- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Učiteljica-ima neko ko nije razumio ??
Učenik-ja !!
Učiteljica-e pa mogo si slušati.
Učenik-jebi si mater.
Učiteljica-šta si reko??
Učenik-e pa mogla si slušati!!
E to mi tak ide na živce, pita: Jel svima jasno, da nebi na testu bilo da učiteljica nije objasnila...
Javlja se jedan da mu nije jasno i onda ga pita zašto nije slušao, jel sjedi na ušima itd itd....
Sjede u vagonu: Kinez, Amerikanac, Bosanac i Nijemac.
Odjednom ustane Kinez i baci kroz prozor košaru punu riže. Amerikanac ga pogleda i začuđeno pita:
- Zašto si bacio rižu, pa šteta je...
- Ma, u Kini imamo riže k'o pijeska - veli Kinez.
Malo kasnije, ustane Amerikanac i baci svežanj dolara kroz prozor. Nijemac se prenerazi i pita:
- Zašto baci dolare van?
- Pa, mi u Americi imamo dolara k'o u priči - veli Amerikanac.
Sjede oni dalje tako, na to Nijemac pogleda Bosanca, a Bosanac će brzo:
- Nemoj da ti slučajno padne na pamet.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Chuck Norris je sa Jadrankom Kosor pričao engleski.
Došla mlada i zgodna novinarka najstarijem čovjeku u hrvatskoj da napravi intervju i prvo ga pita:
- Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo sretnih događaja u životu! koji vam je najsretniji?
Starac malo misli...
- Jednom mi se izgubila najljepša ovca, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i noći, kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili.
Novinarka malo zbunjena će nato:
- Zapravo sam mislila na više duhovni događaj.
- Pa dobro - reče starac - jednom mi se izgubila najljepša krava, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i noći, a kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili. . Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu:
- A koji vam je najtužniji događaj u životu?
- Jednom sam se ja izgubio ...
;)
Wird looks around every corner.
Izgleda ko kura*
Kako je pinocchio saznao da je od drveta?
Zapalila mu se ruka dok je drk*o!
Fata kod doktora:
- "Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac me ne može
zadovoljiti."
- "Pokušajte sa dva muškarca!"
- "Ma, probala sam sa dva, tri, četiri i ništa!"
- "Probajte sa pet ili deset."
- "I to sam probala..."
- "Fato, vi ste medicinski fenomen!"
- "Fenomen, doktore, fenomen, a ne kurva, kako selo priča!
Prijateljstvo izmedu žena.
Jedne noći žena nije došla kući. Sljedeci dan kaže mužu da je prespavala kod prijateljice. Muž nazove deset najblizi prijateljica svoje žene od kojih je svka demantovala da je iko prenoćio kod njih.
Prijateljstvo izmedu muškaraca.
Jedne noći muškarac nije došao kući. Sljedeći dan kaže ženi da je prespavao kod prijatelja. žena nazove deset najblizi prijatelja svog muža od koji osmero potvrde daje njen muž prespavao kod njih. Dvojca tvrde da on još uvijek spava.
Internacionalno takmicenje vatrogasaca.
1 mjesto - 100.000 Dolara.
Zapaljena zgrada... Americki vatrogasci stupaju u akciju... vozila zauzimaju polozaje oko zgrade... pozar ugasen za 25 minuta.
Njemacki vatrogasci... isti scenario... vozila oko zgrade... vatra ugasena za 23 minuta.
Bosanski vatrogasci... vatrogasni FAP ulijece pravo u prizemlje zapaljene zgrade... iskacu iz kamiona i udaraju lopatama, jaknama, bacaju zemlju, galama, vika, jauci... vatra ugasena za 6 minuta. Okupljeni novinari pitaju Bosansku ekipu: - "Nevjerovatan poduhvat, sta cete da uradite sa osvojenim parama?", BiH Vatrogasci: - "Paaa...prvo cemo da kupimo kocnice za FAP-a"
Najjači je:
Dalje, što se tiče ovog imena:
F-A-C-E-B-U-K
:D
da privuče kuje
Klinci ga ne *ebu 2%.