Pomozite odabrati ime Folding@Home tima zaključana tema

poruka: 80
|
čitano: 29.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomozite odabrati ime Folding@Home tima

eh..meni pise da ce bit gotovo za 230 dana..sta on obraduje??..skido je file 20 sec.. a metnuo sam cpu na 75% da moze koristit. al uglavnom ukljucit cu frenda koji ima server pa ce vrtit 24/7 a i ja cu ga uskoro dobit ..i da..dal se moze vise tih pokrenut da obraduje vise tog odjedamput..??

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair
17 godina
neaktivan
RE: Pomozite odabrati ime Folding@Home tima
ferovca1 kaže...

Kolegice i kolege,

za sva tehnička i ostala pitanja (osim imena) prebacite se na:

Cro4Life folding@home projekt  kojeg je pokrenula manic.

Tako je!

Uglavnom ovaj postojeći thread ostaje otvoren još neko vrijeme za sva kreativna pitanja (ideje), a novi thread je malo ozbiljniji i bavit će se raznim stvarima kao što su tehnička pitanja, neki savjeti (npr. kako postignuti max. bodova), različita objašnenja i sl.

Isto tako, netko je pitao zašto treba biti CRO u imenu. Ne treba biti, ja sam predložila da naziv ima veze sa Hrvatskom, pošto bi tim djelovao unutar Hr, ali ko zna možda prerastemo i granice Hrvatske :). Ime se uvijek može naknadno promijeniti, stoga šaljite prijedloge, kao i ideje o djelovanju tima unutar ove teme, a ostalo unutar nove (glavne) teme.
17 godina
neaktivan
manic kaže...
ferovca1 kaže...

Kolegice i kolege,

za sva tehnička i ostala pitanja (osim imena) prebacite se na:

Cro4Life folding@home projekt  kojeg je pokrenula manic.

Tako je!

Uglavnom ovaj postojeći thread ostaje otvoren još neko vrijeme za sva kreativna pitanja (ideje), a novi thread je malo ozbiljniji i bavit će se raznim stvarima kao što su tehnička pitanja, neki savjeti (npr. kako postignuti max. bodova), različita objašnenja i sl.

Isto tako, netko je pitao zašto treba biti CRO u imenu. Ne treba biti, ja sam predložila da naziv ima veze sa Hrvatskom, pošto bi tim djelovao unutar Hr, ali ko zna možda prerastemo i granice Hrvatske :). Ime se uvijek može naknadno promijeniti, stoga šaljite prijedloge, kao i ideje o djelovanju tima unutar ove teme, a ostalo unutar nove (glavne) teme.
  Već je prešao granice hrvatske jer ja sam iz Širokog Brijega (Hercegovine), al sam po nacionalnosti Hrvat tako da slobodno moze biti Cro u nazivu sto se mene tice.Smijeh
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

eh..meni pise da ce bit gotovo za 230 dana..sta on obraduje??..skido je file 20 sec.. a metnuo sam cpu na 75% da moze koristit. al uglavnom ukljucit cu frenda koji ima server pa ce vrtit 24/7 a i ja cu ga uskoro dobit ..i da..dal se moze vise tih pokrenut da obraduje vise tog odjedamput..??

Je li se stanje normaliziralo ili?
17 godina
neaktivan
Meni je se normaliziralo. Prije je pisalo da ce trebati 10 dana, a sada pise da ce sutra biti gotovo. To vjerovatno ispocetka krivo pise dok se program malo ne "zagrije":-)
17 godina

Evo ja vam se pridruzujem, ali moram priznati da naziv tima je malo kako da kazem...ne vrijedan ovakvog projekta. Mislim da nam netreba l33t speak u ovakvom ozbiljnom projektu. Cro4Life bi dao eventualno nekom CoD2 timu, hehe.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Temp ime je OK.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

jos uvijek mi je tak.. evo slike         

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 12:01 (hara_zg).
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

Ako imaš uključen i CPU i GPU klijent možda ti se njih dvoje kolje.
Neznam koji ti je softver na kompu? Može biti i da je do drajvera.
Evo ti isti link koji sam već dala ljudima, pa pogledaj je li tko tamo ima sličnih problema itd.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 12:32 (manic).
17 godina
hara_zg kaže...

Imas kompleksnu strukturu organske molekule. 10.000 frame-ova. Zato toliko traje :)

Ah, sto ces :) Zapala te neka divlja :D

EDIT:

Tek sam sada vidio da si dobio AMBER. AMBER ne koristi SSE optimizaciju pa bi bilo dobro da imas sto veci takt procesora.

you lucky bastard :D

mene uvijek zapadnu neke dosadne 7c jezgre..
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 12:50 (dado).
17 godina
neaktivan
dado kaže...
hara_zg kaže...

Imas kompleksnu strukturu organske molekule. 10.000 frame-ova. Zato toliko traje :)

EDIT:

Tek sam sada vidio da si dobio AMBER. AMBER ne koristi SSE optimizaciju pa bi bilo dobro da imas sto veci takt procesora.

Nije zbog toga, drugačije funkcioniraju CPU i GPU klijenti. Vidila sam na drugim GPU klijentima, isto imaju prebolesno mnogo frameova, a trajanje procesiranja čitavog WUa im se mjeri u satima. Definitivno ovdje nije nešto u redu.
17 godina
manic kaže...
dado kaže...
hara_zg kaže...

EDIT:

Nije zbog toga, drugačije funkcioniraju CPU i GPU klijenti. Vidila sam na drugim GPU klijentima, isto imaju prebolesno mnogo frameova, a trajanje procesiranja čitavog WUa im se mjeri u satima. Definitivno ovdje nije nešto u redu.

Za AMBER mu ne koristi GPU jer sam rekao da za tu jezgru treba cista procesorska snaga. Po mogucnosti sto vise jezgri.

A sada, zasto mu traje 200+ dana.. Ne znam koji procesor ima. On je dobio 10.000 frame-ova. Meni u prosjeku napravi frame za nekih 3 minute. Znaci na mom kompu bi AMBER radio 20 dana.
17 godina
neaktivan

tako je i meni bilo nekih sat vremena

pisalo je preko 150 dana.

Cekao sam i cekao i stanje se popravilo.

E4600@2400MHz 1.16V, 8600GTS, 2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
17 godina
neaktivan

evo normaliziralo se tek sad.. odjedamput je palo sam na 2 dana..napravio sam 500/10000 framova.. da nemam visok takt.. na laptopu sam..pa valjda ide sporo.. no ja cu to polako vrtit na moru a kad se vratim u zg imat cu server pa nek se vrti to 24/7 ..kad cu nes radit na serveru sam paziram..to je ok..

sam mene zanima..kolko je to ozbiljno. jer znam da prava istrazivanja su financirana s puno para i obraduju strojevi poput blugena itd..cuo sam za ovo i prije al sam nekak sumnjicav..zna ko detaljnije?

17 godina
neaktivan
dado kaže...
manic kaže...
dado kaže...
hara_zg kaže...

EDIT:

Za AMBER mu ne koristi GPU jer sam rekao da za tu jezgru treba cista procesorska snaga. Po mogucnosti sto vise jezgri.

A sada, zasto mu traje 200+ dana.. Ne znam koji procesor ima. On je dobio 10.000 frame-ova. Meni u prosjeku napravi frame za nekih 3 minute. Znaci na mom kompu bi AMBER radio 20 dana.
  Zato i meni sporije radi. I ja imam AMBER ali od 500 frameova
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

evo normaliziralo se tek sad.. odjedamput je palo sam na 2 dana..napravio sam 500/10000 framova.. da nemam visok takt.. na laptopu sam..pa valjda ide sporo.. no ja cu to polako vrtit na moru a kad se vratim u zg imat cu server pa nek se vrti to 24/7 ..kad cu nes radit na serveru sam paziram..to je ok..

sam mene zanima..kolko je to ozbiljno. jer znam da prava istrazivanja su financirana s puno para i obraduju strojevi poput blugena itd..cuo sam za ovo i prije al sam nekak sumnjicav..zna ko detaljnije?

Aj, dobro da je i to proradilo.
Što se tiče tvoje sumnjičavosti, uvjeravam te da je čitav Folding@Home projekt jako human i nemaliciozan. Dalje, tehnički je jako dobro ograniziran tako da donirano procesorsko vrijeme neće otići za škart. Uostalom, o važnosti projekta govore i brojna priznanja koje je F@H primio od strane znanstvene struke, kao i broj objavljenih radova.
Više o tome ću napisati u novoj temi koju sam otvorila, vjerojatno već danas nešto za početak.

Uglavnom molim svih da se sada presele u novu (glavnu) temu: Priključite se Folding@Home projektu.  Ova stara tema će ostati još neko vrijeme za kreativne ideje, a što se tiče svega ostalog (pogotovo tehnikalija), molim da koristite novu temu.

17 godina

Cro4Life mi je odličan naziv.

Evo i mog prijedloga: Children of Paradise

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 16:17 (Skywalker).
17 godina
neaktivan

Izgleda da ostaje ime Cro4Life kojeg je predložio Armor, pošto je najbolje prihvaćeno od strane forumaša/članova tima.

Odstickala sam ovu temu, pošto joj više nije potrebna pažnja.

Još danas pokrenem temu za odabir loga, stay tuned.

17 godina
neaktivan

Da, Cro4life mi je najbolje isto tak Smijeh

Inače, hvala na čestitkama. Vrtim običan Nvidia GPU client (zadnju betu) i vrlo sam zadovoljan performansama.

Jedan WU mi se obrađuje u prosjeku 4 sata, ali ne foldam 24/7 nego preko radnih dana kad odem na posao isključim komp i upalim ga kad se vratim doma (folda nekih 12 sati na dan). Po zimi ću ga ostavit pa nek dere, ali po ovim vrućinama ne želim riskirati neku paljadu u kištri Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Temu zaključavam pošto je odradila svoje.

Pošto smo odabrali ime, slijedi izrada i odabir loga, sudjelovati možete ovdje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice