Ostala jos jedna za THR
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim jednu pozivnicu za thr.
hvala!
riješeno! hvala intelovcu.
Moze li pozivnica za thr?
Sta je toliko poseban taj THR??,vidim svi traže,nude,kukaju....!!
Ja imam viška pozivnica od TorrentDay,pa ako kome treba nek pošalje PM (naravno odgovorn osoba,ne hit and run đir)
Potrebno, eto jos stoji ovo gori pa ako nekto ima neka posalje PM
Ako netko ima pozivnicu za torrent.hr nek mi pošalje
Trazim: IPT
Nudim: THR
Moja ratio na partisu:
Posalji mi mail.
Molim pozivnicu za neki strani tracker koji nudi puno sadrzaja ali da je no ratio..
molim pozivnicu za torrenthr.
bio sam dugogodišnji član i nepravedno me izbacili.
ili mejl od nekog administratora s torrenthr-a
thx
Tražim: SceneHD
Nudim: razno (IPT, TD, MoreThanTV, Waffles). Za onoga koji mi može dati SceneHD invite mogu ponuditi i neke rijetke filmske trackere.
Molim ako ima tko pozivnicu za AwesomeHD
Poruke na pm,
Ekipa, ima li netko invite za ptp? Aktivan sam samo na iptu i freshon.tv-u i odrzavam sve uredno i kako treba.. Bilo bi mi dovoljno to ali nedavno sam kupio lcd i trebao bi neki tracker gdje mogu sve filmove naci na jednom mjestu.. Lp
EDIT: nudim 3 pozivnice za ipt, te 2 za freshon.tv
Lp.

Ekipa, ima li netko invite za ptp? Aktivan sam samo na iptu i freshon.tv-u i odrzavam sve uredno i kako treba.. Bilo bi mi dovoljno to ali nedavno sam kupio lcd i trebao bi neki tracker gdje mogu sve filmove naci na jednom mjestu.. Lp
Good luck :D
Molio bih dobiti pozivnicu za torrentHR, obećavam da ću biti dobar i seedati puno.
Molio bih dobiti pozivnicu za torrentHR, obećavam da ću biti dobar i seedati puno.
Registriranima 0 dana kao i onima kojima je to jedini post žicanje zabranjeno!
dal mi moze mozda netko dati pozivnicu za dobar tracker specijaliziran za anime ili mange xD upravo su mi ugasili par stranica gdje sam inace nabavljo takve stvari pa je vrijeme da se vratim na torrent opet xD
Dajem pozivnice za: CBT
IPT
BCG
Dokazi da ste seeder a za BCG je obavezan i box
BTN si dao oduška malo :D
Invite Auction #2
We're now a few hundred users below the user limit, so this time we are auctioning off 50 invites. However, the auction format will be a Dutch auction instead of a traditional auction. In this type of auction there is a high starting price, a decrement, and a reserve price. For this auction, the starting price will be 100,000,000 bonus points, the decrement will be 3,000,000 bonus points, and the reserve price will be 25,000,000 bonus points. Every three hours, the price will be decreased by 3,000,000 bonus points. The auction ends if the price would go below 25,000,000 bonus points or if all 50 invites are sold.
Another difference between this auction and the previous one is that Gurus will be allowed to purchase and use the invites. There is a catch though: only ten of the fifty invites will be sold to the Guru class, so you should purchase early if you're a Guru.
Before bidding, you must read the auction rules as well as the rules on invite usage. Send a Staff PM before bidding if anything is unclear.
Sada ko god hoće pozivnicu za THR morat će se dobro potruditi, jer vrlo mali broj THR korisnika trenutno ima pozivnice.
Bilo je pitanje trenutka zbog silnih šupaka koji su ovdje žicali a nisu se pridržavali pravila. Mojih je par baniranih, barem 15 ih ima HNR bodove a malo tko je aktivan kako spada. Sjećam se jednog lika koji je silno molio za pozivnicu. Ja mu dam i skontam nakon mjesec dana da ima HNR bodove. Pitam ga o čemu se radi a on mi odgovori "ma trebala mi je pozivnica samo da skinem jednu igru". E jebem ti se ja malo s mamom...
Zato mi je nestalo jutros 10 pozivnica :)
Ipak mislim da je to možda aprilili šala jerbo su mi nestale sve pozivnice sa HD Space-a!? :)
Ipak mislim da je to možda aprilili šala jerbo su mi nestale sve pozivnice sa HD Space-a!? :)
I ja sam isprva pomislio na to, ali pošto stu to objavili 31.03. vjerujem da nije, i bolje će biti ako nije, svakome su davali pozivnice i štetili sebi i trackeru
I daš invite članu od 2009. za IPT (još di je rating održavat lako) i kak stoji:
Join date 2015-03-23 23:19:01 (1.2 weeks ago)
Last seen2015-03-24 16:57:02 (1.1 weeks ago)
Uploaded1.949 GB (2,093,023,232 B)
Downloaded5.541 GB (5,949,414,016 B)
Balance-3.592 GB (-3,856,390,784 B)
Share ratio0.351
Član mitchell. Pa nemojte mu davat više invite za ništa
http://www.bug.hr/forum/user/mitchell/16410.aspx
I daš invite članu od 2009. za IPT (još di je rating održavat lako) i kak stoji:
Share ratio0.351
Daj covjeku jos malo vremena, pa tek je krenuo.
IPT je i tako govno... a invite mozes naci uvijek zbog nacina rada trackera
IPT je i tako govno... a invite mozes naci uvijek zbog nacina rada trackera
To se slažen.
Share ratio0.351
Na avataru mu piše: "keep seeding" :)
molim Vas za pomoc xD znam da je ovo uzasno glupo pitanje, ali nema mi druge jer se ne mogu sjetiti xD kako se zove ona domaca stranica za razmjenu invitova? znam da imam account ali jucer sam formatiro disk i otisli su mi svi bookmarkovi u pm, a ne mogu naci nigdje vrazji mail xD
molim Vas za pomoc xD znam da je ovo uzasno glupo pitanje, ali nema mi druge jer se ne mogu sjetiti xD kako se zove ona domaca stranica za razmjenu invitova? znam da imam account ali jucer sam formatiro disk i otisli su mi svi bookmarkovi u pm, a ne mogu naci nigdje vrazji mail xD