Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.152.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Drugi put :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
odjavljen
To imamo, čekamo novi BTS
17 godina
XXX-Man kaže...

Drugi put :)

Fučkaj ga opet drugi put, nekaj si mi puno previše škrt u zadnje vrjeme.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
12 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Nema lješnjaka... U zadnje vrijeme vanilija pa sam donio 5 pudinga od vanilije! 

12 godina
neaktivan

OTVORENO!!!!!

Pošto su nečorilice skroz zamrle odlučila ja da uzmem stvar u svoje ruke i dovedem uvedem malo reda.

Prostor je konačno čist, prozračen, suđe oprano, prazne flaše maknute, smeće maknuto (Mario nek se kasnije javi u sobu za izgubljene stvari našla čistačica njegove gaće pod šankom)

Police opet napunjene alkoholom

spremište preuređeno u prostoriju koja će nam biti korisnija- pušnicu. Nakon pregleda knjiga zaključak je da ukoliko ne počnemo sušiti svoju mesinu nema ekonomske računice

A tu je i mali kutak za nas nemesojedce sa zelenjavom

Još nam samo fale egzotične plesačice pošto su prošle dale otkaz

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
moderator

Ne kužim te vegetarijance...kao vole životinje i onda im pojedu svu hranu

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan

Ma ne pojedemo svu. Ja svoju bratski podjelim sa zečekima...počupam pola vrta pa ja uzmem salatu a oni dobe mrkvice

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
moderator

Sumnjivo je to meni...jesi sigurna da ti ne dobiješ mrkvu?

12 godina
neaktivan

100%...ja više volim krastavce

13 godina
neaktivan

ima li koga 

What a lovely day.
17 godina
ddarknessfairyy kaže...

100%...ja više volim krastavce

Nadam se valjda samo u Salati jel, jer sve ostale kombinacije su vrlo bezobrazne i strogo zabranjene.

i4s kaže...

ima li koga 

Bok svim nehrkalicama, pa normalno da uvijek nekog ima kaj drugo.Hm ak se dobro sječam, tebe još nisam videl u Nehrkalicama, kojim povodom dolaziš i da kud sad ta Piva u dva ponoči.

13 godina
neaktivan
rambox kaže...
i4s kaže...

ima li koga 

Bok svim nehrkalicama, pa normalno da uvijek nekog ima kaj drugo.Hm ak se dobro sječam, tebe još nisam videl u Nehrkalicama, kojim povodom dolaziš i da kud sad ta Piva u dva ponoči.

Bila sam davno, al' zanemarih ovaj profil pa recimo da sam bila neaktivna nekih godinu barem 

Sad se vratila, zamjenila dan za noć, i već noćima mi dosadno, zaboravih na nehrkalice 

A pivica ili čaša vina je uvijek dobrodošla, zar ne? Pogotovo kad su mi vaterpolisti u finalu SP 

What a lovely day.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 2:35 (i4s).
13 godina
neaktivan

Di ste forumaši 

What a lovely day.
17 godina
i4s kaže...

Di ste forumaši 

Bok svim nehrkalicama, pa tu smo a di bi bili još nas nije pojel mrak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 23:30 (rambox).
10 godina
odjavljen

Koja je budala hakirala bolje.hr?! (Najte zameriti na XP-u s temom, okolnosti me natjerale na tog dinosaura.)

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
13 godina
neaktivan

Eee ekipa.

Aj dajte neku dobru online besplatnu igru ili nešto, ciknut ću

What a lovely day.
17 godina
Arendelle kaže...

Koja je budala hakirala bolje.hr?! (Najte zameriti na XP-u s temom, okolnosti me natjerale na tog dinosaura.)

Bok svim nehrkalicama, ipak je demokracija kaj ne, pa svako hakira šta hoče bilo iz dosade ili zabave.

i4s kaže...

Eee ekipa.

Eto ti da ne cikneš, samo pazi ovo nije igrica za dječurliju, iako na prvi pogled možda tak izgleda.

http://www.tubegame.com/fluxion.html

12 godina
neaktivan

Otvoreno

Good mouning

i4s kaže...

Eee ekipa.

Ako voliš strategije možeš igrat u nedogled http://www.thesettlersonline.com/en

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 22:12 (ddarknessfairyy).
10 godina
odjavljen
Dobra!

Usput, kako stalno dobivam kartone, strašno. I to na glupim temama koje bi morale biti opuštenije moderirane... No dobro, odsad se još više pazim.
12 godina
neaktivan

Ih kad se daš ulovit u diskutiranje s dežurnim trollovima pa te odvuku u offtopic.

Inače nema tema u kojima je opušteno moderiranje(osim birca i nespavalica). I ne komentiraj moderaturu jer ćeš brzo dobit crni kartonček i odletit odavde

10 godina
odjavljen
Otkad je zabranjeno dati dobronamjernu (ovo je ključna riječ koju bih istaknula da nisam na mobitelu) kritiku? I moderatori su ljudi, nije valjda da su od onih ljudi koji su pristalice najtvrđe oligarhije i jednoumlja? Uostalom, nije baš da mogu reći kako sam kartone dobila bez razloga - a ne, to bi bila laž koju svi osuđuju. Ja sam samo primijetila da bivam opuštenija u temi o filmovima ili akronimu "LOL" i da ne vidim baš razlog da se svako manje skretanje s teme kažnjava. Koncept rasprave nije takav, neka se uvjere dolaskom u prostorije IHJJ-a. :) Volim raspravu i potrošila sam tko zna koliko od života na nju, ali nigdje nisam doživjela da mi se baš sve što odudara od naslova briše, i to ne u temama koje su ozbiljne (traženje pomoći, rasprave o određenom dijelu sklopovlja i sl.). No dobro, na kraju ću se morati pomiriti s time da ne vole svi kritičko razmišljanje koje ne spava zapakirano u.pametnu šalu. To je isto OK.

P. S. Slabo nešto nespavalica...
13 godina
neaktivan

Noćne ptice, ujedinite se  

What a lovely day.
10 godina
odjavljen
Kad kažeš "noćne ptice", to zvuči baš dobro. Naziv, nažalost, grdno vara. :D
17 godina
ddarknessfairyy kaže...

Otvoreno

Good mouning

Bok svim nehrkalicama, opet prostačiš kak si duga i široka.

Arendelle kaže...
Dobra!

Usput, kako stalno dobivam kartone, strašno. I to na glupim temama koje bi morale biti opuštenije moderirane... No dobro, odsad se još više pazim.

Probaj doč na Bug onako topless, i da vidiš onda buš imala 80% manje kartončeka.

12 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Otkad je zabranjeno dati dobronamjernu (ovo je ključna riječ koju bih istaknula da nisam na mobitelu) kritiku? I moderatori su ljudi, nije valjda da su od onih ljudi koji su pristalice najtvrđe oligarhije i jednoumlja? Uostalom, nije baš da mogu reći kako sam kartone dobila bez razloga - a ne, to bi bila laž koju svi osuđuju. Ja sam samo primijetila da bivam opuštenija u temi o filmovima ili akronimu "LOL" i da ne vidim baš razlog da se svako manje skretanje s teme kažnjava. Koncept rasprave nije takav, neka se uvjere dolaskom u prostorije IHJJ-a. :) Volim raspravu i potrošila sam tko zna koliko od života na nju, ali nigdje nisam doživjela da mi se baš sve što odudara od naslova briše, i to ne u temama koje su ozbiljne (traženje pomoći, rasprave o određenom dijelu sklopovlja i sl.). No dobro, na kraju ću se morati pomiriti s time da ne vole svi kritičko razmišljanje koje ne spava zapakirano u.pametnu šalu. To je isto OK.

P. S. Slabo nešto nespavalica...

Bug je leglo testosterona, kad ih se pusti da odu u offtopic to je obično završavalo na p*sm*ter tako da sve moderiraju. Drži se tema u kategoriji Razno i moš raspravljat koliko god želiš.

Slabo nešto i nespavalica i birtaša..nekad se znalo i 10 stranica dnevno natrbunjat. Valjda su ljudi na godišnjem.

E da mi je znat koja to prigorska budaletina sirenu za uzbunjivanje ronda u 1 sat u noći i to za prestanak opasnosti(60 sec jednolično) a uopće nije oglašena opasnost prije toga. Opet netko za*ebava ljude 

rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, opet prostačiš kak si duga i široka.

Uopće ne, to tvoj pejvejzni mozgić svašta krivo vidi

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 2:00 (ddarknessfairyy).
13 godina
neaktivan

Ova sirena me tako nasmijala hahahah 

What a lovely day.
16 godina
moderator

Otkad je to u pravilima foruma koja ili nisi pročitala ili imaš problema pridržavati ih se.

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx

Manje skretanje teme nije kad se u temi za preporuku filmova pola stranice zatrpa nepotrebnom offtopic raspravom i linkovima na pjesme s Youtube-a koje nemaju veze s filmovima.

Kritičko razmišljanje i teški offtopic koji bi se mogao nazvati i spam u ovom slučaju nemaju nikakve međusobne poveznice.

16 godina
moderator

Večer :)

17 godina
XXX-Man kaže...

Večer :)

Bok svim nehrkalicama, ima li štogod besplatnih lubenica ili pokoja fotka golih cura?Kad smo več tu nemoj tolko oštro po Arendelle, kaj se tiče Birca i Nehrkalica to su ionak čušpajz teme gdje je svašta dozvoljeno.

16 godina
moderator

Da je Ivo tu već bi ona bila crna :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice