- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I phoned the police the other day.
"What's your emergency?" they asked.
I said, "Two girls are fighting over me."
"OK," she paused. "Well what's the problem?"
"The fat one's winning."
-----------------------------------------------------------
Ide bakica ulicom i nailazi na upotrebljen prezervativ. Lagano se sagne, digne i kaže:
- Ajme, ova današnja omladina uvek ostavi najbolje. SRK!
I tata bi sine!
...Djeda Mraz ove godine ima pametnijeg posla...
Hehehe, ganja MILF Mraz.
NIKAD NE DIŽI RUKU NA ŽENU !!!
Udari je nogom
Evo u sjecanju Kim Jong Il :P
http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/
Novi nastavak "Sumraka" u svim Cinestar kinima!
Evo i nesto frisko
pravi razlog Šprajcove suspenzije...
BTW: sve je od g. S. Marekovich
Evo pozdrav ekipi od Ive S.
maca uspavljuje malog bebaća link
nije Kim Jong 2. nego je Kim Jong IL
OT:
Upozorenje za sve Vas i Vaše prijatelje, ako posjećujete shoping centre. Tokom ovog mjeseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u Merkuru. Jednostavan odlazak po nekakav alat postao je traumatično iskustvo. Nemojte biti naivni i misliti da se Vama to ne može dogoditi. Evo o čemu se radi: Dok vi mirno, stvari koje ste kupili, ubacujete u gepek, dvije mlade djevojke od nekih 18 - 19 godin...a, priđu Vašem automobilu i počnu Vam prati stakla. Dok to rade majičice im jedva zadržavaju ogromne grudi da ne ispadnu. Nemoguće je ne pogledati. Kad Vi završite sa utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale i umesto novca, zamole da ih prebacite do željeznicke stanice. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sjedište. Dok se vozite one se onako još mokre počnu ljubiti, grliti i maziti, a uskoro jedna od njih pređe na prednje sjedište i oralno Vas zadovolji. Za to vrijeme druga Vam ukrade novčanik ! Meni su ga tako ukrale, sedam puta prošlog mjeseca, a najverojatnije će i ovog vikenda.