Ne kupujte u pevcu

poruka: 38
|
čitano: 5.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ne kupujte u pevcu
rambox kaže...
Dragon23288 kaže...

...

Ak mislis na takve medije podatke pohranjivat, onda odma baci to u smece kaj si kupil to je bitnije od toga kaj fali jedan disk.Nevinašce Ustedit ceš zivce u buducnosti, zna se koje su marke dobre kaj se tice bilo CD ili DVD medija.Cool

Ma znam, moram snimiti neke podatke dok ne kupim novi disk, to je oko mjesec dana jos. Nadam se da ce toliko izdrzati.

E da i prodavaci su uglavnom jako iritantni. Da sam se otisao zaliti kako fali jedan cd, vjerovatno bi mi rekli kako sam ga izgubio. Kao kad sam kupio pokvareni sok a oni mi rekli kako sam sam kriv sto nisam gledao koji mu je rok trajanja.

Onda bih mu pozelio nabiti glavu u one korpe sa kikirikijem i salatom oko kojih se obicno motaju.

18 godina
neaktivan

U principu trgovac ih nije pakovao pa i nije direktn kriv. A sto se tice dvdova ja na tvom mjestu ne bih snimao nista na medije na koje se proizvodjac ne potpise a ni na te ne snimam ako nije verbatim. Kupim ja jednom omega dvd. Nisu bili za mene pa me i nije bilo riga ali od 10 na 8 nije uspjelo snimanje a ona dva nisam ni probao pa ti vidi.

:)
16 godina
Ne kupujte u pevcu

Ako imas racun imas pravo u bilo kojem ducanu vratiti rubu unutar 7 dana uz povrat novca.

Inace sam ponosni vlasnik kineske kopje logitech precision gamepad-a kojeg sam kupio u Turbo limacu za 15kn, i sluzi me bez greske vec 3 godine.

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
18 godina
neaktivan

Da si imao originalni ne bi tako pricao ;)

16 godina
Ne kupujte u pevcu
imam i jedan orginalni, takoder radi dobro, ail je prosli crko od koristenja ( imo je iza sebe par tisuca sati gta,nfs,grida...)
Bolje ispasti kreten nego iz aviona
17 godina
// hvala svima na komentarima. uglavnom vidim da većina ljudi nije zadovoljna s pevcom, i da ga ne koriste. moja je želja samo da se ova informacija proširi i dalje, da ljudi na vrijeme znaju i da ne bacaju novce u takve šrot dućane, nego da kupe tamo gdje je roba kvalitetna a radnici na nivou. hvala
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
18 godina
neaktivan

botom line is IT opremu kupujte u specijalizovanim radnjama.

16 godina
neaktivan
Ne kupujte u pevcu

informatička oprema se ne kupuje u trgovinama koje prodaju, kruh i mlijeko... Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice