Prevara preko njuškala...što sada? zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 17.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Prevara preko njuškala...što sada?
Volvox kaže...

Najjednostavnije je da ti odeš na policiju, nego da tu nas isptuješ za savjete, što duže čekaš, veća je vjerojatnost da ga je on prodao dalje, negdje vani, da je ako zna promjenio IMEI itd.

Makar je ovo vjerojatno pitanje iz zabranjene domene, ali kako promijeniti IMEI broj moba, daj nešto mi reci o tome obzirom takvo nešto nisam nikada čuo niti vidio, ili si ti mislio i žalio kazati nešto drugo {#} ?!?!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Ima GSM verzija :)
Verizon verzija ti je Motorola Droid Razr Maxx, a gsm koja je još od svibnja u europi, Motorola Razr Maxx.

Uglavnom, i ovaj može biti razr maxx, samo košta to soma kuna za napraviti...

14 godina
neaktivan

Ako je i promijenio IMEI, uređaj se svejedno može prepoznati po GSM signalu, bude tu još svakakvih caka, uglavnom sve se može kad se hoće... {#}

14 godina
doxy2303 kaže...
David87 kaže...
doxy2303 kaže...

jedino da ga nekako nadjem i malo popričam s njim u 4 oka .Jedino tako rješenje vidim trenutno,a otic cu sutra na policiju i vidit šta se može

Ili u 3 oka {#}

haha tebi je tu do z.....je,volio bi i ja da popričamo u 3 oka :D

Ma nije, nego malo da ti olakšam {#}

Nego ako imaš račun, na njemu bi ti trebal pisati IMEI pa ga odnesi na policiju i prijavi

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:52 (David87).
12 godina
neaktivan

sve sam poslo ,nisam znao da ce doci do toga :S

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Volvox kaže...

Najjednostavnije je da ti odeš na policiju, nego da tu nas isptuješ za savjete, što duže čekaš, veća je vjerojatnost da ga je on prodao dalje, negdje vani, da je ako zna promjenio IMEI itd.

Makar je ovo vjerojatno pitanje iz zabranjene domene, ali kako promijeniti IMEI broj moba, daj nešto mi reci o tome obzirom takvo nešto nisam nikada čuo niti vidio, ili si ti mislio i žalio kazati nešto drugo {#} ?!?!

Može se promjenit, sve se može, samo moraš znat. Neznam ja kako promjenit, da znam vjerojatno bi varao ljude po njuškalu (sarcasm, or not? ) :)

Ne bez zaje*ancije, može se promjenit, čak nije ni neki veliki problem. Evo za iphone sam našao, ako ima za iphone, onda sigurno ima i za android. Sad neznam za druge stvari kako kolega kaže da se može po gsm signalu nać (koji se vjerojatno isčita iz IMEI-a) tako da to nebi policije predstavljalo neki problem, ali opet, mislim da je bolje što prije ići na policiju, bolje će mu oni pomoć nego mi.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
Prevara preko njuškala...što sada?

Čekaj veliš lik je Varaždina??? kažeš kuća na prodaju??? bio si tamo vidio??? poslao poštom, koji poštar bi dostavio paket i ostavio nekom paket na adresu na kojoj piše kuća na prodaju (lik je čekao poštara i rekao mu da da to sam JA???)

daj ne rise

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
12 godina
neaktivan

pa možda je ostavio papirić onaj ,

nego ,eno obriso je gmail...faca prava .

16 godina
neaktivan
Meni ovo izgleda kao da se doxy2303 ovdje raspituje da li se takva prijevara može otkriti, jer je upravo on planira napraviti. Malo mi je cijela situacija presumnjiva. Ako nije tako neka ovdje stavi tu adresu te napuštene kuće za prodaju na koju je poslao mobitel, pa da preko stritvjua viđamo tko tu koga farba.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
12 godina
neaktivan
The Man kaže...
Meni ovo izgleda kao da se doxy2303 ovdje raspituje da li se takva prijevara može otkriti, jer je upravo on planira napraviti. Malo mi je cijela situacija presumnjiva. Ako nije tako neka ovdje stavi tu adresu te napuštene kuće za prodaju na koju je poslao mobitel, pa da preko stritvjua viđamo tko tu koga farba.

The man javi mi se .necu ti pisat ,ako hoces poslat cu ti i slike sa maila

16 godina
neaktivan
Gle, ja ne vidim zašto je tebi problem napisati adresu. Adresa bez imena nije nikakav strogo povjerljiv podatak, a pošto si rekao da je tamo neka kuća na prodaju, baš bi želio pogledati kako izgleda. Tko zna, možda je i kupim. Sada su nekretnine jako povoljne.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
14 godina
neaktivan

Evo neka pošalje ti na pm, pa nas ti informiraj {#}

12 godina
neaktivan

The Man poslat cu ti adresu .

Mene sad zanima ja ako dignem privatnu tužbu ,ja onda moram unajmiti odvjetnika i moram i njega platit ,ili kako ?

14 godina
neaktivan

Ovo je meni sve cudno polako. 

1. Jedino vlasnik kuce koju prodaje, smije podignuti posiljku jer na njega glasi kuca.

2. Da se meni nesto slicno desilo, platio bih koliko treba za gorivo i pretrazio sve moguce u tom mjestu i toj posti gdje je dosao paket! Jer se netko morao potpisati kada je preuzeo posiljku.

3. Ti si mi previse znatizeljan i mislim da samo zelis izvuci od nas glavne informacije jer te nesto zanima oko toga.

4. Ako si maloljetan, valjda imas roditelje koji bi trebali nesto uciniti. A ako si punoljetan, sta daj zovi postu u tom mjestu gdje je dosao tvoj mobitel i pitaj tko je potpisao, trgni se malo ako si vec stvarno to napravio.

OVO MI SVE JAKO, ALI BAS JAKO SMRDI! Jer ja bih vec okrenuo sve moguce da saznam tko je prevarant!

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
15 godina

meni je vec pocelo smrditi  kod skrivenog poziva

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
moderator

ako si prevaren, idi na policiju...

sve ostalo je nepotrebna rasprava...uz to mi je sve ovo i sumnjivo...

lock do daljnjeg...jer očito autor nema namjeru ni dati dokaz prevare

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
neaktivan

imam prijatelje u varaždinu pa su mi oni to provjerili ,sutra cu otic na policiju i sve im  reci,pa nek se oni pozabave s tim ,ajte hvala sto ste mi pomogli ,i sto ste sumnjali da se raspitujem oko prevare hehe :) ,nikom nista nezamjeram svako ima svoj instinkt ,Hvala jos jednom !

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice