Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.686.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...

glavno da ti imas thermaltake kuciste

Smijeh

tux igram ja

Hardcore serveri ili ovi obicni? Takodjer igras stalno na istom serveru(ako da na kojem)?
 A ti igras na?Hc or not?
 Igram hc. Ali(veliki ALI) nemam original jer se nenamjeravam dugo zadrzavati s tom igricom. Jos par sati i meni dosta.
 Hm da , to svi kazuNamigiva
17 godina
neaktivan
Kensei kaže...
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...

glavno da ti imas thermaltake kuciste

Smijeh

tux igram ja

Hardcore serveri ili ovi obicni? Takodjer igras stalno na istom serveru(ako da na kojem)?
 A ti igras na?Hc or not?
 Igram hc. Ali(veliki ALI) nemam original jer se nenamjeravam dugo zadrzavati s tom igricom. Jos par sati i meni dosta.
 Hm da , to svi kazuNamigiva
 Necu stvarno. Znam sta je ovisnost o multiplayeru i nezelim to ponovno doziviti. Igrao sam Enemy Territory(na Linuxu jer ima port) dan i noc bez prestanka, bio admin na nekoliko servera(7), imao milion ubistava. Prije nego sam prekinuo skinuo sam si eth32(multicheat) i odigrao par sati s aimbot-om i wallhack-om - na Linuxu PB nemoze uhvatiti eth32 ako nije u direktoriju same igrice jer nema moje dopustenje :D. Onda sam si rekao dosta i prekinuo. Nikad vise nisam upalio tu igricu jer me je jednostavno strah. Uostalom ide mi na zivce stalno boot-ati windows da bi samo igrao CoD, a sve ostalo radim na Linuxu.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

heh da , to je malo zeznuto , imao sam slicno iskustvo sa cod 4 , ne igram ga vise , cod 5 sam samo isprobao al me vuce sve jace , al kad vidis kolko se trudis a onda malo razmislis kolko likova igra sa svakakvim haxovima i uzalud ti trud uopce

16 godina
protjeran
Za nespavalice

hm, da

mora se priznati da je igra teški prosjek i vjerojatno najlošiji od svih NFS dosad.                   ALI......

u svojoj retardiranoj jednostavnosti ipak mi je zabavnija od GRID-a   ^^ 

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pročita sad neki članak o igri Walking Dead kao najrealnija igra dosad napravio ju je neki iluzionist Darren Brown i igrači padaju u trans dok je igraju..

Share a message or link with contacts.
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Pročita sad neki članak o igri Walking Dead kao najrealnija igra dosad napravio ju je neki iluzionist Darren Brown i igrači padaju u trans dok je igraju..

Koji ce bit zahtjevi za to xd
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Neznam za vas al kod mene snijeg pada i nije mi drago, nisam ljubitelj snijega... ma da nije loš al više volim sunce...

Share a message or link with contacts.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

a di ti to živiš ?

ja sam uvijek govorio "bolje da je zima nego vrućina"

17 godina
Za nespavalice

Evo, završio s jučerašnjim igranjem NFS UC-a koje je trajalo do danas Cool

Od NFS-a najgori mi je bio ProStreet (nema slobodne vožnje), pa sada iza njega slijedi Undercover (zahtjevnost zbog prodane "magle")

Moja lista NFS-a po kvaliteti:

1. Underground 2 (prešao XX puta)

2. Most Wanted (prešao 5+puta)

3. Carbon (prešao 3+ puta)

4. Underground 1 (nisam prešao jer mi je pri kraju neka mapa imala error)

5. Undercover (prelazim)

6. ProStreet (kupio Lambo LP640, nabrijao ga, i na 800 metara ga "testirao"=>ubio mašinu u njemu, te poslije toga obrisao igru)

16 godina
protjeran
Za nespavalice

znaš koji je najbolji NFS ikad ?

četvorka.   to je bila toliko dobra igra za ono vrijeme, i baš je bila nekako fina za igrat, imao si turnire za birat, sve najbolje aute...   savršenu muziku, staze, ugođaj....   mogao si voziti i po danu i po noći....   eh

ovi novi nastavci su nešto sasvim suprotno od toga zlatnog doba.   a od njih mi je inače najbolji Underground 1 i 2 (ne sjećam ih se baš najbolje pa sad ne znam koji mi je bolji od ta dva) i Most Wanted.

Carbon sam obrisao nakon 15 min kad sam vidio one "asistente", a Pro Street nisam uopće ni pokušavao igrati nego sam ga samo nešto malo na X360 probao i tamo mi je izgledao sasvim ok...

Ali ovo najnovije smeće totalno sramoti NFS ime.   Mislim da se zapravo radi o recikliranom MW sa nekim elementima daleko lošije napravljenim nego tamo.   (FFS, koliko vidim ništa ni od dodavanja svemirskih spojlera ?)

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja mislim da je dovoljno kasno da pocnemo pisat..navalite!

evo upravo skidam neke pjesme sa torrenta i dobro mi ide!

a sta ima kod vas?

17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

ja mislim da je dovoljno kasno da pocnemo pisat..navalite!

evo upravo skidam neke pjesme sa torrenta i dobro mi ide!

a sta ima kod vas?

Stavio da mi se downloada Alien quadrilogy - sve dual layer DVD filmovi (theater i directors cut verzija filma) i uz svaki dvd još jedan dual layer bonus disc od tog filma, sveukupno 53GB i još DVD-i imaju hrvatske subtitleove. Pa kud ćeš bolju stvar nać za filmofila poput mene. I ide mi maksimalnom brzinom na ADSL-u. Obožavam privatne trackere i zlatne torrente.

I počeo sam skidati Sacred 2 da imam šta igrati, ona rušenja u svim dobrim igrama me ubijajuPlač i pod hitno mi treba RPG fix.

Baš sada gledam stranice koje objavljuju sve što scena izbaci i vidio sam 2 verzije Left4dead, obadvije su 100% provjerene, samo gledam i osluškujem koja je stabilnija i da li ima rušenja.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Za nespavalice

mogo bi dat i link kad ustanoviš koja je bolja

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

mogo bi dat i link kad ustanoviš koja je bolja

nema problema, ali čini se da ću malo pričekati - gledam mišljenja: jedan kaže da radi, drugi kaže da treba crack od Razor1911 da rade neki leveli (?), treći kaže da može igrat online, četvrti da ne, peti kaže nešto sasvim deseto..... činio se da ću morat to proučiti
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 0:55 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Za nespavalice

inače čisto sumnjam da će se to uopće isplatit igrat, al eto reda radi me zanima čisto da vidim o čem se radi.   trailer me nije baš oduševio

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ceka se YouTube Live :)) - jos samo 19 minuta

kome je dosadno nek se pridruzi :)   ---> https://www.youtube.com/live?feature=ytlhdr1

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
16 godina
protjeran
Za nespavalice

kaj je you tube live

17 godina
neaktivan
ch33ta kaže...

Ceka se YouTube Live :)) - jos samo 19 minuta

kome je dosadno nek se pridruzi :)   ---> https://www.youtube.com/live?feature=ytlhdr1

Ade malo objasni što je to - prema ovome što si ti rekao snimke bi trebale da idu uživo, ali što će ići uživo?
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 1:46 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vjerojatno glupost neka :))

frend me nagovoril da pogledam, a ja nemam pametnijeg posla pa cekam :)

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
16 godina
protjeran
Za nespavalice

nis te nisam skužil

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne znam ni ja tocno, saznal tek veceras pa cekam da vidim

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma recimo koncert ili tako nesto, live prek YouTube-a.

16 godina
protjeran
Za nespavalice

boring

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A kaj ces drugo radit u 2 ujutro :))

17 godina
neaktivan
ch33ta kaže...

Ma recimo koncert ili tako nesto, live prek YouTube-a.

Tako nešto, uglavnom prvi live stream party-ja na kojem se održava koncert i gostuju ljudi koje je jubito proslavio.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

igrat bite fight na temi browser games imas link

16 godina
protjeran
Za nespavalice

ova macka zna plesat

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Imali jos zivi dusa ili smo svi zaspali?Vecers mi se nesto ne spava...

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zanimljiv ovaj YouTUBE L!ve....

Još je od svih najgori AKON... ufurana zvijezda...

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 3:59 (coder_).
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Imali jos zivi dusa ili smo svi zaspali?Vecers mi se nesto ne spava...

Kakvo spavanje? Sta ima i toga??
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice