Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
RE: Humor
VirtUoso kaže...

Ekrem, nova pjesma. LMAO!Smijeh

- WTF was that??  xD

If a tree falls on a woman and no one is around, does it make a sound? -- More importantly, why is there a forest in the kitchen?
17 godina
neaktivan
Humor

Zasto Steve Jobs nosi samo rolke?

-Zato sto kosulje imaju previse dugmice

An elephant is a mouse built to government specifications
15 godina
neaktivan
Humor

Evo vam par slika.

15 godina
Humor

- Zašto muškarci poslije šezdeset godina puštaju trbuh? - Dižu spomenik palom borcu!

- Novi BMW stoji na semaforu, kad odjadanput  fićo udari u njega. Na kontrolnoj polči BMW-A pojavi se: -"Found new hardware click here to install."

- Bog je stvorio ženu u petak!
- ???
- U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u četvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja.

Jedna gospođa dođe u ljekarnu i traži arsenik. Ljekarnik:
- Budući se radi o jakom otrovu, moram vas pita za što vam je potreban?
- Želim otrovati moga muža.
- Žao mi je, ali u tom slučaju vam ga ne mogu dati.
Gospođa otvori torbicu, iz nje izvadi jednu fotografiju na kojoj se vidi njen muž i žena od ljekarnika kako vode ljubav i pokaže je ljekarniku.
- Oprostite gospođo, nisam znao da imate recept.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
neaktivan
Humor

:D

Edit za veću sliku:

http://i.imgur.com/xyr0x.jpg

Facebook, YouTube i Skype reklama iz '60tih. Facebook, YouTube i Skype reklama iz '60tih.
http://redfoxyhead.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:31 (icecold).
16 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Zašto srbin nosi naočale i kabanicu?? Naočale zbog BLJESKA,a kabanicu zbog OLUJE

evo opet ovog kosofaaaaaaaaaara

haha, kosofaaaaaaar ima acount na bugovom forumu

I mene zaje*ava non-stop, iskače mi onaj pop-up od xfire dok igram cod4, zna li ko kako to isključiti? Neću da lika brišem smiješan mi je http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
Humor

legenda otvori topic i cestita sam sebi rodjendan, dobro sam se nasmijao...a tuda je on i po bol-u.

pozz legendo :D

teško vrijeme za matore
15 godina
odjavljen
zOjA26 kaže...

Zašto srbin nosi naočale i kabanicu?? Naočale zbog BLJESKA,a kabanicu zbog OLUJE

Jako loš vic, jedan od najglupljih koje sam čuo.

rebelsy kaže...

lol

Joj, koji lik, meni je spamao isto, stalno neko kosovo. lol.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
15 godina
neaktivan
Humor

Evo nekolike mudre

Ništa nas u životu tako ne razveseljava kao kad nas gađaju pa promaše.

Nije majmun kriv što je od njega postao čovjek.

Da li je napredak kad ljudožder uzme vilicu?

Čovjek uvijek treba biti zaljubljen, to je razlog zbog kojega se ne smije ženiti.

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.

Čačkanje nosa je za neke jedini način da udju u sebe.

SmijehSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 18:03 (zoooomm).
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ekrem, nova pjesma. LMAO!Smijeh

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
15 godina
neaktivan
Humor

I jos parNamigiva

I orkan je samo vjetar kojem se žuri

Kad kuješ svoju sreću, ne udaraj bližnje po prstima.

Kad svi misle isto - znači, nitko ne misli mnogo

Ljubi bližnjega svoga, dok je još topao

Danas sam pacifista, i to miroljubivi...SmijehSmijeh

Grješiti je ljudski, ali je za potpuni kaos potreban kompjuter
15 godina
Humor
10 savjeta Fate za uspješan brak
Deset savjeta Fate za uspješan brak iz njenog provjerenog bračnog iskustva s Mujom:

1. Tri puta tjedno vodi me na burek da me razveseli. Ja ga napravim i ispečem, a on mi kaže: 'hajd' izađi iz kuhinje i pojedi i ti malo'.

2. Popodne nikad ne spavamo zajedno: on spava sam na kauču u dnevnom boravku, a ja brišem prašinu i perem suđe.

3. Svakog mjeseca, čim dobije plaću, vodi me da mi kupi razne poklone:
- deterdžent za suđe da se ne mučim i perem na suho, wc sanitar da ne moram samo četkom i vodom trljati kadu i pločice.

4. Rođena sam u studenom pa mi za rođenadan kupi četiri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu dok ja unosim drva u podrum. Tu večer uživamo kraj vatre u peći iako znam da ga živcira što ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila dobiti na poklon dvije tone ćumura. Vidim da u njemu kuha od bijesa, da se suzdržava da me ne odalami i da u sebi roji:
- Tek je jedan poklon otvorila, a već misli o drugom.
Ali takve smo mi žene. Što se tu može.

5. On vodi računa o mom izgledu i kao dobar muž pazi na moju liniju i tjera me da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je ključ na frižider da ne bih mogla doručkovati. Ako napravim batake za ručak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krumpir, a onda ja kažem:
- Pa nisu djeca na dijeti.
- Jesu li ženska djeca u nas? - pita.
- Jesu. - odgovorim.
- E pa, moraju na dijetu k'o i majka. - kaže on.
Takav ti je moj Mujo, pravi moderni domaćin koji vodi računa da žene izgledaju moderno. Pročit'o je negdje da je jabučni ocat dobar za dijetu, pa mi je prošli tjedan zabranio da jedem i samo mi davao po čašu jabučnog octa tri puta dnevno, sve dok se nisam zasrala i dobila proljev.

6. Posebno vodi računa o mom tenu i održavanju kože. Moj Mujo je tako dobar muž da me svaku večer natjera da stavim masku na lice tako da mi nije vidio lice za vrijeme seksa ima deset godina. Čim dođe s posla, odmah me opet natjera da stavim masku na lice da bi mi koža bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku s lica i moram da je držim cijeli vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Arsenal igra protiv Liverpula.

7. Kad se šetamo robnom kućom izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drži za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu ništa da pipam.

8. Po noći me istjera iz spavaće sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.

9. Što jest - jest: ne da mi da ništa radim po kući sama. Uvijek natjera i mene i moju majku da zajedno radimo.

10. Nikad se ne kupa brez mene.. Svaki mjesec kad se nakani okupati, fino me zamoli da mu ugrijem vodu i naspem u kadu pa da mu istrljam leđa i uvijek plače i šamar mi zvekne ako ga, nedaj Bože, ujede za oči, pa pazim jako, a ako budem dobra i ne ujede ga nikako za oči, onda me pusti da se i ja okupam u onoj istoj vodi kad on izađe iz kade...

Eto kako je pažljiv i štedljiv moj Mujo, duša moja...
Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
neaktivan
Humor

Kako ovo objasniti?Smijeh

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ili čarobni "grah" ili Photoshop NeodlučanSmijeh

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Žena.

Nije u kuhinji.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem!
16 godina
neaktivan
Humor

evo par

Smijeh ispricavam se iz dubine duse ako je neki bioNevinašce

Fata varala Muju sa susjedom i tako kako oni imaju vanjski WC-e, tamo ispala rupa i tamo se Fata redovito naguzi i susjed je jebe. To Muji postalo sumnjivo pa pita Fatu kako to da ideš srat, a ne nosiš papir. Lijepo, kaže ona, ja se naguzim..., a susjedovo tele mi poliže dupe. Mujo to htio isprobat, uđe u WC-e, posere se ......i naguzi, a susjed misleći da je Fata izvadi kitu i zabije.
Mujo sav bijes izleti iz WC-a i dere se: - O Fato ubio te Bog, tebi krava dupe liže, a meni zabi rog!!

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Pitala učiteljica djecu šta će biti kad odrastu.

- Ja ću biti mafijaš! - kaže mali Ivica.
- Pobogu djete, pa što baš mafijaš?
- Mafijaši su najjači, imaju puno para, vole ih žene, voze dobre pile... baš kao onaj najnoviji model dolje što je parkiran.

Javlja se mali Davor i kaže:

- Ja ću biti političar... predsjednik države!
- Ajde, to je već lijepše, ali zašto bi baš u politiku Davore?
- I oni imaju puno para, nitko im ništa ne može, čuvaju ih tijelohranitelji, imaju vile i stanove, voze se u dobrim autima... baš kao onaj najnoviji model što je dolje parkiran.
- A što bi ti volio biti Perice? - upita učiteljica malog Pericu.
- Ja želim biti dlakav po ciiiijelom tijelu!
- Bože Perice... pa što baš dlakav, od čega ćeš živjeti, u cirkusu ćeš nastupati!?
- Vidite učiteljice... moja sestra je dlakava samo malo između nogu, a ono dolje je njen Mercedes!

Kako pomoći ljudima nakon što jednom na snagu stupi zakon o pušenju?
Ženama koje puše na cesti trebalo bi osigurati štitnike za koljena!

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Humor

Natjecali se Rus, Englez i Zagorac tko ima nešto najbolje na svijetu, i sad kaže Rus: Mi imamo najače i najbrže traktore, kaže Englez: Mi imamo najljepšu kraljicu; A kaže Zagorac: A mi imamo takve qurce da ih iz engleske kraljice niti ruski traktori ne mogu izvaditi!Smijeh

17 godina
neaktivan
Humor

Očito ni sva tehnologija ne može pomoći kad je u pitanju ljudski faktor...

SmartBike Prototype FAIL!!!

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
17 godina
Quark kaže...

Džaba "smartbike" kada budala vozi, ni da pogleda na cestu kada se uključuje u promet.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
protjeran
Quark kaže...

EPIC!

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti. (C) Michael de montaigne
16 godina
neaktivan
Humor

Ne znam da li je bilo:

http://redfoxyhead.blogspot.com
15 godina
icecold kaže...

:D

Edit za veću sliku:

http://i.imgur.com/xyr0x.jpg

Ovo me podsjeća na Fallout :D

If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Samo pogledajte ovo - hahahaha!

KLIK!!

Baš si debil ;)

Ontopic:

lol lol
:D :D
Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 16:23 (makaweli).
15 godina
odjavljen

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 17:24 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Humor

lohahahha Smijeh

15 godina
Humor

ovo prvo bolii..
bejzbol loptica ko kamen tvrda ^^

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
AmD kaže...

Samo pogledajte ovo - hahahaha!

KLIK!!

Baš si debil ;)

Odakle si citirao to, nema nadporuka, da mu lupim i ja TD... Mislio sam da se to kažnjava crvendaćem.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
Humor

.

teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
Humor

Sastanu se Mujo i Haso u parku na klupici i odmah, iz rukava kaže Haso Muji:

Mujo, ja sam gej.

Kaže Mujo: Ti gej?!I počne ga ispitivat...

Jel imaš odijelo od Armanija?

Haso: Nee...

Mujo:Jel igraš golf?

Haso Nee...

Mujo:Jel ideš na Havaje na godišnji?

Haso:Nee...

Mujo: Jel vozaš Ferrarija po Monte Carlu?

Haso:Nee...

Mujo: E, pa vidiš Haso bolan, nisi ti gej, ti si OBIČNA PEDERČ*NA!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice