Pozz svima,želio bih samo nešto reći,živite svaki dan kao da vam je zadnji jer nikad ne znate što vam se može dogoditi ili još gore vašim bližnjima,slažite se,ne svađajte se jer život je prekratak za neslogu,to govorim zbog tragične smrti mog bliskog i najboljeg prijatelja kojeg nikad neću zaboravit!Tuga i bol su preveliki
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za ne spavalice ha? a svi već spavaju
Pozz svima,želio bih samo nešto reći,živite svaki dan kao da vam je zadnji jer nikad ne znate što vam se može dogoditi ili još gore vašim bližnjima,slažite se,ne svađajte se jer život je prekratak za neslogu,to govorim zbog tragične smrti mog bliskog i najboljeg prijatelja kojeg nikad neću zaboravit!Tuga i bol su preveliki
Dobra večer svima ::

Dobra večer svima ::

kao i uvijek
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/3297648/index.do
Evo pa pogledaj,vjerovatno je bilo od toga što je vani bilo jako vruće i on je naglo uletio u hladnu vodu i eto....tragedija....iznenada....
pa takav trenutak se našao na žalost....nadam se da neće nitko na 402 street race poginut
pa takav trenutak se našao na žalost....nadam se da neće nitko na 402 street race poginut

Imam pitanje ..
jel vam se kad desilo kad se napijete .. da se sve oko vas odvija kao u nekom snu ono kao da nisi prisutan
ha haaa samo jednom mi se to dogodilo ....od tada više ne pijem ...nemogu sanjat i trijezna i pijana
Ja bi ubio sad za jednu hladnu zuju!
meni se desilo to dva puta jednom u bosni i sad u nedilju...
Istina je da sa popija više od 15 piva al to mi je mira :)

a ja bi bržolu od slona..........
ma najbolje bi mi doša jedan quattro od leda