Rezultati izlazne ankete: Izlazna anketa
Ma tko nas je oslobodio,HDZ?
Pa kolko ja znam u to vrijeme je HDZ bio na vlasti.
Oslobodili su nas branitelji.
tako već može,nije nas oslobodila nikakva stranka.
tako već može,nije nas oslobodila nikakva stranka.
Krivo sam se izrazio, mislio sam da je u vrijeme oslobađanja bio HDZ na vlasti, pa valjda to ljudima nešto znači, ja neznam.
Dobro računajmo da je to samo na osnovu 25000 ljudi, tako da se tu brojke mogu drastično mijenjat, mrzim te izlazne ankete...
Dobro računajmo da je to samo na osnovu 25000 ljudi, tako da se tu brojke mogu drastično mijenjat, mrzim te izlazne ankete...
jesi ti iz HDZ-a? 
Svake godine budu dosta nerealne. na kraju će bit dam se kladit rezultat na knap.
nemogu vjerovati koliko glupih ljudi živi u našoj državi da nakon svega Kradeze ima 40 zastupnika.
Svaka stranka ima svoju vojsku poslusnika, iliti ono sto se naziva "glasackom masinerijom". To su ti ljudi koji vec po defaultu daju glas "svojoj" stranci (bilo iz ideoloskih ili cisto koristoljubivih motiva). HDZ-ova glasacka masinerija je mozda i najveca u hrvatskoj.
Borbe se vode uglavnom oko onih neodlucnih glasaca, koji se ne poistovjecuju sa ni jednom strankom po defaultu, njihov glas nosi prevagu. Kakvo god tvoje misljenje bilo o tome, to je nasa realnost.
Svake godine budu dosta nerealne. na kraju će bit dam se kladit rezultat na knap.
nije istina,koliko se ja sjećam,izlazne ankete su uvijek bile približno točne.
Kako god okrenuli bolje nam ne može biti.
Slažem se, krast će nas opet dođe li HDZ na vlast ili SDP.
Ja volim misliti da ce biti bolje. Dosta mi je pesimizma. Osim toga, upitno je koliko se realno uopce vise moze pokrasti? :D
Kako volim ova ograničana razmišljanja..svi su oni isti, svi ce nas pokrast, mi smo jadni i bedni, idem seč žile...
Bitch,please.
Ja volim misliti da ce biti bolje. Dosta mi je pesimizma. Osim toga, upitno je koliko se realno uopce vise moze pokrasti? :D
Uvijek se može više 
Da nas bar izvuku iz ovih gov*na, ja bih bio sretan, barem bi se mogao negdje zaposlit kad završim fax(iz mojih usta u božje uši!), ali realnost je da neće, ovom Milanoviću se vidi na faci da je mutikaša i lažov.
kako ne razumiješ da nas je HDZ doveo u ovakvo stanje i trebamo slaviti što ta banda organiziranog kriminala odlazi sa vlasti.
kako ne razumiješ da nas je HDZ doveo u ovakvo stanje i trebamo slaviti što ta banda organiziranog kriminala odlazi sa svalsti.
Sretan sam ja da oni odlaze, ali sam se nadao da će doć netko bolji, a ne ovi, šta god da jesu.
Sretan sam ja da oni odlaze, ali sam se nadao da će doć netko bolji, a ne ovi, šta god da jesu.
a koga si očekivao,Krista spasitelja? nemoj pljuvati dok ne vidimo kako će raditi.
politika ili političke teme nebi se trebala nalazit na bug forumu
admini nefukcioniraju
Glasaj za vucu i deri :DD
A šta misliš kako će raditi? Pretvarat će se ispočetka kao nekakva nevinašca, i poslije će nastaviti HDZ-ovu tradiciju.
Nego, danas do ponoći će biti informacije i iz dijaspore ili?
A šta misliš kako će raditi? Pretvarat će se ispočetka kao nekakva nevinašca, i poslije će nastaviti HDZ-ovu tradiciju.
Nego, danas do ponoći će biti informacije i iz dijaspore ili?
daj mi tu svoju kristalnu kuglu da i ja pogledam u budućnost.
ionako je sve što smo imali pokrala ta stranka organiziranih kriminalaca sa tvog avatara,tako da gore ne može.
Mislim da je kosorica napravila posla u ovoj zemlji.
Pričajte vi šta hočete, ali pogledajte, promjenila je 3/4 sastava vlade, kolko je samo ministara poslala u remetinec....
Istina da je Sanader radio svašta, ali ova se bori....A ovaj Milanović mi ide na jetra, samo blati HDZ, svaka, ama baš svaka izjava na TV-u uperena je u HDZ.
Neznam, sada ste si izabrali ove 4 godine da vam ateisti budu na vlasti...
Za Ranka znam da nije vjernik, ali vi ostali?
Prijedsjednik je ateista i komunisti od sutra na vlasti....strava.
Predsjednik ne vjeruje u Boga ali gleda u križ 
Oooo evo nam i zadrtih desnicara :D
To su bas kriteriji po kojima bi se trebalo birati zastupnike. Sve je pet dok se izjasnjavaju kao religiozni.
Pričajte vi šta hočete, ali pogledajte, promjenila je 3/4 sastava vlade, kolko je samo ministara poslala u remetinec....
Istina da je Sanader radio svašta, ali ova se bori....A ovaj Milanović mi ide na jetra, samo blati HDZ, svaka, ama baš svaka izjava na TV-u uperena je u HDZ.
nemaš ti pojma o životu. Ona je poslala u Remetinec? pa ona je do jučer radila sa njima zajedno.
i trebao bi znati da su velika većina sadašnjih HDZ-ovaca bivši komunisti.
rofl...a kad je došo na vlast, ona zakletva :D "tako mi Bog pomogao" i nezna čovjek kud da gleda :P
rofl...a kad je došo na vlast, ona zakletva :D "tako mi Bog pomogao" i nezna čovjek kud da gleda :P
Ne glupiraj. Koje si godine rođen ? (98- kao što ti piše na profilu?) Žalosno je da mlađi padaju pod utjecaje stranaka zato jer neki ne vjeruju u Boga, a drugi su "veliki" vjerniki. Ako se po tome bira stranka to je žalosno. Pogledaj malo što je HDZ napravio ovih godina što je bio na vlasti, htjeli su rasprodati sve što je ostalo, to ti nije jasno?? Također garantriam da je broj "komunista" jednak u HDZ-u i SDP-u (možda malo više u SDP-u ali ne previše). Svi su oni bili komunisti samo su se 90-ih prozvali (domoljubima itd.) Da se malo osvrneš na privatizaciju u 90-ima kada su uništene velike tvornice i ljudi protjerani iz njih kao psi. Ne pričaj o onome što nemaš pojma.
SDP 82:40 HDZ a mislio sam da je Dinamo puno igubio od Reala :))
bolje pošteni ateisti nego korumpirani katolici
ne kažem ovdje da je sdp pošten, sve ćemo vidjeti
Ti se s ovim vezano za vjerovanje zezaš, jel da?