Njuskalo upozorenje! zaključana tema

poruka: 86
|
čitano: 15.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

Nazalost jedino sta mogu rec na ovu temu je to da mi je zao tvog frenda(mozda jos nekako uspijete to srediti ali sanse su male).

Zato ubuduce SAMO PRIMOPREDAJA (ili zamolite nekog ako niste u tom gradu) i dobro pogledajte sta kupujute.

17 godina
Njuskalo upozorenje!

Iskreno, frend ti je idiot.

Pa kak mu je to samo palo na pamet, ako je već zamjena u pitanju onda se treba osobno nać s tom likušom.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!
Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
Njuskalo upozorenje!

Kako ljudi padaju na ove fore Iphone za ovoliko ili onoliko?

Nije mi jasna tolika želja da se pribavi Iphone...

Budala bio, budala ostao...
14 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!
Stvarno strava kako se neki daju prevariti!
16 godina
Re: Njuskalo upozorenje!
Monopol kaže...

Ja mislim da taj Macan trolla, kupio je dosad 2 iphone-a 2, i sada još jednog kupio njegov rođak, nekako mi tu nešto ne štima

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
macan321 kaže...
Mentalist kaže...

Kako mu je samo palo na pamet da posalje to nekom?! Ja bi to uradio samo s nekim koga znam s BUG-a (osim rodbine i vas, nikog drugog i nemam).

Zasto nije trazio da se nadju uzivo.

pa bilo mu je predaleko jer je on iz okolice vž-a a ona je nezz točno od kud (ali jako daleko) a s obzirom da on ima 13 god nije imao kak doći do nje (bar se predtavlja kao da je žensko)

13 godina ima? I sam si kupuje polovan mobitel od nezz tocno od kud, ali jako daleko, pa zar nije ovo bilo za ocekivati?

P.S.

Svi to rade, uzmu 200Kn i Nintendo od nekog djeteta i pobjegnu u Mexico da pocnu novi zivot.

Ja sam nešto stariji i nikada nisam imao problema...

A kupovao sam svašta, kako na ruke tako pouzečem :)

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

to je rizik koji postoji kad tako kupujes..al da meni to uradi i da mi pravu adresu nasa bi ga ja...izbia mu sve zube...i odnia mu svu tehniku iz kuce {#}

17 godina
protjeran
Burn_n_Die kaže...

to je rizik koji postoji kad tako kupujes..al da meni to uradi i da mi pravu adresu nasa bi ga ja...izbia mu sve zube...i odnia mu svu tehniku iz kuce {#}

ma jel bi ?

dođeš kod mene, ja obučeni udarač, visok 190, 105 kg.

mislim da bi se brzo predomislio. {#}

Du bist eine meine kleine Schweine !
14 godina
protjeran
Bugofil kaže...
Burn_n_Die kaže...

ma jel bi ?

dođeš kod mene, ja obučeni udarač, visok 190, 105 kg.

mislim da bi se brzo predomislio. {#}

a ja imam 100 kg i trenutno drzin tri titule u hrvatskoj u low kicku i jos puno toga i 2 san u svitu u low kicku {#}

16 godina
odjavljen
Njuskalo upozorenje!

Uopće nije problem što ima 13 godina. Problem je način kupnje. Trebali su se naći uživo i obaviti kupnju. Slanje poštom i ostali načini ni stariji ne prakticiraju, doduše oni su svjesni mogućih prijevara.

...
17 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

ja sam kupovao i prodavao puno stvari preko Njuškala i sve 5.

imao sam valjda sreće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 14:58 (Bugofil).
14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

imas miljon kategorija u kilama pa tako i prvaka...ja san u onoj do 91 u 3 kategorije i u +91 europski prvak i 2 u svitu :P

17 godina
Njuskalo upozorenje!

Ma džabe vam low kick, 100 kila i sl. prijetnje, kad je dovoljno imati samo malo klikera i ne biti naivčina. Pa gdje vi živite? Jbt, kakvo je vrijeme svom rođenom ne možeš vjerovati, a kamoli tamo nekome preko njuškala.

Svatko tko se upušta u ovakve transakcije i kupovine treba da ih dobro razmotri i odvaže rizik, a kada ispuši trebalo bi ga biti sram i da se pokrije ušima jer ide grlom u jagode.

Onaj tko dovoljno ne osigura svoj interes pri ovakvim transakcijama sam je sebi kriv jer mu je želja da pribavi nešto što mnogo želi veća od razuma.

14 godina
protjeran
boxer kaže...

Ma džabe vam low kick, 100 kila i sl. prijetnje, kad je dovoljno imati samo malo klikera i ne biti naivčina. Pa gdje vi živite? Jbt, kakvo je vrijeme svom rođenom ne možeš vjerovati, a kamoli tamo nekome preko njuškala.

Svatko tko se upušta u ovakve transakcije i kupovine treba da ih dobro razmotri i odvaže rizik, a kada ispuši trebalo bi ga biti sram i da se pokrije ušima jer ide grlom u jagode.

Onaj tko dovoljno ne osigura svoj interes pri ovakvim transakcijama sam je sebi kriv jer mu je želja da pribavi nešto što mnogo želi veća od razuma.

krivo si ti svatia...samo kazen da me nebi niko zaustavia da me tako zajebe...ja se nadem i kupim...ne tako ko naivci {#}

17 godina
protjeran
Burn_n_Die kaže...

ti si obučeni štemer i ne smiješ tući ljude po Hrvatskoj {#}

14 godina
protjeran
Bugofil kaže...
Burn_n_Die kaže...

ti si obučeni štemer i ne smiješ tući ljude po Hrvatskoj {#}

znam :D i ne tucen...nisan nasilnik neki..ja san sportista {#}

17 godina
Burn_n_Die kaže...
boxer kaže...

krivo si ti svatia...samo kazen da me nebi niko zaustavia da me tako zajebe...ja se nadem i kupim...ne tako ko naivci {#}

Govorio sam općenito, ne samo tebi.

Druga je stvar kada netko koga poznaješ izigra tvoje povjerenje pa te ošteti.

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

e ljudi ovak,taj moj frend se zove Jurica Sokol i dao mi je lozinku i danas sam vidio da mu je napisala kako joj se stvarnožao i da ga moli da mu oprosti da nije imala pojima da ima 13 godina i rekla je da nek kaže tako roditeljima da je ona izgubila prek 7000kn zbog njuskala i da ga moli da pričeka nekoliko dana i da će mu ona nabaviti iphone novi s garancijom i kutijom...

bc
14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Monopol kaže...

Ja mislim da taj Macan trolla, kupio je dosad 2 iphone-a 2, i sada još jednog kupio njegov rođak, nekako mi tu nešto ne štima

ja sam do sad kupio samo 1 iphone 2g (poluispravni) a drugi (ispravni) ću sada negdje idući tjedan...btw nije to moj rođak to mi je frend iz razreda...

bc
15 godina
neaktivan
macan321 kaže...

e ljudi ovak,taj moj frend se zove Jurica Sokol i dao mi je lozinku i danas sam vidio da mu je napisala kako joj se stvarnožao i da ga moli da mu oprosti da nije imala pojima da ima 13 godina i rekla je da nek kaže tako roditeljima da je ona izgubila prek 7000kn zbog njuskala i da ga moli da pričeka nekoliko dana i da će mu ona nabaviti iphone novi s garancijom i kutijom...

ma šta žao, boom šamar i pare nazad

Neću žvaku oću kusur
16 godina
neaktivan
Burn_n_Die kaže...

imas miljon kategorija u kilama pa tako i prvaka...ja san u onoj do 91 u 3 kategorije i u +91 europski prvak i 2 u svitu :P

dovoljno je da budala ima pištolj i štaš onda...

I ja treniram MMA i imao sam dosta borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 16:48 (Hrvojestr).
14 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
Burn_n_Die kaže...

dovoljno je da budala ima pištolj i štaš onda...

I ja treniram MMA i imao sam par borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)

ja jos nisan nisa na takvu i nadam se da necu... {#}

16 godina
neaktivan
Njuskalo upozorenje!

Ma znam...ali nikad nemožeš znati ;)

Ja sam jednom,na nož naletio..ali je frajer bio toliko mutav,a ja ostao priseban pa se je fala bogu situacija dobro završila..Sjeo na njega i pričekali policiju :D

Ali kada sam poslije razmišljao mogao sam nahebati i to gadno...al ne razmišljaš u tom trenutku :D

14 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Ja sam jednom,na nož naletio..ali je frajer bio toliko mutav,a ja ostao priseban pa se je fala bogu situacija dobro završila..Sjeo na njega i pričekali policiju :D

Ali kada sam poslije razmišljao mogao sam nahebati i to gadno...al ne razmišljaš u tom trenutku :D

ti ili on...tako to ide...kad se nades u takvoj situaciji...hebeno je to...dobro si prosa..meni niko dosad nije to uradia {#}

14 godina
protjeran

sry radi double post pa san edita

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 16:54 (Burn_n_Die).
16 godina
heh ja joj poslo poruku na jedan "vulgaran" način....

Ako je stvarno loša osoba, onda nemam više problema sa dosadom, samo joj šaljem prijeteće mailove :D
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
protjeran
Mitch kaže...
heh ja joj poslo poruku na jedan "vulgaran" način....

Ako je stvarno loša osoba, onda nemam više problema sa dosadom, samo joj šaljem prijeteće mailove :D

ahahahahahahhaahahahaha {#}

16 godina
neaktivan
Burn_n_Die kaže...
Hrvojestr kaže...

ti ili on...tako to ide...kad se nades u takvoj situaciji...hebeno je to...dobro si prosa..meni niko dosad nije to uradia {#}

Upravo to..ili TI ili on..i uopće nerazimšljaš o tome....i bolje da nije....završio bi ko ovaj moj zločko :D još ga ponekad sretnem na ulici(lokalni "huligan") :D

14 godina
protjeran
Njuskalo upozorenje!

a cujes da me neko ide izbost nozen i ne uspije bia bi prikovan za krevet koji misec bar..noge bi mu slomia {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice