eh..meni pise da ce bit gotovo za 230 dana..sta on obraduje??..skido je file 20 sec.. a metnuo sam cpu na 75% da moze koristit. al uglavnom ukljucit cu frenda koji ima server pa ce vrtit 24/7 a i ja cu ga uskoro dobit ..i da..dal se moze vise tih pokrenut da obraduje vise tog odjedamput..??
Kolegice i kolege,
za sva tehnička i ostala pitanja (osim imena) prebacite se na:
Cro4Life folding@home projekt kojeg je pokrenula manic.
Kolegice i kolege,
za sva tehnička i ostala pitanja (osim imena) prebacite se na:
Cro4Life folding@home projekt kojeg je pokrenula manic.

eh..meni pise da ce bit gotovo za 230 dana..sta on obraduje??..skido je file 20 sec.. a metnuo sam cpu na 75% da moze koristit. al uglavnom ukljucit cu frenda koji ima server pa ce vrtit 24/7 a i ja cu ga uskoro dobit ..i da..dal se moze vise tih pokrenut da obraduje vise tog odjedamput..??
Evo ja vam se pridruzujem, ali moram priznati da naziv tima je malo kako da kazem...ne vrijedan ovakvog projekta. Mislim da nam netreba l33t speak u ovakvom ozbiljnom projektu. Cro4Life bi dao eventualno nekom CoD2 timu, hehe.
Temp ime je OK.
evo normaliziralo se tek sad.. odjedamput je palo sam na 2 dana..napravio sam 500/10000 framova.. da nemam visok takt.. na laptopu sam..pa valjda ide sporo.. no ja cu to polako vrtit na moru a kad se vratim u zg imat cu server pa nek se vrti to 24/7 ..kad cu nes radit na serveru sam paziram..to je ok..
sam mene zanima..kolko je to ozbiljno. jer znam da prava istrazivanja su financirana s puno para i obraduju strojevi poput blugena itd..cuo sam za ovo i prije al sam nekak sumnjicav..zna ko detaljnije?
evo normaliziralo se tek sad.. odjedamput je palo sam na 2 dana..napravio sam 500/10000 framova.. da nemam visok takt.. na laptopu sam..pa valjda ide sporo.. no ja cu to polako vrtit na moru a kad se vratim u zg imat cu server pa nek se vrti to 24/7 ..kad cu nes radit na serveru sam paziram..to je ok..
sam mene zanima..kolko je to ozbiljno. jer znam da prava istrazivanja su financirana s puno para i obraduju strojevi poput blugena itd..cuo sam za ovo i prije al sam nekak sumnjicav..zna ko detaljnije?
Cro4Life mi je odličan naziv.
Evo i mog prijedloga: Children of Paradise
Izgleda da ostaje ime Cro4Life kojeg je predložio Armor, pošto je najbolje prihvaćeno od strane forumaša/članova tima.
Odstickala sam ovu temu, pošto joj više nije potrebna pažnja.
Još danas pokrenem temu za odabir loga, stay tuned.
Da, Cro4life mi je najbolje isto tak
Inače, hvala na čestitkama. Vrtim običan Nvidia GPU client (zadnju betu) i vrlo sam zadovoljan performansama.
Jedan WU mi se obrađuje u prosjeku 4 sata, ali ne foldam 24/7 nego preko radnih dana kad odem na posao isključim komp i upalim ga kad se vratim doma (folda nekih 12 sati na dan). Po zimi ću ga ostavit pa nek dere, ali po ovim vrućinama ne želim riskirati neku paljadu u kištri