Mastercard prepaid refresh kartica

poruka: 22
|
čitano: 13.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam gore navedenu karticu i zanima me mogu li npr s neke druge banke ili pošte uplatiti novac na nju , a ne samo s matične banke a to je hypo banka.

Hvala na odgovorima... {#}

16 godina

Itko , trebam hitan odgovor!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 11:04 (XFX).
16 godina

?????

18 godina

Samo iz matične banke!

totus mundus agit histrionem
15 godina
neaktivan

Jel zna netko jeli iTunes (appstore) prihvaća ovu karticu? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 14:19 (Agent Rico).
15 godina
neaktivan

bump {#}

17 godina

kolika je mjesecna naknada / naknada za izdavanje kartice/naknada na uplatu / isplatu na račun(konkretno  hypo)? , ako uopce postoji kakva naknada

( ne vjerujem da je sve 4 free )

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 18:03 (Bubabug).
14 godina
neaktivan
Re: Mastercard prepaid refresh kartica

Mislim uzesti ovu karticu i Hypo teens štednju. Ono upravljam troškovima za karticu (jer je prepaid)  i ovu štednju! Al mi ove kamate nisu jasnu? Može li mi netko pojasnit??

14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

kolika je mjesecna naknada / naknada za izdavanje kartice/naknada na uplatu / isplatu na račun(konkretno  hypo)? , ako uopce postoji kakva naknada

sve sto trebas platiti je 50 ili 20 kn(nezz tocno) kad se registriras i onda dobijes kasnije poklon(dvd pirati sa kariba sam ja dobio) , uplatu jedino ti možeš vršiti tako da odeš u banku sa gotovinom i uplatis, kartica nema broj računa pa ti nitko ne moze nista slati, sve sto mozes sa njom je uplatiti pa onda na bankomatu isplatiti,i za paypal,nema nikakve naknade za nist

16 godina
neaktivan
golatificon kaže...
Bubabug kaže...

sve sto trebas platiti je 50 ili 20 kn(nezz tocno) kad se registriras i onda dobijes kasnije poklon(dvd pirati sa kariba sam ja dobio) , uplatu jedino ti možeš vršiti tako da odeš u banku sa gotovinom i uplatis, kartica nema broj računa pa ti nitko ne moze nista slati, sve sto mozes sa njom je uplatiti pa onda na bankomatu isplatiti,i za paypal,nema nikakve naknade za nist

Naknade imate na http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/r/Gradanstvo-Naknade/$file/Naknade_gradjanstvo_stare.pdf

U nekim situacijama poklon kartica moze biti isplativija od refresh kartice.

Edit: kopirajte link, klikanje ga reze nakon $

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 16:19 (Dr.Ninja).
14 godina
neaktivan

Ček. Može meni odg. Sad ste me zbunili. Znaci ja s ovom karticom nemogu na bankomat i u trgovinu?? MOLIM ODGOVOR, jer sam mislio ic sura ovo otvorit!

P.S. Ovo velikim slovima, MOLIM ODG. neznaći da se derem 

16 godina
neaktivan
jspknzvc07 kaže...

Ček. Može meni odg. Sad ste me zbunili. Znaci ja s ovom karticom nemogu na bankomat i u trgovinu?? MOLIM ODGOVOR, jer sam mislio ic sura ovo otvorit!

P.S. Ovo velikim slovima, MOLIM ODG. neznaći da se derem 

Mozes, a konkretno za hypo refresh karticu bez naknade na hypo bankomatima.

14 godina
neaktivan

Okkejjjjj  {#}, al nerazum! Mogu li onda u trgovinama i na iTunsu  jer imam iPhone?

P.S. Za trgovine mislim na one koje prihvacaju MASTERCARD, a placam li naknadu za trgovine, kad placam s katicom???

14 godina
neaktivan
jspknzvc07 kaže...

Okkejjjjj  {#}, al nerazum! Mogu li onda u trgovinama i na iTunsu  jer imam iPhone?

P.S. Za trgovine mislim na one koje prihvacaju MASTERCARD, a placam li naknadu za trgovine, kad placam s katicom???

mislim da mozes za itunes,ne placas naknade za trgovinu, cak ne trebas ni pin dat ,samo tvoj potpis

14 godina
neaktivan

Iseee. Gledam official site i mos s pinom i bez njega!

UZIMAM {#} 

15 godina

Vjerovatno ej offtopic no moram postavit.

Koliko treba da se doda i verificira American Express na PayPalu.

Dodo sam je no koliko sad otprilike trebam čekat da transakcija bude vidljiva.

BTW Imam Myaccount za American Express

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Vjerovatno ej offtopic no moram postavit.

Koliko treba da se doda i verificira American Express na PayPalu.

Dodo sam je no koliko sad otprilike trebam čekat da transakcija bude vidljiva.

BTW Imam Myaccount za American Express

{#} al neka. Maximalno 48-72 sati ili 2-3 dana :)

14 godina
neaktivan
XFX kaže...

Imam gore navedenu karticu i zanima me mogu li npr s neke druge banke ili pošte uplatiti novac na nju , a ne samo s matične banke a to je hypo banka.

Hvala na odgovorima... {#}

možeš, ali trebaš otići u banku i tražiti na koji račun i na koji poziv na broj uplatiti pare. I to ti ne mogu isprintati nego mi je na nekom papiriću ženskica ispisala... čudno :S

Live Long and Prosper
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 19:28 (davorho).
14 godina
neaktivan
davorho kaže...

možeš, ali trebaš otići u banku i tražiti na koji račun i na koji poziv na broj uplatiti pare. I to ti ne mogu isprintati nego mi je na nekom papiriću ženskica ispisala... čudno :S

O čemu ti? Nerazumin o AMEX ili nes drugo? {#}

15 godina
jspknzvc07 kaže...
davorho kaže...

O čemu ti? Nerazumin o AMEX ili nes drugo? {#}

Nerazumijem ni ja očemu to on

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

better? :D

Live Long and Prosper
15 godina
neaktivan

Bok,želio bih uzeti ovu MasterCard Prepaid karticu.Tu: http://www.mastercard.com/hr/personal/hr/findacard/prepaid_card.html piše da je mogu uzeti svi i da možeš potrošit onoliko koliko uplatiš.Mene zanima dali nju prihvaćaju paypal,ebay...? Jel je ja mogu uzet pošto ja tek za mjesec dana postajem punoljetan ? Kakva su vaša iskustva s njom? Di je mogu napravit? Koliki je minimalan iznos na njoj koji moram uplatit kad je pravim? Te naravno ako ko ima još koja korisna informacija oko nje ,a trebao bih znat,naravno da napiše..Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice