Koja je temperatura vani? Minus pingvin
Joj nemoj mi spominjat uopce, ti e, ovog bijelog dreka je napadalo posvuda, bas sam s tavana zmetal taj drek, pa onda prilaz jedan, drugi, pa sad kod babe jos... Baaaaah!
Joj nemoj mi spominjat uopce, ti e, ovog bijelog dreka je napadalo posvuda, bas sam s tavana zmetal taj drek, pa onda prilaz jedan, drugi, pa sad kod babe jos... Baaaaah!
Hahahahaha,a kod mene u Krapinskim Toplicama nema ni 2 cm
Viruj mi to ti je taman, ovako samo upadaš u snig, ode u Splitu nemamo di s njin ideš u dućan plivaš do njega i onda nakraju nema kruva jer nije moglo dotrat, pihh.
Pa do koljena vam je! Kad si kleknes
A je? Da v srcu Zagorja ni napadal?
Pa do koljena vam je! Kad si kleknes
A je? Da v srcu Zagorja ni napadal?
Pri mene ga borme niiii... :-P
"Worst metal video ever"
Obavezno pogledati! Debilni vido nije ni priblizno smijesan kao cinjenica da pjevaju valjda na turskom, a refren zvuci kao "Zasto seres meee?", "Ides, cuda beres ti!" i slicno :-D
Edit:
slusam vec pet puta ispocetka i glava ce mi otpast od smijeha :-D
Cuo sam i negdje u pocetku "Nasa borba, serem'l dem" a cuje se i nesto o kuronjama....
Da se nadovežem na snijeg, ne znam što se sad okrenulo da na moru pada,a u Međimurju jedva pola centimetra, stari kažu da je bilo pola metra pred 40 godina. Sad će se Dalmatinci k nama na Dravu dolazit kupat, a mi k njima skijat.
Trenutno se ne mogu sjetit nikakvog vica jer su svi koje znam bili.
Da se nadovežem na snijeg, ne znam što se sad okrenulo da na moru pada,a u Međimurju jedva pola centimetra, stari kažu da je bilo pola metra pred 40 godina. Sad će se Dalmatinci k nama na Dravu dolazit kupat, a mi k njima skijat.
Ukoliko se zelite kupati na moru, a ne na rijeci, dodjite u Istru... Ovdje snijega jos nismo vidjeli.
Idu dva čovjeka po cesti, jedan skrene lijevo, a drugome je brat u vojsci.
"Worst metal video ever"
Obavezno pogledati! Debilni vido nije ni priblizno smijesan kao cinjenica da pjevaju valjda na turskom, a refren zvuci kao "Zasto seres meee?", "Ides, cuda beres ti!" i slicno :-D
Edit:
Cuo sam i negdje u pocetku "Nasa borba, serem'l dem" a cuje se i nesto o kuronjama....
Jel nije ovo mađarski?
Ukoliko se zelite kupati na moru, a ne na rijeci, dodjite u Istru... Ovdje snijega jos nismo vidjeli.
kad puse toliko jako da ne stigne pasti.
"Worst metal video ever"
Edit:
HAHAHAHAH
....sereš me.
Isao Isus kroz park i nailazi na momke koji igraju kosarke. Pitaju ga oni:
- "Hocemo li kosarke?"
- "Ma ne bi ja", rece Isus.
- "Haj ba samo jednu basketa, sta fali."
- "Moze, ali bez zakucavanja."
Grtalica - pojam sličan čudovištu iz Loch Nessa; postoje priče, ali je rijetko viđena!
ma nisam ja ni gledao sta je iznad bio sam umoran
doslovce post iznad tvog...
Neznam dal ste vi primjetili ali Scarface svaki put kad tu posta nešto, uvijek il je bilo na toj stranici, ili nije smješno, pokupi 20 td-ova, sljedeći dan opet, thats the spirit man!
"Worst metal video ever"
Edit:
To je parodija na ovo
he-he, novi arc s :D
evo i link:
http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/sony-ericsson/xperia-arc/1173.aspx
Opis pojedinih temperaturnih vrijednosti:
+18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivac.
+10°C U zgradama u Helsinkiju iskljucuju grijanje.
+2°C Talijanski automobili ne mogu upaliti.
0°C Destilirana voda se smrzava.
-1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo.
-4°C Pas vam se uvaljuje u krevet.
-10°C Francuski automobili ne mogu upaliti.
-12°C Politicari pocinju pricati o beskucnicima.
-15°C Americki automobili ne mogu upaliti.
-20°C Dah se cuje.
-24°C Japanski automobili ne mogu upaliti.
-28°C Pas vam se uvaljuje u pidzamu.
-29°C Njemacki automobili ne mogu upaliti.
-30°C Ni jedan normalan automobil ne moze upaliti.
-36°C Ruski automobil ne moze upaliti.
-39°C Rusi zakopcavaju sve gumbe na kosuljama.
-50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet.
-60°C Zitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopcavaju kapute.
-70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizira cross-country.
-72°C Odvjetnicii zavlace ruke u vlastite dzepove.
-120°C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u ku/cu.
-273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih cestica. Rus lize smrznutu vodku.