Drugi put :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drugi put :)
Fučkaj ga opet drugi put, nekaj si mi puno previše škrt u zadnje vrjeme.
Nema lješnjaka... U zadnje vrijeme vanilija pa sam donio 5 pudinga od vanilije!
OTVORENO!!!!!
Pošto su nečorilice skroz zamrle odlučila ja da uzmem stvar u svoje ruke i dovedem uvedem malo reda.
Prostor je konačno čist, prozračen, suđe oprano, prazne flaše maknute, smeće maknuto (Mario nek se kasnije javi u sobu za izgubljene stvari našla čistačica njegove gaće pod šankom)
Police opet napunjene alkoholom
spremište preuređeno u prostoriju koja će nam biti korisnija- pušnicu. Nakon pregleda knjiga zaključak je da ukoliko ne počnemo sušiti svoju mesinu nema ekonomske računice
A tu je i mali kutak za nas nemesojedce sa zelenjavom
Još nam samo fale egzotične plesačice pošto su prošle dale otkaz
Ne kužim te vegetarijance...kao vole životinje i onda im pojedu svu hranu
Ma ne pojedemo svu. Ja svoju bratski podjelim sa zečekima...počupam pola vrta pa ja uzmem salatu a oni dobe mrkvice
Sumnjivo je to meni...jesi sigurna da ti ne dobiješ mrkvu?
100%...ja više volim krastavce
ima li koga
100%...ja više volim krastavce
Nadam se valjda samo u Salati jel, jer sve ostale kombinacije su vrlo bezobrazne i strogo zabranjene.
ima li koga
Bok svim nehrkalicama, pa normalno da uvijek nekog ima kaj drugo.Hm ak se dobro sječam, tebe još nisam videl u Nehrkalicama, kojim povodom dolaziš i da kud sad ta Piva u dva ponoči.
ima li koga
Bok svim nehrkalicama, pa normalno da uvijek nekog ima kaj drugo.Hm ak se dobro sječam, tebe još nisam videl u Nehrkalicama, kojim povodom dolaziš i da kud sad ta Piva u dva ponoči.
Bila sam davno, al' zanemarih ovaj profil pa recimo da sam bila neaktivna nekih godinu barem
Sad se vratila, zamjenila dan za noć, i već noćima mi dosadno, zaboravih na nehrkalice
A pivica ili čaša vina je uvijek dobrodošla, zar ne? Pogotovo kad su mi vaterpolisti u finalu SP
Di ste forumaši

Di ste forumaši
Bok svim nehrkalicama, pa tu smo a di bi bili još nas nije pojel mrak.
Eee ekipa.
Aj dajte neku dobru online besplatnu igru ili nešto, ciknut ću
Koja je budala hakirala bolje.hr?! (Najte zameriti na XP-u s temom, okolnosti me natjerale na tog dinosaura.)
Bok svim nehrkalicama, ipak je demokracija kaj ne, pa svako hakira šta hoče bilo iz dosade ili zabave.
Eee ekipa.
Eto ti da ne cikneš, samo pazi ovo nije igrica za dječurliju, iako na prvi pogled možda tak izgleda.
Otvoreno
Good mouning
Eee ekipa.
Ako voliš strategije možeš igrat u nedogled http://www.thesettlersonline.com/en
Usput, kako stalno dobivam kartone, strašno. I to na glupim temama koje bi morale biti opuštenije moderirane... No dobro, odsad se još više pazim.

Ih kad se daš ulovit u diskutiranje s dežurnim trollovima pa te odvuku u offtopic.
Inače nema tema u kojima je opušteno moderiranje(osim birca i nespavalica). I ne komentiraj moderaturu jer ćeš brzo dobit crni kartonček i odletit odavde
P. S. Slabo nešto nespavalica...

Noćne ptice, ujedinite se

Otvoreno
Good mouning
Bok svim nehrkalicama, opet prostačiš kak si duga i široka.
Usput, kako stalno dobivam kartone, strašno. I to na glupim temama koje bi morale biti opuštenije moderirane... No dobro, odsad se još više pazim.
Probaj doč na Bug onako topless, i da vidiš onda buš imala 80% manje kartončeka.
P. S. Slabo nešto nespavalica...
Bug je leglo testosterona, kad ih se pusti da odu u offtopic to je obično završavalo na p*sm*ter tako da sve moderiraju. Drži se tema u kategoriji Razno i moš raspravljat koliko god želiš.
Slabo nešto i nespavalica i birtaša..nekad se znalo i 10 stranica dnevno natrbunjat. Valjda su ljudi na godišnjem.
E da mi je znat koja to prigorska budaletina sirenu za uzbunjivanje ronda u 1 sat u noći i to za prestanak opasnosti(60 sec jednolično) a uopće nije oglašena opasnost prije toga. Opet netko za*ebava ljude
Bok svim nehrkalicama, opet prostačiš kak si duga i široka.
Uopće ne, to tvoj pejvejzni mozgić svašta krivo vidi
Ova sirena me tako nasmijala hahahah

Otkad je to u pravilima foruma koja ili nisi pročitala ili imaš problema pridržavati ih se.
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx
Manje skretanje teme nije kad se u temi za preporuku filmova pola stranice zatrpa nepotrebnom offtopic raspravom i linkovima na pjesme s Youtube-a koje nemaju veze s filmovima.
Kritičko razmišljanje i teški offtopic koji bi se mogao nazvati i spam u ovom slučaju nemaju nikakve međusobne poveznice.
Večer :)
Večer :)
Bok svim nehrkalicama, ima li štogod besplatnih lubenica ili pokoja fotka golih cura?Kad smo več tu nemoj tolko oštro po Arendelle, kaj se tiče Birca i Nehrkalica to su ionak čušpajz teme gdje je svašta dozvoljeno.
Da je Ivo tu već bi ona bila crna :D