IBM Thinkpad+Apple=Totalna transformacija

poruka: 11
|
čitano: 2.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam jedan laptop koji me se vuče po kuči pa sam odlučio da ga malo moddam, slike prvotnog stanja su tu. Btw. vedran blažanović je pomagao

NAkon toga sam uzeo specijalnu silikonsku traku koja neprovodi struju niti vodu pa čak ni energiju i s njom pričvrstio apple na laptop. No tno nije sve, čekam da mi dođe specijalna traka koja je prozirna i fotoreflektivna i neprovodi struju ali provodi vodu pa joj je to jedina mana. Nadam se da če doći iduči tjedan jer je ipak himalaja podosta daleko a i Hp Express če se navozati((nadam se da imaju dobre gume)). Znak sam nabavio od prijatelja ali je bio nedovršen tj bio je u obliku jabuke
 pa sam mačku zaposlio da kirurškim rezom oblikuje apple sign, što je nakraju i uspjela:
 I tako je nastao apple laptop:D

I još planiram napraviti kad se baterija isprazni da se sign promjeni u ovo

Strm
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 11:43 (Strm).
17 godina
Re: IBM Thinkpad+Apple=Totalna transformacija

za prvi pokušaj, skoro dobro. Slika mora biti 3D jer je to danas standard.

btw, očekuj skoru tužbu Jabučara, izgon, spaljivanje roda do sedmog koljena, zbog povrede TMa i exploatacije životinja kao jeftinih (kineskih) radnika. (naši radnici ne spadaju pod taj kriterij, jer kinezi su plaćeni za rad). Tak ako mu (mačku, ne kravi) uplatiš drugi stup, općinske i slićne prireze, možeš se nadati labavijem stisku sLinića, ali ovi iz coppertona te neće tako pustiti, oni idu do istrebljenja.

Na MSwin staviti jabuku, nečuveno. Da je barem Pear(OS) nekako bi se izvukao. Mješaš kruške i jabuke.{#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 18:23 (ihush).
15 godina
ihush kaže...

za prvi pokušaj, skoro dobro. Slika mora biti 3D jer je to danas standard.

btw, očekuj skoru tužbu Jabučara, izgon, spaljivanje roda do sedmog koljena, zbog povrede TMa i exploatacije životinja kao jeftinih (kineskih) radnika. (naši radnici ne spadaju pod taj kriterij, jer kinezi su plaćeni za rad). Tak ako mu (mačku, ne kravi) uplatiš drugi stup, općinske i slićne prireze, možeš se nadati labavijem stisku sLinića, ali ovi iz coppertona te neće tako pustiti, oni idu do istrebljenja.

Na MSwin staviti jabuku, nečuveno. Da je barem Pear(OS) nekako bi se izvukao. Mješaš kruške i jabuke.{#}

Hmm,da xD U među vremenu je narasla potražnja pa sam zaposlio papige da rade znakove

također je došao specijalni prozirni selotejp koji je otporan na: Udarce,struju,vodu,svjetlo,dim,paru i još neke sitnice, baš je jeftin-mslm 460Kn s eBay-a je prava sitnice, ne??

I na kraju kao šlag na tortu sam instalirao AppleOS, još samo treba rezoluciju namjestiti jer je premala {#}

Strm
17 godina
Strm kaže...
..

pa sam zaposlio papige da rade znakove,,

.., baš je jeftin-mslm 460Kn s eBay-a je prava sitnice, ne??

..još samo treba rezoluciju namjestiti jer je premala  

- stvarno nemaš mjere, što je iduće, zapošljavanje s burze? katastrofa.

- sve što vrijedi ima cijenu. (osim privatizacije za kunu, probaj zamisliti da možeš npr kupiti tvornicu selotejpa za 1kn..).

- početnik. Mac nema 'rezoluciju' on ima inche, -očeš veću rezu(?), kupiš veći monotor. Ok, možeš jaibrekat ekran pa ga pretvoriti u ips, ali time samo dublje toneš u copyrightaški ogavni kriminal. Da te svi patenttrollovi do vijeka tužili.. je jedna od kletvi ovjerenih koj javnih bilježnika koja se tu primjenjuje. +Zamp na medij kojim to radiš.

Gdje su granice? PCvulgaris nije MAC! Mislim, je, ali... nema (zagrižene) jabuke. Što će ti iduće pasti napamet, sigurno prebacivanje zvonca (zvučni signalizatora) bicikla (međunožnog gurala) s lijeve strane dopalačnog dohvatnika govrnala, na desnu stranu? Tko zna koliko paragrafa bi time bacio u očaj, bisere pred svinje! Užas.

(disclaimer, ja se ograđujem).{#}

15 godina

- Pa šta sve ti nećeš stavit na ovaj forum.{#}

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
15 godina
Valentin17 kaže...

- Pa šta sve ti nećeš stavit na ovaj forum.{#}

Bolje pitaj šta sve oču{#} :DD

Strm
15 godina

Okej, znači ovako-danas vam ja palim Apple Idepad R32 i neželi se upaliti! nakon dužeg istraživanja došao sam do zaključka da je prazan, jer kada sam pogledao apple sign bio je sav "smežuran"

Izmjerio sam količinu voltaže u njemu i ispalo je da od standardnih 18V je ostalo sam 0.03V što je odmah otkrilo zašto ni LED-ice nesvjetle

Odlučio sam ga napuniti pomoču USB kabla, s velikom jednostavnošču sam ga ukopčao u apple i u komp-nadam se da ga neče smetati win 8.1 s kojeg se puni :D

Toliko od mene za danas, samo molim vas malo feedback-a, ovakva transformacija se neviđa često-dajte da ljudi svjedoče nećemu nadrealnim, iznad ljudskih vjerovanja, zahvaljujuči kojem je prva Biblija napisana...

Pozz!

Strm
17 godina

.. uh, ovo je iznad svih očekivanja.

-dosta o tebi, sad malo o mom batmobilu.

Kad smo već kod takvih (očekivanja) imam i ja jednu molbu za stručnu expertizu... Mantle, ja bi na 486-Dx-66 prišarafio jednu R9.. koliko vidim po PRovskim najavama (većina je *.PPT prezentacija), boost bi bio cca +25.340% (i više).

Pa pitanje, dali koristiti šarafe križnoglavce ili torx? Možda traku (domaći selotejp) zbog fleksibilnijeg spoja, samo nisam siguran u termička svojstva, a i muhe bi se lijepile...

Što predlažeš? Možda trebam još nešto ubaciti, kao voće (nije mi cilj Mac, nego Mantle...).

Brinu me i driveri, alfa je loš, bete su tak-tak.. možda imaš neki link za gamma driver? Njega neće leekati, sam odabranima usmenom predajom (i CD iz ruke u ruku), ali možda ga imaš?

15 godina
ihush kaže...

.. uh, ovo je iznad svih očekivanja.

-dosta o tebi, sad malo o mom batmobilu.

Kad smo već kod takvih (očekivanja) imam i ja jednu molbu za stručnu expertizu... Mantle, ja bi na 486-Dx-66 prišarafio jednu R9.. koliko vidim po PRovskim najavama (većina je *.PPT prezentacija), boost bi bio cca +25.340% (i više).

Pa pitanje, dali koristiti šarafe križnoglavce ili torx? Možda traku (domaći selotejp) zbog fleksibilnijeg spoja, samo nisam siguran u termička svojstva, a i muhe bi se lijepile...

Što predlažeš? Možda trebam još nešto ubaciti, kao voće (nije mi cilj Mac, nego Mantle...).

Brinu me i driveri, alfa je loš, bete su tak-tak.. možda imaš neki link za gamma driver? Njega neće leekati, sam odabranima usmenom predajom (i CD iz ruke u ruku), ali možda ga imaš?

Hmmm, prema mojim istraživanjima i486 DX66 i R9 280X bi donjeli popriličan boost, mogao bi Quake na ultra{#}. Po pitanjuu komptabilnosti, ako moja R9 280X paše na Apple IdepadR32, stoga morala bi pasti i na na to čudo... :D

Vezano drivera, našao samalpha,beta a gamma su još u izradi zbog komptabilnosti s starijim računalima. Koristiti križasti i bit če sve pet! Evo kako je meni ispalo :DD

Strm
13 godina
neaktivan

Wow super izgleda samo tako nastavi {#}

17 godina
Strm kaže...
..

Evo kako je meni ispalo :DD

.. 

-izvrsno. Još da nabaviš 3D printer, btw ovo je HPov photo papir ili običan 80g? Ja bi radije stavio lakši, na notebook, zbog ukupne mase i lakšeg hlađenja.... 120g i više samo na desktop s dodatnim ventilatorima.

idem sad bustat na ultra svoju novu zvijer... slike neću postat, jer je to prestrašno za slučajne poglede neupućenih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice