Poštovanje, evo javljam vam se radi pozivnica za torrent hr....jako mi je stalo do toga, prvenstveno zbog skidanja crtića za malecku. moj mail je dejanpetrov3@gmail.com Hvala i sračan pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poz svima, novi sam ovdje, imam acc na CBT, trebao bi pozivnice za THR i IPT pa ako netko ima bio bih mu vrlo zahvalan.
Ima li neko invite code za TorrentHR? Ja imam VPS s kojeg mogu seedat 24/7. Evo proof. Ako imate invite code posaljite u inbox please :) ty.
Nudim:
3x IPT
Trazim:torrent hr
Svi koji nisu dobili za THR javite mi se na PM. Pošaljem vam popodne invite...
Lijep pozdrav!
Evo trebala bi i meni pozivnica za THR. Seedam redovno, a treba mi za download E-knjiga/časopisa na HR jeziku. Ili ako netko ima neku bolju ideju odakle skidati, nek pošalje PM.
Zahvaljujem!
EDIT: Dobio!

nudim 6 pozivnica za TorrentHr ,3 pozivnice za IPT,5 pozivnica za yuwabits,10 Balkan Elite,trazim whatCd koristim seedbox
za pozivnice koje nudim trazim printscreen nekog trackera da se vidi dali ste dobar seeder ;)
Myspleen x 5
BalkanElite x 3
Waffles x 3
MMA-Tracker x 2
TD X 5
IPT X 5
TL x 3
Freshon x 2
Beathau5 X 2
Piratethe.net x 2
Tražim jednu pozivnicu za TorrentHR ako ima. Seedam do kad treba .
Pozdrav svima, lepo molim za pozivnicu za torrenthr, na ostalim trackerima imam odnos nekako 2:1 (upload/download), hvala.
Molim pozivnicu za BalkanElite i IPT. Na THR-u sam l33t user već 6 godina. Bez HNR-a.
Tražim: THR
HVALA
Trebao bih pozivnicu za THR. Hvala.
Trebao bih invie za THR, balkanelite.
Imam Torrentleech i Torrentday.
dajem thr uz obavezno prilozene dokaze
evo da se zahvalim još jednom i sad javno Bastardu na invite-u koji mi je poslao pred 6 tjedana,bez ikakvog proof-a jer nisam prije ni bio aktivan na privatnim trackerima, samo sam cuo za njih :D
Mislim da je ovo ok stanje za moju standard konekciju ADSL-a: 4 MB/s dwn / 512kbit/s up ; i naravno to koliko skidam i vremenski komp radi :D (http://prntscr.com/5cl1wg)
Pozdrav svima,
Da li može pozivnica za YUWABiTS
Od kad se Yugoteka ugasila nisam našao ni jedan traker tog kvaliteta osim Balkanelite pa bi mi dobro došao neki vaš predlog. Prednost imaju trakeri koji prate ex-yu sportska dešavanja.
Balkanelite prati samo hrvatske timove...
ima li na TorrentHR domaćih serija? Ako ima molio bih jednu pozivnicu.
Inače sam član samo jednog tematski-specifičnog private trackera i tamo imam ratio 2.85
Pretpostavljam da na TorrentHR nema puno source peerova pa bih tamo koristio seedbox (1Gbit upload).
Hvala!
EDIT: dobio sam pozivnicu u kratkom roku od Fridaya. Hvala.
ima li na TorrentHR domaćih serija? Ako ima molio bih jednu pozivnicu.
Inače sam član samo jednog tematski-specifičnog private trackera i tamo imam ratio 2.85
Pretpostavljam da na TorrentHR nema puno source peerova pa bih tamo koristio seedbox (1Gbit upload).
Hvala!
Možda već imaš acc, ima neki jozef ovamo, provjeri da se nisi nekad registrovao pa zaboravio da imaš acc ovamo.
Pozdrav,
da li ima netko pozivnicu za torrentleech? dajem u zamjenu iptorrents
lp
Ova tema je privukla nove korisnike BUG foruma, svako malo se neko registrira radi potražnje pozivnice :)
Ofc, niko ne čita prvi post niti ga je briga :)
Ova tema je privukla nove korisnike BUG foruma, svako malo se neko registrira radi potražnje pozivnice :)
Sve neki dzabalebarosi ...
To je stvar nas koji raspolažemo pozivnicama. Nije protivno pravilima foruma, ne?
revtt x5 3
ipt x3
bez posebnih uvjeta, ne koristim trackere pa eto.
Može mala pomoć?
Komp je uključen 20-ak h dnevno tako da mogu seedat skoro non-stop.
Može li pozivnica za neke dobre trackere?
da li postoji neki traker sa latino filmovima i serijama ? da li neko ima slucajno invite pozz
Pozdrav trazim neki kvalitetni tracker za igre. Dajem proof sa PTN-a, TV Torrents i TranceRoute-a.
Hvala
pozdrav,
ja bih ti bio jako zahvalan kada bi mi poslao pozivnicu za THR, neces imat problema dajem ti rijec, ako imas bio bih ti ne izmjerno zahvalan!!!
Javite se meni na PM svi koji trebate invite za THR. Svi osim niveaformen (lik nije iskoristio invite na vrijeme a to je skontao tek nakon 2 tjedna).
Ako ne planirate koristiti tracker odite na public jer mi je puna kapa likova koji nisu ni jedan jedini invite iskoristili!