Prodavanje preko facebook-a

poruka: 8
|
čitano: 5.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovako , kad bih se odlučio na prodaju majica preko facebooka, ili prodaju nečeg drugoga tipa slušalice i oprema za mobitele ili tako nešto. Jel moram imat nekakvu firumu za to? Bilo što jer ovo mi se ipak čini ilegalno nemam računa niti ničega , a opet puno ljudi to rade ? Može objašnjenje?

17 godina
Re: Prodavanje preko facebook-a
mozes, sve dok je to u malim kolicinama....kasnije te uhvate :), mislim da je tak bio momak eplati ili nest slicno koji je isto prodavao pa su ga na kraju zatvorili
14 godina

Pa nije mi cilj da me na kraju zatvore il da neku ogromnu kaznu platim hahaha :P

18 godina
Rizik. Za neko sice se nece zamarati, ali za nesto vece hoce. Dat cu ti primjer cura koje rade geliranje nokta na crno, a sve vrte na fejsu i zaradjuju odlicne novce (reko bi i do 12-13 tisuca kuna mjesecno), stavljaju slike i imaju clanova ko u prici (pa tako i posla). Zatim dosta cura prodaje robu s ebaya kao posrednice. Najpoznatiji primjer ti je Monika posredovanje koja je tako krenula pa na kraju otvorila firmu i ide joj super. Ja sam takodjer imao nesto slicno u glavi ali nikako da se odvazim. Jos analiziram kako bi sve to funkcioniralo.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina

Rizicno je poceti s firmom jer prvih par mjeseci sigurno nebi bio u plusu tako da sretno ako se odlucis ja sumnjam da cu onda sad s tim poceti.

18 godina
Iskreno? Necu ni ja firmu odmah jer u ovoj drzavi je to izrazito rizicno ako nemas nekoga da ti spasi guzicu ako zaskripi. Anyway, pomalo pa cemo vidjeti. Znas kak se veli - svaki prvi korak je tezak... osim ako imas veze na visim instancama (tata, mama, kum, stric i slicno).
I jos nekaj, pogledaj si kolko takvih prodavaca imas na njuskalu. Jos nisam cuo da su nekoga zatvorili - pa cak ni prevarante! :)) Weljkom tu Kroejsha.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
ukay1000 kaže...
Iskreno? Necu ni ja firmu odmah jer u ovoj drzavi je to izrazito rizicno ako nemas nekoga da ti spasi guzicu ako zaskripi. Anyway, pomalo pa cemo vidjeti. Znas kak se veli - svaki prvi korak je tezak... osim ako imas veze na visim instancama (tata, mama, kum, stric i slicno).
I jos nekaj, pogledaj si kolko takvih prodavaca imas na njuskalu. Jos nisam cuo da su nekoga zatvorili - pa cak ni prevarante! :)) Weljkom tu Kroejsha.

E to je istina sto si reko .. al ne znam kog oni imaju na visim pozicijama .. ma vrijedi onda makar pokusat! :) hvala

12 godina
neaktivan

za 10-20 stvari ti nitko neće ništa ali ak se stalno reklamiraš zapećeš nekon za oko a onda praćenje i na kraju prijava...ne može više na crnjaka... otvori firmu pa plati PDV i šta ostane - tvoje je....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice