Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
13 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
FlyBoy kaže...
Marty McFly kaže...

Ma samo lagano po propisima,provjere,obje ruke na volanu mozes drzat tih pola sata i obavezno na stop potpuno zaustaviti auto,mrvicu sacekat pa krenit moj lega je pao zbog toga.

Da to sam čuo, da baš moraš stati.

To mi je i plan, full smireno i oprezno, al ne se sad vući 20km/h.

Da obavezno stati na STOP.

Bilo je padanja zbog vučenja po cesti, prilikom uključivanja ili prestrojavanja mora se agresivnije voziti. Primjer ako ti neko potrubi prilikom "sporog" prestrojavanja pad.

17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice

Dokumentarac o otmicama Japanaca id strabe Sj Koreje.
Bas sam sad pogledao, retard irani su u mozak ti korenci. Ej pazui, priznaju otmice 2002/4 godine i obitelji jedne otete zene prodaju pricu da se ugusila plinskom grijalicom (zapravo se grijala na vrucu vodu) i jos joj podmetnu lazne kremirane ostatke (dna analiza).
Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ja sam sve odradio odlično, osim jednog raskrižja...

Malo me panika počela hvatat, nisam znao kad krenut, koliko je auto daleko i to... Nisam baš bio siguran u sebe. I onda reče instruktor i ispitivač da sam mogao krenut, krenuo, odvozio sve savršeno.

Flyboy, i ja sam imao problema s provjerom, nisam do negdje polovice vožnji provjeravao... Pa je rekla instruktorica da ću ili provjeravat strane ili će pisat da nisam zadovoljio sve satove poslije toga (u kojima ne provjeravam).

Došao u autoškolu svjež, nisam uopće znao vozit auto, sad vozim like a boss {#}

Bio je to cca. 4. mjesec

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
Večer. Ja sam pao a da nisam ni izašo s poligona (ne znam di je sad poligon u Zg, al prije 20 god je bio na parkingu kraj Dinamovog stadiona). Propuštao vozila s lijeve strane i pritom, u mjestu, motao volan udesno. Fino sam popeo auto na pločnik (desni kotač), komisija šuti, ja motam ulijevo, rekoh sebi drugi put ću. Ekipa me pita jesi prošo? Rekoh im : "Pa jeste vidjeli da nisam ni ošo'". Hehe... I ajme.
13 godina
neaktivan

Ja sam sve savrseno odvozio i padnem zato jel nisam stao na stop jel ga nisam mogao vidit od kombija koji je bio parkiran tako da zaklanja znak.Usporio,bilo pregledno,vidio nikog nema i srusio me.Instruktor se posvado s njim zbog toga ali nije pomoglo,a jos instruktor reko da sam od svih troje koji smo polagali odvozio najbolje.Drugi put drugi ispitivac,voznja trajala 15 min,proso bez pol beda.A zenska prije mene ugasi joj se auto dva put,parkira iz treceg pokusaja i jos je pocela plakat pa je morala izac iz auta da se smiri i ona prode.{#}

13 godina
odjavljen
Spiridon kaže...
Večer. Ja sam pao a da nisam ni izašo s poligona (ne znam di je sad poligon u Zg, al prije 20 god je bio na parkingu kraj Dinamovog stadiona). Propuštao vozila s lijeve strane i pritom, u mjestu, motao volan udesno. Fino sam popeo auto na pločnik (desni kotač), komisija šuti, ja motam ulijevo, rekoh sebi drugi put ću. Ekipa me pita jesi prošo? Rekoh im : "Pa jeste vidjeli da nisam ni ošo'". Hehe... I ajme.

Još je uvijek tu poligon za određene autoškole. {#}

13 godina

E da... A prvi sat vožnje sam već furao po tom kvartu uz Dinamov stadion...
Drugi ili treći sat sam pičio od Španskog do tog poligona u zoru kad je rush hour. Instruktor živio na Malešnici ja na Španskom pa da odma odvozim a ne 4 presjedanja ZET-om a on da fura prazan auto do poligona.

EDIT: Aha...!!! Ma vidi ti di im je hebodrom...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 3:02 (Spiridon).
17 godina
neaktivan

Na poligonu sma bio samo jednom, onu "zmijicu" radio.

Ja sam u sesvetama, pa idme na poligon tamo kod pruge, gdje je Konzum sada.

Ok to fakat nije teško, ali bi volio još koji put otići.

Parkiranje i polukružno unatrag mi uglavnom prolazi bez popravljanja (iako je ono dozvoljeno na ispitu) ali eto, kakav sam baksuz, znam da će me rušit što ću zaboravit okrenut glavu jednom ili neka treća glupost.

Jeste vi radili kretanje uzbrdo po ručnom? Jer sam ja s instruktorom samo s nožnom, pretpostavljam da nije ništa veća znanost s ručnom...

Inače ne patim od toga, ali valjda me neće trema pojest...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
13 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

Jeste vi radili kretanje uzbrdo po ručnom? Jer sam ja s instruktorom samo s nožnom, pretpostavljam da nije ništa veća znanost s ručnom...

Ja nisam, možda zato jer sam rekao da znam...

17 godina
neaktivan

Još  pto me muči je to što u cipelama nemam osjećaja, zbog debelog đona (timberlandice) tako da na vožnju idme u tenisicama, pa mi se noge smrznu.

Anyway, odoh spavat, pozdrav kolegi Diplomatu i ostalim dežurcima {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
13 godina
Nije da te "tješim" ali pojest će te trema... Vozio sam na obuci ko Fittipaldi a na testu ko da sam imao gripu.
I da, mi nismo imali parkiranje, polukružno, uzbrdica, đir po kvartu i ili jesi ili nisi.
Drugi put jesam. Još, tijekom vožnje, naiđem na parkirani kombi na skretanju u lijevo, moram ga obići a od čempresa ne vidim šta je iza okuke.
Ja stao potpuno, smrzo se, nekako polako krenuo i ostalo je povijest (bit će u memoarima, hehe).
16 godina
neaktivan

OPEN

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan

OPEN

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
odjavljen
Večer!
16 godina

Kako vam radi forum? Meni je prilično spor...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Znači i tebi.

Vuče se ko krepana mačka:(

Večer!

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina

Večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
F1-IVO kaže...
power_user kaže...

Znači i tebi.

Večer!

Vecer.Forum krepaje.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Mužda mu je pun k*rac nas, spamera.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator

omg koje se sve idiotarije mogu pročitat u nekim temama...

da mi radi upload sad bi stavio onu "I don't want to live on this planet"

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
17 godina
neaktivan

Dosadno mi je, preporučite mi neku igru :)

BTW {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 23:08 (lzgr).
17 godina
zoharbizo kaže...
F1-IVO kaže...
power_user kaže...

Znači i tebi.

Večer!

Vecer.Forum krepaje.{#}

Bok svim nehrkalicama, sve pomalo ode na sve lošije da recimo ovogodišnja proslava Nove godine nema smisla nikakvog to sigurno. S obzirom kaj slijedi u novoj godini, ne se može se ništa dobrog očekivat sve više ljudi bez posla eto u Rijeci i Vukovaru poskupilo Grijanje preko Toplane za 40%.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina

U qrac i s forumom, pa to trokira ko savijeni kotac. Napisem litanije u postu i onda su stranice nedostupne...

nista me ne pitajte za cookiese, imam friske winse :P

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan

Previše spama ljudi, treba hitna čistka. :D

Kako ste, jel hladno kod vas? Kod mene vani trenutno -9°C{#}

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
14 godina
neaktivan

Zašto mi je desna ruka hladna kao led, a lijeva vruća? :D

17 godina
Batista kaže...

U qrac i s forumom, pa to trokira ko savijeni kotac. Napisem litanije u postu i onda su stranice nedostupne...

nista me ne pitajte za cookiese, imam friske winse :P

Zato ja uvek pohranim kaj sam napisal pa ak me zezne samo opet Paste i rješeno fučkaj ga.{#}

Bellatrix kaže...

Mogo si to zaokružit na -10 a ne ovak baš si neki sitničar.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Slackware ARM: http://www.armedslack.org/

HTC Desire - Qualcomm Snapdragon ARM CPU

Challenge accepted B-)
16 godina
neaktivan

Bellatrix kaže...

Mogo si to zaokružit na -10 a ne ovak baš si neki sitničar.{#}

Ma ovaj digitalni termometar imam pa mi pokazuje -9 °C {#}  a sigurno će biti i -20 do 5 sati

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
16 godina

Večer svima {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice