Nazalost jedino sta mogu rec na ovu temu je to da mi je zao tvog frenda(mozda jos nekako uspijete to srediti ali sanse su male).
Zato ubuduce SAMO PRIMOPREDAJA (ili zamolite nekog ako niste u tom gradu) i dobro pogledajte sta kupujute.
Nazalost jedino sta mogu rec na ovu temu je to da mi je zao tvog frenda(mozda jos nekako uspijete to srediti ali sanse su male).
Zato ubuduce SAMO PRIMOPREDAJA (ili zamolite nekog ako niste u tom gradu) i dobro pogledajte sta kupujute.
Iskreno, frend ti je idiot.
Pa kak mu je to samo palo na pamet, ako je već zamjena u pitanju onda se treba osobno nać s tom likušom.
Kako ljudi padaju na ove fore Iphone za ovoliko ili onoliko?
Nije mi jasna tolika želja da se pribavi Iphone...
Ja mislim da taj Macan trolla, kupio je dosad 2 iphone-a 2, i sada još jednog kupio njegov rođak, nekako mi tu nešto ne štima
Kako mu je samo palo na pamet da posalje to nekom?! Ja bi to uradio samo s nekim koga znam s BUG-a (osim rodbine i vas, nikog drugog i nemam).
Zasto nije trazio da se nadju uzivo.
pa bilo mu je predaleko jer je on iz okolice vž-a a ona je nezz točno od kud (ali jako daleko) a s obzirom da on ima 13 god nije imao kak doći do nje (bar se predtavlja kao da je žensko)
13 godina ima? I sam si kupuje polovan mobitel od nezz tocno od kud, ali jako daleko, pa zar nije ovo bilo za ocekivati?
P.S.
Svi to rade, uzmu 200Kn i Nintendo od nekog djeteta i pobjegnu u Mexico da pocnu novi zivot.
Ja sam nešto stariji i nikada nisam imao problema...
A kupovao sam svašta, kako na ruke tako pouzečem :)
to je rizik koji postoji kad tako kupujes..al da meni to uradi i da mi pravu adresu nasa bi ga ja...izbia mu sve zube...i odnia mu svu tehniku iz kuce
to je rizik koji postoji kad tako kupujes..al da meni to uradi i da mi pravu adresu nasa bi ga ja...izbia mu sve zube...i odnia mu svu tehniku iz kuce
ma jel bi ?
dođeš kod mene, ja obučeni udarač, visok 190, 105 kg.
mislim da bi se brzo predomislio.
ma jel bi ?
dođeš kod mene, ja obučeni udarač, visok 190, 105 kg.
mislim da bi se brzo predomislio.
a ja imam 100 kg i trenutno drzin tri titule u hrvatskoj u low kicku i jos puno toga i 2 san u svitu u low kicku
Uopće nije problem što ima 13 godina. Problem je način kupnje. Trebali su se naći uživo i obaviti kupnju. Slanje poštom i ostali načini ni stariji ne prakticiraju, doduše oni su svjesni mogućih prijevara.
ja sam kupovao i prodavao puno stvari preko Njuškala i sve 5.
imao sam valjda sreće.
imas miljon kategorija u kilama pa tako i prvaka...ja san u onoj do 91 u 3 kategorije i u +91 europski prvak i 2 u svitu :P
Ma džabe vam low kick, 100 kila i sl. prijetnje, kad je dovoljno imati samo malo klikera i ne biti naivčina. Pa gdje vi živite? Jbt, kakvo je vrijeme svom rođenom ne možeš vjerovati, a kamoli tamo nekome preko njuškala.
Svatko tko se upušta u ovakve transakcije i kupovine treba da ih dobro razmotri i odvaže rizik, a kada ispuši trebalo bi ga biti sram i da se pokrije ušima jer ide grlom u jagode.
Onaj tko dovoljno ne osigura svoj interes pri ovakvim transakcijama sam je sebi kriv jer mu je želja da pribavi nešto što mnogo želi veća od razuma.
Ma džabe vam low kick, 100 kila i sl. prijetnje, kad je dovoljno imati samo malo klikera i ne biti naivčina. Pa gdje vi živite? Jbt, kakvo je vrijeme svom rođenom ne možeš vjerovati, a kamoli tamo nekome preko njuškala.
Svatko tko se upušta u ovakve transakcije i kupovine treba da ih dobro razmotri i odvaže rizik, a kada ispuši trebalo bi ga biti sram i da se pokrije ušima jer ide grlom u jagode.
Onaj tko dovoljno ne osigura svoj interes pri ovakvim transakcijama sam je sebi kriv jer mu je želja da pribavi nešto što mnogo želi veća od razuma.
krivo si ti svatia...samo kazen da me nebi niko zaustavia da me tako zajebe...ja se nadem i kupim...ne tako ko naivci
ti si obučeni štemer i ne smiješ tući ljude po Hrvatskoj
ti si obučeni štemer i ne smiješ tući ljude po Hrvatskoj
znam :D i ne tucen...nisan nasilnik neki..ja san sportista
krivo si ti svatia...samo kazen da me nebi niko zaustavia da me tako zajebe...ja se nadem i kupim...ne tako ko naivci
Govorio sam općenito, ne samo tebi.
Druga je stvar kada netko koga poznaješ izigra tvoje povjerenje pa te ošteti.
e ljudi ovak,taj moj frend se zove Jurica Sokol i dao mi je lozinku i danas sam vidio da mu je napisala kako joj se stvarnožao i da ga moli da mu oprosti da nije imala pojima da ima 13 godina i rekla je da nek kaže tako roditeljima da je ona izgubila prek 7000kn zbog njuskala i da ga moli da pričeka nekoliko dana i da će mu ona nabaviti iphone novi s garancijom i kutijom...
Ja mislim da taj Macan trolla, kupio je dosad 2 iphone-a 2, i sada još jednog kupio njegov rođak, nekako mi tu nešto ne štima
ja sam do sad kupio samo 1 iphone 2g (poluispravni) a drugi (ispravni) ću sada negdje idući tjedan...btw nije to moj rođak to mi je frend iz razreda...
e ljudi ovak,taj moj frend se zove Jurica Sokol i dao mi je lozinku i danas sam vidio da mu je napisala kako joj se stvarnožao i da ga moli da mu oprosti da nije imala pojima da ima 13 godina i rekla je da nek kaže tako roditeljima da je ona izgubila prek 7000kn zbog njuskala i da ga moli da pričeka nekoliko dana i da će mu ona nabaviti iphone novi s garancijom i kutijom...
ma šta žao, boom šamar i pare nazad
imas miljon kategorija u kilama pa tako i prvaka...ja san u onoj do 91 u 3 kategorije i u +91 europski prvak i 2 u svitu :P
dovoljno je da budala ima pištolj i štaš onda...
I ja treniram MMA i imao sam dosta borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)
dovoljno je da budala ima pištolj i štaš onda...
I ja treniram MMA i imao sam par borbi uspješnih ali čemu kkurchenje kada sve više i više budala nosi oružje...ubije te ili probode a da nisi ni trepnuo..ali kao i ti skupio bi par frendova još i sigurno bi otišli po lovu,stari,iphone nebitno ;)
ja jos nisan nisa na takvu i nadam se da necu...
Ma znam...ali nikad nemožeš znati ;)
Ja sam jednom,na nož naletio..ali je frajer bio toliko mutav,a ja ostao priseban pa se je fala bogu situacija dobro završila..Sjeo na njega i pričekali policiju :D
Ali kada sam poslije razmišljao mogao sam nahebati i to gadno...al ne razmišljaš u tom trenutku :D
Ja sam jednom,na nož naletio..ali je frajer bio toliko mutav,a ja ostao priseban pa se je fala bogu situacija dobro završila..Sjeo na njega i pričekali policiju :D
Ali kada sam poslije razmišljao mogao sam nahebati i to gadno...al ne razmišljaš u tom trenutku :D
ti ili on...tako to ide...kad se nades u takvoj situaciji...hebeno je to...dobro si prosa..meni niko dosad nije to uradia
sry radi double post pa san edita
ahahahahahahhaahahahaha
ti ili on...tako to ide...kad se nades u takvoj situaciji...hebeno je to...dobro si prosa..meni niko dosad nije to uradia
Upravo to..ili TI ili on..i uopće nerazimšljaš o tome....i bolje da nije....završio bi ko ovaj moj zločko :D još ga ponekad sretnem na ulici(lokalni "huligan") :D
a cujes da me neko ide izbost nozen i ne uspije bia bi prikovan za krevet koji misec bar..noge bi mu slomia