Kretanje po Zagrebu do West Gatea

poruka: 6
|
čitano: 5.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kretanje po Zagrebu

Pozdrav ekipa,

imam pitanje za Zagrepčane.

U četvrtak ( 21.05. ) planiram ići za Zagreb i zanima me kako najjeftinije doći do West Gate-a sa glavnog željezničkog kolodvora? Vidim da imaju neke besplatne autobusne linije, ali ne znam ni koju trebam gledati?

12 godina
neaktivan
Kretanje po Zagrebu

uuuu - bome ćeš se navozat do westgejta...imaš bar pol sata vožnje ako ne i više...

10 godina
neaktivan
Kretanje po Zagrebu

imas sa savskog mosta,ljubljanice i crnomerca bus za west gate besplatan,googaj west gate bus i imas raspored kad ide 

14 godina
Re: Kretanje po Zagrebu
dombo kaže...

Sjednes na tram br 9 i ides skroz do okretista ljublanica. Tamo ti ima bus koji vozi do West gate-a. Ili na tram br 2 pa do crnomerca i tamo na njihov bus. Mislim da ti je s tram br9 brze posto ti 2 prolazi kroz pol grada. Jos jedna solucija ti je tram br 4 pa do savskog mosta i tamo na stanicu preko puta studentskog doma (autobuna stanica). Osobno bih isao sa 9kom do ljubljanice pa tamo na bus. Nema puno hodanja i nekako mi se cini najbrze. Autom treba 20-30min a busom islreno nemam pojma.

http://westgate-shopping.com/en/westgate-autobus/ popis linija

Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina

Moja preporuka je kad si već u Zagrebu da posjetiš City Centar ili Arena Centar. 

Puno je bliže, a trgovine su sve iste kao i u WestGate-u.

Nije ni Avenue Mall loš, al je nešto manji izbor trgovina, no on ti je najbliže (osim naravno Immportane Centra ispod željezničkog kolodvora).

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 11:21 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan

Hvala ljudi na savjetima.

Čini se da ipak preskačem west-gate.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice