Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.742.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam kupio novi BUG pa sam se udubio u njega. Baš sam razmišljao o kupnji netbook-a, a ova tema broja mi  sjela ko budali šamarCool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Gospodo zelim vam laku noc.Koma sam pa odoh u krpe.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
F1-IVO kaže...

Gospodo zelim vam laku noc.Koma sam pa odoh u krpe.

Laku noć
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Morate vidjet ovo:

Homemade HAF!

Tko je reko da za hlađenje treba antifriz???

HAF HAF
Tu bi trebo neš napisat???
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 0:16 (PoToKTM).
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Morate vidjet ovo:

Homemade HAF!

Temperatura unutra -5. hehehe
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
PoToKTM kaže...

Morate vidjet ovo:

Homemade HAF!

Temperatura unutra -5. hehehe
 Kako si uspio OC na 6.0? Tekucim dusikom?
Ma ne! Pa sa žujom!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozz ljudi! Idem ja citat novi bug i onda u krpe!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja završio sa trgovinom u WoW-u, sve fino stavio na AH, razvalio jedan WSG, predao nekolicinu Outland questova, pregledao kaj je novoga tu na forumu i sad polako idem u krpe.

Laku noć svima koji su još budni Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
Za nespavalice

Evo i mene... Osmijeh Jesam propustio sta zanimljivo?

17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Pozz ljudi! Idem ja citat novi bug i onda u krpe!

Covjece pa ti stalno citas bug, svaku vecer to kazes! ...pa jel i spavas sa njim? :D
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Evo i mene... Osmijeh Jesam propustio sta zanimljivo?

Apsolutno ništa.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E pa stvarno ljudi!!! Sramota!!! Više od sat vremena tema mrtva.. jaoooo.... Svašta...

Čim nema Ančice i mene odmah pustoš u temi.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

E pa stvarno ljudi!!! Sramota!!! Više od sat vremena tema mrtva.. jaoooo.... Svašta...

A jesi umišljenNeodlučan
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

A jesi umišljenNeodlučan
 Pa naravno... hehehe

Al jel nije tako?? gdje su svi večeras??
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

A jesi umišljenNeodlučan
 Pa naravno... hehehe

Al jel nije tako?? gdje su svi večeras??
 očito svi imaju pametnijeg posla osim nas trojce Smijeh
Tempora mutantur nos et mutamur in illis
17 godina
Za nespavalice

Evo i mene da vidim kaj se radi pozdrav svima bas sam se vratio sa partije bele pa da zavirim malo tu!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
 očito svi imaju pametnijeg posla osim nas trojce Smijeh
 Imam i ja. Evo radio do sada... Pa navratio na forum...kad ono neugodno iznenađenje!! Uf što ne volim ovakva iznenađenja.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Reci mi koji je pametniji posao od čitanja najnovijeg BUG-a i smijanja na prvoaprilske šaleSmijeh

http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-sokira-iznenaduje/96129.aspx

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pas maters

pročitah na indeksu da je koncert u2-a premješten u split

pas mater i prvi travanj :(

još ću dobit  srčani udar

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Reci mi koji je pametniji posao od čitanja najnovijeg BUG-a i smijanja na prvoaprilske šaleSmijeh

http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-sokira-iznenaduje/96129.aspx

E ako u ovo netko povjeruje!!! Stvarno mora bit tukac!!
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

pas maters

pročitah na indeksu da je koncert u2-a premješten u split

pas mater i prvi travanj :(

još ću dobit  srčani udar

HeheSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E al stvarno danas moraš bit ciciban da nekome nešta vjeruješ!

17 godina
Za nespavalice

Recimo danas procitas u novinama da je Zdravko Mamic dao ostavku na sve duznosti u Dinamu kaj sad  s tim vjerovat ili ne ajd da vidimo nije to bas ni lako bi li neko tome vjerovao moze bit istina ali ne mora!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajmo smislit neku temu za 1.april

Tempora mutantur nos et mutamur in illis
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

E al stvarno danas moraš bit ciciban da nekome nešta vjeruješ!

Grci kada im je javljeno da im je umro kralj i da odaju minutu šutnje, a oni prasnuli u smijeh- a kralj im je stvarno umro 1.4.

Ja se sjećam da su svi isto govorili da je najveća provala kada su se 1.4. 2003 ujedinili Square i Enix. A svima je poznato što je istina
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 2:48 (Paolo2612).
17 godina
Za nespavalice

Ode ja spavat krevet me zove laku nos svima!!!Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi odoh i ja u krpe, malo da ubijem oko. Treba se dići u 7 ujutro.

16 godina
protjeran
Za nespavalice

Čemu ovo služi

17 godina
šta je ovo kaže...

Čemu ovo služi

služi svrsi, ajde trolaj negdje drugdje...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
protjeran
Za nespavalice

Šta je to trolanje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice