evo ja čitam svakakve teme na forumu, i tamo se žale likovi: 'to je sve prezahtjevno za moj PC, šteta što ne mogu igrati' i slično.
i čisto onako, iz znatiželje kliknem ja na Moj PC. Kad ono - dvi jezgre, DX10 grafa, i tko zna što sve ne...
sad pozivam sve vas koji ste ikad rekli takvo nešto da pogledate Moj PC, i onda se zapitate koliko je vaš PC zapravo loš.
Ja sam zadovoljan s onim što imam, bez problema pokrenem Deus Ex (da, jedinicu!) , na medium detaljima, 1280*768 i samo malo trza, dobro da nije previše. Bootanje je isto OK, 7-8 minuta, pa kad sjednem za njega, bar imam vremena za nešto pojest. USB 2.0? Jok! Ja sam još na 1.1 verziji. U Winamp mi se isto brzo uđe, taman imam toliko vremena da stignem ponoviti tekstove svih pjesama koje ću slušati. Multitasking? Više aplikacija odjednom? Not in my house!
I eto, to bi bilo sve od mene. Shvatite ovu temu kao podsjetnik da ljudi ne znaju cijeniti ono što imaju. A meni je ovaj kompić super. Koliko god da je loš, i koliko god ga želim bacit kroz prozor, on je najbolje što imam i ja sam sretan što mogu sjest za njega i pisati vam ovu poruku. Sjetite se ove poruke kad budete plakali da vam je 3.5 GB RAMa malo i da trebate 64-bitni OS. Eto, to bi stvarno bilo sve.