Hvala na programima ali ne pomažu... :( Meni treba neki koji će napraviti ORIGINAL FILM!!!
Ne razumijem, pojasni?
Poslovica kaže: Malena je razlika između muljatora i genija.
Hvala na programima ali ne pomažu... :( Meni treba neki koji će napraviti ORIGINAL FILM!!!
Ne razumijem, pojasni?
Jedva čekam slike, da vidim rješenje, uglavnom evo kako stvari stoje u WRC-u:
You overdamaged the car!!! Yippie!!!!
upravo si mi uljepšao dan.....errr noć...ma isti kuratz
Probaj i Dirt serijal + Colin McRae isto.
za sad ovo, mrak je pa je katastrofa slikat, morao sam ugasit sve jer plave ledice previše blješte...
napajanje dolazi preko molexa na prekidače, a na njih su spojeni molexi iz starog napajanja tako da mogu spojit bilo što...
Ne razumijem, pojasni?
Ovako...Kada film kupim u trgovini i platim 350kn i imam original sa meniem i specijalnim dodacima...E a ja bih htio da takav DVD mogu napraviti na svojem računalu od *.avi formata...Npr. imam Shrek Uvijek i Zauvijek na hrvatskom i to bih želio spržiti bratiću da ima original DVD...
za sad ovo, mrak je pa je katastrofa slikat, morao sam ugasit sve jer plave ledice previše blješte...
napajanje dolazi preko molexa na prekidače, a na njih su spojeni molexi iz starog napajanja tako da mogu spojit bilo što...
stavit ću još potenciometre tako da mogu mijenjat brzinu ventova, al moram ih kupit prije...
btw, prekidači su iz crknutih napajanja :D
Odo gledat Mythbusterse
LN
Ne razumijem, pojasni?
Ovako...Kada film kupim u trgovini i platim 350kn i imam original sa meniem i specijalnim dodacima...E a ja bih htio da takav DVD mogu napraviti na svojem računalu od *.avi formata...Npr. imam Shrek Uvijek i Zauvijek na hrvatskom i to bih želio spržiti bratiću da ima original DVD...
POsudi iz videoteke te filmove sinkronizirane na hrvatski, ripaj ih i onda sprži kopirani sadržaj....najbolji program za to: DVD Fab
stavit ću još potenciometre tako da mogu mijenjat brzinu ventova, al moram ih kupit prije...
btw, prekidači su iz crknutih napajanja :D
Bokte kod mene takvi prekidači koštaju nekih 5-6 kn...meni je to nekak skupo ili mi se samo čini
Probaj i Dirt serijal + Colin McRae isto.
Colin McRae(na jedinici dobio živčani slom zbog license testa, 2.0 jedna od najboljih reli igr, 3 ništa posebno, 4 lack of realisam, al ima puno auta, 2005 prelagano, dirt arkadno, dirt 2 još arkadnije, dakle samo 2.0 je vrijedan spomena, sry but that's just my taste)
Uglavnom, imo sam malenu nezgodu, šteta što nisam saveo replay, uglavnom sa 250 sam pokosio publiku.
Ne razumijem, pojasni?
GUGUL IS JUR FREND: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=how+to+make+dvd++video+with+menu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Ne razumijem, pojasni?
Znači ti želiš kupiti pola loših rabljenih dijelova Mercedesa i uradi sam tehnikom dobiti novi mercedes koji je tek izašao s tvorničke trake? Da i imaš zrnce pameti nebi napisao ovakvu glupost. Pa n aravno da je to nemoguće.
Bokte kod mene takvi prekidači koštaju nekih 5-6 kn...meni je to nekak skupo ili mi se samo čini
pa i nije tako skupo...prekidači koje sam stavljao u auto za neonke, ledice, maglenke i slično koštaju 80 kn/kom
trebao bi stavit ovdje svoj STOP znak koji sam napravio od 60 ledica :D
jel to onaj trojanac koji je trebo poslužit za umrežavanje računala, tako nešto?
QUESTION: Kakav je švedski reli?
2 prekidača i 2 ledice za palit i gasit ventove :D
Nice B-)
Da napravio jesam....ali mi je slab magnet...trebam negdje nabavit neodimijski :/
da mi je neki neispravan disk
imam ti ja hdd ibm 40giga neki dan rikno upalis pila ko traktor
pa i nije tako skupo...prekidači koje sam stavljao u auto za neonke, ledice, maglenke i slično koštaju 80 kn/kom
PICTURES!!!!! :D
Na Švedskom....iiiii.errrrrr.....sa puno Šveđanki
i taj plan jeeeeeee ............
Koji ne želiš sačuvati samo za sebe?
e neidem sad van fotkat to na autu xD
spojeno je kao 3. stop svjetlo :D
Pa nije ti onda izbrisal Paint ,nego samo shortcute!
Paint je još uvijek u system32 folderu. Traži mspaint.exe.
i onda kad nestane struje u Istri NEMOJTE MENE OKRIVIT
Paint je još uvijek u system32 folderu. Traži mspaint.exe.
Ne zna on šta to znači....bolje mu nacrtaj
Na Švedskom....iiiii.errrrrr.....sa puno Šveđanki
i taj plan jeeeeeee ............
Ma hebeš ti šveđanke, reli je presheban. replay izgleda ko umjetničko klizanje autom.
You're crazy.
Ko zayebava.....ja samo iznosim činjenice :D
Presto sam s relijem. Ovaj švedski mi zadaje duševnu bol.
EDIT: Jel se meni to čini ili sam upravo sada dobio još jedan mjesec staža na forumu?