Večer, večeras ću bit do 11 pa iden gledat neki film na hrt-1.
ja cu isto gledati jedan film..ali na rtl-u zove se Monkeybone..gledao sam ga jedanput..a malo prije dok nije zavrsio sam gledao Mad Max-a 2
Večer, večeras ću bit do 11 pa iden gledat neki film na hrt-1.
ja cu isto gledati jedan film..ali na rtl-u zove se Monkeybone..gledao sam ga jedanput..a malo prije dok nije zavrsio sam gledao Mad Max-a 2
...danas je neki posebno dosadan dan...osim par kartona, nisam primjetil ništa bitno ili slabo vidim...
...danas je neki posebno dosadan dan...osim par kartona, nisam primjetil ništa bitno ili slabo vidim...
dobro vidiš jurra za svoje godine..
wazap
LOl na ovom njihovom forumu moderator moderatora bannira. Zamislite da se to ovdje krene događati (Domagoj protjera LUXX-a, a F1-IVO bannira Domagoja na 30 dana i onda Miro sredi F1-IVA sa crnjakom. Tako izgleda tamo forum
LOl na ovom njihovom forumu moderator moderatora bannira. Zamislite da se to ovdje krene događati (Domagoj protjera LUXX-a, a F1-IVO bannira Domagoja na 30 dana i onda Miro sredi F1-IVA sa crnjakom. Tako izgleda tamo forum
Haha imam 300 postova u 2. dana tko je sad najveci spamer
Ali nisam jucer bio mod kad su me banali.
Na ovom forumu, pa... Možda i dalje Nexxem, ali ako je između mene i tebe tada je vodim 2:1 (na svom fotoforumu imam više nego ti 2)
Dobra večer svima...
Na ovom forumu, pa... Možda i dalje Nexxem, ali ako je između mene i tebe tada je vodim 2:1 (na svom fotoforumu imam više nego ti 2)
Lol, ma nema veze zadovoljan sam sa titulom spamam ko lud
i jos sam mod pa gdje to ima!
i tebi isto..sta se vecers radi?
Bok svima kaj se dela danas, ti bokca to je neki forum iz Zone Sumraka izgleda tu se bana u svim pravcima i to na lopate se dijele banovi bez da okom trepnes a jucer banan danas je mod ili tak nekak i ja sam se pogubil sav u tim pravilima fuckaj ga!
Bok svima kaj se dela danas, ti bokca to je neki forum iz Zone Sumraka izgleda tu se bana u svim pravcima i to na lopate se dijele banovi bez da okom trepnes a jucer banan danas je mod ili tak nekak i ja sam se pogubil sav u tim pravilima fuckaj ga!
Bok, nisi nista pobrkal, tak je tocno bilo!
Večer nespavalice,jel vruće?
obratite pozornostna desnu stranu,vidjet ćete da samo ja pišem..
..pa čiji je to forum?
jbt-e je postaje dosadno na ovom kompu. Iden sad malo pogledat film
E ovo je već potajno reklamiranje drugih foruma, ja se nisam usudio staviti link svog foruma ovdje (tako piše u pravilima), niti ću ga staviti
Ovo da samo ti pišeš nije istina,ti si poklopac na svaku
E ovo je već potajno reklamiranje drugih foruma, ja se nisam usudio staviti link svog foruma ovdje (tako piše u pravilima), niti ću ga staviti
Ovo da samo ti pišeš nije istina,ti si poklopac na svaku
Ja sam jučer za reklamiranje dobio žuti
..pa čiji je to forum?
Od 4luckera valjda neznam.
Večer nespavalice,jel vruće?
nije vruce..kod mene je odlicno...
A isto da vidite biser na tom forumu, otvorili su temu Space Birc i Nespavalice (ista pravila kao ovdje) , no skontali su da mogu to spojiti u jednu temu
A isto da vidite biser na tom forumu, otvorili su temu Space Birc i Nespavalice (ista pravila kao ovdje) , no skontali su da mogu to spojiti u jednu temu
Da i onda sam ja spojio te dvije teme :D
Pa hvala bogu da si TI spojio, ali ovo je bilo genijalno. Dosta mi je u BOL forumu prelaziti iz teme u temu, a vi ste još i tamo to htjeli, LOL, LOL, LOL, LOL, hahahahahahaha
Doba večer - evo i mene. Što ima novog kod vas?
Možda i bugovci sad spoje birc i nespavalice
Vecer, ma spam cijeli dan!
Pa hvala bogu da si TI spojio, ali ovo je bilo genijalno. Dosta mi je u BOL forumu prelaziti iz teme u temu, a vi ste još i tamo to htjeli, LOL, LOL, LOL, LOL, hahahahahahaha
OMG, ROLF,LOL
Vec je bilo tako kad sam se ja registrirao, ja tamo jedini uvodim reda!
Vecer, ma spam cijeli dan!
Paolo on je postao bolesnik. Naspamao je 300 (400 će biti do kraja dana) postova i još svakoj temi je pokloopac i pootvarao je 95% tema i Lockao 5% tema koje nije otvorio (ostalih 87% tema su ostali modovi lockali jer sadrže previše spama i čudnihizraza)
DA MU DAMO ANTI-SPAM INJEKCIJU
evo..malo po forumu..kod tebe....
Možda i bugovci sad spoje birc i nespavalice
Uhh, onda bi se u kratkom roku napunio thread do 1k stranica...
Ja nikako da zvjezdicu dobijen čini se da je ovih 5,6 žutih to spriječilo.