Tebi su samo Srbi u glavi,iako nema nikakvog povoda pričati o nama,ti bi ponovo.
Tebi su samo Srbi u glavi,iako nema nikakvog povoda pričati o nama,ti bi ponovo.
Vidiš, oni se neće kladiti, pa su mjenjali ustav. Sigurno je sigurno..
A ja se kladim da ako kojim slučajem referendum ne prođe, da ćemo imati period EU propagande, pa opet referendum..
NiJesam
Za Dom Spremni je "stari" BOL troll.
Vidiš, oni se neće kladiti, pa su mjenjali ustav. Sigurno je sigurno..
A ja se kladim da ako kojim slučajem referendum ne prođe, da ćemo imati period EU propagande, pa opet referendum..
Možda i kakvo narodno veselje uz džabalesku kobasice i pivo tko izađe na referendum,haha
Nisu Srbi nego Servi
Za mene je jedina pozitivna stvar ulaska u EU to što ćemo biti dio iste carinske unije. Pa lijepo isti dan u Njemačku po BMW (recimo) za 5000 eura, istog onog koji kod nas košta 9000 eura. Ako idemo na Audi ili VW još veća ušteda. pa neka naše auto kuće stave ključ u bravu sa svojim napuhanim cijenama.
Za mene je jedina pozitivna stvar ulaska u EU to što ćemo biti dio iste carinske unije. Pa lijepo isti dan u Njemačku po BMW (recimo) za 5000 eura, istog onog koji kod nas košta 9000 eura. Ako idemo na Audi ili VW još veća ušteda. pa neka naše auto kuće stave ključ u bravu sa svojim napuhanim cijenama.
Samo za izdavanje prometne dozvole u Heinzlovoj sam zadnji puta čekao 3 sata,za osobnu iskaznicu oko 4 sata jer im je kao srušio se sistem baš taj dan a mogu misliti kakva je negdje muka kad pojedinac uveze polovni auto.Ulaskom u EU mislim da se tu nebu ništa promijenilo jedino ako promijene sve ljude kaj rade u državnim službama.
Samo za izdavanje prometne dozvole u Heinzlovoj sam zadnji puta čekao 3 sata,za osobnu iskaznicu oko 4 sata jer im je kao srušio se sistem baš taj dan a mogu misliti kakva je negdje muka kad pojedinac uveze polovni auto.Ulaskom u EU mislim da se tu nebu ništa promijenilo jedino ako promijene sve ljude kaj rade u državnim službama.
Ja kad sam radio vozačku prvi put (u Petrinji) bio sam gotov za 4-5min i odmah otišao vozit za ZG na 1. dan faksa.
No dobro Zagreb je 1000x veći grad nego Petrinja. Zaprepastio me red u ustanovi ZET-a kod trešnjevačke remize, red je toliki da ljudi čekaju van zgrade (nestanu unutra, a unutra ima poprilično mjesta).
Već sam mislio da ću morat čekat 5h, ali srećom na šalteru gdje se podižu karte je bilo samo dvoje ljudi :-) pa sam bio gotov za 5min.
@Hyperion kod nas nema pametnog čovjeka da riješi te probleme,ne može u gradu od milju stanovnika biti jedno mjesto za sve,vidjet ćeš kad ćeš trebati u Zagrebu bilo kakve usluge državnih službi i odnos službenika,zgadit će ti se taj grad.
neće biti euroslavija nego u konačnici ovo 1 i
koliko god ti bili zadrti od njih su 50 puta opasniji ateisti,protestantski dio europe je već odavno ateistički još se samo pravoslavci i katolici donekle drže,evo pročitao sam jedan članak da se u ateističkoj velikoj britaniji razmišlja o tome da se kršćanima zabrani usvajanje djece jer je kršćanima u sukobu sa vjerom da toj djeci kažu da je normalno da budu gay,možda članaka nema veze sa eu ali je dobar pokazatelj u kakvom pravcu ta europa stvarno ide zar mi zaista želim biti dio takve europe gdje će nama država određivati na koji je način dopustivo odgajati svoju djecu,nije europa samo ekonomska unije nego se nameću i neke vrijednosti koje su se prije 50-60 godina smatrale nenormalnim
Ma za 100 godina če europska unija se zvati Albanoslavija-naši prijatelji Albanci se troše ko ludi
neće biti euroslavija nego u konačnici ovo 1 i
koliko god ti bili zadrti od njih su 50 puta opasniji ateisti,protestantski dio europe je već odavno ateistički još se samo pravoslavci i katolici donekle drže
Hah. ateisti opasniji, ok su oni, dok se drze nekih granica, meni ne smetaju ateisti, nego liberalisti koji dopustaju da se takve stvari događaju. Iako sam za to da svi imamo ista prava, ali opet, moramo saćuvati dio svojeg, svoje tradicije..
koliko god ti bili zadrti od njih su 50 puta opasniji ateisti,protestantski dio europe je već odavno ateistički još se samo pravoslavci i katolici donekle drže
Prestrašno kakva glupost.
Prestrašno kakva glupost.
nizozemska je većinom ateistička zemlja a tamo je sve dopušteno,dali si 100 % siguran da sam rekao glupost
nizozemska je većinom ateistička zemlja a tamo je sve dopušteno,dali si 100 % siguran da sam rekao glupost
Jules: Okay now, tell me about the hash bars.
Vincent: So what you want to know?
Jules: Well, hash is legal there, right?
Vincent: Yeah, it's legal, but it ain't a hundred percent legal. I mean, you can't walk into a restaurant, roll a joint, and start puffin' away. They want you to smoke in your home or certain designated places.
Jules: Those are hash bars?
Vincent: Breaks down like this, okay: it's legal to buy it, it's legal to own it, and if you're the proprietor of a hash bar, it's legal to sell it. It's illegal to carry it, but that doesn't really matter 'cause get a load of this, all right – if you get stopped by the cops in Amsterdam, it's illegal for them to search you. I mean, that's a right the cops in Amsterdam don't have.
Jules: Oh, man! I'm going, that's all there is to it. I'm fucking going.
dali si 100 % siguran da sam rekao glupost
Apsolutno!
Ima puno povoda nažalost i vi ste samo pijun kao i mi u puno večim igrama glavešina.
Ja sam troll jer gledam na politiku drugačije od večine..
dali si 100 % siguran da sam rekao glupost
Apsolutno!
bravo kad ti sin doma dovede dečka a kćer curu možda ćeš manje biti protiv te MODERNE europe koja glavnom dolazi iz protestantske tj ateističke europe
ja ću ga odgojiti kao normalnog a ti ćeš mu vjerovatno reći da je ok da bude gay sve do trenutka dok ti doma ne dovede dečka e onda je druga priča jer lako je dok se dešava drugom a kad ti doma sin dovede dečka to je nešto sasvim drugo,to je isto kao da ti se sin razboli i umisli da je napoleon ili bog pa normalno je da ga se neću odreći nego ću mu pomoći da ozdravi i pokušati mu objasniti da on umišlja da je napoleon da to nije stvarno
ZDS-u su caca i dida uvalili neke ruzne ideale u glavu... slobodno ga ignoriraj... u najgoru ruku prijavi, nebi mu bio prvi put...
Da... decko je naporan...
ZDS-u su caca i dida uvalili neke ruzne ideale u glavu... slobodno ga ignoriraj... u najgoru ruku prijavi, nebi mu bio prvi put...
Da... decko je naporan...
Za što molim te da me prijavi pa ja sam rekao koje su činjenice to što su ovdje na ovom forumu sve sami ljevičari to je druga stvar. I da nisam nigdje uvrijedio Srbe, a bome niti jednog Srbina na ovom forumu tak da nemoj pisat gluposti. I da ako je ružan ideal biti Hrvat onda ja imam ružne ideale.
ZDS pa tek si sad shvatio na skoro svim hrvatskim forumima su većina uglavnom srbi i ljevičari,ne treba se s time zamarati
Za što molim te da me prijavi pa ja sam rekao koje su činjenice to što su ovdje na ovom forumu sve sami ljevičari to je druga stvar. I da nisam nigdje uvrijedio Srbe, a bome niti jednog Srbina na ovom forumu tak da nemoj pisat gluposti. I da ako je ružan ideal biti Hrvat onda ja imam ružne ideale.
ZDS pa tek si sad shvatio na skoro svim hrvatskim forumima su većina uglavnom srbi i ljevičari,ne treba se s time zamarati
Kako glasi vaša definicija "ljevičara", tj. što znači ljevičar???
Naime, ja sam ljevoruk, da li sam po defaltu Ljevičar?
Ne zamaram se ja time mene to rastužuje ne toliko što su oni ljevičari nego što oni nerazumiju pojam domoljublje. Ja se trudim koliko god mogu da im pokažem pravi put ponekad i pretjeram, ali ne žalim zbog toga. Žalosno je da na forum dođe jedan Srbin i meni soli pamet te pritom dobiva podršku nekih tkz. Hrvata na ovom forumu meni on ne smeta, al mi isto tako neće solit pamet jer jako dobro znam koliko nas Srbi mrze i nevole dok im mi ližemo šu***.
što ja smatram ljevičarima-ljude koji po definiciji nemaju ni narodnost ni vjere nego samo JA,to ne treba brkati sa ljudima koji glasuju za ljevicu a imaju osjećaj pripadnosti nekom narodu
što ja smatram ljevičarima-ljude koji po definiciji nemaju ni narodnost ni vjere nego samo JA,to ne treba brkati sa ljudima koji glasuju za ljevicu a imaju osjećaj pripadnosti nekom narodu
ni vjere....u što
Kako glasi vaša definicija "ljevičara", tj. što znači ljevičar???
Naime, ja sam ljevoruk, da li sam po defaltu Ljevičar?
Ljevičari su sinovi bivših komunjara i neradnika koji imaju dobivene stanove u centru Zagreba itd.. poznajem ih jako puno i mnogi su mi prijatelji promjenit ih nemogu niti neću. Mnogi od njih su mi prijatelji ili kolege još od djetinstva dobro znaju moje svjetonazore i jako dobro znaju da u nekim stvarima griješe. Njihovi roditelji rijetko da su bili u ratu što mi je odmah minus kada slušam njihova propovijedanja o tome tko su Ustaše, a tko Partizani te sve ostalo što se tiče naše države.