Jos uvijek trazim invite za PTP (passthepopcorn) tracker... uz to me zanima i BTN
nudim IPT, TL, thebox
zasto je tako tesko naci invite za ta dva sitea? vise od mjesec dana trazim po cijelom netu
Jos uvijek trazim invite za PTP (passthepopcorn) tracker... uz to me zanima i BTN
nudim IPT, TL, thebox
zasto je tako tesko naci invite za ta dva sitea? vise od mjesec dana trazim po cijelom netu
Tražim 1 pozivnicu za THR.
Nudim:
1x SCC
5x WFL
3x THR
Tražim PTN i DVDSEED
Ima tko pozivnicu za sceneaccess?
Proof na pm :)
Dajem
4×Waffles (dva proofa i obavezan seedbox ili dobra kučna linija)
Tražim
PassThePopcorn
Poruke na pm.
Molim pozivnicu za ipt.
nemam nista za pokazat!
Meni treba invite za Trance Traffic,proof saljem na pm
Treban IPT pozivnicu...
hvala...
Tražim pozivnicu za sceeneaccess :)
Proof box, IPT i THR
THR il IPT ... molim
I dalje tražim sceneaccess ako tko ima :)
Proofovi:
http://www.zaslike.com/files/7pkr0csv0hf93s5tq13d.png
Tražim: 1 invite za blackcats
Dajem: invite za ipt
Šaljem dokaz na pp da seedam :)
Tražim: 1 invite za blackcats
Dajem: invite za ipt
Šaljem dokaz na pp da seedam :)
Poslano na PM
Nudim još:
3 X BCG
1 X IPT
10 X THR
3 X HD-space
1100 X HD-bits.ro
7 X HDT (vrijede još 7 dana, do 08.07.)
Uz uvjet da mi date 2 ratio proofa sa nekih od privatnih trackera. Za IPT, HD-space, te za HDT mi treba vaš gmail da vas pozovem
Tražim: PassThePopcorn
Poruke na pm.
Imam 2 pozivnice za THR i acc na torrentleechu za ponuditi
Trebam pozivnicu za BTN(broadcasthe.net)
Na PM saljem dokaze
nudim: THR x5
uvijet: min staz na forumu 2 godine
Nudim:
5xTHR
1xSCC
1xW.CD
uvjeti: minimum 2 god na bug forumu, za W.CD speedtest ili seedbox obavezan
Nudim:
5xTHR
1xSCC
1xW.CD
uvjeti: minimum 2 god na bug forumu, za W.CD speedtest ili seedbox obavezan
Zasto seedbox obavezan? Ja imam w.cd bez seedboxa, oslanjam se na uploade i ne skidam previse i imam buffer od par gb.
Slazem se sa fake alertom glede seedbox-a,na vecini sam privatnih trackera
godinama i nikada nisam banan odnosno sam na torrentima od samog pocetka
67.godiste.Hrpa vas nije se ni rodila kad se torrent pojavio.Seedbox treba uzimati
periodicno da bi se digao ratio ali ide i bez njega,zar je problem seedat ako treba
mjesecima.Ajde schumacher makni me opet da vidim sto ce sada biti razlog.
Dostupno 7 HD-Torrents pozivnica sljedecih 7 dana.
Naravno, bez proofa sa nekog od privatnih trackera se nemojte javljati
Trazim pozivnicu za torentHR i za neki za music, a kao dokaz dajem:
http://speedtest.net/result/2413126478.png
Komp mi je ugasen samo preko noci, tako da seedam i vise nego dovoljno.
Nisam se spojio neko vrijeme na torrenthr, i danas mi došlo da nešto pogledam, i ne mogu se spojiti, ne postojim u bazi uopće.
Odakle sad taj problem, inače nick mi je bio Franjo15, i nisam imao nikakvih negativnih bodova ili nešto, uredo sam sve bio obavljao.
Postoji neki mail na koji se mogu javiti, ili ima netko acc da provjeri kakvo je stane s mojim, ako uopće postojim tamo.
Nisam se spojio neko vrijeme na torrenthr, i danas mi došlo da nešto pogledam, i ne mogu se spojiti, ne postojim u bazi uopće.
Odakle sad taj problem, inače nick mi je bio Franjo15, i nisam imao nikakvih negativnih bodova ili nešto, uredo sam sve bio obavljao.
Postoji neki mail na koji se mogu javiti, ili ima netko acc da provjeri kakvo je stane s mojim, ako uopće postojim tamo.
nazalost nema vise tog acc-a, n00b klasa nije imuna na brisanje te ako si bio neaktivan preko 60dana obrisan si
nazalost nema vise tog acc-a, n00b klasa nije imuna na brisanje te ako si bio neaktivan preko 60dana obrisan si
Da očito sam pravi noob bio, i ostao tamo na torrenthr, a dobro, sad si moram nabaviti novi acc
Ako netko ima pozivnicu, nek mi se javi na Privat. Zahvaljujem
pm