- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL! cool reklama!
Koja je krema?
Stvarno mi treba... Clean and Clear su jako losi proizvodi (za moj tip koze).
Na reklamama se zarađuje! 
Koja je krema?
Stvarno mi treba... Clean and Clear su jako losi proizvodi (za moj tip koze).
ma sve je to sranje agresivno. takve preparate izbjegavati u sirokom luku! savjet (kojeg sam i ja dobio) : obican roiboss caj (ili kako se vec pise) i s njim ujutro izmasirati lice... za suhu kozu je i super (a i za kosu) kokosovo ulje... u biti kokosova mast, malo je cudno to. ispod cca 25 supnjeva C je u krutom stanju (nesto kao vosak) dok iznad je ko neka rjedja krema. odlicna stvar.
ma sve je to sranje agresivno. takve preparate izbjegavati u sirokom luku! savjet (kojeg sam i ja dobio) : obican roiboss caj (ili kako se vec pise) i s njim ujutro izmasirati lice... za suhu kozu je i super (a i za kosu) kokosovo ulje... u biti kokosova mast, malo je cudno to. ispod cca 25 supnjeva C je u krutom stanju (nesto kao vosak) dok iznad je ko neka rjedja krema. odlicna stvar.
I da li funkcionise taj caj?
pa tek sam ga nedavno poceo koristit tak da ne znam. nemam pristice nego ga cisto koristim kao losion za ciscenje lica, od onih malih crnih gadova ali kazu da DA, da dosta pomaze upravo zato jer je blag, prirodan i pun nekih vitamina (ja sam zapamtio samo vitamin C)
EDIT : preimenovali temu... sad zvucimo ko curice! fak! sto posto je danny ili nasty