Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
svi grijanje na maximum stavite....mora se istrošit da ne bude za škole
svi grijanje na maximum stavite....mora se istrošit da ne bude za škole
danas grijanje na max-u ostavljam cijelu noc . dobro bi mi doso jos taj jedan tjedan jer upravo sad sazno da imam lektiru -.-
to i nije pametno jer bi to kad tad nadoknadili
onda bi skola zavrsavala kasnije a kaj zelite po onoj vrucini pisati sastavke?( MISLIM PO LJETI)
to i nije pametno jer bi to kad tad nadoknadili
onda bi skola zavrsavala kasnije a kaj zelite po onoj vrucini pisati sastavke?( MISLIM PO LJETI)
Škola sada u ponedjeljak ili idući tak dođe svejedno to je samo odgađanje neodgodivog.
haha
Ja se trudim tijekom školske godine, ne na kraju, onda pitaju one koji cijelo vrijeme dobivaju kulje. Za mene nema vremena, ja se samo smijem ostalima :) Moram nadoknadit gradivo koje su učili u zadnjim tjednima prvog polugodišta jer onda nisam bio u školi, a nemam vremena jer se mučim za dodatne.
Ma mislim da neće biti ništa od toga. Tijekom ovog vikenda isporuka plina trebala bi se uredno nastaviti (čim se rasporede promatrači uz plinovod u Ukrajini), a onda i bilo kakve redukcije i odgoda škole padaju u vodu.
Eh, bilo bi fenomenalno da sve firme moraju dokinuti grijanje i da možemo ostati doma uz grijalice na struju čitati neku dobru knjigu, ali eto..
Ma mislim da neće biti ništa od toga. Tijekom ovog vikenda isporuka plina trebala bi se uredno nastaviti (čim se rasporede promatrači uz plinovod u Ukrajini), a onda i bilo kakve redukcije i odgoda škole padaju u vodu.
Eh, bilo bi fenomenalno da sve firme moraju dokinuti grijanje i da možemo ostati doma uz grijalice na struju čitati neku dobru knjigu, ali eto..

nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...
ljudi,ajmo trošite plin,da praznici traju dulje=))))))
ipak nista od produljenja ... http://www.24sata.hr/news/clanak/uvozimo-plin-iz-njemacke-skola-pocinje-u-ponedjeljak/96745/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
vec se ponadali. ma svi su oni u saboru za nista.
Mislim da od toga nebu ništa.Bar ne u mojoj školi jer ja sam kraj bušotine plina!!
:-)
ajde.,ali prije ponedjeljka plz
Iz Ministarstva znanosti dobili smo neslužbenu potvrdu da će škola početi u ponedjeljak. Službeno proipćenje o tome očekuje se tijekom dana. Podsjetimo, čak je i premijer Ivo Sanader prije nekoliko dana, na izravno pitanje novinara, odgovorio kako je moguće da će biti odgođen početak nastave ukoliko se situacija oko opskrbe plinom dodatno pogorša.
Iz Ministarstva znanosti dobili smo neslužbenu potvrdu da će škola početi u ponedjeljak. Službeno proipćenje o tome očekuje se tijekom dana. Podsjetimo, čak je i premijer Ivo Sanader prije nekoliko dana, na izravno pitanje novinara, odgovorio kako je moguće da će biti odgođen početak nastave ukoliko se situacija oko opskrbe plinom dodatno pogorša.
SLUŽBENO:
Drugo polugodište tekuće školske godine započet će u ponedjeljak, 12. siječnja, te neće biti odgađanja početka nastave, priopćilo je danas Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ)
Odluku o redovitom početku nastave Ministarstvo je donijelo slijedom mišljenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, a u prvom redu vodeći računa o interesima učenika i njihovih roditelja. Također, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa do danas nije zaprimilo niti jedan zahtjev od škola odnosno njihovih osnivača, a u kojem bi se zatražilo prolongiranje početka nastave.
Ministarstvo podsjeća da je pravilnicima o kalendaru rada osnovnih i srednjih škola propisano da u posebnim okolnostima, koje nije moguće planirati godišnjim planom rada škole, škola može odstupiti od utvrđenih rokova. O odstupanju od utvrđenih rokova na zahtjev škole i na prijedlog ureda državne uprave u županiji nadležnog za obrazovanje odlučuje MZOŠ.
Od ukupno 1.274 školske ustanove u RH, grijanje na plin koristi njih 366, odnosno 29 posto. Prema podacima koje je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa zaprimilo od Uprave za energetiku Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, ušteda u potrošnji plina koja bi se ostvarila odgađanjem početka nastave nije od značaja za stabilnost plinskog sustava. U odnosu na ukupnu potrošnju plina u RH, ta ušteda iznosila bi tek 3 promila, odnosno 0,3 posto, stoji u priopćenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
I kad te tolko zanima doma prvi kat imam grijanje na drva(nijedno centalno nemre tak zagrijat niti nikakav plin ko drva) a na drugom katu imam elektricni radijator koj grije odlicno ali za jedno 10 stupnjeva manje neg drva znaci na prvom katu je temperatura 30 stupnjeva dok je na drugom 20 stupnjeva a radijator radi na full(pri temperaturi od -10 stupnjeva)!
a ja se već ponadao
Danas počinje Bar je navečer House da se nasmijem. Mislim da danas HRT prikazuje film "Početak kraja" sa Švarcijem. Prigodno za početak 2. polugodšta.
Zasto skola po meni skola uopce ne treba nikad pocet
budimo realni
skole mora bit
mene je vec glava počela boljet od tog gledanja u komp i tv
barem se svaki dan spremis i ides negdje
ne sjedis samo
malo stresa i
ko bog