novi jackass
placem od srece ;)
novi jackass
placem od srece ;)
ide mujo ulicom i zgazi ga auto
ide mujo ulicom i zgazi ga auto
sto si sklonio onu "kadu"?
Slika je bila ok, samo sto si trebao cropat(izrezat) tekst da bi se bolje vidjelo
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......novi video vrba works-a........aaaahhhh care svaka ti čast......yes napokon su likovi kod mene napravili novi video...prelegendarni su...de da ti lupim HVALA negdje
Obojica ste u krivu...najjače je kad se na monitoru ispiše UTEKLO
to su oni animirali ili je to samo parodija na postojeci crtic?
nemojte sad se smijat jer stvarno neznam prvi puta sam vidio te pingvine..
meni nisu legli
jos ovaj drugi da jer je bolje snimljen ali jedinica je bzvze
ma oni rade samo parodije na filmove
Hajdemo sad 5 strana pisati citate iz parodije, zadržite za sebe pa da i drugi pogledaju u miru.
Nemoj me drzat za rijec, ali mislim da je to parodija na vec postojeci crtic. Buduci da ima takva animirana serija (dvije sezone zasada) samo s tim dogodovstinama pingvina, pa su oni vjerojatno uzeli kadrove i stavili svoje glasove i jos neke stvari poput ono "uteklo".
Nemoj me drzat za rijec, ali mislim da je to parodija na vec postojeci crtic. Buduci da ima takva animirana serija (dvije sezone zasada) samo s tim dogodovstinama pingvina, pa su oni vjerojatno uzeli kadrove i stavili svoje glasove i jos neke stvari poput ono "uteklo".
Tako je.
____
Ali nema do prvog dijela..nije mi nešto urnebesno ovaj kao prvi (znam ga napamet koliko puta sam pogledao).:P
stavio sam da pratim , ovo ce bit komedija samo takvaa
hahahah, predobro :)
-
-
-
nova fora na fejsu: ovo je silovanje profila, i to curice napisu po 55 puta na neciji profil i onda im je to fora
odite na link, upišite neki izraz, i stavite na 56 translations, stranica će ga prevesti 56 puta i dobit ćete zanimljiv rezultat, nešto slično pokvarenom telefonu
evo mog rezultata