Imam gore navedenu karticu i zanima me mogu li npr s neke druge banke ili pošte uplatiti novac na nju , a ne samo s matične banke a to je hypo banka.
Hvala na odgovorima... 
Imam gore navedenu karticu i zanima me mogu li npr s neke druge banke ili pošte uplatiti novac na nju , a ne samo s matične banke a to je hypo banka.
Hvala na odgovorima... 
Itko , trebam hitan odgovor!!!!!!
?????
Samo iz matične banke!
Jel zna netko jeli iTunes (appstore) prihvaća ovu karticu?
bump 
kolika je mjesecna naknada / naknada za izdavanje kartice/naknada na uplatu / isplatu na račun(konkretno hypo)? , ako uopce postoji kakva naknada
( ne vjerujem da je sve 4 free )
Mislim uzesti ovu karticu i Hypo teens štednju. Ono upravljam troškovima za karticu (jer je prepaid) i ovu štednju! Al mi ove kamate nisu jasnu? Može li mi netko pojasnit??
kolika je mjesecna naknada / naknada za izdavanje kartice/naknada na uplatu / isplatu na račun(konkretno hypo)? , ako uopce postoji kakva naknada
sve sto trebas platiti je 50 ili 20 kn(nezz tocno) kad se registriras i onda dobijes kasnije poklon(dvd pirati sa kariba sam ja dobio) , uplatu jedino ti možeš vršiti tako da odeš u banku sa gotovinom i uplatis, kartica nema broj računa pa ti nitko ne moze nista slati, sve sto mozes sa njom je uplatiti pa onda na bankomatu isplatiti,i za paypal,nema nikakve naknade za nist
sve sto trebas platiti je 50 ili 20 kn(nezz tocno) kad se registriras i onda dobijes kasnije poklon(dvd pirati sa kariba sam ja dobio) , uplatu jedino ti možeš vršiti tako da odeš u banku sa gotovinom i uplatis, kartica nema broj računa pa ti nitko ne moze nista slati, sve sto mozes sa njom je uplatiti pa onda na bankomatu isplatiti,i za paypal,nema nikakve naknade za nist
Naknade imate na http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/r/Gradanstvo-Naknade/$file/Naknade_gradjanstvo_stare.pdf
U nekim situacijama poklon kartica moze biti isplativija od refresh kartice.
Edit: kopirajte link, klikanje ga reze nakon $
Ček. Može meni odg. Sad ste me zbunili. Znaci ja s ovom karticom nemogu na bankomat i u trgovinu?? MOLIM ODGOVOR, jer sam mislio ic sura ovo otvorit!
P.S. Ovo velikim slovima, MOLIM ODG. neznaći da se derem
Ček. Može meni odg. Sad ste me zbunili. Znaci ja s ovom karticom nemogu na bankomat i u trgovinu?? MOLIM ODGOVOR, jer sam mislio ic sura ovo otvorit!
P.S. Ovo velikim slovima, MOLIM ODG. neznaći da se derem
Mozes, a konkretno za hypo refresh karticu bez naknade na hypo bankomatima.
Okkejjjjj
, al nerazum! Mogu li onda u trgovinama i na iTunsu jer imam iPhone?
P.S. Za trgovine mislim na one koje prihvacaju MASTERCARD, a placam li naknadu za trgovine, kad placam s katicom???
Okkejjjjj
, al nerazum! Mogu li onda u trgovinama i na iTunsu jer imam iPhone?
P.S. Za trgovine mislim na one koje prihvacaju MASTERCARD, a placam li naknadu za trgovine, kad placam s katicom???
mislim da mozes za itunes,ne placas naknade za trgovinu, cak ne trebas ni pin dat ,samo tvoj potpis
Iseee. Gledam official site i mos s pinom i bez njega!
UZIMAM
Vjerovatno ej offtopic no moram postavit.
Koliko treba da se doda i verificira American Express na PayPalu.
Dodo sam je no koliko sad otprilike trebam čekat da transakcija bude vidljiva.
BTW Imam Myaccount za American Express
Vjerovatno ej offtopic no moram postavit.
Koliko treba da se doda i verificira American Express na PayPalu.
Dodo sam je no koliko sad otprilike trebam čekat da transakcija bude vidljiva.
BTW Imam Myaccount za American Express
al neka. Maximalno 48-72 sati ili 2-3 dana :)
Hvala na odgovorima... 
možeš, ali trebaš otići u banku i tražiti na koji račun i na koji poziv na broj uplatiti pare. I to ti ne mogu isprintati nego mi je na nekom papiriću ženskica ispisala... čudno :S
možeš, ali trebaš otići u banku i tražiti na koji račun i na koji poziv na broj uplatiti pare. I to ti ne mogu isprintati nego mi je na nekom papiriću ženskica ispisala... čudno :S
O čemu ti? Nerazumin o AMEX ili nes drugo? 
O čemu ti? Nerazumin o AMEX ili nes drugo? 
Nerazumijem ni ja očemu to on
better? :D
Bok,želio bih uzeti ovu MasterCard Prepaid karticu.Tu: http://www.mastercard.com/hr/personal/hr/findacard/prepaid_card.html piše da je mogu uzeti svi i da možeš potrošit onoliko koliko uplatiš.Mene zanima dali nju prihvaćaju paypal,ebay...? Jel je ja mogu uzet pošto ja tek za mjesec dana postajem punoljetan ? Kakva su vaša iskustva s njom? Di je mogu napravit? Koliki je minimalan iznos na njoj koji moram uplatit kad je pravim? Te naravno ako ko ima još koja korisna informacija oko nje ,a trebao bih znat,naravno da napiše..Hvala!