo Sanader prije nekoliko dana, na izravno pitanje novinara, odgovorio kako je moguće da će biti odgođen početak nastave ukoliko se situacija oko opskrbe plinom dodatno pogorša.

pa u svakom slučaju se puno pogoršala (zatvorili su plin za šoping centre). mislim da bi se trebale zatvoriti škole u svakom slučaju, jer bi se na kraju moglo dogoditi da se situacija još više pogorša, a onda prekidati školu, kada je već počela je stvarno glupo.
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
stigo plin od glupih Švaba dali nam 20000m3 na sat i to bu trajalo 3 dana tak da nis od zatvaranja skola
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
stigo plin od glupih Švaba dali nam 20000m3 na sat i to bu trajalo 3 dana tak da nis od zatvaranja skola
A ti bi se radije smrzavao??? Umjesto da zahvaljuješ "Švabama" na tome što tvojem plemenitom šupku neće biti hladno i što tvojim starcima neće doći račun za grijanje da im pojede četvrtinu plaće, ti ih smatraš državnim neprijateljima...

Ti buš sigurno u ljeti protestirao po forumima kako je vruće i kako treba završiti školu tjedan dana prije... Ispravi me ako se varam.

I da nam nije stigao plin svejedno bi škole radile jer je ustanovljeno da bi se produljenjem praznika uštedilo mizernih 0,3% plina. HRT teletext str. 115.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina

SLUŽBENO:

Drugo polugodište tekuće školske godine započet će u ponedjeljak, 12. siječnja, te neće biti odgađanja početka nastave, priopćilo je danas Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ)

Odluku o redovitom početku nastave Ministarstvo je donijelo slijedom mišljenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, a u prvom redu vodeći računa o interesima učenika i njihovih roditelja. Također, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa do danas nije zaprimilo niti jedan zahtjev od škola odnosno njihovih osnivača, a u kojem bi se zatražilo prolongiranje početka nastave. 

Ministarstvo podsjeća da je pravilnicima o kalendaru rada osnovnih i srednjih škola propisano da u posebnim okolnostima, koje nije moguće planirati godišnjim planom rada škole, škola može odstupiti od utvrđenih rokova. O odstupanju od utvrđenih rokova na zahtjev škole i na prijedlog ureda državne uprave u županiji nadležnog za obrazovanje odlučuje MZOŠ. 

Od ukupno 1.274 školske ustanove u RH, grijanje na plin koristi njih 366, odnosno 29 posto. Prema podacima koje je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa zaprimilo od Uprave za energetiku Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, ušteda u potrošnji plina koja bi se ostvarila odgađanjem početka nastave nije od značaja za stabilnost plinskog sustava. U odnosu na ukupnu potrošnju plina u RH, ta ušteda iznosila bi tek 3 promila, odnosno 0,3 posto, stoji u priopćenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
e moj prijatelju da ti znas kolko je nas taj plin košto od švaba ti bi si radije hladio guzicu samnom...sanader je narucio plin nije ni pitao za cijenu kako nebi doslo do nezadovoljstva gradana i nereda!
I kad te tolko zanima doma prvi kat imam grijanje na drva(nijedno centalno nemre tak zagrijat niti nikakav plin ko drva) a na drugom katu imam elektricni radijator koj grije odlicno ali za jedno 10 stupnjeva manje neg drva znaci na prvom katu je temperatura 30 stupnjeva dok je na drugom 20 stupnjeva a radijator radi na full(pri temperaturi od -10 stupnjeva)!
16 godina
neaktivan

a ja se već ponadao

PlačPlačPlačPlačPlač

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Produljenje zimskih praznika?!.

Danas počinjePlačPlačPlačPlačPlač Bar je navečer House da se nasmijem. Mislim da danas HRT prikazuje film "Početak kraja" sa Švarcijem. Prigodno za početak 2. polugodšta.

Najgore u životu jest biti prosječan
17 godina
neaktivan
Ali opet je prestao dolazak pline. Možda nemamo školu. :)
Вгикфмлщ Зщыфмфс
16 godina

Zasto skola Plač po meni skola uopce ne treba nikad pocet  

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

budimo realni

skole mora bit

mene je vec glava počela boljet od tog gledanja u komp i tv

barem se svaki dan spremis i ides negdje

ne sjedis samo

malo stresa i

ko bogSmijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice