glavno da ti imas thermaltake kuciste
tux igram ja

tux igram ja
tux igram ja
heh da , to je malo zeznuto , imao sam slicno iskustvo sa cod 4 , ne igram ga vise , cod 5 sam samo isprobao al me vuce sve jace , al kad vidis kolko se trudis a onda malo razmislis kolko likova igra sa svakakvim haxovima i uzalud ti trud uopce
hm, da
mora se priznati da je igra teški prosjek i vjerojatno najlošiji od svih NFS dosad. ALI......
u svojoj retardiranoj jednostavnosti ipak mi je zabavnija od GRID-a ^^
Pročita sad neki članak o igri Walking Dead kao najrealnija igra dosad napravio ju je neki iluzionist Darren Brown i igrači padaju u trans dok je igraju..
Pročita sad neki članak o igri Walking Dead kao najrealnija igra dosad napravio ju je neki iluzionist Darren Brown i igrači padaju u trans dok je igraju..
Neznam za vas al kod mene snijeg pada i nije mi drago, nisam ljubitelj snijega... ma da nije loš al više volim sunce...
a di ti to živiš ?
ja sam uvijek govorio "bolje da je zima nego vrućina"
Evo, završio s jučerašnjim igranjem NFS UC-a koje je trajalo do danas
Od NFS-a najgori mi je bio ProStreet (nema slobodne vožnje), pa sada iza njega slijedi Undercover (zahtjevnost zbog prodane "magle")
Moja lista NFS-a po kvaliteti:
1. Underground 2 (prešao XX puta)
2. Most Wanted (prešao 5+puta)
3. Carbon (prešao 3+ puta)
4. Underground 1 (nisam prešao jer mi je pri kraju neka mapa imala error)
5. Undercover (prelazim)
6. ProStreet (kupio Lambo LP640, nabrijao ga, i na 800 metara ga "testirao"=>ubio mašinu u njemu, te poslije toga obrisao igru)
znaš koji je najbolji NFS ikad ?
četvorka. to je bila toliko dobra igra za ono vrijeme, i baš je bila nekako fina za igrat, imao si turnire za birat, sve najbolje aute... savršenu muziku, staze, ugođaj.... mogao si voziti i po danu i po noći.... eh
ovi novi nastavci su nešto sasvim suprotno od toga zlatnog doba. a od njih mi je inače najbolji Underground 1 i 2 (ne sjećam ih se baš najbolje pa sad ne znam koji mi je bolji od ta dva) i Most Wanted.
Carbon sam obrisao nakon 15 min kad sam vidio one "asistente", a Pro Street nisam uopće ni pokušavao igrati nego sam ga samo nešto malo na X360 probao i tamo mi je izgledao sasvim ok...
Ali ovo najnovije smeće totalno sramoti NFS ime. Mislim da se zapravo radi o recikliranom MW sa nekim elementima daleko lošije napravljenim nego tamo. (FFS, koliko vidim ništa ni od dodavanja svemirskih spojlera ?)
ja mislim da je dovoljno kasno da pocnemo pisat..navalite!
evo upravo skidam neke pjesme sa torrenta i dobro mi ide!
a sta ima kod vas?
ja mislim da je dovoljno kasno da pocnemo pisat..navalite!
evo upravo skidam neke pjesme sa torrenta i dobro mi ide!
a sta ima kod vas?
mogo bi dat i link kad ustanoviš koja je bolja
mogo bi dat i link kad ustanoviš koja je bolja
inače čisto sumnjam da će se to uopće isplatit igrat, al eto reda radi me zanima čisto da vidim o čem se radi. trailer me nije baš oduševio
Ceka se YouTube Live :)) - jos samo 19 minuta
kome je dosadno nek se pridruzi :) ---> https://www.youtube.com/live?feature=ytlhdr1
kaj je you tube live
Ceka se YouTube Live :)) - jos samo 19 minuta
kome je dosadno nek se pridruzi :) ---> https://www.youtube.com/live?feature=ytlhdr1
Vjerojatno glupost neka :))
frend me nagovoril da pogledam, a ja nemam pametnijeg posla pa cekam :)
nis te nisam skužil
Ne znam ni ja tocno, saznal tek veceras pa cekam da vidim
Ma recimo koncert ili tako nesto, live prek YouTube-a.
boring
A kaj ces drugo radit u 2 ujutro :))
Ma recimo koncert ili tako nesto, live prek YouTube-a.
igrat bite fight na temi browser games imas link
ova macka zna plesat
Imali jos zivi dusa ili smo svi zaspali?Vecers mi se nesto ne spava...
Zanimljiv ovaj YouTUBE L!ve....
Još je od svih najgori AKON... ufurana zvijezda...
Imali jos zivi dusa ili smo svi zaspali?Vecers mi se nesto ne spava...