Ovako , kad bih se odlučio na prodaju majica preko facebooka, ili prodaju nečeg drugoga tipa slušalice i oprema za mobitele ili tako nešto. Jel moram imat nekakvu firumu za to? Bilo što jer ovo mi se ipak čini ilegalno nemam računa niti ničega , a opet puno ljudi to rade ? Može objašnjenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nije mi cilj da me na kraju zatvore il da neku ogromnu kaznu platim hahaha :P
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Rizicno je poceti s firmom jer prvih par mjeseci sigurno nebi bio u plusu tako da sretno ako se odlucis ja sumnjam da cu onda sad s tim poceti.
I jos nekaj, pogledaj si kolko takvih prodavaca imas na njuskalu. Jos nisam cuo da su nekoga zatvorili - pa cak ni prevarante! :)) Weljkom tu Kroejsha.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
I jos nekaj, pogledaj si kolko takvih prodavaca imas na njuskalu. Jos nisam cuo da su nekoga zatvorili - pa cak ni prevarante! :)) Weljkom tu Kroejsha.
E to je istina sto si reko .. al ne znam kog oni imaju na visim pozicijama .. ma vrijedi onda makar pokusat! :) hvala
za 10-20 stvari ti nitko neće ništa ali ak se stalno reklamiraš zapećeš nekon za oko a onda praćenje i na kraju prijava...ne može više na crnjaka... otvori firmu pa plati PDV i šta ostane - tvoje je....