Prodaja preko pošte

poruka: 6
|
čitano: 2.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prodaja preko pošte

Ukratko, našao sam kupca preko bug-foruma za svoj iphone. I odlučili smo napraviti razmjenu. Ja njemu iPhone a on meni eksterni hdd + mala nadoplata i to šaljemo preko pošte. Svako plaća svoju poštarinu i šaljemo si nekakvom preporukom (nikad čuo za to). On je iz Opatije a ja sam iz Slavonije.

Zanima me dali bi je njemu mogao vjerovati? Što mogu učiniti ako mu ja pošaljem iPhone a on meni kutiju kokica za mikrovalnu (u tom paketu) ?

Pomoć molim, hitno.

Nema potpisa :P
15 godina
odjavljen
Re: Prodaja preko pošte
Sherminator kaže...

Ukratko, našao sam kupca preko bug-foruma za svoj iphone. I odlučili smo napraviti razmjenu. Ja njemu iPhone a on meni eksterni hdd + mala nadoplata i to šaljemo preko pošte. Svako plaća svoju poštarinu i šaljemo si nekakvom preporukom (nikad čuo za to). On je iz Opatije a ja sam iz Slavonije.

Zanima me dali bi je njemu mogao vjerovati? Što mogu učiniti ako mu ja pošaljem iPhone a on meni kutiju kokica za mikrovalnu (u tom paketu) ?

Pomoć molim, hitno.

Nemoj!!

Ako čovjeka ne poznaješ i nije pouzdan što se toga tiče, nemoj ni slučajno!

Rađe nađi nekog forumaša iz Opatije pa se dogovorite!

Prodaje HD 4890 sa Accelero Twin Turbo Pro hladnjakom, tvornički na 950/1050, cijena: 650kn, ponude na PM.
14 godina
neaktivan
Prodaja preko pošte

Da, to sam i mislio. 

Ne poznajem ga, i on mi je rekao da on stalno naručuje preko pošte i sve mu ide dobro. Znači da on dođe po to ili ništa od kupo-prodaje xD

Nema potpisa :P
15 godina
odjavljen
Sherminator kaže...

Da, to sam i mislio. 

Ne poznajem ga, i on mi je rekao da on stalno naručuje preko pošte i sve mu ide dobro. Znači da on dođe po to ili ništa od kupo-prodaje xD

Ili nađi nekog pouzdanog forumaša iz Opatije, pošalji njemu to, neka se on s njim dogovori i pošalje ti nazad.

To je najpametnije.

Prodaje HD 4890 sa Accelero Twin Turbo Pro hladnjakom, tvornički na 950/1050, cijena: 650kn, ponude na PM.
17 godina
Sherminator kaže...
...

Zanima me dali bi je njemu mogao vjerovati? Što mogu učiniti ako mu ja pošaljem iPhone a on meni kutiju kokica za mikrovalnu (u tom paketu) ?...

Osobno imam puno više povjerenja u ljude s foruma nego s Njuškala ili Oglasnika. Netko tko ima višegodišnji staž na forumu teško da će riskirati s prijevarama.

Probaj pogledati kakve poruke forumaš ima na forumu pa možeš ocijeniti da li je tip ozbiljan ili je trol ili nešto treće. Normalno, rizik uvijek postoji. Ali je rizik i njemu da ti ne prevariš njega.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Prodaja preko pošte

Iskreni i ja imam više povjerenja ovdje nego na njuškalu.Nađi nekog tipa iz tvoje okolice

OFFTOPIC:

Evo zašto njušalu nevjerujem.

Naručim ja mobitel,bio je neki fini ljepi i šalje ga neka ženska iz zagreba.Ja sam poslo poruku i sve sredio.Kad eto za par dana dođe meni paket umotan u neku plavu foliju i unutra on upakovan onako bez kutije u neku vrećicu i još dve da se nerazbije.Pokopčao sam to da je ona ubiti to javila tamo za kinu pa su oni to njoj poslali i ona je prosljedila na mene.Eto zato nevjerujem.

Ovdje vjerujem zato što ima tema za ocijenit prodavača a i vidi se tko je pošten,tko piše poruke kao pravi maher za kompjutere i tako to...

Dino
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice