Njuskalo upozorenje! zaključana tema

poruka: 86
|
čitano: 15.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Njuskalo upozorenje!
Burn_n_Die kaže...

a cujes da me neko ide izbost nozen i ne uspije bia bi prikovan za krevet koji misec bar..noge bi mu slomia {#}

{#}

Dajte koji konstruktivan savjet kako da se paze ovakvih mutikaša i na koji vi način to radite.

Budala bio, budala ostao...
16 godina
Burn_n_Die kaže...

a cujes da me neko ide izbost nozen i ne uspije bia bi prikovan za krevet koji misec bar..noge bi mu slomia {#}

hahahhahah

ako išta pomaže autoru, otvorio sam novi gmail da je mogu malo "ispitati" :D

On topic - ja uvijek idem na osobnu primopredaju

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 17:12 (Mitch).
14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

evo kickboxeru javi se za sparing koji :P evo ti savjet...kad se nesto kupuje od koga se nezna najsigurnije je u 4 oka vidi to sta kupujes..ako te tia zahebat potrudi se da sa sastanka odu samo 2 oka {#}..naravno tvoja 2

15 godina

Pošalji mi na pp da znam ko je to ime prezime,mjesto,ja sam iz okolice Varaždina pa da ja nađem tog tipa,ostat če bez kostiju!!!!!!!

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
16 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!

niš jednostavno više paziti :) niš drugo...IQ je vrlo bitan u tim situacijama :P

Nemreš nekom neznancu neš poslat samo tako..nemreš više ni poznaniku :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Pošalji mi na pp da znam ko je to ime prezime,mjesto,ja sam iz okolice Varaždina pa da ja nađem tog tipa,ostat če bez kostiju!!!!!!!

Ovakve forum boksače obožavam...mmmmm {#}

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

pogledajte što je napisala nakon kaj ju je pital a je fkt dobila mob koji je on poslao jer je prije rekla da ju je prevario i da nije poslao:

dobila sam ga u 14h i 45min,i nisam mogla vjerovati,jer stvarno imam jako losa iskustva. a nazalost u tim losim iskustvima i prevarama drugih prema meni,nista nisam postigla od strane policije niti drugih institucija,naravno ni njuskala,ma bas od nikog. zato te u buduce molim da vise nikada nikome nesaljes tako unaprijed,makar se radilo o 5kn,ali nemoj nasjedati. imas srece sto si na mene naletio,jer sam stvarno imala,postene namjere i nikakve prevare mi nepadaju na pamet,jer i sama znam kako ljudi zive,i kako smo svi jadni,cak i oni bogatuni vise nemaju novaca,hvataju se za zadnju slamku spasa da bi prezivjeli,pokraj silnih milijona,kamijona i aviona sto su imali. predpostavljam da su ti roditelji ponudili da se pocastis skromno sa novijim mobitelom,i sad na zalost grozno se osjecamo i ti i tvoji roditelji i ja. zato cu ti se ja oduziti,sa novim zapakovanim iphonom,zapakovan ce biti tvornicki,uz racun i garanciju,samo mi je potrebno malo vremena,jer cjelokupni novac za kupnj
u trenutno nemam,ali cu ga imati kroz neko vrijeme i oduzit cu ti se.

a nakon toga je napisala ovo:

jos jednom te upozoravam da netrazis nista na njuskalu,ili trazi uz veliki oprez i pomoc roditelja,jer osobne greske koje sam napravila i ljudima placala unaprijed ili pouzecem,skupo su me kostale,a policija nepoduzima nista,nego mora ici privatna tuzba,koja iznosi cca 5.000kn. zato te upozoravam da pazis na sebe i prenesi roditeljima sve,da i oni znaju i upozore te,pomognu ti kad radis neke transakcije povezane sa njuskalom ili na bilo koji drugi nacin i na bilo kojem drugom mjestu. govorim ti iz iskustva i sa najboljom namjerom,jer ljudi neznaju i najebu ni krivi ni duzni a maksimalno posteni. svi smo mi ljudi,al medju nama ljudima,nazalost ima i jako puno izroda,koji vode svijet u propast.

bc
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 17:30 (macan321).
16 godina
neaktivan
macan321 kaže...

pogledajte što je napisala nakon kaj ju je pital a je fkt dobila mob koji je on poslao jer je prije rekla da ju je prevario i da nije poslao:

dobila sam ga u 14h i 45min,i nisam mogla vjerovati,jer stvarno imam jako losa iskustva. a nazalost u tim losim iskustvima i prevarama drugih prema meni,nista nisam postigla od strane policije niti drugih institucija,naravno ni njuskala,ma bas od nikog. zato te u buduce molim da vise nikada nikome nesaljes tako unaprijed,makar se radilo o 5kn,ali nemoj nasjedati. imas srece sto si na mene naletio,jer sam stvarno imala,postene namjere i nikakve prevare mi nepadaju na pamet,jer i sama znam kako ljudi zive,i kako smo svi jadni,cak i oni bogatuni vise nemaju novaca,hvataju se za zadnju slamku spasa da bi prezivjeli,pokraj silnih milijona,kamijona i aviona sto su imali. predpostavljam da su ti roditelji ponudili da se pocastis skromno sa novijim mobitelom,i sad na zalost grozno se osjecamo i ti i tvoji roditelji i ja. zato cu ti se ja oduziti,sa novim zapakovanim iphonom,zapakovan ce biti tvornicki,uz racun i garanciju,samo mi je potrebno malo vremena,jer cjelokupni novac za kupnj

jos jednom te upozoravam da netrazis nista na njuskalu,ili trazi uz veliki oprez i pomoc roditelja,jer osobne greske koje sam napravila i ljudima placala unaprijed ili pouzecem,skupo su me kostale,a policija nepoduzima nista,nego mora ici privatna tuzba,koja iznosi cca 5.000kn. zato te upozoravam da pazis na sebe i prenesi roditeljima sve,da i oni znaju i upozore te,pomognu ti kad radis neke transakcije povezane sa njuskalom ili na bilo koji drugi nacin i na bilo kojem drugom mjestu. govorim ti iz iskustva i sa najboljom namjerom,jer ljudi neznaju i najebu ni krivi ni duzni a maksimalno posteni. svi smo mi ljudi,al medju nama ljudima,nazalost ima i jako puno izroda,koji vode svijet u propast.

Mile Kitić ????

P.S

Izvlači se i zavlači....traži svoje nazad i dalje prijeti policijom

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

Kužim da OP-ov frend ima 13 godina i sve to, ali jebiga, i u tim godinama trebaš imati osnovnu inteligenciju te znati kad te netko pokušava preveslati a kad ne. Pa jebote, ko klinac od 10 godina skužiš kako scammanje radi, radi trgovine svih tih pokemon/yugioh i ostalih sraćki, nemam pojma s čime se .današnja djeca igraju te što skupljaju.

E i da, te priče da je "nju scammalo za 7000 kn", koja budala bi to povjerovala ? Pa nitko ne ide scammati druge ljude samo zato što je bio žrtva scama.

I čemu ta strka u vezi iPhonea, Android bi trebao biti appealing klincima a ne iShit. 

14 godina
protjeran
encoresx kaže...

Kužim da OP-ov frend ima 13 godina i sve to, ali jebiga, i u tim godinama trebaš imati osnovnu inteligenciju te znati kad te netko pokušava preveslati a kad ne. Pa jebote, ko klinac od 10 godina skužiš kako scammanje radi, radi trgovine svih tih pokemon/yugioh i ostalih sraćki, nemam pojma s čime se .današnja djeca igraju te što skupljaju.

E i da, te priče da je "nju scammalo za 7000 kn", koja budala bi to povjerovala ? Pa nitko ne ide scammati druge ljude samo zato što je bio žrtva scama.

I čemu ta strka u vezi iPhonea, Android bi trebao biti appealing klincima a ne iShit. 

prvo se trebao mjenjati za lg optimusa ali radije je uzeo Iphonea...:P

bc
14 godina
neaktivan
macan321 kaže...

Ne nasjedaj. Traži nazad svoje, prijeti s tim s čime si i prije. Prestraši malo tog tipa od 13 godina da joj nebi sad napisao sve o sebi. Pitaj je zašto mu ne vrati ovo što njoj je poslao nego baš inzistira na Iphone. Nešto mi je tu čudno....

Kruger
16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

I ja treniram MMA i imao sam dosta borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)

Pa ako te ubije, onda ti i nije bas vazno, zar ne?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

kad ja nekome nešto šaljem, prvo ga uz adresu pitam i fiksni broj telefona, odmah tu osobu nazovem na fiksni, malo popričam i to je to.

vjerojatno zato uz sreću nisam nikada bio prevaren ni kad sam slao ni kad sam kupovao ni kad sam mijenjao.

stvarno moraš biti mentalno poremećen da nekoga pokušaš zeznuti a daš mu fiksni broj telefona.

može biti i Mirko Filipović i dobit željeznom šipkom po glavi iza leđa ako je prevarant.

đaba mu snaga i tehnika.

ne znam stvarno kako se netko to usudi napraviti i mirno spavati i mirno hodati ulicom.

Du bist eine meine kleine Schweine !
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Hrvojestr kaže...

I ja treniram MMA i imao sam dosta borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)

Neki imaju prijatelje,curu,obitelj kojima je važno ;) A i stalo im je do vlastitog života...Ako tebi nije to je tvoj problem

16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
Mentalist kaže...
Hrvojestr kaže...

Neki imaju prijatelje,curu,obitelj kojima je važno ;) A i stalo im je do vlastitog života...Ako tebi nije to je tvoj problem

Tebi je stalo do zivota kad si mrtav zato jer imas curu kojoj je stalo do tvog zivota?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 18:03 (Mentalist).
14 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

kad ja nekome nešto šaljem, prvo ga uz adresu pitam i fiksni broj telefona, odmah tu osobu nazovem na fiksni, malo popričam i to je to.

vjerojatno zato uz sreću nisam nikada bio prevaren ni kad sam slao ni kad sam kupovao ni kad sam mijenjao.

stvarno moraš biti mentalno poremećen da nekoga pokušaš zeznuti a daš mu fiksni broj telefona.

može biti i Mirko Filipović i dobit željeznom šipkom po glavi iza leđa ako je prevarant.

đaba mu snaga i tehnika.

ne znam stvarno kako se netko to usudi napraviti i mirno spavati i mirno hodati ulicom.

Ne rastu muda u teretani! {#}

16 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!

Da meni je stalo do mog života!!!Jedan od razloga je zato što postoje ljudi koji nebi mogli bez mene!!!Da šta je tu čudno!!

Ti ili se praviš retardiran ili si stvarno mentalno zaostao

16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Da meni je stalo do mog života!!!Jedan od razloga je zato što postoje ljudi koji nebi mogli bez mene!!!Da šta je tu čudno!!

Ti ili se praviš retardiran ili si stvarno mentalno zaostao

Ovo bold-ano samo htio tebe pitati?

Kako ce ti biti stalo (WTF konstrukcija) do zivota ako si mrtav?!

16 godina
dobit ćete trčkalicu od kartona :D
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!

Pa glupane ne želim uopće doći u tu situaciju da razmišljam da umrem...kao ne razumiješ....alo..naravno da kad umrem da neće više biti bitno

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

HAHAHAH nema me po ure i vidi sta me ceka {#}

17 godina
protjeran
Monopol kaže...

Ne rastu muda u teretani! {#}

..smanjuju se {#}

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

muda rastu na bug forumu nekima {#}

17 godina
protjeran
Burn_n_Die kaže...

ne spamaj, dobiti ćeš po pikči {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 18:32 (Bugofil).
14 godina
protjeran
Bugofil kaže...
Burn_n_Die kaže...

ne spamaj, dobiti ćeš po pikči {#}

:P:P necu vise {#}

17 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!

Opet trolate!

Idem dovršit sladoled pa da vidim imam li viška limuna i rajčice.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice