Jeste li za ulazak HR u EU? zaključana tema

poruka: 453
|
čitano: 57.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Jeste li za ulazak HR u EU?

ZDS pogodio si u sridu uvijek će nešto sr... protiv hrvatske i kako je vanka bolje a u njemačkoj jedino mogu skupljati lišće po parkovima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Jeste li za ulazak HR u EU?

Mislm da se iz ovog topica jasno vidi u čemu je zbilja problem.

U raspravi o Eu raspravlja se o ljevičarima, komunjarama, Za domove spremnih, pederima i Srbima.

Ali kad novine svoju tiražu podižu isključivo ovakvim temama, kad se svaka Latinica svede na Ustaše i Tuđmana, kad se sabornici u nedostatku boljih argumenata javno nazivaju komunjarama, nacionalistima, crvenima, i lopovima zašto bi narod bio drugačiji.

Novine su tu, kao i Sabor i Tv, za njih.

U svijetu selebritija u kojem živimo, mislim da se kao najveći uspjesi Tita i Tuđmana mogu uzeti to da se spomenu u 362 izdanja novina godišnje i da jako puno novinara na njihovom imenu zarađuju plaću.

Anarchists of the world, unite!
15 godina
protjeran
wyks kaže...

U raspravi o Eu raspravlja se o ljevičarima, komunjarama, Za domove spremnih, pederima i Srbima.

Ali kad novine svoju tiražu podižu isključivo ovakvim temama, kad se svaka Latinica svede na Ustaše i Tuđmana, kad se sabornici u nedostatku boljih argumenata javno nazivaju komunjarama, nacionalistima, crvenima, i lopovima zašto bi narod bio drugačiji.

U svijetu selebritija u kojem živimo, mislim da se kao najveći uspjesi Tita i Tuđmana mogu uzeti to da se spomenu u 362 izdanja novina godišnje i da jako puno novinara na njihovom imenu zarađuju plaću.

U pravu si no to su problemi koje mi trebamo prvo riješiti tek onda možemo pričati o EU.

15 godina
wyks kaže...

pa nije europa samo gospodarska unija nego kad uđeš u europu morat ćeš prihvatiti neke zakone koji tamo važe od gay brakova od usvajanja dijece od tih osoba,ja sam zato i rekao da hrvatsku treba europeizirati ali bez unije,jer kad hrvati uđu u neku uniju gadno nahebu,jesmo u lošoj gospodarskoj situaciji ali te probleme trebamo riješiti sami pa kad se malo dignemo na koljena onda će nas oni sami zvati a ne da ih molimo pa da nas oni ucijenjuju za svaku sitnicu,napokon imamo državu zašto mi ne bismo mogli nešto sami, naiskrenije pa što hrvatskoj sada fali što je nezavisna,jesmo u gospodarskom smo rasulu ali bar si svoj na svome,pa što mislite da će se svi problemi koji sad imamo samo od sebe riješiti samo zato jer smo ušli u eu,samo sanjajte eto primjer vam je grčka 

17 godina
neaktivan
blackalbum da se nadovezem: Portugal, Spanjolska, Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Poljska...

ITD iTD...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...
wyks kaže...

pa nije europa samo gospodarska unija nego kad uđeš u europu morat ćeš prihvatiti neke zakone koji tamo važe od gay brakova od usvajanja dijece od tih osoba,ja sam zato i rekao da hrvatsku treba europeizirati ali bez unije,jer kad hrvati uđu u neku uniju gadno nahebu,jesmo u lošoj gospodarskoj situaciji ali te probleme trebamo riješiti sami pa kad se malo dignemo na koljena onda će nas oni sami zvati a ne da ih molimo pa da nas oni ucijenjuju za svaku sitnicu,napokon imamo državu zašto mi ne bismo mogli nešto sami, naiskrenije pa što hrvatskoj sada fali što je nezavisna,jesmo u gospodarskom smo rasulu ali bar si svoj na svome,pa što mislite da će se svi problemi koji sad imamo samo od sebe riješiti samo zato jer smo ušli u eu,samo sanjajte eto primjer vam je grčka 

Treba još uzeti u obzir da smo neovisni jako malo godina tak da kriza i ostale pizadrije nisu čudo.

17 godina
neaktivan

Gay brakovi su sasvim druga tema. Unija nema generalni naputak o tome već svaka država sama odlučuje.

Naravno da ćemo svoje probleme morati sami rješiti, jer ako je nas više manje bolila briga za Grčku primjerice, zašto bi išta očekivali.

Da li tebe zanima povijest Latvije? Njen Građanski rat? Njeni Tuđmani i Crveni?

Zašto bi njih zanimalo išta o nama?

Uniju jednino interesira da li bi netrepeljivosti u regiji (zbog raznoraznih razloga) mogle imati utjecaj na stabilnost gospodarstva, transporta etc...

Anarchists of the world, unite!
15 godina
wyks kaže...

Gay brakovi su sasvim druga tema. Unija nema generalni naputak o tome već svaka država sama odlučuje.

Naravno da ćemo svoje probleme morati sami rješiti, jer ako je nas više manje bolila briga za Grčku primjerice, zašto bi išta očekivali.

Da li tebe zanima povijest Latvije? Njen Građanski rat? Njeni Tuđmani i Crveni?

Zašto bi njih zanimalo išta o nama?

Uniju jednino interesira da li bi netrepeljivosti u regiji (zbog raznoraznih razloga) mogle imati utjecaj na stabilnost gospodarstva, transporta etc...

nisu gay  brakovi neka druga tema nego sastavni dio ulaska u eu,pa nije eu samo gospodarska unija,ja sam i dalje da ponosno uđemo u tu uniju kad se malo uzdignemo a ne da ih molimo da uđemo i da nas oni pri tome ucjenjuju pri svakom koraku,hrvatska neće riješiti svoje probleme samo zato što će ući u eu,to nas političari pokušavaju uvjeriti ali to nije točno

16 godina
protjeran
blackalbum kaže...
Danny_HR kaže...
A ti ćeš ga vjerojatno potjerati van iz kuće i odreći ga se?
I tko je tu onda opasniji?

ja ću ga odgojiti kao normalnog a ti ćeš mu vjerovatno reći da je ok da bude gay sve do trenutka dok ti doma ne dovede dečka e onda je druga priča jer lako je dok se dešava drugom a kad ti doma sin dovede dečka to je nešto sasvim drugo,to je isto kao da ti se sin razboli i umisli da je napoleon ili bog pa normalno je da ga se neću odreći nego ću mu pomoći da ozdravi i pokušati mu objasniti da on umišlja da je napoleon da to nije stvarno

Imamo slična mišljenja, ali se ne slažem u svemu sa tobom.Nisu za to krivi ateisti, ni bilo koja religija.

Gejevi meni smetaju samo kad se ližu na ulici i uče našu djecu da je ok biti gej.Uređenje našeg društva to prihvaća i vodi nas u propast, i samo da te podsjetim, ovo nije politički forum , nego informatički..

16 godina
protjeran
blackalbum kaže...
wyks kaže...

Hrvatskoj treba čovjek koji će je vodit, ne ovi naši političari, spreman sam za takvu poziciju uzeti i diktatora, netko tko će čvrstom rukom se zauzeti za SVOJ narod i SVOJU naciju, a ne davati svim drugima ,dok narod skapava i širi se u krizu (dobar primjer je francuska koja one koji joj štete iseljava).

16 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Žalosno je da na forum dođe jedan Srbin i meni soli pamet te pritom dobiva podršku nekih tkz. Hrvata na ovom forumu meni on ne smeta, al mi isto tako neće solit pamet jer jako dobro znam koliko nas Srbi mrze i nevole dok im mi ližemo šu***.

Žalosno je što se u današnje doba još netko fura na Ramba..

Ima i građana RH koji su po nacionalnosti srbi, pa što? I podrška se načešće dobija po zaslugama, a ne po nacionalnosti.

Za paranoju postoje medikamenti. Svako jutro malo litija i sve će biti bolje..

ZDS kaže...

Ne zamaram se ja time mene to rastužuje ne toliko što su oni ljevičari nego što oni nerazumiju pojam domoljublje.

Otkud ti ta bedasta ideja da lijevo orjentirani ne razumiju pojam domoljublja??!? To je vjerojatno ta famozna desna indoktrinacija na djelu..

Wiki;

U Srednjoj Europi domoljublje se razvilo iz liberalizma i nacionalizma srednjeg sloja koji je u borbi protiv feudalizma pokušavao stvoriti nacionalnu državu.

Ili da ti prevedem; i lijeva i desna orjentacija podrazumjeva domoljublje, samo imaju različite vizije društvenog uređenja države. A tu idiotsku ideju da jedino desnica zna što je domoljublje, kao papagajii ponavljaju, pa su valjda i sami sebe uvjerili u tu tvrdnju i ovakve koji nemaju elementarno znanje što je lijeva, a što desna politička orjentacija. Da si malo više učio u školi, sad ne bi lupetao takve gluposti..

16 godina

Hrvatska bez EU ne može.

Svijet se dijeli na nekoliko utjecajnih zona i jedna od njih je i EU. Ako netko misli da će gospodarstvo procvasti kada uđemo u EU, taj se treba probuditi. 

A što se tiče ovih ateista i gayeve, ja sam ostao šokiran nekim stavovima ovdje. Osnovno ljudsko pravo je pravo na izbor. Ako krenem od toga da je homoseksualnost bolest, zašto onda ne bi bolesnici bili i darkeri, metalci, punkeri, rokeri, skinheadsi, alternativci i ostali?

A ovo da su ateisti krivi za sve... Pa ne znam, pogledaj što Crkva propovijeda, a kako živi i što radi...

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Hrvatskoj treba čovjek koji će je vodit, spreman sam za takvu poziciju uzeti i diktatora, netko tko će čvrstom rukom se zauzeti za SVOJ narod i SVOJU naciju,

Imaš i vođu i diktatora i čvrste ruke koje se zauzimaju za SVOJ džep..

17 godina

@ZDS - domoljublje je precijenjeno... za nas... obican puk. Vidi gdje nas je HDZ-ovo domoljublje dovelo...

Biljezim se sa stovanjem...
15 godina
Bukva kaže...

Hrvatska bez EU ne može.

Svijet se dijeli na nekoliko utjecajnih zona i jedna od njih je i EU. Ako netko misli da će gospodarstvo procvasti kada uđemo u EU, taj se treba probuditi. 

A što se tiče ovih ateista i gayeve, ja sam ostao šokiran nekim stavovima ovdje. Osnovno ljudsko pravo je pravo na izbor. Ako krenem od toga da je homoseksualnost bolest, zašto onda ne bi bolesnici bili i darkeri, metalci, punkeri, rokeri, skinheadsi, alternativci i ostali?

A ovo da su ateisti krivi za sve... Pa ne znam, pogledaj što Crkva propovijeda, a kako živi i što radi...

ja možda imam neke zadrte stavove i to govorim javno i imam pravo na takve stanove,ali je činjenica da ja u zadnjih 10 nisam ni mrava zgazio,ali europi jedno veliko ne,tko zna možda će se za 20 godina smatrati da si zadrt i zaostao ako se želiš oženiti osobom suprotnog spola ,svatko  ima svoje vrijednosti vama je homoseksualnost normalna pojava i osobe koje su protiv toga smatrate zadrtima,ali hey ovo je demokracija svi imamo pravo na svoje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 18:44 (blackalbum).
16 godina
blackalbum kaže...

ja možda imam neke zadrte stavove i to govorim javno i imam pravo na takve stanove,

A zašto homoseksualcima i ateistima osporavaš pravo na njihov stav?

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Zato jer Možda ima neke zadrte stavove   {#}

Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
blackalbum kaže...

ja možda imam neke zadrte stavove i to govorim javno i imam pravo na takve stanove,

Sloboda govora mozda???

Svatko ima pravo reci sto god zeli dok ne promovira govor mrznje, sto on radi...

Uostalom... potpuno se slažem s njime. samo što to nisu zadrti stavovi nego samo konzervativni...

Zbog cjelokupnog liberalizma danas svijet ide tamo gdje ide...

15 godina
Bukva kaže...
blackalbum kaže...

zašto meni ateisti toliko smetaju,ne zbog svog stava da nema boga ja to poštujem,ali mi smeta njihova antikrščanska propaganda ,gdje god je neka tema na internetu gdje se spominje krščanstvo odmah se javi nekoliko ateista koji odmah počmu pljuvati po svemu kršćanskom i idu tako daleko da tvrde da bi kršćanstvo trebalo zabraniti,čak sam čitao jedan slučaj u velikoj britaniji gdje se raspravlja o tome da se krščanima zabrani usvajati djecu jer su oni protiv toga da toj djeci reču da je biti gay ok,meni je tako svejedno što oni ne vjeruju ali mi smeta njihovi otvoreni antikrščanski stav,ok ne vjeruješ ne pačaj se u tuđe svetinje,a što se tiče gay osoba meni ne smeta što oni rade u svoja 4 zida ali mi jako smeta što oni to nama ostalima pokušavaju nametnuti kao nešto najnormalnije,ateisti kažu nema boga dobro ja poštujem tvoj stav ali mi se gadi kad god je neka tema o isusu odmah se javi nekoliko desetaka ateista koji počmu negirati njegovo božanstvo,eto čak su snimili da vinci kod da bi oni čitav svijet prosvijetlili kako je isus samo običan čovjek,a ima takvih primjera još,zašto to rade

16 godina

Da, naravno, Da Vincijev kod su snimili ateisti da pokažu svijetu kako Isus nije božanstvno.

Ozbiljno, odakle tebi takve gluposti?

EDIT: A to što se kršćanstvo gura u svaku poru života to ti ne smeta? Osobno, smatram da je kršćanstvo daleko daleko daleko agresivnije od ateista. Počevši od toga da mi zabranjuju uporabu kondoma kad sam s djevojkom... Heck, zabranjuju mi i seks...

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 19:03 (Bukva).
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

ja možda imam neke zadrte stavove i to govorim javno i imam pravo na takve stanove,ali je činjenica da ja u zadnjih 10 nisam ni mrava zgazio,ali europi jedno veliko ne,tko zna možda će se za 20 godina smatrati da si zadrt i zaostao ako se želiš oženiti osobom suprotnog spola ,svatko  ima svoje vrijednosti vama je homoseksualnost normalna pojava i osobe koje su protiv toga smatrate zadrtima,ali hey ovo je demokracija svi imamo pravo na svoje mišljenje

I

je rekao ne. {#}

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
neaktivan

Od ankete sa DA ili NE mi smo došli do pitanja homića u ovoj zemlji.TEŠKI FAIL{#}

Kakav pastir,takvo stado.
17 godina
neaktivan
A ja smatram sve vas...

hm... nemam riječi kojom bi vas opisao u HRV jeziku...
17 godina
arijearius kaže...

Od ankete sa DA ili NE mi smo došli do pitanja homića u ovoj zemlji.TEŠKI FAIL{#}

Homici imaju pravo na jedno jedino pitanje - gdje da se maknem da me nitko ne vidi {#}

Biljezim se sa stovanjem...
15 godina
arijearius kaže...

ja sam možda pretjerao ali želim reći da eu unija nije samo gospodarska unija,kad uđeš u tu uniju hrvatska ostaje bez dijela svog suveriniteta a mi uvijek nahebemo u nekoj uniji i molimo boga kad ćemo van

17 godina
neaktivan
arijearius kaže...

EU je amoralna i ateistička, ona će "iskvariti" HR mladež   {#}

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
arijearius kaže...

EU je amoralna i ateistička, ona će "iskvariti" HR mladež  {#}

Poštujmo našu Jacu.Ipak je je morala popušit mnogo mrkvi da bi završili pregovore{#}

Kakav pastir,takvo stado.
17 godina
neaktivan

Nadam se da će ova moja biti zadnja poruka u ovoj temi koja će biti off topic.

Zapravo znam da hoće jer će svaka iduća biti obrisana ili kartonirana. Držite se teme i raspravljanja zašto a zašto ne pristupiti EU.

A ne o tome je li ispravno biti ateist ili teist, hetero ili homoseksualac i sličnim glupostima kojima ovdje svakako nije mjesto.

Naročito vas molim, da se suzdržite od bilo kakvih izljeva ekstremnog nacionalizma, te bilo kakve diskriminacije na bilo kojoj osnovi jer ćete biti poslani na hlađenje po brzom postupku.

Ako smo već dopustili ovakvu, političku temu, unatoč pravilima foruma, učinite ju ugodnim mjestom za raspravu i nemojte da požalimo tu odluku.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
blackalbum kaže...

kad uđeš u tu uniju hrvatska ostaje bez dijela svog suveriniteta

A bez kojeg to točno dijela suvereniteta će Hrvatska ostati (btw, takav domoljub i zaštitnik iskonskih vrijednosti, a ime zemlje si piše malim slovom... Fascinatno!).

Every hole is a goal!
15 godina

još ću jedan put objasniti zašto sam protiv eu 

jednostavno me se ne sviđa u kojem pravcu ovaj svijet ide,sa zapada dolaze neke nove vrijednosti koje se smatraju modernim i popularnim a tko tako ne razmišlja taj je zaostao i zadrt,tradicionalne vrijednosti  polako izumiru,svi znamo koje su tradiocionalne vrijednosti

drugo zašto nas tako brzo guraju nepripremljene u europu pa tek smo dvadeset godina samostalni,zašto ne bismo malo uživali u samostalnosti kad smo zadnjih 1000 godina bili po nekim unijama koje su bile pogubne za hrvatski narod,ja smatram da bismo mi trebali prvo hrvatsku dignutu na noge pa bi nas oni sami zvali a ne da ih kao zadnja bijeda molimo da uđemo u eu,pri tome pristajući na sve njihove prohtjeve

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice